Dodaj do ulubionych

"Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni nażywo

• ewa_77 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 10.02.05, 15:03
      Moja koleżanka kiedyś wchodziła po wąskich schodkach do małej księgarni na
      Śląsku i jakiś facet na nią wpadł z impetem. Jak już go zdrowo wyzwała od
      chamów to się okazało, że to Olbrychski. Sama też go kiedyś widziałam w
      Trójmieście, latem podczas próby plenerowej i wyglądał ohydnie: rude włosy,
      malinowa twarz i biała łydka wyłażąca z podciągniętej nogawki czarnego owerola.

Kiedyś jadłam obiad w knajpie obok stolika Przemysława Babiarza i sprawiał
      bardzo męskie wrażenie, zupełnie odwrotnie niż w TV.

• invicta1 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 10.02.05, 15:13
        Olbrychski na meczu Tajgera Michalczewskiego w Gdańsku, kulał się pijany w
        sztok, żona czy tam kobita jego za ryj musiala go trzymac, zeby nie napaskudzil
    • Gość: sugar Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.ksw.edu.pl 10.02.05, 15:19
      ja spotkalam w carrefourze w Krakowie Renie z mjm, strasznie malutka ,
      niepozorna i ze skrzywiona mina (hehe, calkiem jak w serialu) ;-)))
      • Gość: marlo Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.crowley.pl 10.02.05, 16:02
        jakis czas temu przy stoliku obok konsumował zupę Tomasz Wołek.
      • around_the_sun Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 10.02.05, 16:13
        Na weselu to było w górach, w wynajętej do celów weselnych sali w kąciku
        przysiedli sobie (za przyzwoleniem pary młodej na prośbę właścicieli lokalu)
        Jerzy Trela - bardzo zadbana sylwetka, oraz Andrzej Seweryn z żoną -jakąś
        Francuską chyba i synem. Żona jakaś stara, gruba i okropnie brzydka, synek mały
        tłusty i wpatrzony w talerze jakby przez rok jedzenia na oczy nie widział.
        Zupełnie do Seweryna nie pasowali. Przyłączyli się w końcu do wesela.
        W Krynicy na festiwalu Kiepurowskim Boguś Kaczyński oraz mnóstwo innych osób,
        ale Boguś w hawajskiej koszuli i krótkich spodenkach wygląda cudnie ;)
        W Krakowie na Floriańskiej Krzysztof Jasiński, troszkę niższy niż mi się w
        tv.wydawało, bardzo elegancko ubrany.
        W Teatrze "Słowackiego" miałam przyjemność siedzieć na spektaklu obok Jerzego
        Kamasa jako widza, przechodził w przerwie na swoje miejsce tuż przede mną, nie
        sądziłam, że taki jest wysoki. Może wspomnę przy tej okazji o
        spektaklu "Idiota" Dostojewskiego. Grał Krzysztof Zawadzki (młody Depczyk z
        NDINZ) deski sceny "wchodziły" w publiczność, więc widziałam go z bardzo
        bliska, grał fantastycznie, wielki podziw. Chudzina niesamowita i wysoki, ma w
        sobie coś takiego, że ciary po plecach chodzą :)nawet jeśli gra obszarpańca.
        No i parę innych osób zauważonych bardziej lub mniej przelotnie, ale te jakoś
        mi szczególnie utkwiły w pamięci. O rany, ale mi tego wyszło!!
        • kocikk Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 10.02.05, 17:22
          Ja z Krakowa, więc takiego Trelę, Dymną czy Globisza widuję nader często, ale czy tacy aktorzy jeszze się dla kogoś liczą:( Z Baru ani z Big Broth. nie widziałam tu nikogo, chyba omijają to miasto..
          Natomiast chodziłam do klasy w liceum z corką Marcina Dańca, więc bywał na naszych wszelkich imprezach, aż po studniówkę:)
          A moj chłopak jest ze Stalowej Woli i mieszkał w tej samej klatce co Maciek Zakościelny, więc czasem spotykamy go z okazji jakichś Świąt ( i podają sobie dłonie z moim ukochanym:))) )
    • Gość: Wrocek Do Gosi Chello IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.02.05, 18:13
      Ha, Gosiu, gdybyś mieszkała we Wroclawiu tobyś swojego Gona spotykała, gdybyś
      tylko poszła sobie na rynek. No może przesadzam, ale widziałem go tam x razy. A
      jak byś już zajrzałą do takiej knajpy co się "Pod Gryfami" nazywa, to już na
      bank go spotkasz. Często z żoną:)
      • Gość: magi Re: Do Gosi Chello IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:42
        To fakt, "Pod Gryfami " można spotkać wiele znanych twarzy . To ulubione
        miejsce arystycznego światka Wrocławia ( szczególnie redaktorów telewizji
        wrocławskiej). Ja chadzam tam tylko i wyłącznie ze względu na najlepsze
        espresso na świecie ( powaga, nigdzie nie piłam lepszego) i strudelek wiedeński
        na ciepło. Mniaaaaaam
        • Gość: Wrocek Re: Do Gosi Chello IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.02.05, 20:17
          Znam, znam ten strudelek... i kawę też.:) W ogóle dobrze tam karmią, ale drogo
          trochę, co tu kryc.
      • gosia_chello Re: Do Gosi Chello 10.02.05, 20:20
        Hmmm :)
        I jakie na tobie zrobil wrazenie ?
        Bo tu widze rozne opinie, niektorzy nawet (o zgrozo !) watpia w jego meskosc.
        Mnie sie wydaje, ze jest normalnym sympatycznym facetem ale przeciez nie znam
        go w realu... tyle co raz go spotkalam w tej Zarze (niestety wlasnie z przyszla
        żoną). Chociaz znajac siebie, gdyby nawet byl sam i siedzial przy sasiednim
        stoliku, raczej bym do niego nie podeszla. No chyba ze on by podszedl do mnie ;)
        Wroclaw ladne miasto, bylam tam dwa razy. Raz na wycieczce polaczonej ze
        zwiedzaniem i mieszkalam w hotelu nie tak daleko od Starowki wiec wieczorkiem
        bylo piwko na rynku ;)
        "Pod Gryfami" nie kojarze nazwy, to na rynku ?
        • Gość: Wrocek Re: Do Gosi Chello IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.02.05, 20:32
          Oj Gosiu, Gosiu, ja facetem jestem, a ty mnie pytasz, jakie wrażenie zrobil na
          mnie Roberto:).No Gonera jak Gonera, raz z brodą, raz bez brody, raz w czapce
          dziwnej, raz z żoną w zaawansowanej ciązy, itd, itd. Chyba raczej miły, ale
          trochę gwiazdorek jest, tak mi się wydaje. Gryfy jak najbardziej w rynku, a jak
          będziesz kiedyś jeszcze w naszym mieście, to odwiedź też "Pod papugami". Tam
          też go widziałem kilka razy.
          • gosia_chello Re: Do Gosi Chello 10.02.05, 21:18
            No wiem, ze ci trudno ocenic ale facet tez czasem potrafi rozpoznac w drugim te
            cechy, ktore sie kobietom podobaja :)
            Ja tam go wolalam z broda, ech to byly czasy ;)
            Gwiazdorek ? Pewnie troche tak, te fanki go rozpuscily juz pewnie niemozebnie ;)
            Dzieki za wskazowki, choc pewnie we Wrocku nie bede szybko...
          • gosia_chello Re: Do Gosi Chello 10.02.05, 23:39
            Jeszcze mnie ta czapka "dziwna" (jak powiadasz) zainteresowala. a jaka byla ?
            Ja go widzialam w takiej czarnej w jakiej kiedys Bruce Willis bodajze chodzil i
            Mickey Rourke. Calkiem calkiem mu w niej mu bylo ;)

cos na ksztalt tej:
            www.geocities.com/colosseum/3831/bw90281.jpg
            lub tej
            kinomania.ru/stars/b/Bruce_Willis/v10.shtml
            • Gość: Wrocek Re: Do Gosi Chello IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.02.05, 09:41
              Marko, Gosiu zlituj się, masz dziewczyno zacięcie;) Czapki obejrzałem, Willis
              fajny, ale nie taką miał RG, którą pamiętam. Ta co zwrociła uwagę mą:), była
              taka bardziej starościecka,z daszkem, ot nie przymierzając jak Lenin nosił.
              Usatysfakcjonowana?
              • Gość: magi Re: Do Gosi Chello IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 10:04
                A ja i tak najbardziej uwielbiam Gonerę za "Dług". Historia dołująca , ale on
                tak sexowny że ehhhhh..... :P
              • gosia_chello Re: Do Gosi Chello 11.02.05, 18:25
                >masz dziewczyno zacięcie;)

Jakie tam zaciecie ? ;)

> była taka bardziej starościecka,z daszkem, ot nie przymierzając jak Lenin
                >nosił.

Bleeee, no to faktycznie nieciekawa. Na swoim slubie tez byl w dziwnym nakryciu
                glowy - meloniku czy cylindrze. Jakos mi to wszystko "nie pasilo"
                www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=50&fpage=2

> Usatysfakcjonowana?

No pewnie, dziekuje <cmok> ;)
                • Gość: emi Re: Do Gosi Chello IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 19:46
                  to ty juz melonika od cylindra nie odrozniasz?
                  • gosia_chello Re: Do Gosi Chello 12.02.05, 20:57
                    Odrozniam:
                    melonik - sztywny, zazw. czarny kapelusz męski o półkulistej główce i wąskim,
                    nieco podgiętym rondku. (lub: sztywny kapelusz męski o zaokrąglonej główce i
                    wąskim, lekko podgiętym rondzie; modny w Europie i Ameryce w 2 poł. XIX w. i na
                    pocz. XX w.; noszony przez kobiety do konnej jazdy.:

cylinder - sztywny męski kapelusz z wysoką walcowatą główką i niewielkim rondem
                    lekko odgiętym do góry, pokryty jedwabiem; modny od 2 poł. XVIII w. i w XIX w.

• Gość: maira Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.lo.corp.weil.com / *.weil.com 10.02.05, 19:49
      ja miałam bliski kontakt z Jopkową-bardzo sympatyczna
      kobieta,miła,grzeczna,uśmiechnięta.Zdziwiłam się tylko,że tak mocno się maluje-
      połudie,a ona granatowe cienie...
      No,a gdzieś koło mnie mieszka Żebrowski bo często widuję go w sklepie
      osiedlowym.Ależ jest przystojny!!
      • irenka82 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 10.02.05, 20:16
        ojej,a mi sie wlasnie przypomnialo,jak raz wracalismy na stopa z koncertu
        Dzemu,no i wlasnie panowie z Dzemu sie zatrzymali.niestety mimo szczerych checi
        nas nie podwiezli,bo nas bylo za duzo,a miejsca w samochodzie za malo.
        • around_the_sun Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 10.02.05, 20:42
          Dżem miałam przyjemność poznać w czasach Jacka Dewódzkiego. Wyszłam z sali
          koncertowej bocznymi drzwiami i natknęłam się na zespół odpoczywający na
          świeżym powietrzu. Zaczęło się od rozmowy z Adamem Otrębą, a potem siedzieliśmy
          z zespołem na masce samochodu i opowiadałam im jak wyglądał koncert ze strony
          widowni:)Po raz drugi dostałam autografy pisane już na spokojnie i było bardzo
          sympatycznie. Po kilku latach spotykałam Bena Otrębę kilkakrotnie w zupełnie
          innych okolicznościach.

• Gość: anula Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:19
            A spotkaliscie Kownacka? Jaka jest?
    • Gość: Aska Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.02.05, 21:23
      Mnie i tak nikt nie pobije. Jakiś czas w bloku obok mieszkała Iza Trojanowska z
      córką. Pewnego wieczoru siedzieliśmy sobie na ławce a tu Iza w szlafroku pijana
      w 3 dupy puściła swoją płytę na full i zaczęła tańczyć na balkonie. Mało co nie
      zleciała polewka była na maxa. Zresztą Pani Iza była stałą bywalczynią w
      Delikatesacgh gdzie kupowała takie ilosci wódy, że dla armii wojska by
      starczyło. Zawsze obsługiwał ja kierownik sklepu:)
      Z innych sławnych to Kuroniewska ( Goszcza z MjM ) mieszka obecnie na Żoliborzu
      więc widziałam ją pare razy. Agnieszka z Nadobre i na złe była raz u niej i jak
      wychodziła z klatki to zaczęła się nasmiewać do kolezanki, że tamta jest taka
      nudna jak flaki z olejem. Co jeszcze Muniek, śp Kuroń, śp Niemen, córki
      Niemena, Sienkiewicz z Elektrycznych, Kożuchowska tez jakiś czas mieszkała z
      fotografem w bloku tym razem naprzeciwko, kto tam jeszcze? nie przypomne sobie
      w tej chwili. Ogolnie to sporo osób na Żoliborzu mieszka
      • Gość: jaija Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.02.05, 02:38
        Popularne twarze, które widziałam na żywo i nie zemdlałam, ani nic z tych
        rzeczy:): Olbrychski, ale Rafał, Niemczyk, Telega, Żebrowski, Zamachowski,
        Baka, Pazura + (jeszcze wtedy nie)żona, Weronika, )07 zgłoś się, czyli
        moczymordny poseł , pan od Zwierzyńca, Ibisz, Mentlewicz od Luzu, Machulski
        junior (w Sopocie!). W Warszawie kiedyś zdążyłam wysiąść z pociągu, a już na
        Trelę niemal wdepnęłam:). Pewnie jeszcze kilku znalazłoby się, ale pamięć
        krótka jest... Mam znajomego z Lublina, który z dziewczyną, a moją qmpelą, w
        Sopocie natknął się na Lipko. Ten pan też jest z Lublina:D:D:D
        • Gość: :) Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.devs.futuro.pl 11.02.05, 03:53
          Ja widziałem:
          Edytę Górniak nie na ulicy, ale podczas nagrania programu w TVN.
          Tak samo Wodeckiego. Chyba kazdy skojarzy w jakim programie.
        • Gość: gośka Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.chello.pl 12.02.05, 12:33
          A ja widziałam dwóch znanych z kabaretu - Górskiego i Jachimka jak walili w
          Warszawie w knajpie wódkę i zabawiali dwie dziewczyny. Bardzo to było śmieszne
          i na poziomie, chłopaki dawali takie teskty, że można by śmiało na scenie
          pokazywać! Słuchałam z koleżanką przez pół godziny i płakałayśmy ze śmiechu.
          Równi goście, tak przynajmniej się zachowywali-:)
    • gianni_vonsacze Re: dzisiaj rano... 11.02.05, 08:58
      Kilka minut temu, Grażyna Kulczyk pędząca Garbarami w swoim Porsche Chayenne.
      Kłaki długie, blond.
      • invicta1 Re: dzisiaj rano... 11.02.05, 10:08
        Graża se doprasowała? ciekawe czy fryzjerowi tez proponuje bez paragonu, zeby
        VAT ominac?
        • wieslawa-siemiankowska Re: dzisiaj rano... 11.02.05, 20:41
          Łał, Graża jeździ porsche cayenne ? To tak jak Durczok.
          • Gość: michaelcorleone Re: dzisiaj rano... IP: 195.116.199.* 12.02.05, 01:02
            dominika figurska-sliczna i bardzo mila osoba, bez makijazu nie tak latwo ja
            poznac, obecnie jest baaardzo w ciazy..:-)

robert gonera- troche niski ale rowniez spox

m.cielecka- bardzo niska i po prostu przesliczna!!!

j.poniedzialek- jak na swoj wiek to ma niezle cialo(widzialem w dybuku :D )
            • Gość: magi Re: dzisiaj rano... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 10:46
              "...j.poniedzialek- jak na swoj wiek to ma niezle cialo(widzialem w dybuku :D )

Juz któraś osoba z kolei zasiała we mnie koleje ziarnko niepewnosci , czy oby
              Poniedziałek nie był jakimś starszym panem, nad ktorym godzinami pracuja
              charakteryzatorzy przed zdjeciami do MJM... :P
              • Gość: kundzia Re: dzisiaj rano... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 14:23
                Dużo osób więc nawet nie będę wymieniać bo mi się niechce. Zresztą ludzie
                sławni to też ludzie i co w tym dziwnego że chodzą po ulicy?
                Co do czyjejś tam wypowiedzi o pijanej pani Izie T. nie wierze....
                • xxx131 Re: dzisiaj rano... 12.02.05, 14:28
                  widzialem Kamela po pracy i to nie w Wa-wie tylko w Jeleniej Gorze.
                  • Gość: Ingrid Re: dzisiaj rano... IP: *.org 12.02.05, 15:27
                    Ja widziałam kiedyś na zawodach jeździeckich Piotra Najsztuba-niski,nieogolony
                    i w tej charakterystycznej okropnej czapce.Taki cwaniaczek w ogóle.
                    Z mojej miejscowości pochodzi mąż Skrzyneckiej-kupowali kiedyś razem sprzęt
                    AGD,za który zapłaciła teściowa ;)Jest dość sympatyczna,ale ma strasznie wielki
                    tyłek i nie najchudsze nogi;) No i jak ktoś już napisał,jest okropnie spalona
                    solarką ;)
                • Gość: Aśka Do Kundzi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.05, 17:39
                  Nie musisz wierzyć ale tak było faktycznie kilka lat temu. Moze uważasz, że
                  sławni są abstynentami?! Pani Iza wtedy czadu dała, że ho ho mało nie zleciała
                  z tego 4 piętra. Po co niby miałabym zmyślać. Spójrz najpierw na tytuł wątku.
                  Nic dziwnego w tym, że sławni ludzie chodzą po ulicy czy to moja wina, że koło
                  mnie mieszkało i mieszka kilka "sław" i mogę napisać więcej niż że widziałam
                  kogos jak kupował podpaski albo jechał tramwajem?!Jak sama napisałaś sławni
                  ludzie to też ludzie więc co cię tak dziwi?
                  • wieslawa-siemiankowska Re: Do Asi 12.02.05, 18:40
                    Asiu co się przejmujesz jakąś Kundzią, problemy alkoholowe pani Izy są
                    tajemnicą poliszynela, zdradź mi tylko czy to chodzi o ul. Włościańską na
                    Żoliborzu ??
                    • Gość: Aśka Re: Do Asi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.05, 18:43
                      Za czasu tego incydentu zwanego potocznie wśród znajomych sceną balkonową
                      mieszkała przy ul. Krasińskiego 25 jakiś czas ze swoją koszmarną córcią
                      Roksanką:)
                      • wieslawa-siemiankowska Re: Do Asi 12.02.05, 19:05
                        Ciekawska jestem strasznie :))) A zdradź mi gdzie mieszkała Kozuchowska i czy
                        Straszewski nadal tam mieszka ?

PS. Pani Iza mieszka teraz na Kabatach i tam daje czadu :))
                        • Gość: Aska Re: Do Asi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.05, 19:30
                          Kozuchowska mieszkała na Krasińskiego 16 razem ze swoim fotografem, potem się
                          rozstali i ona się wyprowadziła, a on została i mieszka w najlepsze. Z tego co
                          mi wiadomo Kożuchowska kupiła mieszkanie gdzieś w centrum za to bilans się
                          wyrównał bo na ul. ks. T. Boguckiego 8 wprowadziła się Goszcza z Mjm i mieszka
                          ze swoim Dowborkiem. Niedawno tez wprowadziła się na pl. Wilsona Karolina
                          Muszlak ( żona Tracza z Plebani ) - rany ale z niej żyrafa:)
                          • wieslawa-siemiankowska Re: Do Asi 12.02.05, 19:36
                            A bo to w ogóle było Straszewskiego mieszkanie, stąd ona sie wyniosła. Dowborek
                            to kiedyś mieszkał obok mnie na Ursynowie, a na Żoliborzu Jaworowicz mieszka na
                            Brodzińskiego. Zającówna na Kozietulskiego, a Niemenowa chyba na Wieniawskiego.
                            No i sporo znanych mieszka w okolicach Cytadeli.
                            • Gość: Aśka Re: Do Asi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.05, 19:54
                              Nie wiem czy wynajmuje czy to jego w kazdym razie Małgosia spakowała kożuch i
                              się wyniosła. Zającówna ze swoim mężulkiem ( tak zachlana gęba, że szok )
                              mieszka w tych szeregowcach na Kozietulskiego Jaworowicz nigdy nie widziałam,
                              za to przypomniałam sobie jak kiedyś koło Jordanka ( park obok koscioła
                              Kostki ) szła i spiewała Niemenówna ( nie wiem jak ma na imię nie Nora tylko ta
                              druga )moze na jakim haju była. Teraz mieszka na Wieniawskiego a śp ojciec i
                              mama ( nota bene nie poznałabyś jej na ulicy - z wózkiem na zakupy zapychała
                              pieszo na bazarek przy Wilsona bez make up-u, ubrana fatalnie jakies jeansy
                              pumpy - nie raz i nie dwa )mają chałupę własnie przy Cytadeli ( kawał miała na
                              zakupy ). Sporo osób mieszka w tej częsci Żoliborza. Jeszcze jak moi bracia
                              byli malutcy to spotkali Kuronia, był bardzo miły sam podszedł coś do nich
                              zaczął gadać, a oni do niego o Pan Małpa. Matka myślała, że się pod ziemię
                              zapadnie ze wstydu:) Na Kochanowskiego mieszkała Kalina Jędrusik, która
                              pamiętam bo miała dużo zwierząt i zawsze dawała dzieciakom jabłka z
                              ogrodu.Łazilismy do niej czasami była bardzo sympatyczna i ten dom był wtedy
                              taki jakiś tajemniczy. Teraz mieszkają w nim jacyś Amerykanie:(
                              • wieslawa-siemiankowska Re: Do Asi 12.02.05, 20:05
                                Stra Niemenowa to zawsze była flejowata i łaziła w jakiś szmatach, ale Ty
                                mówisz,że oni mieli chałupę przy Cytadeli ? Ja to byłam pewna,że na
                                Wieniawskiego. Ale trzeba przyznać,że stara jest bardzo piękna i wszystkie
                                obecne modelki się przy niej mogą schować. Przy Cytadeli na Kaniowskiej to
                                mieszka Alina Janowska ( no ta to jest dopiero pie..ięta ,że szok), a na
                                osiedlu Wajda, Halszka Wasilewska i parę innych osób. W al. Wojska Polskiego to
                                mieszkała kiedyś Małgorzata Domagalik.
                                • Gość: Aśka Re: Do Asi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.05, 20:11
                                  Stać ich córcia dopiero jakiś czas się na Wieniawskiego przeniosła, nie wiem
                                  czy po śmierci Niemena Niemenowa nadal mieszka przy Cytadeli ale dom stoi nie
                                  daleko Kaniowskiej. Niemen zasze jeapem szarżował po osiedlu w tym
                                  nieśmiertelnym kapeluszu, którego nawet poczas jazdy nie zdejmował ( właśnie
                                  nie bardzo rozumiem dlaczego jego żonka piechotą popychała na zakupy taki kawał
                                  i to z wózeczkiem). Domagalikowej nie widziałam rejony Wojska Polskiego sa mi
                                  mniej znane:)
                                  • wieslawa-siemiankowska Re: Do Asi 12.02.05, 20:15
                                    No popatrz Aśka, to wychodzi na to,że Niemeny dwa domy mają , bo ja zawsze
                                    słyszałam o tym przy Wieniawskiego. A ten przy Cytadeli to na jakiej ulicy
                                    stoi ?
                                    A co do starej z wózeczkiem, to pewnie nie miała prawka, a Czesio tylko tworzył
                                    i tworzył a do przyziemnych rzeczy się nie nadawał :))
                                    • Gość: Aśka Re: Do Asi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.05, 21:47
                                      Kurcze nie mam pojęcia to taka malutka uliczka patrzyłam nawet w plan ale nie
                                      ma. Jak ruszę się w tamte rejony na spacer to sprawdzę. W kazdym razie
                                      wchodzisz schodkami od strony Krasińskiego i wychodzisz na Kaniowskę idziesz
                                      prosto i to jest pierwsza w prawo - jest tam kilka domów ich jest na koncu.
                                      Nawet nie jestem pewna czy ma jakąs nazwę ale sprawdzę:)
            • Gość: Agnieszka Re: dzisiaj rano... IP: *.future-net.pl 12.02.05, 18:59
              Odpowiadam wszystkim niedowiarkom: Jacek Poniedziałek ma 39 lat i jest pięknie
              umięśnionym, zgrabnym i przystojnym mężczyzną! Chodzę regularnie do Teatru
              Rozmaitości i widziałam Go w kilku sztukach, w których grał bez ubrania mn.
              w "Dybuku", "Hamlecie", "Stosunkach Klary" i przede wszystkim w słynnej
              sztuce "Oczyszczeni"! Zapewniam was, że wszystkie te sceny nagości są piękne,
              stonowane, artystyczne i doskonale wkomponowane w treść sztuki a wcale nie są
              drastyczne! Zapraszam wszystkich niedowiarków do TR!
              • Gość: ojoj Re: dzisiaj rano... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.05, 19:45
                hmmm, tez uwazasz ze w Oczyszczonych scena nawzajem robienia sobie dobrze Jacka
                z jednym panem metr od pierwszego rzędu widzów jest piekna i stonowana
                artystycznie ? mnie zemdliło.
                • Gość: Agnieszka Re: dzisiaj rano... IP: *.future-net.pl 13.02.05, 09:29
                  Do Ojoj! Sceny z "Oczyszczonych" nie zrozumiałaś/eś/, nikt nikomu "dobrze nie
                  robił" a obaj aktorzy nawet się nie dotykali! Były to jedynie gesty dłonią i to
                  jej wierzchem wykonane przez Jacka Poniedziałka w kierunku partnera a partner
                  symbolicznie nie miał rąk obciętych mu przez Tinkera więc też nie dotykał
                  partnera! Jeśli cię coś zemdliło to masz chyba bardzo egzaltowaną naturę i nie
                  rozumiesz tej sztuki a więc zostaje ci Komedia czy Kwadrat! I na koniec:
                  siedziałam w 3 rzędzie na wprost aktorów!
                  • Gość: magi Re: dzisiaj rano... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 00:06
                    Kiedyś mój tato spotkał Jose Toresa w salonie Idei. Ten zniecierpliwiony
                    żółwimi ruchami panienki z salonu bębnił sobie palcami w biurko. Tato
                    oczywiście musiał go zagadać: "Pan, to tak zawsze bębni?" Na co on: " A
                    bębnie , bo co mam robić jak tu się Pani Iwonka ( przeczytał z identyfikatora)
                    rusza jak mucha w smole ! " . Wkurzona Pani Iwonka , która oczywiście to
                    usłyszała, odpowiedziała do Toressa: " W telewizji jest Pan milszy ! " hehehe
                  • Gość: ojoj Re: dzisiaj rano... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 11:37
                    Agnieszko , tak sie składa ze Oczyszczonych znam od podszewki tzn. zza kulis .
                    Doskonale wiem jak to wyglądało w okresie prób oraz na spektaklach zaraz po
                    premierze, w pierwszy sezonie grania. Były to gesty bardzo dosadne i bynajmnej
                    nie wierzchem dłoni. Nie było symbolu , była cielesność do szpiku kości. Między
                    innymi dlatego nie przyłączam sie owczego pędu zachwytu nad "nowym brutalizmem".
                    P.S. W KOmedii ani w Kwadracie nie bywam, za to ty jak widac jesteś na bieżąco.
    • Gość: beatrix.kiddo Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.05, 18:45
      no a ja wczoraj widzialam jak Marek Wiejski Zaczes przyszedl sobie do
      rozmaitosci na "uroczystosc". siedzial w rzedzie za mna. wygladal bardzo
      przecietnie. nie jak gwiazdor. troche dziwnie sztuke przezywal (w sensie na
      koniec siedzial i przyciskal dlonie do skroni a oczy mial zamkniete - no chyba
      ze to zwykla migrena byla;))ale poza tym to nic specjalnego;) a, no i mowil
      (podsluchalam...) ze ma teraz "amok bo przygotowuja premiere". pozdro!asia
    • Gość: gien Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.acn.waw.pl 12.02.05, 18:46
      a mnie kiedys Kamel zabral na stopa we wrocku i zawiozl az do Belchatowa.
      Niezly koles, mowil, ze zawsze zabiera, bo kiedys sam smigal po Europie na
      stopa. Strasznie ma szybka bryke, niby w starym styluale jakas formula
      normalnie.
      • wieslawa-siemiankowska Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 12.02.05, 19:08
        Kamel ma szarego jaguara
        • Gość: Basketcase Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.icpnet.pl 12.02.05, 19:51
          A ja wiem gdzie Kulczyki mają swoją willę w Poznaniu. Widziałem raz jak Graża
          wychodziła z garażu i wchodziła po schodach do domu. :P
          • wieslawa-siemiankowska Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 12.02.05, 20:01
            Ee tam wszyscy wiedzą na Winogradach przy Wójtowskiej.
          • Gość: george Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.icpnet.pl 17.02.05, 23:35
            Tak, to wszyscy wiedzą, bo "Gezeta" podała kiedyś dokładny adres, gdy okazało
            się, że Kulczyk nie przywiesił na chacie numerka, co, przynajmniej w Poznaniu,
            jest obowiązkowe.
    • Gość: 123 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: 83.238.129.* 14.02.05, 19:12
      A ja pracuje w telewizji i co chwile widze jakies slawne ciala. Jakos mi sie nie snia po nocach. Ludzie jak inni.
      Lepiej podniecajcie sie ciekawszymi zawodami i ciekawszymi ludzmi.
      • Gość: magi Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 10:03
        a jakie to są ciekawsze zawody?
    • Gość: Linda Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 15:47
      Prawie codziennie widuję moich sąsiadów czyli -Boczka z Kiepskich, młodego
      Stuhra i Federowicza.
      • Gość: dyzio Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 16:28
        z powodów zawodowych znam ich wielu,

kamel-chyba woli facetów podobnie jak Ken z BB jest z moim kumplem. O
        Włodara czyli aga włodarczyk, uspokoiła sie , ma faceta, kupiła mieszkanie i se
        żyją po bożemu
        Dowobor z Małgosią z MjM są w porzo, on czasem walnie gafę ale i tak nie jest
        pawianem jakimś strasznym
        Mołek...tragedia, panna ktora bez makijażu nie pokaże sie nikomu z ekipy, ma
        osobistą makijazystkę, kompleks na kompleksie ale kazdego faceta w poblizu 100
        metrów uwodzi by sprawdzić czy działa. CHyba tak mało charakternej laski
        drugiej nie ma
        Pascal Brodnicki, skromny gość, w prasie żadnego wywiadu o zyciu prywatnym nie
        daje, lubie go . Ma zajebistą dziewczynę , uroczą. Mieszkają razem na
        chmielnej. na impreze warszawkowa ich sie nie wyciągnie. Nawet nikt z prasy nie
        wie ze są zaręczeni.
        spotykam jeszcze takie pseudo gwiazdki warszawskich salonów, Monikę Smolicz z
        Bartkiem , zazdrosna o niego i zakompleksiona zblizająca się 40stką panna. nie
        no za duzo ich by tu pisac o wszystkich. Ale ci ktorych widac na pierwszych
        stronach gazet to generalnie żenująca strona polskiego szoł biznesu
        • mojapoczta7 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" 17.02.05, 17:14
          Bedąc u babci w Stanach widzialam Britney Spears.
        • wieslawa-siemiankowska Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" 17.02.05, 17:32
          No to Ken z BB ma narzeczonego ? Kogo ?
          A Smoliczowa to chyba rozwódka
          • Gość: dyzio Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 17:57
            Ken ma narzeczonego, tzw bywalca, z branzy reklamowej jest znany, ogólnie to
            zajebisty gośc i nie che mówić kto. A smoliczowa ta, rozwódka po francuzie,
            jest żałosna, psuja każda imprezę swoimi akcjami pt zazdrośc. Ona podrywa na
            jego oczach młodszyh on świdruje młode laski. żałosny widok.
            • wieslawa-siemiankowska Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" 17.02.05, 21:28
              Dyzio, napisz mi na priv, kto to bom ciekawa :)), chociaż Ken chyba jest jednak
              bi.
              a tak BTW Ken jest sąsiadem moich znajomych na Tarchominie.
              • Gość: hala Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:49
                heh a ja mialem watpliwa przyjemnosc byc na mini imprezce ze stefciem z MJM,
                nawet samochodzikiem smigal moim wraz z kolezanka z ktora kumplowal sie dobry
                rok.Mam tez fotki z takich spotkan:) Stefciu jest nudny i denny jak dla mnie
                zreszta ja nie lubie niemcow moze to dla tego.A no i jest dretwy i do tego mam
                wrazenie ze zarozumialy.
                • Gość: g Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 17.02.05, 21:59
                  a ja pare lat temu jechalam winda z nicolasem cage'em. i juz.
                  • Gość: Wrocek Nicolas Cage?! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.02.05, 09:22
                    O raju, gdzie??? Ja go lubię, proszę szczególy.
              • Gość: dyzio Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 23:02
                wiesiu droga, lubie cie ale akurat Keniu jest moim najlepszym friendem i nie
                jest to nikt znany, nazwisko ci nic nie powie. A tak, keniu jest bi, miał taką
                blondi totalnie denną wielka krowę o wymiarach 90 60 90 , i pewnie dlatego ze
                byla tak paskudna to keniu zmienił obiekt zainteresowania. Keniu przeżył
                rodzinna tragedię ostatnio. zostawmy go w spokoju. Ale pozdrawiam Wiesia, choc
                taka z ciebie wiesia jak ze mnie dyzio;-)
                • wieslawa-siemiankowska Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" 18.02.05, 16:05
                  To Keniu jest Twoim best friendem ? O matko.
                  A coż to za rodzinna tragedia ? Ktoś umarł ?
                  • Gość: dyzio Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 16:26
                    keniu nie jest moim best friendem, uchowaj panie, ale jest Z zajebistym
                    kolesiem moim best friendem, i co by rozwiac wątpliwości ja tyko bzykam babki.
                    • Gość: Monster Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" IP: 80.51.253.* 18.02.05, 16:43
                      To się w końcu zdecyduj czy ten best friend jest Twoim best friendem czy Kenia?
                      Bo twierdzisz, że Twoim ale że ten Twój jest z Keniem. Tworzycie trójkąt?
                      • Gość: dyzio Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 20:40
                        ;-) Moim friendem a kenia chłopakiem , friendem nie seksualnym kumasz?
        • Gość: berry Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:49
          chyba ta sama niunia pisze te watki, badzcie czujni
        • Gość: berry Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:51
          to znowu Ty, o sobie samym
        • Gość: berry Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 19:39
          dyzio, to pewnie laska pascala - pisze sama o sobie, niestety(a niby tak
          skromna.....)
    • Gość: xcv Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.jg.k.pl 18.02.05, 15:58
      Czesto widze latem Kasie Bujakiewicz w Kolobrzegu, bo ma tam w porcie kawiarnie
      Padre. W kawiarni pustki tylko kelnerka i czasem sama Kasia sie przewinie.
    • cherilyn Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 18.02.05, 19:23
      ja widzialam bachlede-curus na krupowkach w zakopanem.
      • Gość: maisha Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 20:18
        Dorota Kamińska. Usłyszałam przypadkowo w gabinecie jakim tonem ( a słownictwo!)
        składa reklamacje z powodu oderwanego tipsa... Myslałam ze to jakaś bazarówa,
        a to nasza seksowna aktorka z klasą! ŻENuA!
    • restea Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 19.02.05, 01:09
      hej

jestem ciekawa kto mnie pobije

ja spotklam naa swojej drodze Kenia i pol sextetu
      stali na srdoku rynku w krakowie i czekali jaak ktos do nich zagada i powie im
      jacy sa piekni
      ja ich w ogole nie zauwaylaam a ze szlam bokiem to wpadlam naa jednego i
      najnormalniej w swiecie powiedzilam przepraszam i poszlam dalej
      a ten do mnie ;" czy Ty mniee nie poznajesz ?? jak taak mozna??"
      ja bylam przekonana ze se jaja robi wiec odpowiedzialam ze jaak mu sie tak
      nudzi to ja z przyjemnoscia pojde z nim na piwo a on do mnie ze "z byle kim to
      on sie nie pokazuje "
      jaa sie wpieprzylaam i powiedzilam ze z byle kim nie gaadam i poszlam dalej
      duzo osob to slyszalo bo on sie darl naa pol rynku wiec pozniej wszyscy z nicjh
      lali a on grzecznie udali sie do McDonalda
      hehehe w sumie byle gdzie to nie bywaja :p
      pozdrawiam

ps mam naadzieje ze Mcdonald nie czuje sie urazony :P

ps oprocz tego widzialam JUST 5 ( to bylo megggaaa )
      Ibisza ( mieszkal kolo mnie )
      Stuhra juniora ( robi zakupy w tych samych delikatesach)
      a no i jeszcze najlepszy to jest BOGDAN ŁAZUKA,mieszkal z nim kiedys w jednym
      hotelu i to byly jeden z najzabaawniejszych wakacji :)
      • Gość: Anka-ka. Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 10:18
        Kiedys poznalam ojca dziecka pauliny z mtv.
        bardzo fajny facet, ciekawe co teraz u niego slychac...
        • fiszki Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 20.09.05, 17:48
          Trzy lata temu pracowałam z Agnieszką Perepeczko, b. sympatyczna, rozgadana.
          Agnieszka Kotulanka - parę lat temu na planie Klanu - zasadnicza, zupełne
          zaskoczenie, bo wyglądała dużo młodziej niż w tv. Później kiedyś stała koło
          mnie w empiku i czytała gazety.
          Paulina Holtz - byłam chwilę u niej w domu, b. fajnie urządzone mieszkanko
          Robert Gliński - otworzył mi zaspany, w szlafroku
          Zygmunt Kęstowicz z żoną - przemili, bardzo rozmowni
          Andrzej Grabarczyk - przed spektaklem w kwadracie (robił jakieś cuda z głosem,
          że niby taki czarujący amant, a wyszłam zniesmaczona.
          Wojciecha Pijanowskiego przy stoliku obok w Krokieciku
          Steffena Moellera na MTK w tym roku w Warszawie, podszedł do naszego stoiska i
          o coś zagadał. Moja dziewięcioletnia siostrzenica była wniebowzięta.
          cały stary Dżem (z Ryśkiem) bardzo często w latach 91-92, najmilej wspominam
          Styczyńskiego i Bergera
          Kordka z aktualną kobietą parę lat temu w Kazimierzu
          Horowiankę na zakupach w ikei, oglądała poduszki
          Agnieszkę Wagner, chodziła na jedne zajęcia ze mną na studiach, miałam
          wrażenie, że zaraz się rozpadnie, taka krucha
          Po maturze przez tydzień byłam na wakacjach ze starym dobrym małżeństwem, w
          bieszczadach, w cisnej. byłam z koleżanką, która ich znała. fantastyczny czas.
          wodecki kiedyś zdeptał moją mamę na rynku w krakowie i w ramach rewanżu
          zapraszał ją na kawę. nie poszła, bo czekała na mnie. do dziś mi tę kawę
          wypomina.
          Jacka Borkowskiego z już teraz byłą żoną i córką na kortach tenisowych pewnego
          lata co wtorek. nie powiem, żebym była zachwycona
    • kuszacy_witas Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 20.02.05, 18:14
      Nie pamietam wszystkich ktorych widzialem, wiec napisze kogo poznalem:
      - Krzysztof Krawczyk i jego zona Ewa
      - Jan Kulczyk i jego zona Grazyna
      - Krystyna Feldman
      - Janusz Rewinski
      - Zbigniew Wodecki
      - Witold Debicki
      - Wojciech Mlynarski
      - Wojciech Kruk
      - Hanna Suchocka
      - Bronislaw Geremek
      - Jan Rokita
      - Artur Balazs
      - Maciej Plazynski
      - Janusz Korwin-Mikke
      - Stanislaw Soyka
      - Ryszard Rynkowski
      - Zenon Laskowik
      - Piotr Najsztub
      - Malgorzata Ostrowska
      - Jozef Oleksy
      - Marek Raczkowski

Wiecej chyba sobie nie przypomne... Jeszcze do tego dwa zagraniczne nazwiska ale i tak nikt nie uwierzy wiec nie napisze ;-)
    • Gość: grizly Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 20.02.05, 18:33
      mialam przyjemnosc pare razy podrozowac w inter city z bronislawem cieslakiem i
      tak jakos zawsze w jednym kompartymencie, super seksowny facet mimo swego
      wieku, ma niepowtarzalny urok i to cos w oczach i jakos mnie nie podrywal mimo
      ze ja tez znana bylam z okladek, a tak poza tym to impreza z naprana drogami
      kora, taka tak, ta z maanamu, i wiele jeszcze innych osob, ale tych dwoje
      wywarlo na mnie niezapomniane wspomnienia, przez ich kotrowersyjnosc medialna
      • robszym Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 07.05.05, 11:44
        A ja wczoraj widziałam Piaska, tydzień temu, może dwa Hanka Śleszyńska "zajęła"
        mój stolik w kafejce i choć wszystkich kulturalnie prosiłam w analogicznej
        sytuacji o zmianę miejsca, to jej się nie odważyłam. Spotkałam też K.
        Kowalewskiego, i często widuję Irenę Kwiatkowską. Spotkałam też Cezarego
        KOsińskiego(na dobre i na złe), Dorotę Welman, Teresę Lipowską(do tej odważyłam
        się nawet zagadać), dawno temu spotkałam Justynę Steczkowską (strasznie
        maleńka) i Natalię Kukulską pod wydziałem filozofii, Anitę Lipnicką w klifie.
        Wszystkich spotkałam w warszawie i wychodzi na to, że sporo tego było...(bo
        jeszcze paru znanych pominęłam)
    • transsybir Re: Sławni 09.04.05, 00:19

W pazdzierniku 2004 roku bylem w Warszawie i trafilem
      na organizowany na placu zamkowym koncert z okazji dnia papieskiego.
      Pod koniec koncertu przypadkowo trafilem na wychodzacego z uroczystosci
      Prymasa Glempa. Kilka osob zrobilo sobie zdjecia , znajomy dostal autograf.
      Ja nie dostalem nic (widocznie sobie nie zasluzylem). Natomiast w 1997 roku
      pojechalem do nieodleglej miejscowosci Kalisz aby zobaczyc na zywo Papieza.
      Kiedy przejezdzal obok swoim opancerzonym, bialym Mercedesem serce z emocji
      przez chwile podeszlo mi do gardla. Podobno nie tylko mi.

• greta_garbo :/ 07.05.05, 15:17
        autograf od Prymasa Glempa?????????
    • malinka85 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 18.04.05, 16:05
      W sobotę byłam razem z moim chłopakiem na 50 roznicy ślubu u jego wujka. Było
      jakieś 35 osób a wśród nich Joanna Brodzik i Paweł Wilczak. On jest
      chrześniakiem żony tego wujka. Byłam mile zaskoczona. :-):-):-)
      Niestety nie udało mi się zatańczyć z Panem Wilczakiem synem, ale za to jego
      ojciec jest bardzo dobrym tancerzem, co mogłam doświazyć na własnej skórze. :-)
    • kate-gun Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 19.04.05, 20:14
      hehe no ja ostatnio bylam z kolezanka na zakupach w Arkadii i ona co chwile
      mowila mi ze kogos slawego minelysmy a ja sama nawet nie zwrocilabym uwagi bo
      wszyscy wygladali przecietnie na maxa ;)))
      m.in. A.Lipnicka ze swoim chłopakiem, A.Mucha + paru politykow....
      kiedyś na ulicy minełam Tomka Makowieckiego [wyglada duzo lepiej niz w TV]
      a pod empikiem na nowym swiecie stala A. Janosz...... [1,40m ??]
      aha, zapomnialbym o bliskim spotkaniu z Karolina Borkowska w klubie Rockus w
      Zakopcu, ze 2 lata temu, przychodzila tam codziennie:>
      no i nie wspominam juz o bliźniakach z M jak Miłość bo czesto ktoregos z nich
      widuje na ulicy

ech chcialabym kiedys spotkac jakiegos Juda Law ;)))
    • agaagnes Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 01.05.05, 14:24
      Jak bylam w Warszawie to widzialam na jakiejs ulicy Kamela, cos chyba
      nagrywali. Sadzilam ze jest wyzszy. Aha i jak bylam w Paryzu w 2002 to przez
      plac przy Luwrze szedl Pawel Delag. Tez sadzilam ze jest wyzszy.
      • agaagnes Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 01.05.05, 14:39
        Jak kilka lat temu jechalam z Zakopanego do Krakowa pospiesznym (Giewont sie
        chyba nazywal, bez przedzalow) to po przekatnej siedziala Malgorzata Foremniak
        z corki i jakas jeszcze kobieta. Wydawala sie bardzo sympatyczna.
        • lijoon Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 02.05.05, 00:31
          A ja przezyłam bliskie spotkanie 3-stopnia z Grzesiem z " Na wspolnej".Wino w
          takim towarzystwie na scenie prob teatru ma niezapomniany smak:P Fajny z niego
          gosc:)Wiecej nie zdradze bo to tajemnica :)
    • atamanek Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 02.05.05, 00:55
      Witam :)

Garou, B. Wander, Wodeckiego, Kukulska z mezem, Kayach, Gorniak, Kordka Darka,
      Marcina Prokopa. M. Malenczuka, Kube Wojewodzkiego, Anie Muche, Rodowicz,
      Krasko, Gembarowskiego, Janowicza, Popek, Jopek corke i tate, Niemczyckich,
      Czernicka, Perepeczko, Piaska, Chojnackiego, Andrzeja Krzywego, Pawelka Kukuza,
      G. Mistala, Tomka Kamela, M. Kozuchowska, T. Schimishainer, Bogus Linda, Olaf
      Lubaszenko, K. Groniec, Z. Zamachowski, Szymek Wydra, Ania Dabrowska, Budka
      Suflera, Cesaria Evora, Marlon Brando(owego pana tylko widzialam),Justyna
      Steczkowska z siostrami, Ewelina Flinta, Urszula, E. Mingue, R. Leszczynski, J.
      Cygan, R. Rynkowski, I. Santor, Panasewicz, K. Krawczyk, Sierocki, Polomski,
      Kora, Rewinski, Mlynarski i corka, Kuron Maciej... itd, itp.. ;))
      • waldson Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 03.05.05, 01:28
        przypadkowo to spotkałem tylko irka bieleninika(kupowal gazete w kiosku na moim osiedlu skąd chyba pochodzi),ale najlepsza była oczywiście......renatka beger :D na wycieczce w senacie pod nieuwagę straży marszałkowskiej udało nam sie prześlizgnąć tam gdzie nie wolno no i spotkaliśmy ją(po drodze tez tego florka z BB ale przy renatce to on jest nikt:D)na korytarzu lączącym senat z sejmem.Miała niezlą sesje zdjeciową(sporo aparatów),a ja stałem z nią do zdjęcia nie wiedząc ze ona na nim będzie hehe-dopiero po kilku fleszach kolezanka mnie uśwaidomila po moim pytaniu "dlaczego robimy zdjęcie pod gołą ścianą".Niestety-jak sie później okazało ku..ki były tak zabójcze ze foto z renatką jako jedyne spośród całej kliszy wyszlo nieostre ,eh.Musze też wspomnieć o dumie jaką było widać na twarzy renatki-pewnie bidulka myślała ze jest idolem,a moze i autorytetem jakim heh
        • ka-ba Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 03.05.05, 13:01
          nie spotkalam jeszcze nigdy nikogo z telewizji na ulicy, wydaje mi sie, ze oni
          sa poprostu nie rozpoznawalni kiedy zmyja makijaz
          • baba67 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 03.05.05, 14:08

A ja spotkalam J. Kamasa - byl u osiedlowego fryzjera.
            Zachowywal sie bardzo milo i naturalnie.Fryzjerka poprosila o autograf dla corki.
            W latach 80-tych jadlam z J. Zelnikiem przy jednym stoliku kluski leniwe w
            barze mlecznym Uniwersyteckim
            aka Karaluch ( to on sie dosiadl- ja bym sie chyba nie odwazyla)-byl jeszcze
            wtedy cholernie przystojny-ale klasa w kazdym calu.A to nielatwa rzecz wygladac
            jak gentelman jedzac w Karaluchu np nalesniki...
            • wildorchid Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 03.05.05, 14:45
              Gonere w kafejce [gapil sie intensywnie na moje cycki;)]
              Wawrzeckiego w parku na spacerze
              Wieczorkowskiego w klubie
              Salete j.w
              to wszystko bylo we Wrocku
              • kaska123 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 06.05.05, 16:26
                A ja widzialam Jacka Borkowskiego (Rafalski z Klanu),pare dobrych lat temu z
                zona w kafe , bylam tam z mama i Rafalski bardzo byl zainteresowany moja mama ;)
                Nad morzem spotkalam Kryszaka(bardzo niesmialy),
                kiedys Nowickiego-bardzo fajny facet.
    • kaska123 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 06.05.05, 16:42
      No i Krystyne Feldman widzialam, jadlam obiad na wydziale historii w stolowce w
      poznaniu,ona tam codziennie jada.
    • kaska123 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 06.05.05, 17:22
      Na wakacjach w Golebiewskim w Mikolajkach byli z Ani Mru Mru razem z dziecmi i
      zonami, zarozumiali strasznie,
      poza tym kilkakrotnie Ibisz w BARZE-sympatyczny bardzo, sam proponowal jak
      ustawic sie do zdjecia.
    • muszek0 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 07.05.05, 10:57
      Kiedyś w kolejce na stołówce UŚ stał przede mną Balcerowicz. Zero usmiechu,
      twarz kamienna, wziął swoją tackę i się gdzieś stracił. W tej samej sytuacji
      spotkałem równiez prof.Bralczyka. Poprosił o leniwe, bo: "moja zona mówi, że
      jestem leniwy, haha". Na co zaaferowane panie przy garach: ha ha ha. Taki to z
      niego dowcipas.
      A kiedyś na molo w Sopocie zobaczyłem spacerującą Krystynę Prońko. Pewna mina
      dojrzałej kobiety i ten falujący biust...
      • genialnazwyboru Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 07.05.05, 12:59
        > Kiedyś w kolejce na stołówce UŚ stał przede mną Balcerowicz. Zero usmiechu,
        > twarz kamienna, wziął swoją tackę i się gdzieś stracił.

hahaha tez to pamiętam chyba z jakieś cztery lata temu - to był hit
        sezonu,opowiadanie ludzi,ze jedli na stołówce z Balcerowiczem - to była wtedy
        jakaś oficjalna wizyta na UŚ i potem Balcerowicz zbratał się z ludem:)
        Nawet zdjęcia były:)
        • keeelnerka Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 07.05.05, 15:05
          Nieco już wygasła gwiazda Big Brothera, czyli sławny Klaudiusz, bardzo lubił
          bawić się w śląskich nocnych klubach, z wynajmowaniem prostytutek na godziny
          lub na całe noce włącznie. Posiadanie żony i dzieci oraz to, ze był ogólnie
          rozpoznawany w niczym mu nie przeszkadzało. wydawał sie byc nawet dość
          zadowolony.
          Wiadomość z pierwszej ręki - osobiście podawałam mu drinki w jednym z tych
          klubów, byłam tam kelnerką :-)))
          Jednorazowym gościem był tez Maciej Orłoś, ale był w przeciwieństwie do
          Klaudiusza bardzo miłym i grzecznym. Również skorzystał z "masażu". Wypił
          małego drineczka :-)
          Uprzedzając głupie komentarze - byłam tam TYLKO kelnerką. Gdybym pracowała tam
          jako prostytutka, w dodatku zapoznała się bliżej z którymś z tych panów, to po
          co miałabym to ukrywać? Miałabym w dodatku ZNACZNIE lepsze opowieści, prawda?
    • vanillka Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 08.05.05, 21:45
      Hej
      Na okęciu przy odprawie widziałam Monikę Ricgardson - pędziła na samolot do
      Londynu, bo była juz spóźniona - łądniutko wyglądała, drobna, szczupła (jeszcze
      przed tą ostatnią ciążą) tyle, że ma mocne problemy z cerą. Innym razem -
      również na okęciu, w oczekiwaniu na samiolot na Kretę - widziałam Ilonę
      Felicjańską z mężem i 2 dzieciątek - po prostu śłicznie wyglądała: dżinsy,
      koszulka, mały obcasik, chyba bez makijażu - naprawdę rewelacja. Jakieś 1/2
      roku temu w Łodzi U Chochoła spotkałam pana Gajosa - również zrobił na mnie
      nardzo miłe wrażenie - zadbany, sympatyczny. Kiedyś w leclerku widziałam Leona
      Niemczyka - mieszka tu gdzieś w pobliżu, jeździ czerwonym dżipkiem. Parę lat
      temu w Krakowie w jackpocie widziałam panią Annę Dymną - bardzo miła, taka
      spokojna mi się wydawała. A ostatnio w galerii łodzkiej widziałam Darka Kordka -
      wcinał jakieś pyszności na ostatnim pięterku - podeszła do niego chyba
      kelnerka, może prosiła o autograf - nie słyszałam, ale jakoś chyha zbył ją ze
      śmiechem - za wysoki to on nie jest, ale sympatyczny, aha - łysieje już.Korę
      spotkałam, tzn widziałam dawno dawno temu, jak działał jeszcze kompleks basenów
      pt Fala. Na razie tyle... Pozdrawiam
      • kinia1987 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 21.08.05, 18:47
        a ja dopiero teraz znalazlam ten watek...
        moje przygody ze znanymi ludzmi to przede wszystkim Empik i czasem kogos
        sie "upoluje" po koncercie

-Wanda Kwietniewska, po koncercie, przemila kobitka, bardzo sympatyczna i w
        ogole
        -Edyta Geppert, rowniez po koncercie, cudowna, ciepla i bardzo sympatyczna
        -Doda, w Empiku w Galerii Lodzkiej, pozniej nawet poszlam z nia i kolezankami
        na zakupy, wbrew pozorom bardzo fajna
        -In-Grid, Empik w GL, bardzo dlugo z nia gadalam, dostalam dwa buziaki i
        serduszko pluszowe
        -Krystyna Janda, w Teatrze Jaracza przed spektaklem, przeszkodzilam jej z
        przyjaciolka w obiedzie, ale nie byla zla, podpisala sie i chwile porozmawiala
        -Beata Kozidrak, trudno bylo sie do niej dostac po koncercie, ona sama nie
        ulatwiala, ale jak juz dotarlam do niej to bardzo mila osoba
        -Kasia Kowalska, Empik GL, dostalam buziaka i kilka autografow
        -Steffen Moller, po kabarecie w teatrze, spieszyl sie na pociag, wiec podpisal
        sie w biegu
        -Kuba Wojewodzki, spotkanie z fanami w sklepie muzycznym, bardzo zabawny tylko
        nie miescil sie w obiektywie
        -Perfect, Empik GL, Markowski absolutnie przemily, super facet
        -Urszula, po koncercie, bylam jedyna, ktora poszla po autograf, wiec byla
        chwila na rozmowe
        -Leon Niemczyk, w sklepie osiedlowym, zdziwiony, ze go poznalam, bo mial czapke
        i wysoko zapieta kurtke, poznalam go po samochodzie
        -Tatu, po koncercie, szkoda gadac
        -Edyta Gorniak, dawno temu, ale milo wspominam
        -Tatiana Okupnik, na Piotrkowskiej, jakos zabraklo mi odwagi, pozniej mialam
        niejedna okazje do rozmowy, mila dziewczyna

tak to jeszcze bardzo duzo osob, ale za duzo by to zajelo

• the_dzidka Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 22.08.05, 10:05
          W zeszłym roku leciałam samolotem z Renatką Beger, w odróżnieniu od wielu "VIP-
          ów" zachowywała się normalnie, nie chciała żadnej specjalnej obsługi, nie
          chciała samochodu spod samolotu, mimo że stewardesy jej proponowały i w ogóle
          nie robiła wokół siebie żadnego szumu :)
          Pociągiem jechałam z Jurkiem Owsiakiem, ale go nawet nie poznałam ;) a kiedy
          koleżanka mnie uświadomiła, to nie mogłam się nadziwić, że nie chodzi w
          czerwonych portkach i żółtej koszuli :)
          Tydzień temu w Gdańsku wpadłam na premiera Buzka, którego serdecznie nie
          znoszę. Na szczęście był w towarzystwie wielu ludzi ;)
          • almahler Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 22.08.05, 10:26
            no to jedziemy, co oprawda nie duzo ich bylo, ale zawsze:)

michnik - pijak, na konferencje z asystentka przyjechal, ktora zero po
            niemiecku kumala, a konferencja i spotkanie w Niemczech:)))
            Karl Dedecius - Bardzo sympatyczny io madry pan
            Geremek - sopacerek z asystentem (v\chyba), fajeczka w ustach, bila od niego
            madrosc i spokoj
            buczkowski - kiedys przypadkiem na powazkach -bydlak (tzn bardzo milu, ale
            potega)
            arbp Zycinski - oprzemily z poczuciem humoru
            buzek - nic specjalnego
            rosati - niski, az sie zdziwilam , nawalony i chetny na piwko ze stazystkami
            saryusz - woslki - postura jak sie patrzy (syn jego - super facet, a jak
            tanczy:)
            Hubner - bardzo w porzo kobieta, madra, pracowita, skromna
            baroso - gada w kolko to samo:)
            piasek - dobrych kilka lat tenmy w nowym targu na wyciagu - uczyl sie jezdzic
            na desce, maly i gruby, ale wysdawal sie symp
            no i8 jak zwykle po koncertach i w teatrze, ale o tym to chyba nie warto

• kaarolaajnaa Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 22.08.05, 14:08
              Krzysztof Kowalewski na dworcu kolejowym, wydawał się bardzo smutny. Maryla
              Rodowicz kilka godzin przed koncertem, kiedy wrzeszczała do zespołu: "K***a,
              nie sprzęga się!!!". Bogusław Kaczyński, szedł i kłaniał się ludziom. Marcin
              Troński (ten Bogdan z "Klanu") w Sopocie. Irek Bieleninik (ten dziennikarz od
              Siłaczy)i parę innych osób by się pewnie jeszcze znalazło.
              • yvona73pol Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 23.08.05, 01:55
                to ja malenko... :(((
                Hugo Weaving - agent Smith z Matrixa - zakupy warzywne ;)
    • nightfire Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 23.08.05, 22:18
      Ja ja ostanio widziałem w Promenadzie jak kręcili jakiś serial i spotkałem
      Pazure i tego Ordynatora z Szpital Na Perypetiach :)
      • ursula12 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 23.08.05, 22:39
        A ja z kolei byłam w kinie na Shreku2 i obok mnie siedział pan redaktor Orłoś z
        żoną i małym syynkiem. No i wszystko byłoby ok (bo tego pana bardzo lubię),
        gdyby nie to, że państwo Orłosiowie zostawili po sobie "pracę dla sprzątaczy",
        czyli zestaw papierków, kubeczków jednorazowych i torebek po ciasteczkach,
        napojach itd. No bardzo mnie się to nie podobuje:> A fe, panie redaktorze. A
        jak potem material w teleexpresie trzeba będzie zapodać o braku kultury w
        narodzie,to co pan zrobi? Rumieńca na policzku nie bedzie?
        • aksiak Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 24.08.05, 10:21
          w czerwcu w sopocie widzialam Przybylska.Nie poznalabym jej , ale
          moja uwage przyciagnely jej zolte buty w czarne kropki.Byla z corka
          i swoja mama.
          w Dekadzie byl Krzysztof Kiersznowski i pod Galeria Centrum Pawel Wilczak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka