Dodaj do ulubionych

Przychodzi Górniak do Wojewódzkiego

14.03.05, 11:06
Jakiego sensu? Nadal uwazam, ze ona posluzyla sie swoim dzieckiem dla swoich celow.
Obserwuj wątek
    • Gość: tom Re: Przychodzi Górniak do Wojewódzkiego IP: *.prokom.pl 14.03.05, 11:21
      A ja nie lubie Gorniak i Wojewódzkiego (przynajmniej w TV) ale przyznać musze
      że wczorajszy program (a był to drugi po spotkaniu z Kukizem który ogladnołem)
      wypadł cakiem poważnie, Górniak ma rację - gazety przedstawiają tylko i
      wyłącznie swój komercyjny punkt widzenia i zachowuję się jak hieny (Fakt i SE w
      szczególności) są pewne grance których nie powinni przekraczać fotoreporterzy i
      porównwnie z UK było cakiem na miejscu. A Wojewódzki zna sięznacznie lepiej na
      Muzyce i powinien to robić co robił do tego czasu w gazetach ....
      • slon2002 syf i wodorosty, a gazeciarze pisza, że było świet 14.03.05, 14:27
        • slon2002 [...] 14.03.05, 14:29
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • r306 Re: może i domyta ale bardzo chamska 14.03.05, 14:48
            No, w chamstwie Tobie dorownac, to nie dorownuja - ani Gorniak, ani Wojewodzki.
        • Gość: cornelio nie znam Roberta Sankowskiego....buuuhhhaha IP: *.pism.pl 15.03.05, 10:19
          ...ale jeżeli taką zwałę ocenił pozytywnie to szczerze "gazecie" współczuję, czy
          wy tego nie widzieliście??? Bełkot straszliwy, nie konsekwentne wypowiedzi(czy
          ona wogóle pamięta o tym o czym mówiła przed chwilą), nie łapie o czym do niej
          mówi, idiotyczna egzaltacja, Wojewódziki musiał się starać aby nie wkręcić jej
          tak co by założeń programowych nie rozwalić (ciekawe kto się teraz PR Edyty
          zajmuje??)
          Edytka bystrością nie grzeszy, taktem też nie a klasy ma tyle co nic - nawet
          wkręcanie jej nie sprawia przyjemności bo jest ordynarnie proste.

a jej powrót ????? a skąd ona wróciła ???? gdzie wyjechała ????? hahahhahhhahha
      • Gość: Kasia Re: Przychodzi Górniak do Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 15:58
        Pani Górniak po raz kolejny udowodniła że nie ma sobie równych... pod względem
        głupoty i prostactwa oczywiście. Nerwowe chichoty, wulgaryzmy, szeptanki na
        ucho, przekleństwa, słowem zrobiła świetną reklamę dla brukowców,z którymi się
        procesuje.Brukowce traktują ludzi poniżej pasa to fakt ale tak zwane gwiazdy
        mimo to powinny mieć klasę.Jej tekst "mam to w dupie" na stwierdzenie, że była
        uosobieniem mitu o Kopciuszku obraził mnie, ponieważ ja jak wiele innych
        Polaków sądziłam że jest to dobra, miła dziewczyna, która rzeczywiście zrobiła
        oszałamiającą karierę jak niewiele osób w Polsce i w tym sensie jej chamska
        odzywka znaczy, że ma w d.... co myślą o niej ludzie. Także ci , którzy
        kupują jej płyty. No ale czuję się wyzwolona, żadnej płyty tej pani już nie
        kupię, piosenka którą "wymiauczała" w w programie hitem na pewno nie będzie, a
        hymnu państwowego dalej nie potrafi zaśpiewać...
    • Gość: Biały Wilk Re: Przychodzi Górniak do Wojewódzkiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 11:22
      co do dziecka to to masz rację. za parę lat gdy ten Alan dorośnie zobaczy
      siebie w internecie. niezbyt przyjemne uczucie i to jeszcze na takim fajowskim
      zdjęciu. Z drugiej strony ją rozumiem. też bym się wkurzała gdyby ci natrętni
      paparazzi ciągle za mną łazili
      • klara-klara Re: Przychodzi Górniak do Wojewódzkiego 14.03.05, 12:33
        Kazdy by sie wkurzyl. aLe jesli przez caly czas udowadnaila, ze ona chciala swoja prywatnosc zachowac, nie chciala pokazywac zdjec hiena, a potem pokazuje najgorsze z mozliwych, niepatrzac na konsekwencje to cos mi tu nie pasuje.
        • r306 Re: Przychodzi Górniak do Wojewódzkiego 14.03.05, 12:39
          Ja bynajmniej nie usprawiedliwiam samego faktu umieszczenia tej fotki, ale
          chyba w nerwach, gdy emocje nie do konca pozwalaja Ci myslec racjonalnie,
          zdarza Ci sie popelniac glupstwa?
          • klara-klara Re: Przychodzi Górniak do Wojewódzkiego 14.03.05, 13:00
            Z tego co ona powiedziala, bylo to wyrachowane, swiadome dzialanie, trudno mowic o chwilowym emocjonalnym impulsie. Jesli ktos mial jasne zalozenia co do zachowania swojej prywatnosci i tak bardzo sie poswiecil, aby ja zachowac to dziwi mnie taka niekonsekwencja.
            oczywiscie, ze popelniam glupstwa.
            • r306 Re: Przychodzi Górniak do Wojewódzkiego 14.03.05, 14:13
              Wiesz, nie mozna jednoczesnie zarzucac Gorniak, ze jest glupia i wyrachowana ;)

Tak czy siak - strzelila glupote jak sie patrzy.
              • klara-klara Re: Przychodzi Górniak do Wojewódzkiego 14.03.05, 18:33
                ja tam jej glupoty nie zarzucalam
                :)
                • Gość: wsx ona jest po prostu glupia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 20:53
                  i ta zwloka miedzy decyzja a czynem, to wcale nie bylo wyrachowanie. To byla po
                  prostu ta sama glupota dzien po dniu; jak w poniedzialek spodobal sie jej pomysl
                  ze zdjeciem, to i w niedziele sie jej podobal i za rok, i na koniec zycia w
                  pamietnikach tez sie jej bedzie podobal.

To taki glupiutki Kopciuszek, ktory wypadl z roli i zamiast byc caly czas slodka
                  idiotka probuje odgryzac sie redaktorom, ktory mozna zarzucic raczej cynizm niz
                  glupote.

Nie lubie jej piosenek, bo nie lubie glupoty jako takiej, ale na pewno lepiej
                  zrobilaby spiewajac dla swoich fanow zamiast probowac wojen, w ktorych jest na
                  starcie na straconej pozycji. I ani sobie nie pospiewa, ani jej nie posluchaja.

• Gość: mniecio Re: IP: 138.227.189.* 14.03.05, 12:39
        Tylko dlaczego p. Gorniak jest wulgarna? Czy to efekt przebytej ciazy czy wyraz
        przynaleznosci do "elit" swiatowego jet setu? Widac, ze to chamy rzadza Polska
        i ze spoleczenstwo - w tym kultura - nie majac innego wzorca powiela to co owa
        smietanka prezentuje. Nie wiem jak czlowiek o wulgarnych manierach i
        slownictwie moze w ogole myslec o sobie w kategoriach osoby kluturalnej. Wstyd
        Gorniak.
        • Gość: ara Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 20:07
          Zalosny narcystyczny duet w nudnym wydaniu.
          • Gość: mniecio Re: IP: *.bredband.skanova.com 14.03.05, 21:42
            Lecz jakze popularny ten duet... Mozna przezyc szok ogladajac Wojewodzkiego i
            ska. Nie dlatego, ze jest to zalosne, ale dlatego iz sa to programy oczekiwane
            przez widzow...
    • Gość: neckermann [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 11:28
    • Gość: izka Re: Przychodzi Górniak do Wojewódzkiego IP: 212.160.159.* 14.03.05, 11:34
      przecież to nie prawda ona jest głupia i on tak samo.są siebie warci.Gwiazdy ze
      spalonego teatru.żałosne
    • nowiutkie.konto Re: Przychodzi Górniak do Wojewódzkiego 14.03.05, 11:38
      ludzie, czy nie dosyc juz informacji o tej pani? Od tygodni zapowiedzi w
      gazetach, ze Górniak ma sie pokazac w programie, teraz znowu, co takiego
      waznego powiedziala. Tyle jest wybitnych, ciekawych postaci, a tylko wokol niej
      taki szum i takie wielkie halo. Az to z ciekawosci obejrzalam i stwierdzilam,
      ze musiala naprawde niezle zaplacic za taka promocje nowej piosenki! Ktora
      notabene jest po prostu mierna i wtorna, taka jak zreszta cala jej tworczosc po
      pierwszym albumie...
    • Gość: skiba To się nazywa artykuł sponsorowany! IP: *.chello.pl 14.03.05, 11:42
      To się nazywa artykuł sponsorowany!
    • Gość: Michał [...] IP: *.acn.waw.pl 14.03.05, 12:19
      • Gość: papamobil p.Wroński jechał w piątek z Mazurkiem i Zalewskim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 12:38
        dzisiaj Sankowski wychwala ''chudzielca'', który jeszcze nie zadarł
        z ''Wybiórczą''.Jawna robota dla odciągnięcia widowni od ''jedynki''na
        rzecz ''chudzielca''.Górniak powiedziała p. redaktorze że przytyła 26 kg w
        czasie ciąży a nie jak p. redaktor sugeruje po porodzie.Myśle że kupno Polsatu
        przez Agore jest bliskie więc artykuliki będą teraz bbbbaaaarrrrrddddzzzzoooo
        tendencyjne.
      • Gość: tricolour Te, Michał... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 17:31
        ... masz nieźle nas...rane w głowie. Cóż, zdarza się...
        Lepiej zabierz się za jakąś szkołę, czy pracę, bo klepanie w klawisze w
        południe, to choroba.
        • Gość: Michał Re: Te, RGB IP: *.acn.waw.pl 14.03.05, 18:28
          Klepanie w klawisze to moja praca. W poludnie takze. A w glowie mam nas...rane,
          bo moze Twoja mama nie nauczyla Cie uzywac papieru toaletowego.
          • Gość: wsx chyba nie na forum GW? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 21:06
            Czy za to wlasnie ci placa? Kto? Moze tez sie zglosze, jesli wystarczy byc tak
            glupim i chamskim jak ty ;/
      • Gość: bonobo Re: Do Pana redaktora od tego tekstu IP: *.man.east.verizon.net 14.03.05, 19:22
        a tobie, Michal, polecam clonazepamum na uspokojenie i sen, ktory zwroci ci utracona energie.
    • r306 Hmmm 14.03.05, 12:27
      1. Pani Edyta dostala w kosc. To widac, bo do wielu rzeczy zaczela podchodzic w
      inny, dojrzaly sposob. Szkoda, ze po takiej traumie.
      2. Pani Edyta nadal ma jednak w sobie to "cos" co mnie irytowalo w jej
      zachowaniu, a wiec irytuje i dzis - przyklad tego "czegos": koncowka programu i
      podsumowanie pani Edyty dotyczace mediow o kreowaniu i gnojeniu, ze
      znamiennym "Doda". Pani Edyto, czy pani nigdy juz sie nie pozbedzie tej maniery?
      3. Piosenka - mnie sie nie podobala. Poniewaz sluch mam slaby, wiec moze nie
      wychwycilem artystycznych niuansow, ale wrazenia na mnie nie zrobila zadnego.
      Wysluchalem do konca tylko z poczucia obowiazku - zeby miec zdanie o czym co
      faktycznie uslyszalem/zobaczylem.
      4. Program dobry - Kuba pozwolil pani Edycie na zaprezentowanie jej "punktu
      widzenia". Nie prowokowal, pozwolil jej spokojnie o tym wszystkim opowiedziec.
      5. Nie polubilem pani Edyty po tym programie, ale sadze, ze jesli bedzie
      konsekwentna w swych wnioskach, to uda sie jej jeszcze cos osiagnac na polskiej
      scenie muzycznej i zycze jej w tym sukcesu.

Kuby mozna nie lubic, jego programu tez, ale chyba sprawiedliwym bedzie
      stwierdzenie, ze ten program i ostatni program z panem Kukizem byly dobre i
      wartosciowe.
    • Gość: Tkroliko Re: Przychodzi Górniak do Wojewódzkiego IP: 213.77.34.* 14.03.05, 12:28
      Wydarzenie na miarę majtek Madonny ??? To czyjeś majtki są już wydarzeniem ?
      Pora umierać...
    • Gość: Grzegorz Racja, Edyta na pewno nie rozczarowała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 12:34
      a w tego typu programach zdarza się to bardzo często. Okazało się, że wbrew
      powszechnym opiniom ta kobieta ma całkiem poukładane w głowie, nie jest
      histeryczką, nie jest chamska. Ma swój styl, można by rzec nawet - swoją klasę.
      A te wszystkie przejścia, jak widac bylo, nieźle ją wzbogaciły i w ostateczności
      moim zdaniem edyta wychodzi obronną ręką za całej zadymy, która wokół niej sie
      kotłowała.

No i dostało się niektórym tzw. dziennikarzom, co mnie akurat mocno ucieszyło.
      • samuray_last Paparazzi 14.03.05, 13:10
        Edyta Górniak po raz kolejny udowodniła że jest głupia jak but i zmanierowana
        jeszcze bardziej. Ten tekst o Wielkiej Brytanii rozłożył mnie na łopatki.
        Takiego prawa nie ma nigdzie o ile wiem na świecie, co oczywiście nie oznacza,
        że nie można wygrać w sądzie w takiej sprawie:)
        Poza tym jak chce się być gwiazdą to trzeba się niestety liczyć z tym że
        fotoreporterzy będą biegać i podglądać. To w końcu ich praca.
        Shaq jakoś się nie denerwuje:))
        Szpital w Łomży???
        Powinna rodzić na Placu Bankowym, jak tak bardzo zależy jej na prywatności!!!
        Są przecież kliniki prywatne!

• Gość: dag [...] IP: 213.199.193.* 20.03.05, 19:08
    • Gość: Ewa Re: Przychodzi Górniak do Wojewódzkiego IP: *.zchpolice.com 14.03.05, 13:10
      Bardzo udane spotkanie.Górniak piękna, ciepła i matczyna, a Kuba fajny i
      opiekuńczy gość.Brawo dla obojga.
    • Gość: l Ta "dupa" Górniakowej wyglądała na kupioną... IP: *.arch.pw.edu.pl 14.03.05, 13:20
      -teraz wszyscy silą się na przeklinanie w mediach na zasadzie-co jest
      zabronione, to trzeba robić. Nie mam nic przeciwko wulgaryzmom, żeby było
      jasne. Ale wydała mi się mało autentyczna. Edyta jest dośc wrażliwa i
      delikatna. Silenie się na Chylińską do niej nie pasuje.

C'est tout.

l
    • Gość: r [...] IP: *.rezist.com 14.03.05, 13:31
    • Gość: Kiepski [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 13:35
    • Gość: Kiepski Re: Przychodzi Górniak do Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 13:36
      Edyta -jak na ciebie patrzę to oczy dęba stają
    • Gość: mixer01 Re: Przychodzi Górniak do Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 13:37
      Popieram ochronę kobiety w ciąży i w połogu na wzór brytyjski...
      Co do i wulgarności - polecam hienom Zdrojewskiego z SLD z jego słynnym "Walcie
      się"... Czyżby się bali chama?
    • daga_ka Re: Czy ktoś ma słynne zdjęcie Allana? 14.03.05, 13:39
      • Gość: wd [...] IP: 199.185.26.* 14.03.05, 13:50
      • Gość: wd [...] IP: 199.185.26.* 14.03.05, 13:50
    • Gość: ula81 Re: Przychodzi Górniak do Wojewódzkiego IP: *.osiedla.net 14.03.05, 15:55
      co to za artykuł?! przeciez to byla zenujaca rozmowa przymilnego Wojewodzkiego z
      glupia jak but kobieta calkowicie podporzadkowana mezowi, wywazajacą otwarte
      drzwi w co drugim zdaniu.
      • r306 Re: Przychodzi Górniak do Wojewódzkiego 14.03.05, 16:04
        "Oczywistymi prawdami nazywamy te, które odkrywa się po wszystkich innych,
        tylko tyle." A. Camus "Upadek".
        • Gość: ewa Re: Przychodzi Górniak do Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 17:05
          Ja bardzo proszę , pani Górniak OBIECAŁA,że nie będzie śpiewać to niech
          dotrzyma słowa i spełni swoją obietnicę.
          Każdy Polak i Polka , obojętnie jakiej narodowaści, POWINIEN znać hymn Polski!
          To była powtórna profanacja!!
    • Gość: carmen Re: Przychodzi Górniak do Wojewódzkiego IP: *.acn.waw.pl 14.03.05, 17:01
      Edyta nie mówiła, ze po ciąży przytyła 26 kg, tylko w ciąży, a to zasadnicza
      różnica...
    • Gość: aaaaa Re: Przychodzi Górniak do Wojewódzkiego IP: 212.160.172.* 14.03.05, 17:11
      Sankowskiemu to sie chyba Gorniak podoba fizycznie i dlatego pisze takie
      bzdury :) Program byl beznadziejny, Edytka oczywiscie troche stonowana (nie ta
      waga, nie ta figura) ale plotla niezrozumiale bzdury najczesciej. No koszmar po
      prostu ze ktos chcial jej zrobic zdjecie. No straszne. No... ech.

A meza to sobie brzydszego naprawde nie mogla znalezc :)
      • Gość: kosa Re: Przychodzi Górniak do Wojewódzkiego IP: *.acn.waw.pl 14.03.05, 17:30
        Stary... szkoda słów.
        • Gość: c? Re: Przychodzi Górniak do Wojewódzkiego IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 14.03.05, 19:29
          dajmy się jeszcze powygłupiać temu .....jego czas mija,powtarza się,znudzi
          pracodawców.
      • Gość: tricolour Mąż piękny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 17:32
        A Ty taki piękny jesteś? Pokaż mordeczkę, to ocenimy...
      • Gość: gujjgfgg [...] IP: 213.199.193.* 20.03.05, 19:13
    • Gość: mirka Re: Przychodzi Górniak do Wojewódzkiego IP: *.pl / *.sauridnet.pl 14.03.05, 17:38
      a mi się program w ogóle nie podobał, mimo, że Wojewódzkiego nawet lubię. Ale
      może dlatego, że nie cierpię Edyty Górniak
    • Gość: widz A ja mam w dupie Edyte, Wojewodzkiego i szolbiznes IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 14.03.05, 18:29
      lepiej isc na spacer z dzieckiem albo psem lub poczytac książkę
    • Gość: precioso Re: Przychodzi Górniak do Wojewódzkiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.03.05, 20:48
      Edyta jest prześliczną bruneteczką!!!.Cudowna i wspaniała!!!.
    • Gość: iga Re: Przychodzi Górniak do Wojewódzkiego IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 14.03.05, 21:44
      I bardzo dobrze,że Pani Edyta Górniak była w tym programie.Może wreszcie
      wszystkim gęby pozamyka.Świetnie wypadła!!Może debile zrozumieją,że każdy
      człowiek ma prawo do prywatności i intymności.GRATULUJĘ!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka