Gość: niuina IP: *.mancafe1.mancomplex.pl 15.06.02, 13:43 Co myslicie o Kubie Wojewódzkim przepchnie Patrycję Wódz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ugugunan Patti raczej nie ma pajęczyny do zdjęcia... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 15.06.02, 15:22 Gość portalu: niuina napisał(a): > Co myslicie o Kubie Wojewódzkim przepchnie Patrycję Wódz? Patti nie wygląda na stroniącą od cielesnych uciech. Z czego wnosisz, że jest zapchana. Jawi mi się jako regularnie popychana. No chyba, że w trakcie zabawy utkwił w niej jakiś gadżet... Sądzisz, że Kubuś dałby radę coś z tym zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Patti raczej nie ma pajęczyny do zdjęcia... IP: 195.82.189.* 15.06.02, 18:02 na jakiej podstawie to wywnioskowałes, bo jest ładna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Hormony robią swoje... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 15.06.02, 21:10 Gość portalu: mysz napisał(a): > na jakiej podstawie to wywnioskowałes, bo jest ładna? Chodzi mi raczej o jej sposób bycia... Z takim temperamentem chyba ciężko o seksualną abstynencję, nie sądzisz? Brzydką kobietą nie jest, choć nie do końca w moim typie... P.S. A może przepchnie ją Jacek Cygan - wygląda mi na filutka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Hormony robią swoje... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 01:28 Gość portalu: ugugunan napisał(a): > P.S. A może przepchnie ją Jacek Cygan - wygląda mi na filutka... Na szczęście nikt jej nie przepchnął. Byłby dopiero skandal. Nie mogłam już słuchać tego bezgłosia i beztalencia. Żegnaj, laleczko! Odpowiedz Link Zgłoś
qqryq72 Re: Hormony robią swoje... 17.06.02, 09:23 Gość portalu: sisi napisał(a): > Gość portalu: ugugunan napisał(a): > > > P.S. A może przepchnie ją Jacek Cygan - wygląda mi na filutka... > > Na szczęście nikt jej nie przepchnął. Byłby dopiero skandal. Nie mogłam już > słuchać tego bezgłosia i beztalencia. Żegnaj, laleczko! Ja też co prawda nie mogłem już jej słuchać ale troszkę szkoda bo było na kim oko zawiesić !! /no i te okrzyki auuuuuu !!/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remo Re: Hormony robią swoje... IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 17.06.02, 13:42 > P.S. A może przepchnie ją Jacek Cygan - wygląda mi na filutka... > Mnie pan szanowny J. Cygan wygląda raczej na fiutka niż filutka. Nie mogę słuchać jego chorych wywodów. Cały program to jakaś pomyłka z założenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś