Dodaj do ulubionych

Paulina Jaskólska - po cholerę ją wzięli do Idola?

IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 13:16
No właśnie - po co Polsat wziął tę panią do prowadzenia "Idola".
Jak na nią patrzę, to zbiera mnie na wymioty.
Panienka ubiera się jak stojące przy drogach tirówki, które machają swoimi
nóżkami i dupciami, aby zachęcić klientów.

Pani Jaskólska w "Idolu" nie wyróznia się niczym poza swoimi nogami, które
nadmiernie eksponuje do kamery i zakłada spódnice z takim rozcięciem, że prawie
widać pośladki. Ponadto raczy widownię miernymi odzywkami, tak jak wczoraj, gdy
zagaiła, że nie nosi bielizny.

Żenująco żenująca jest panna Jaskólska.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja+ Re: Paulina Jaskólska - po cholerę ją wzięli do Idola? IP: *.teleaudio.com.pl 10.06.02, 13:20
      A mnie się podoba.... Te nogi, rozcięcia, brak majtek.... Jest OK.
      • Gość: dar Paulina!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.1.100.* 10.06.02, 15:41
        Paulina ma piekne oczy i świetne nogi. Na taki program to w zupełności
        wystarcza.
        • dominique_o Re: Paulina!!! 10.06.02, 16:45
          Ktos ze znajomych w pracy zwrocil uwage na jedna z odzywek Pauliny... Podobno
          pred wystepem Patrycji Wodz powiedziala 'ta zezowata' ...

czy to prawda, czy ktos probuje rozpuscic plotke ?
          • Gość: Baska Re: Paulina!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 17:36
            Nie slyszalam. Chyba plotka.
            Natomiast ta prezenterka do programu nadaje sie znakomicie.
            Przy niej ten ,,chlopiec'' jest szolmenem na stazu.
            P. ma nogi, wyglad troche wulgarny, nie myli sie, ratuje sytuacje... do Idola
            jest dopasowana idealnie.
            • perlotiel Re: Paulina!!! 10.06.02, 18:18
              to chyba prawda. wczoraj przed wystepem patrycji,
              paulina mruknela cos o zezie
    • Gość: JanSerce Re: Paulina Jaskólska - po cholerę ją wzięli do Idola? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 18:58
      W magazynie CITY w podsumowaniu wydarzeń roku, w kategorii ciąża roku
      wybrano "dziecko Pauliny Jaskólskiej". To przejaw totalnego zidiocenia. Nie
      wiem, kto to wymyślił,kto to wybrał i skąd się biorą takie pozbawione talentu
      cipcie. Dla mnie kariera tej dziewczyny to sukces w stylu Gulczasa albo
      Karoliny z BB.
      • Gość: hjgdj Re: Paulina Jaskólska - po cholerę ją wzięli do Idola? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 19:43
        mnie tez wkurza.mam wrazenie ze Maciek przy niej to chlopiec na posylki
    • Gość: ada Re: Paulina Jaskólska - po cholerę ją wzięli do Idola? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 22:18
      rzeczywiscie ona tam zupelnie nie pasuje,jest jakas sztywna-moze stad te
      fatalne teksty...no i te biale cos na glowie?!
      • Gość: jasiu Re: Paulina Jaskólska - po cholerę ją wzięli do Idola? IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 22:56
        A widzieliście jej zdjęcia w Playboyu. Retusz jej cycków był tam tak ewidentny
        że aż strach. Cycki wielkie (w CKM-ie 3 razy mniejsze), a sutki sterczały jej
        jak antenki w berecie.
        • Gość: miranda Re: Paulina Jaskólska - po cholerę ją wzięli do Idola? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.06.02, 08:50
          Człowieku ty nie wiedziałałeś, że wszystkie zdjęcia m.in w "Playboyu" są ostro
          retuszowane komputerowo?
          • Gość: marek Re: Paulina Jaskólska - po cholerę ją wzięli do Idola? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 15:05
            a Ty nie wiedziałas że Paulina podczas sesji była 1,5 miesiąca po porodzie i
            karmila piersia? Tylko pozazdroscic takiego Ciala!!!
    • Gość: Mały Polsat ma kompleksy wobec TVN-u IP: *.chello.pl 12.06.02, 09:28
      Dla kierownictwa Polsatu wyznacznikiem nowoczesności i dobrego smaku jest to co
      nadaje TVN. Mimo że to jest kicz, tylko nowocześnie opakowany i ze sztucznie
      rozentuzjazmowaną publicznością i jakąś panienką robiącą wygibasy z tyłu nad
      widownią. I dlatego Polsat wszystko małpuje: Życiowa Szansa udaje Milionerów,
      Dwa Światy i Bar - Big Brothera, A Paulina - Martynę.
    • Gość: kosma Re: Paulina Jaskólska - po cholerę ją wzięli do Idola? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 15:22
      NIe lubisz tirowek:)?
      A tak poważnie. Jaskólska jest o niebo lepsza od tego chłopaczyny. Widać jej
      profesjonalizm. Ktoś kto ją zatrudnił doskonale o tym wiedział. I dobrze
      zrobił, ponieważ ten palancik jest wyjątkowo mdławy, chociaż dla panienek
      czytajacych Bravo Girl w sam raz:))
      • Gość: kubu Re: Paulina Jaskólska - po cholerę ją wzięli do Idola? IP: *.dwi.uw.edu.pl 16.06.02, 16:59
        troche sie nie zgodze
        widzisz jej profesjonalizm polega na rozpaczliwym szukaniu kolejnego zdania na
        teleprompterze
        w zwiazku z czym rozmawiajac z kims patrzy na boki

ale oczywiscie w porownaniu z Mackiem jest o niebo lepsza
        • Gość: killer1 Re: Paulina Jaskólska - po cholerę ją wzięli do Idola? IP: *.tlsa.pl 17.06.02, 08:44
          Jaskólska... Gdyby nie jej pióra byłoby k...ewsko blisko OK!! Pani ma dobrą
          girę, buzię też ma wpożo. Trochę wkerzające jest gdy mówiąc do siedzącego obok
          Rock-okoko patrzy przed siebie do kamery. Leciutko bawi się w chłopaków z
          CNN :))))). Przesadziła mówiąc o braku bielizny. jeśli faktycznie jej nie nosi
          to wyobraźcie sobie jaki musiał towarzyszyć efekt dźwiękowy kiedy ściągała to
          swoje wczorajsze czerwone lateksowe ubranko (odgłos rospinania tzw. rzepa). Gdy
          rozpięła spodnie to przypominać to musiało efekt dekompresji :))). A poważnie
          nie mówi sie tego typu niesmacznych rzeczy nawet w programach o tak luźnej
          formule (świadczyć to może jedynie o poziomie prowadzącej). Ale żeby ją wziąć
          w "leasing" - nie widzę przeciwskazań :)))))))))))))))))))))))))
          Kolega Maciek Rock-okoko jest niestety dla mnie (to moje subiektywne zdanie)
          za słaby. Poza tym wygląda jak klon Kamela (zachowanie i fryz). Fakt, że bardzo
          sie stara, ale to jeszcze nie to czego oczekujemy od profesjonalnych
          konferansjerów. Mam nadzieję, że sie rozwinie.
          • tuli_pan Re: Paulina Jaskólska - po cholerę ją wzięli do Idola? 17.06.02, 09:25
            a mnie najbardziej wkurza gdy nie wiadomo z jakiego powodu szczerzy zeby w
            usmiechu, na poczatku ten jej usmiech mi sie podobal ale teraz mnie dobija....,
            Rock cos mowi a ona nagle usmiech do kamery :o(
            • Gość: hkgk Re: Paulina Jaskólska - po cholerę ją wzięli do Idola? IP: 217.98.241.* 17.06.02, 19:53
              czemu ona jak mowi to wygląda jakby wszystko recytowala z pamieci po
              wczesniejszym wkuciu?
              • Gość: laura Re: Paulina Jaskólska - po cholerę ją wzięli do Idola? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 22:37
                hmm...bo tak jest!?bo kiedy ma powiedziec cos sama od siebie robi sie blada
                (chociaz ok,juz bardziej blada byc chyba nie moze...) i ledwo wycedza jakies
                zalosne pytanie...
                ale chyba najgorsze jest to jej kolysanie sie do wszystkich piosenek,lacznie z
                np.'szklana pogoda'...!czyzby miala jeszcze bardziej dramatyczne poczucie rytmu
                od kuby w.?!
                • tiresias Re: Paulina Jaskólska - po cholerę ją wzięli do Idola? 18.06.02, 13:21
                  bo nominowała ją Dorota gawryluk. ma kobitka nosa
                  eee...
                  • Gość: silie Re: Paulina Jaskólska - po cholerę ją wzięli do Idola? IP: 2.4.STABLE* / 10.120.21.* 18.06.02, 19:40
                    A ja sie pytam: skąd ona się wzięła??
                    Pierwszy raz ją zobaczyłam własnie w Idolu, a Wy tu o jakiejś ciąży
                    roku...Gdzie wcześniej się pokazywała, coś prowadziła?? Kto zacz wogóle?
                    pzdr, s.
                    • Gość: aniesa Re: Paulina Jaskólska - po cholerę ją wzięli do Idola? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 22:17
                      wiem ze trudno uwierzyc ale ta "pani" to prezenterka mtv
                      • vesna1 Re: Paulina Jaskólska - po cholerę ją wzięli do Idola? 19.06.02, 10:21
                        przeciez ona jest totalnie glupia i to czuc na kilometr! a wy o jakims
                        profesjonalizmie. przyjrzyjcie sie - ona caly czas mysli wylacznie o tym, zeby
                        jak najlepiej wygladac, a profil byl pod odpowiednim katem do kamery (ja nie
                        zartuje). usmiecha sie z czestotliwoscia raz na 40 sekund (zupelnie bez sensu).
                        kiedy probuje powiedziec jakis dowcip mam ochote z zazenowania wejsc pod stol
                        (drewniane, niesmieszne, prymitywne, w dodatku popelnia blad najwiekszy - sama
                        sie ze swoich dowcipow smieje). ubiera sie wulgarnie i brzydko. ona i maciek
                        rock to para najgorszych prowadzacych jakich w zyciu widzialam.
                        profesjonalizm - to martyna wojciechowska (osobiscie bardzo jej nie lubie, ale
                        doceniam)
                        • Gość: nutria Re: Paulina Jaskólska - po cholerę ją wzięli do Idola? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 12:07
                          oj,niestety wszystko sie zgadza...ale w mtv jest lepsza,moze po prostu
                          wyjatkowo nie nadaje sie do programu 'na zywo'...
                          • Gość: BAcha Re: Paulina Jaskólska - po cholerę ją wzięli do I IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.08.02, 16:38
                            Czytałam gdzieś, że Paulina ma trzy fakultety. Z dziennikarstwa, anglistyki i
                            historii sztuki (bodajże taki to był zestaw). A tak na marginesie to naprawdę
                            nie wiem skąd u niej debilna maniera ODPOWIADANIA NA PYTANIA drugiej osoby
                            gapiąc się w kamerę. To takie nienaturalne, aż wręcz żenujące!
                            • Gość: Konwalia Re: Paulina Jaskólska - po cholerę ją wzięli do I IP: *.pl 20.08.02, 16:42
                              Gość portalu: BAcha napisał(a):

> Czytałam gdzieś, że Paulina ma trzy fakultety. Z dziennikarstwa, anglistyki i
                              > historii sztuki (bodajże taki to był zestaw). A tak na marginesie to naprawdę
                              > nie wiem skąd u niej debilna maniera ODPOWIADANIA NA PYTANIA drugiej osoby
                              > gapiąc się w kamerę. To takie nienaturalne, aż wręcz żenujące!
                              ----------------
                              Tak, 3 fakulety tylko żadnego nie skonczyła bo na każdym była przez jeden
                              semestr i ją wywalali.
                              • Gość: stefanka Re: Paulina Jaskólska - po cholerę ją wzięli do I IP: *.chello.pl 20.08.02, 21:38
                                Gość portalu: Konwalia napisał(a):

> Gość portalu: BAcha napisał(a):
                                >
                                > > Czytałam gdzieś, że Paulina ma trzy fakultety. Z dziennikarstwa, anglistyk
                                > i i
                                > > historii sztuki (bodajże taki to był zestaw). A tak na marginesie to napra
                                > wdę
                                > > nie wiem skąd u niej debilna maniera ODPOWIADANIA NA PYTANIA drugiej osoby
                                >
                                > > gapiąc się w kamerę. To takie nienaturalne, aż wręcz żenujące!
                                > ----------------
                                > Tak, 3 fakulety tylko żadnego nie skonczyła bo na każdym była przez jeden
                                > semestr i ją wywalali.

No coz, nie wiem jak z pozostalymi, ale z dziennikarstwem to fakt, ze po
                                pierwszym roku Paulina przestala pojawiac sie na uczelni. Wlasnie wtedy
                                zaczela robic kariere w MTV. Jako ciekawostke dodam, ze wtedy gdy mialam
                                zaszczyt z nia studiowac wyzej wymienione dziennkarstwo, nosila dlugie do
                                pasa, platynowe wlosy i malowala ostro na czerwono usta. Trudno
                                zapomniec :))))))
    • Gość: Anka Facetom sie podoba IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 18:16
      W kiosku ostatnio widzialam kilku panow, ktorzy przegladali jakies pisemko z
      nia. Nie powiem, zeby byli zdegustowani. Poza ty umie mowic na zywo i nie
      calkiem bez sensu. A ze ma wyglad dosc wulgarny, no coz mnie to nie przeszkadza
      jakos specjalnie. W MTV bylo juz wszystko.
      • Gość: dave Re: Facetom sie podoba IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.08.02, 23:43
        Gość portalu: Anka napisał(a):

> W kiosku ostatnio widzialam kilku panow, ktorzy przegladali jakies pisemko z
        > nia. Nie powiem, zeby byli zdegustowani. Poza ty umie mowic na zywo i nie
        > calkiem bez sensu. A ze ma wyglad dosc wulgarny, no coz mnie to nie
        przeszkadza
        >
        > jakos specjalnie. W MTV bylo juz wszystko.

To pismo to najpewniej nowy CKM i nie powiem wygląda tam naprawdę nieźle, a że
        jest głupia, no cóż nikt nie jest doskonały,przez wzgląd na niezłe ciałko
        udzielam rozgrzeszenia.
    • Gość: . Re: Paulina Jaskólska - po cholerę ją wzięli do I IP: *.pl 31.08.02, 14:27
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka