Gość: Kochany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 12:53 Jako przewodniczący Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji dał koncesję na Polsat Solorzowi, a teraz jest u niego na etacie. Co o takim postępowaniu sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: Markiewicz 09.02.05, 13:01 bardzo chetnie tez tak postapie tylko mnie wpuscie do koryta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwielbiany Re: Markiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 16:06 że Markiewicz jest ok facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Markiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:12 Gębę ma pełną komunałów na temat etyki. Z praktyką gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Markiewicz 09.02.05, 21:05 Jeden z moich ulubionych dziennikarzy czy tez ludzi produkujących sie na ekranie tv. Inteligencja, lekki cynizm, prześmiewca niepospolity. Mówie o programie "Bumerang" oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajka Re: Markiewicz IP: *.slowiki.one.pl / *.one.pl 09.02.05, 22:06 Raczej megaloman, naginacz prawa, przekonany o własnej wyjątkowści, wszystko wie najlepiej... Szkoda oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Markiewicz 09.02.05, 22:21 Gość portalu: Bajka napisał(a): > Raczej megaloman, naginacz prawa, przekonany o własnej wyjątkowści, wszystko > wie najlepiej... Szkoda oglądać Troche racji też masz, jest lekkim megalomanem z resztą zgadzam się mniej albo wcale. Szkoda oglądać?? Your choice, mi nie szkoda, oglądam każdy odcinek i zabawa jest przednia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapiszon Re: Markiewicz IP: 80.51.233.* 09.02.05, 22:35 Chyba gościu pytał o naganność postępowania, a nie o program. Program jak program, wg. mnie szkoda czasu. Natomiast jeśli idzie o sytuację z koncesją, to oprócz tego, że to podłe/nieetyczne, to uważam, że powinna tym się zainteresować prokuratura. Tym bardziej, że członkiem KRRiT był też wtedy Iłowiecki i również trzepie kase za udział w tym słabiutkim programie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esss Re: Markiewicz IP: *.idea.pl 09.02.05, 23:36 A jeśli nie na etacie, tylko na umowach o dzieło? :-) Odpowiedz Link Zgłoś