deczko Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! 07.02.05, 20:14 Zaczes z Kozuchem sie produkuja. Tak sobie im wychodzi, ale Zaczes ma fryz... Cos oni z tymi fryzurami to przesadzili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikorka Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:16 W Tesco przy zakupie 2 kartonów karmy dla kota ,rozdawali takie platynowe skalpy gratis.Uwaga prać w temperaturze 30st.C, nie wirować.Popłakałam się ze śmiechu))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! 07.02.05, 20:18 juz Torbicka ma inna fryz;-))) ale te nominacje hehehehhe..dajcie spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! 07.02.05, 20:19 mallina napisała: > juz Torbicka ma inna fryz;-))) Nawet wlosow jej sie nie chcialo umyc. A na ciezarna nie wyglada i znow pokazuje sloniowate ramiona. Dżisss Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! 07.02.05, 20:30 w tej blond peruce wygladala jak wlasna matka,loska krystyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtr Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:31 Dajcie spokoj. Chcielibyscie zamiast Torbickiej zobaczyc np. Mlynarska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:38 torba jako michal wisniewski HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:46 to co ma na łbie to pecha. Najgorsze albo najlepsze są te żarciki, gagi, dialogi na cztery nogi po prostu. A myślałam, ze Gonera jest OK... Owad pod tą banią na łbie ma jakby pycho wreszcie szczuplejsze (bo jest utyta i niepateyczna w MjM), choć pod taką banią to i Mann by zmizerniał na licu, więc może jednak nadal trwa w beztroskim obżrastwie, niestety. Zapunktował u mnie młody Opania, bo był rozczochrany i chyba olewał ten pic. Podłysiały Żmijewski siedzi i się kretyńsko uśmiecha. Nominowana Otylia z pierwszego rzędu rzuca powłóczyste spojrzenia... Autentycznie czujś się zażenowana tą chałą ojej, ale Nina dała czadu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikorka Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:40 Torbicka w tych czerwono-pomarańczowych kudłach wygląda jak tirówka, zza wschodniej granicy . Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapil Re: Żenada 07.02.05, 20:55 panatha napisał: > na głowie ma kokon i tam hoduje larwy buhahahahah dooobreeee... zapisałam se w notesiku i tera bede szpanowac takim wyczesanym texciorem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikorka Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:02 OTTYLIAaaaa....ludziska co za fartuszysko na siebie ten ociężały motyl włożył. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! 07.02.05, 21:15 Pal sześć te popieprzoną Torbę, czy wy widzieliście co Owad miał na głowie ? Normalnie wiadro z jakiś szmat na metr wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Egipska mucha 07.02.05, 21:21 hehehe a jak ja z profilu kadrowali, hehehehe Powtarzam, jak ktos ma buzke jak buleczke to i turban nie pomoze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! IP: master.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:22 Chyba się ufarbowała na zielono i chciała zakryć ten kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:25 Ania z Zielonego Wzgórza?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! 07.02.05, 21:26 Owad to zapewne łba nie zdążył umyć, stąd ten kubeł ze szmat na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! IP: *.scene.pl 07.02.05, 22:36 Kto to jest Owad??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikorka Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:40 MUCHA<mucha>MuChA>muCHa>MucHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! IP: *.scene.pl 07.02.05, 22:48 Dzięki, no jasne! Jakiegoś przymułu chyba dzisiaj dostałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Co Gonera miał na głowie???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:59 oto jest pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Co Gonera miał na głowie???!!! IP: 81.15.254.* 07.02.05, 23:17 Nieważne, co mial, ważne, że dzięki temu znów byl przystojnym facetem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Co Gonera miał na głowie???!!! IP: *.softpro2.pl 08.02.05, 08:40 dawno dawno temu Kaja Paschalska wystapila z taka fryzura w Opolu, wygladala rownie zalosnie co Gonera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co Gonera miał na głowie???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 09:09 to zdaje sie swego czasu był również ulubiony zaczes niejakiej Patrycji Markowskiej... Wolę jednak nie-ufryzowanego Gonerę Odpowiedz Link Zgłoś