Dodaj do ulubionych

Co Torbicka ma na głowie???!!!

07.02.05, 20:06
Obrzydliwosc
Obserwuj wątek
    • pieskuba Oskalpowała mamusię :o( 07.02.05, 20:07

• deczko Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! 07.02.05, 20:14
      Zaczes z Kozuchem sie produkuja. Tak sobie im wychodzi, ale Zaczes ma fryz...

Cos oni z tymi fryzurami to przesadzili...
    • Gość: sikorka Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:16
      W Tesco przy zakupie 2 kartonów karmy dla kota ,rozdawali takie platynowe
      skalpy gratis.Uwaga prać w temperaturze 30st.C, nie wirować.Popłakałam się ze
      śmiechu)))))
    • mallina Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! 07.02.05, 20:18
      juz Torbicka ma inna fryz;-)))
      ale te nominacje hehehehhe..dajcie spokoj
      • deczko Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! 07.02.05, 20:19
        mallina napisała:

> juz Torbicka ma inna fryz;-)))

Nawet wlosow jej sie nie chcialo umyc.

A na ciezarna nie wyglada i znow pokazuje sloniowate ramiona.
        Dżisss
        • irenka82 Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! 07.02.05, 20:30
          w tej blond peruce wygladala jak wlasna matka,loska krystyna
    • Gość: wtr Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:31
      Dajcie spokoj. Chcielibyscie zamiast Torbickiej zobaczyc np. Mlynarska?
    • Gość: tralala Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:38
      torba jako michal wisniewski
      HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
      • Gość: M Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:46
        to co ma na łbie to pecha. Najgorsze albo najlepsze są te żarciki, gagi,
        dialogi na cztery nogi po prostu.
        A myślałam, ze Gonera jest OK...
        Owad pod tą banią na łbie ma jakby pycho wreszcie szczuplejsze (bo jest utyta i
        niepateyczna w MjM), choć pod taką banią to i Mann by zmizerniał na licu, więc
        może jednak nadal trwa w beztroskim obżrastwie, niestety.
        Zapunktował u mnie młody Opania, bo był rozczochrany i chyba olewał ten pic.
        Podłysiały Żmijewski siedzi i się kretyńsko uśmiecha.
        Nominowana Otylia z pierwszego rzędu rzuca powłóczyste spojrzenia...
        Autentycznie czujś się zażenowana tą chałą
        ojej, ale Nina dała czadu!!!
    • Gość: sikorka Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:40
      Torbicka w tych czerwono-pomarańczowych kudłach wygląda jak tirówka, zza
      wschodniej granicy .
      • panatha Żenada 07.02.05, 20:42
        na głowie ma kokon i tam hoduje larwy
        • kasiapil Re: Żenada 07.02.05, 20:55
          panatha napisał:

> na głowie ma kokon i tam hoduje larwy

buhahahahah dooobreeee... zapisałam se w notesiku i tera bede szpanowac takim
          wyczesanym texciorem!
    • Gość: sikorka Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:02
      OTTYLIAaaaa....ludziska co za fartuszysko na siebie ten ociężały motyl włożył.
    • wieslawa-siemiankowska Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! 07.02.05, 21:15
      Pal sześć te popieprzoną Torbę, czy wy widzieliście co Owad miał na głowie ?
      Normalnie wiadro z jakiś szmat na metr wysokie.
      • deczko Egipska mucha 07.02.05, 21:21
        hehehe a jak ja z profilu kadrowali, hehehehe
        Powtarzam, jak ktos ma buzke jak buleczke to i turban nie pomoze...
      • Gość: gość Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! IP: master.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:22
        Chyba się ufarbowała na zielono i chciała zakryć ten kolor.
        • Gość: tralala Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:25
          Ania z Zielonego Wzgórza?? :D
          • wieslawa-siemiankowska Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! 07.02.05, 21:26
            Owad to zapewne łba nie zdążył umyć, stąd ten kubeł ze szmat na głowie.
            • Gość: Mika Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! IP: *.scene.pl 07.02.05, 22:36
              Kto to jest Owad???
              • Gość: sikorka Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:40
                MUCHA<mucha>MuChA>muCHa>MucHA
                • Gość: Mika Re: Co Torbicka ma na głowie???!!! IP: *.scene.pl 07.02.05, 22:48
                  Dzięki, no jasne! Jakiegoś przymułu chyba dzisiaj dostałam.
    • Gość: ja Co Gonera miał na głowie???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:59
      oto jest pytanie...
      • Gość: Aga Re: Co Gonera miał na głowie???!!! IP: 81.15.254.* 07.02.05, 23:17
        Nieważne, co mial, ważne, że dzięki temu znów byl przystojnym facetem...:)
        • Gość: Miśka Re: Co Gonera miał na głowie???!!! IP: *.softpro2.pl 08.02.05, 08:40
          dawno dawno temu Kaja Paschalska wystapila z taka fryzura w Opolu, wygladala
          rownie zalosnie co Gonera
          • Gość: ja Re: Co Gonera miał na głowie???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 09:09
            to zdaje sie swego czasu był również ulubiony zaczes niejakiej Patrycji
            Markowskiej... Wolę jednak nie-ufryzowanego Gonerę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka