Dodaj do ulubionych

ROSYJSKA RULETKA........................

IP: *.crowley.pl 14.02.05, 09:59
www.tvn.tivi.pl/index.php?subaction=showfull&id=1106679914&archive=&start_from=&ucat=1&,
czy już pisaliśmy nt????, czy to wczoraj ktoś widział, dla mnie debilizm
wtórny, ciekawe do czego sie posuna aby zaskoczyc widzów..................
Obserwuj wątek
    • michal_82 Re: ROSYJSKA RULETKA........................ 14.02.05, 10:06
      Program był beznadziejny. Nie ma właściwie o czym pisać. Dziwne są te zdolności
      tego iluzjonisty i mam wątpliwości czy to wszystko nie było ustalone albo jakoś
      mu szyfrem przekazywane. Poza tym nie pokazali dziurawego worka po strzale z
      komory nr 1 (czy nabój był rzeczywiście prawdziwy) oraz celował on do worka
      przy komorze nr 5, więc myślał, że jest tam nabój. A więc nie potrafił tego
      przewidzieć. ZONK!
      • Gość: KIRA Re: ROSYJSKA RULETKA........................ IP: *.crowley.pl 14.02.05, 10:10
        ja jestem załamana poziomem programu i że robi sie z tego reality show,
        najpierw baba nz penisem, teraz rosyjska ruletka, w następnym tygodniu beda się
        nawzajem zjadać i nagrywać??????
      • michal_82 Re: ROSYJSKA RULETKA........................ 14.02.05, 10:15
        Na razie koniec z takimi zagranicznymi programami. W zamian będzie
        fabularyzowany dokument Kryminalne gry oraz Noktowizjer. A od marca będą wtedy
        powtarzać film z soboty.

Nie jestem aż tak bardzo przeciwny tym ostatnim reality showom. Przynajmniej
        wiemy jakimi programami emocjonowała się Europa i że coś takiego w ogóle było.
    • Gość: zoofil Jak będą na wizji rżnąc kozy to obejżę taki SZOŁ IP: *.chello.pl 14.02.05, 11:39
      albo moga być krowy ostatecznie

chociaz krowy mają za duze cyce
    • dafni Re: ROSYJSKA RULETKA........................ 14.02.05, 14:17
      No to ja dla odmiany powiem, że mi się podobało.
      Przede wszystkim nie zgadzam się z twierdzeniem, że facet jest iluzjonistą. To
      trochę spłyca sprawę. To co zaprezentował, mam na myśli eliminacje, jest
      świetnym przykładem jak można praktycznie wykorzystać ogromną wiedzę z zakresu
      psychologii.
      • Gość: KIRA Re: ROSYJSKA RULETKA........................ IP: *.crowley.pl 14.02.05, 14:18
        Nie no chyba nie myslisz że to cos to rodzaj eksperymentu.
        Moim zdaniem wszsytko ad a do z było wyrezyserowane, a fecet wiedział gdzie
        jest kula
        • Gość: Duncan Re: ROSYJSKA RULETKA........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 14:28
          Otóż nie. Jeśli wierzyć dziennikarzom Gazety (a ja akurat wierzę) nie było to
          wyreżyserowane. Zacząć jednak należy od zasadniczego faktu, a propos przekrętu
          jaki miał miejsce w tym programie. Otóż Brown absolutnie nie mógł w ten sposób
          ryzykować życiem na oczach widzów. Niedopuszczalne jest pokazanie śmierci w
          telewizji w ten sposób. To absurd ! Cały program, wszystkie posunięcia, do
          momentu oddania strzału były podobno autentyczne i to bezbłedne czytanie w
          myślach również. Nie wiem jak to możliwe, bo sama "znajomość psychologii" to
          chyba zbyt płytki slogan, ale to jest podobno prawdziwe. Natomiast samo
          opuszczenie kurka na załadowanej komorze i efekt wystrzału było trickiem
          spreparowanym przez specjalistów od balistyki i pirotechniki, więc nawet gdyby
          Brown się pomylił nie mógłby zginąć, jednak sama "zgadywanka" odbyła sie bez
          żadnej ściemy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka