Dodaj do ulubionych

Mazurek/Zalewski -> 3+

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.02.05, 22:58
Po co kombinujecie Panowie zamiast przeniesc do TV to co Wam wychodzi
we "Wprost" ?

...i co na liscie płac robi nazwisko tego Pospieszalskiego? Horubała na
dodatek. Bierzecie ludzi do pomocy, ktorzy Was (nie będziecie pierwszymi)
poślą na dno w tiwi. Szkoda.
Obserwuj wątek
    • jk Re: Mazurek/Zalewski -> 3+ 06.02.05, 23:02
      naprawde Horubala i Pospieszalski byli w napisach (bo tak rozumiem liste plac)?
      programu nie widzialem, autorow czytuje we Wprost jedynie
      • Gość: dobra_rada Re: Mazurek/Zalewski -> 3+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 23:51
        I jak Ci się podobają we "Wprost", to lepiej pozostań tylko przy czytaniu...
        • Gość: aaarrgh Re: Mazurek/Zalewski -> 3+ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 00:43
          Pierwsze śliwki - robaczywki. Faktycznie 3+ to godna ocena. Troche więcej się
          po panach redaktorach spodziewałem...
      • Gość: Znajomy Re: Mazurek/Zalewski -> 3+ IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.02.05, 09:12
        Owszem, byli. :/
        Zalewski ma błyskotliwy dowcip, ale na ekranie przypomina mi miejscami Skibe (o
        zgrozo). Pominę już że skoro ma brzuszek, nie musi paradować w przyciasnej
        koszuli.
        Mazurek wygląda na wizji antypatycznie - i nie wiem co z tym fantem zrobić...
        Moze na początek fryzurę zmienić na mniej kanciastą?

Skąd wytrzasneli tę chudą szkapę, ktora ani be ani me (podawala
        zdjęcia /mniejszych zdjec nie bylo???/ ) i tego dj'a (też ani be ani me) to
        wole nie wiedziec. Porażka.

W ogole uwazam ze ten program byl robiony na zasadzie "spontanu".... i to
        niestety widac.

Jesli Slomka mial byc zabawny - no to nie byl. Szydzenie ze b. polityk nie
        okazal sie zlodziejem i dzis nie ma pieniedzy i sklada komputery jest malo
        zabawne. Jak dla mnie.

Generalnie - autorzy powinni sie powaznie zastanowic czy brna w dobrym
        kierunku.
        Spodziewalem sie programu tylko z ich udzialem. No i sie zawiodlem.
    • Gość: ja Re: Mazurek/Zalewski -> 3+ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 09:38
      przesadzacie, fajni byli nareszcie jakiś program w którym prowadzący mówią do
      polityków to co myślą i nie opie..ją się, a wyglądać mogą sobie jak chcą to
      nie konkurs na mistera roku. szczerze się ubawiłam jak religę trutniem
      politycznym nazwali jak mu partie powyliczali. tylko ciekawa jestem ilu się
      znajdzie odważnych polityków którzy zechcą się z nimi zmierzyć.
      • Gość: donosiciel Re: Mazurek/Zalewski -> 3+ IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.02.05, 15:53
        > przesadzacie, fajni byli nareszcie jakiś program w którym prowadzący mówią do
        > polityków to co myślą i nie opie..ją się, a wyglądać mogą sobie jak chcą to
        > nie konkurs na mistera roku. szczerze się ubawiłam jak religę trutniem
        > politycznym nazwali jak mu partie powyliczali. tylko ciekawa jestem ilu się
        > znajdzie odważnych polityków którzy zechcą się z nimi zmierzyć.

Jesli jest tak jak mowisz - jest to więc odgrzewany wc kwadrans. Horubała też
        ten sam.
    • Gość: fan? Re: Mazurek/Zalewski -> 3+ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 11:19
      No cóż ,rozbudzony apetyt kazał oczekiwac na lepsze danie wykonaniu tych panów.
      Rewelacji nie było,choc nie było tez zle. Za dużo w tym było z Kuby
      Wojewódzkiego,choc samo wysmiewanie sie z poolityków popieram ,to jest
      konieczne!!!
      Oczekiwałbym czegos bardziej w stylu "Ale Plamy" czyli komenatrza na zywo z
      wydarzeń tygodnia.Oczywiscie bezpardonowego.
      A co do gosci:
      Religa sztuczny cosik i mało wiarygodny w tej glori niepijacego całkowicie.
      a składacz kompów ,swietny ;-) zero krępacji i samokrytyki ,typowy polityk :-)

• amy4 Re: Mazurek/Zalewski -> 3+ 07.02.05, 11:25
        a ja bym tego plusa do tróji mimo wszystko nie dodawała;( wysilone to było,
        kupy się nie trzymało, uśmiałam się może ze dwa razy. a że panowie cięty dowcip
        mają to wiadomo. więc może niech lepiej zostaną przy słowie pisanym...;)
    • Gość: Jakub Re: Mazurek/Zalewski -> 3+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 12:29
      Dałbym im nawet 4. Porządnie uśmiałem się z 10 razy. Fakt, realizacja
      pozostawia jeszcze wiele do życzenia. Również oni sami (szczególnie Mazurek)
      nieco zagubieni w telewizyjnej odsłonie. Ale ogromny plusem jest to, że
      rozmawiają z gośćmi otwarcie, bez taryfy ulgowej, nie kryją swoich poglądów,
      stają do rozmowy z otwartą przyłbicą i mieli kilka oryginalnych puent
      (szczególnie Zalewski). Pierwsze śliwki robaczywki, mam nadzieję, że się
      rozkręcą i ożywią nieco tę zmurszałą telewizję publiczną, w której publicystykę
      zdominowały takie "arcytalenty" jak Żakowski, Czajkowska, czy program Forum
      (nudne i napuszone).
    • no_comments ja bym dał raczej 2+ 07.02.05, 12:41
      czyli niestety słabiutko.

Obecność didżeja, który przez 99% programu stoi głupkowato patrząc się na płyty
      a przez resztę czasu zapodaje idiotyczne dżingle to kompletne nieporozumienie.
      Panowie Mazurek i Zalewski żadnego didżeja nie potrzebują. Ale pewnie miało być
      tak kul, odjazdowo i młodzieżowo.

Salwy śmiechu publiczności sprawiały wrażenie pojawiających się nie tyle
      spontanicznie (bo nie zawsze pozwalał na to poziom prezentowanych przez
      szacowny duet dowcipów) co zapewne na skutek zapalonego gdzieś tam z boku
      napisu "applause".

W ogóle obecność publiki w studio nie wyszła duetowi na dobre - niestety wbrew
      temu co możnaby sądzić panowie wcale nie są urodzonymi szołmenami potrafiącymi
      porwać, ponieść i zaczarować publiczność. Mam wrażenie, że o wiele korzystniej
      panowie sprawdziliby się w programie o formule podobnej do programu sekielkiego
      i morozowskiego w tvn24

Poziom dowcipów jak juz wspomniałem raczej nienajwyższy (stać was na więcej
      panowie). Np. o ile sam zwrot "postrach fryzjerów" w wersji pisanej
      nieprzerwanie śmieszy od dawna, to juz rozciąganie go 5 minutowy gag oparty na
      komputerowych fotomontażach, które przecież każde dziecko w 5 minut moze samo
      sobie zrobić pierwszym lepszym fotoedytorem było na prawdę żałosne.

Jedyny plus to moment przyznawania "gwiazdek". Choć tutaj moim zdaniem Mazurek
      nieco przegiął wyrzucając gdzieśtam zdjęcie naczelnego Rz. Ani to inteligentne,
      ani błyskotliwe a zabawne ani trochę.
      • Gość: gd Re: ja bym dał raczej 2+ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 17:47
        Bardzo dobrze, że pojechali Gaudenowi, nareszcie dziennikarze nie krępują się z
        krytykowaniem innych dziennikarzy.

Największa wada to niestety głosy tych panów. Brzmią fatalnie, a szczególnie
        Mazurek. Głos kompletnie nie nadaję się do telewizji

BTW: Skąd oni wytrzasnęli tą laskę. To chyba murzynka była, co?
        • Gość: rachel Re: ja bym dał raczej 2+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 19:26
          > BTW: Skąd oni wytrzasnęli tą laskę. To chyba murzynka była, co?

Jak to skąd? pewnie z ŁAPANKI.... bo przyznam że inaczej to nie rozumiem. Jak 2
          intelgentnych facetow moze pozwolic na kaszalota o rozumie sklepowej? Jak juz
          tak bardzo chcą robic amerykanskie show to niech zobacza kto asystuje Leno,
          Lettermanowi, O'Brianowi itd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka