Dodaj do ulubionych

K L A N - koniec

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 21:08
Koniec z serialem KLAN.
Tylko do konca czerwca. TVP przygotowuje nowy serial
Obserwuj wątek
    • wieslawa-siemiankowska Re: K L A N - koniec 27.02.05, 21:16
      To co poczną te wszystkie Stockingery, Paulinki Holtz i inne Kotulanki ?
      • Gość: agma Re: K L A N - koniec IP: *.chello.pl 27.02.05, 21:25
        zagraja w nowym serialu:-)
      • bm_ka Re: K L A N - koniec 27.02.05, 21:27
        wieslawa-siemiankowska napisała:

> To co poczną te wszystkie Stockingery, Paulinki Holtz i inne Kotulanki ?

Niektórzy z onych jeszcze się czymś zajmą np. ściganiem pewnej koleżanki po
        fachu ktora naciągnęła ich na kasiorę ale co będzie z Ryśkiem, rudowłosą
        młodocianą z plastrem na ramieniu, kurdem-mumiem a już bezrobocie czeka na pewno
        aktorski brylant - Izabelę Trojanowską?!
        • Gość: AAA Re: K L A N - koniec IP: *.aine.pl 27.02.05, 21:49
          bm_ka napisała:

> wieslawa-siemiankowska napisała:
          >
          > > To co poczną te wszystkie Stockingery, Paulinki Holtz i inne Kotulanki ?
          >
          > Niektórzy z onych jeszcze się czymś zajmą np. ściganiem pewnej koleżanki po
          > fachu ktora naciągnęła ich na kasiorę ale co będzie z Ryśkiem, rudowłosą
          > młodocianą z plastrem na ramieniu, kurdem-mumiem a już bezrobocie czeka na
          pewn
          > o
          > aktorski brylant - Izabelę Trojanowską?!

Jakbyś osiołku nie wiedziała, to "Rysiu" jest bardzo dobrym aktorem teatralnym.
          • bm_ka Re: K L A N - koniec 28.02.05, 17:46
            Gość portalu: AAA napisał(a):

> bm_ka napisała:
            >
            > > wieslawa-siemiankowska napisała:
            > >
            > > > To co poczną te wszystkie Stockingery, Paulinki Holtz i inne Kotula
            > nki ?
            > >
            > > Niektórzy z onych jeszcze się czymś zajmą np. ściganiem pewnej koleżanki
            > po
            > > fachu ktora naciągnęła ich na kasiorę ale co będzie z Ryśkiem, rudowłosą
            > > młodocianą z plastrem na ramieniu, kurdem-mumiem a już bezrobocie czeka n
            > a
            > pewn
            > > o
            > > aktorski brylant - Izabelę Trojanowską?!
            >
            >
            > Jakbyś osiołku nie wiedziała, to "Rysiu" jest bardzo dobrym aktorem
            teatralnym.

Dziękuję za pouczenie.A u Ciebie w tym kółku AAA (Anonimowych Alkoholików
            Aktorskiegouwielbienia) prowadzają Was, w ramach terapii, na sztuki teatralne
            z udziałem "Rysia" dlatego jestes tak dobrze zorientowany, prawda? ;-)

• Gość: AAA Re: K L A N - koniec IP: *.aine.pl 28.02.05, 22:59
              Cóż za błyskotliwa wypowiedź. Gratuluję :-))))
              • bm_ka Re: K L A N - koniec 01.03.05, 11:06
                Gość portalu: AAA napisał(a):

> Cóż za błyskotliwa wypowiedź. Gratuluję :-))))

Twoja była bardziej 'błyskotliwa' od mojej, przy tym chciales/aś mnie obrazić
                nazywajac "osiołkiem' i zrobiłeś/aś to jako pierwszy/a zupelnie nie majac
                powodów ku temu ponieważ ani do Ciebie ani o Tobie mój post nie mowił.
                Nie gratuluję.
          • Gość: Obserwator Re: K L A N - koniec IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.03.05, 11:39
            > Jakbyś osiołku nie wiedziała, to "Rysiu" jest bardzo dobrym aktorem
            > teatralnym.

Rysio sam opowiadał jak go Dejmek wyrzucił z teatru bo był za cieńki.

Obserwator
        • Gość: witco ryśkiek ma przecież taksówkę IP: *.resetnet.pl 27.02.05, 22:16
          więc robote ma, a i nocy więcej będzie brał
      • Gość: kij Re: K L A N - koniec IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 27.02.05, 21:28
        Doktor Lubicz już zacząl - wydał niedawno płytę..
        • Gość: Basketcase Re: K L A N - koniec IP: *.icpnet.pl 27.02.05, 21:31
          A masz jakiś wiarygodny dowód na potwierdzenie swojej informacji? Jakieś
          oświadczenie producentów może?
        • paprotka-gd Re: K L A N - koniec 27.02.05, 21:46
          no to " rudy loczek" - Olka będzie musiała też zabłysnąć wokalem i wyda
          następną płytkę z hiciorami na lato ,
          Czesia z nowym nosiem będzie czekała na poważne propozycje ,
          Władzio reaktywuje Pankracego na dobranockę ,
          Żyrafa będzie oprowadzać wycieczki szkolne w ZOO ,
          Rysiu da radę - ma siłę przebicia
          w najgorszej sytuacji będą te biedne bezrobotne dzieci klanowe - chyba wrócą
          do szkół i żlobków
      • Gość: anna Re: K L A N - koniec IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 28.02.05, 17:33
        pójdą w reklamy, liczy sie sara !
    • wieslawa-siemiankowska Re: K L A N - koniec 27.02.05, 21:35
      Jak na razie to tajemnica poliszynela.
      No a wkońcu ile to badziewie może iść ? 8 lat to chyba wystarczy.
    • Gość: Pani Stasia Re: K L A N - koniec IP: *.idea.pl 27.02.05, 22:00
      Buuuuuuuuoooooooożesz Ty mój! A ja to chyba do Kazachstanu będę musiala wrócić!
      Z tych nerw to ziólek sobie zaparze i piermienie zrobie!
      • Gość: ABW Re: K L A N - koniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:08
        Chyba pierdzenie?
      • bm_ka Re: K L A N - koniec 01.03.05, 11:17
        Gość portalu: Pani Stasia napisał(a):

> Buuuuuuuuoooooooożesz Ty mój! A ja to chyba do Kazachstanu będę musiala
        wrócić!
        > Z tych nerw to ziólek sobie zaparze i piermienie zrobie!

Co to jest to piermienie, pani Stasiu z Kazachstanu?
    • wieslawa-siemiankowska Re: K L A N - koniec 27.02.05, 22:03
      Staśka a co ty robisz w Idei o tej porze i przy niedzieli ? Dlaczego Władzia
      nie pilnujesz ?
      • Gość: Pani Stasia Re: K L A N - koniec IP: *.idea.pl 27.02.05, 22:22
        No wiesz ja robotajem po godzinach. Elżunia to sępi dięgi, a muszę mieć za co
        czju i ziólek nakupować. Wot i cała smutna historia.
        • Gość: P Re: K L A N - koniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 22:24
          A co zrobi Ada Biedrzynska ktorej corka ja utrzymuje-serialowa Kamilka?A ize
          Trojanowska na pewno zatrudnia do ambitnych produkcji i w swoim berlinie
          Niedziwiedzia odbierze:P
        • modotv Re: K L A N - koniec 27.02.05, 22:26
          Staśka, mam fuche dla ciebie- na wspólnej potrzebują opiekunkę do Marii. JEj
          humorów nie znosi ani Władek, który już wpada w depreche i ciagnie pod barem,
          Grzesiowi konto wypucowali- chłopak zaliczył wkurw i nie długo znów wyjedzie na
          platformy wiernicze... NIe wspomne o Rózy i młodej- rudej(nie pomne jej
          imienia). Staska, po takiej przeprawie z Władysławem, Maria to pryszcz na pupie:)
          • Gość: verte Re: K L A N - koniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 00:38
            A na koniec serialu Rysiek powie ku..!Zobaczycie.
            • Gość: ymc Re: K L A N - koniec IP: *.resetnet.pl 28.02.05, 01:20
              prędzej maciuś i bożenka rączek nie umyją, niż ryśku powie brzydki wyraz na K
              • Gość: Melpomen do Wieslawy S,PILNE. IP: *.skane.se 28.02.05, 02:34
                Niech Wieslawa zalatwi Paulinie Holz etat w Walbrzychu.
                To mloda ruda do Mielc.Mongolke wiadomo do Mongolii.
                • Gość: . Re: do Wieslawy S,PILNE. IP: *.devs.futuro.pl 28.02.05, 02:41
                  Ale dlaczego tu sie rozmawia o serialu jak to nie jest forum SERIALE?

Ottek zrób z tym coś PROSZĘ!
                  • Gość: MICHAL Re: do Wieslawy S,PILNE. IP: *.skane.se 28.02.05, 06:20
                    Rozmawiac nadal.
    • Gość: lukasz Rysiek agentem 007 IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.02.05, 17:22
      Rysiek z klanu ma zastąpić brosnana w nowym filmie o przygodach Jamesa Bonda.
      Jeszce niewiadomo jaki będzie tytuł filmu.
      • Gość: Koneser Re: Rysiek agentem 007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:36
        UMYJCIE RĄCZKI-nowy James Bond z Rysiem. Zaczną kręcić w przyszłym roku.
        Piękność ma grać Kaja Paschalska a jej rywalka ta ze skrzeczącym głosem.
    • Gość: ćmikieiwicz Re: K L A N - koniec IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.05, 11:37
      seriale !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka