Gość: Janek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 21:08 Koniec z serialem KLAN. Tylko do konca czerwca. TVP przygotowuje nowy serial Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieslawa-siemiankowska Re: K L A N - koniec 27.02.05, 21:16 To co poczną te wszystkie Stockingery, Paulinki Holtz i inne Kotulanki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agma Re: K L A N - koniec IP: *.chello.pl 27.02.05, 21:25 zagraja w nowym serialu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: K L A N - koniec 27.02.05, 21:27 wieslawa-siemiankowska napisała: > To co poczną te wszystkie Stockingery, Paulinki Holtz i inne Kotulanki ? Niektórzy z onych jeszcze się czymś zajmą np. ściganiem pewnej koleżanki po fachu ktora naciągnęła ich na kasiorę ale co będzie z Ryśkiem, rudowłosą młodocianą z plastrem na ramieniu, kurdem-mumiem a już bezrobocie czeka na pewno aktorski brylant - Izabelę Trojanowską?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: K L A N - koniec IP: *.aine.pl 27.02.05, 21:49 bm_ka napisała: > wieslawa-siemiankowska napisała: > > > To co poczną te wszystkie Stockingery, Paulinki Holtz i inne Kotulanki ? > > Niektórzy z onych jeszcze się czymś zajmą np. ściganiem pewnej koleżanki po > fachu ktora naciągnęła ich na kasiorę ale co będzie z Ryśkiem, rudowłosą > młodocianą z plastrem na ramieniu, kurdem-mumiem a już bezrobocie czeka na pewn > o > aktorski brylant - Izabelę Trojanowską?! Jakbyś osiołku nie wiedziała, to "Rysiu" jest bardzo dobrym aktorem teatralnym. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: K L A N - koniec 28.02.05, 17:46 Gość portalu: AAA napisał(a): > bm_ka napisała: > > > wieslawa-siemiankowska napisała: > > > > > To co poczną te wszystkie Stockingery, Paulinki Holtz i inne Kotula > nki ? > > > > Niektórzy z onych jeszcze się czymś zajmą np. ściganiem pewnej koleżanki > po > > fachu ktora naciągnęła ich na kasiorę ale co będzie z Ryśkiem, rudowłosą > > młodocianą z plastrem na ramieniu, kurdem-mumiem a już bezrobocie czeka n > a > pewn > > o > > aktorski brylant - Izabelę Trojanowską?! > > > Jakbyś osiołku nie wiedziała, to "Rysiu" jest bardzo dobrym aktorem teatralnym. Dziękuję za pouczenie.A u Ciebie w tym kółku AAA (Anonimowych Alkoholików Aktorskiegouwielbienia) prowadzają Was, w ramach terapii, na sztuki teatralne z udziałem "Rysia" dlatego jestes tak dobrze zorientowany, prawda? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: K L A N - koniec IP: *.aine.pl 28.02.05, 22:59 Cóż za błyskotliwa wypowiedź. Gratuluję :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: K L A N - koniec 01.03.05, 11:06 Gość portalu: AAA napisał(a): > Cóż za błyskotliwa wypowiedź. Gratuluję :-)))) Twoja była bardziej 'błyskotliwa' od mojej, przy tym chciales/aś mnie obrazić nazywajac "osiołkiem' i zrobiłeś/aś to jako pierwszy/a zupelnie nie majac powodów ku temu ponieważ ani do Ciebie ani o Tobie mój post nie mowił. Nie gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: K L A N - koniec IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.03.05, 11:39 > Jakbyś osiołku nie wiedziała, to "Rysiu" jest bardzo dobrym aktorem > teatralnym. Rysio sam opowiadał jak go Dejmek wyrzucił z teatru bo był za cieńki. Obserwator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witco ryśkiek ma przecież taksówkę IP: *.resetnet.pl 27.02.05, 22:16 więc robote ma, a i nocy więcej będzie brał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Re: K L A N - koniec IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 27.02.05, 21:28 Doktor Lubicz już zacząl - wydał niedawno płytę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basketcase Re: K L A N - koniec IP: *.icpnet.pl 27.02.05, 21:31 A masz jakiś wiarygodny dowód na potwierdzenie swojej informacji? Jakieś oświadczenie producentów może? Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: K L A N - koniec 27.02.05, 21:46 no to " rudy loczek" - Olka będzie musiała też zabłysnąć wokalem i wyda następną płytkę z hiciorami na lato , Czesia z nowym nosiem będzie czekała na poważne propozycje , Władzio reaktywuje Pankracego na dobranockę , Żyrafa będzie oprowadzać wycieczki szkolne w ZOO , Rysiu da radę - ma siłę przebicia w najgorszej sytuacji będą te biedne bezrobotne dzieci klanowe - chyba wrócą do szkół i żlobków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: K L A N - koniec IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 28.02.05, 17:33 pójdą w reklamy, liczy sie sara ! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: K L A N - koniec 27.02.05, 21:35 Jak na razie to tajemnica poliszynela. No a wkońcu ile to badziewie może iść ? 8 lat to chyba wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Stasia Re: K L A N - koniec IP: *.idea.pl 27.02.05, 22:00 Buuuuuuuuoooooooożesz Ty mój! A ja to chyba do Kazachstanu będę musiala wrócić! Z tych nerw to ziólek sobie zaparze i piermienie zrobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABW Re: K L A N - koniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:08 Chyba pierdzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: K L A N - koniec 01.03.05, 11:17 Gość portalu: Pani Stasia napisał(a): > Buuuuuuuuoooooooożesz Ty mój! A ja to chyba do Kazachstanu będę musiala wrócić! > Z tych nerw to ziólek sobie zaparze i piermienie zrobie! Co to jest to piermienie, pani Stasiu z Kazachstanu? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: K L A N - koniec 27.02.05, 22:03 Staśka a co ty robisz w Idei o tej porze i przy niedzieli ? Dlaczego Władzia nie pilnujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Stasia Re: K L A N - koniec IP: *.idea.pl 27.02.05, 22:22 No wiesz ja robotajem po godzinach. Elżunia to sępi dięgi, a muszę mieć za co czju i ziólek nakupować. Wot i cała smutna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: K L A N - koniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 22:24 A co zrobi Ada Biedrzynska ktorej corka ja utrzymuje-serialowa Kamilka?A ize Trojanowska na pewno zatrudnia do ambitnych produkcji i w swoim berlinie Niedziwiedzia odbierze:P Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: K L A N - koniec 27.02.05, 22:26 Staśka, mam fuche dla ciebie- na wspólnej potrzebują opiekunkę do Marii. JEj humorów nie znosi ani Władek, który już wpada w depreche i ciagnie pod barem, Grzesiowi konto wypucowali- chłopak zaliczył wkurw i nie długo znów wyjedzie na platformy wiernicze... NIe wspomne o Rózy i młodej- rudej(nie pomne jej imienia). Staska, po takiej przeprawie z Władysławem, Maria to pryszcz na pupie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: K L A N - koniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 00:38 A na koniec serialu Rysiek powie ku..!Zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ymc Re: K L A N - koniec IP: *.resetnet.pl 28.02.05, 01:20 prędzej maciuś i bożenka rączek nie umyją, niż ryśku powie brzydki wyraz na K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melpomen do Wieslawy S,PILNE. IP: *.skane.se 28.02.05, 02:34 Niech Wieslawa zalatwi Paulinie Holz etat w Walbrzychu. To mloda ruda do Mielc.Mongolke wiadomo do Mongolii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: do Wieslawy S,PILNE. IP: *.devs.futuro.pl 28.02.05, 02:41 Ale dlaczego tu sie rozmawia o serialu jak to nie jest forum SERIALE? Ottek zrób z tym coś PROSZĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: do Wieslawy S,PILNE. IP: *.skane.se 28.02.05, 06:20 Rozmawiac nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Rysiek agentem 007 IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.02.05, 17:22 Rysiek z klanu ma zastąpić brosnana w nowym filmie o przygodach Jamesa Bonda. Jeszce niewiadomo jaki będzie tytuł filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koneser Re: Rysiek agentem 007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:36 UMYJCIE RĄCZKI-nowy James Bond z Rysiem. Zaczną kręcić w przyszłym roku. Piękność ma grać Kaja Paschalska a jej rywalka ta ze skrzeczącym głosem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćmikieiwicz Re: K L A N - koniec IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.05, 11:37 seriale !! Odpowiedz Link Zgłoś