IP: *.mancafe1.mancomplex.pl 15.06.02, 13:43
Co myslicie o Kubie Wojewódzkim przepchnie Patrycję Wódz?
Obserwuj wątek
    • Gość: ugugunan Patti raczej nie ma pajęczyny do zdjęcia... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 15.06.02, 15:22
      Gość portalu: niuina napisał(a):

> Co myslicie o Kubie Wojewódzkim przepchnie Patrycję Wódz?

Patti nie wygląda na stroniącą od cielesnych uciech. Z czego wnosisz, że jest
      zapchana. Jawi mi się jako regularnie popychana. No chyba, że w trakcie zabawy
      utkwił w niej jakiś gadżet... Sądzisz, że Kubuś dałby radę coś z tym zrobić?

• Gość: mysz Re: Patti raczej nie ma pajęczyny do zdjęcia... IP: 195.82.189.* 15.06.02, 18:02
        na jakiej podstawie to wywnioskowałes, bo jest ładna?
        • Gość: ugugunan Hormony robią swoje... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 15.06.02, 21:10
          Gość portalu: mysz napisał(a):

> na jakiej podstawie to wywnioskowałes, bo jest ładna?

Chodzi mi raczej o jej sposób bycia... Z takim temperamentem chyba ciężko o
          seksualną abstynencję, nie sądzisz?
          Brzydką kobietą nie jest, choć nie do końca w moim typie...

P.S. A może przepchnie ją Jacek Cygan - wygląda mi na filutka...

• Gość: sisi Re: Hormony robią swoje... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 01:28
            Gość portalu: ugugunan napisał(a):

> P.S. A może przepchnie ją Jacek Cygan - wygląda mi na filutka...

Na szczęście nikt jej nie przepchnął. Byłby dopiero skandal. Nie mogłam już
            słuchać tego bezgłosia i beztalencia. Żegnaj, laleczko!
            • qqryq72 Re: Hormony robią swoje... 17.06.02, 09:23
              Gość portalu: sisi napisał(a):

> Gość portalu: ugugunan napisał(a):
              >
              > > P.S. A może przepchnie ją Jacek Cygan - wygląda mi na filutka...
              >
              > Na szczęście nikt jej nie przepchnął. Byłby dopiero skandal. Nie mogłam już
              > słuchać tego bezgłosia i beztalencia. Żegnaj, laleczko!

Ja też co prawda nie mogłem już jej słuchać ale troszkę szkoda bo było
              na kim oko zawiesić !!
              /no i te okrzyki auuuuuu !!/

• Gość: Remo Re: Hormony robią swoje... IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 17.06.02, 13:42
            > P.S. A może przepchnie ją Jacek Cygan - wygląda mi na filutka...
            >

Mnie pan szanowny J. Cygan wygląda raczej na fiutka niż filutka. Nie mogę słuchać
            jego chorych wywodów. Cały program to jakaś pomyłka z założenia. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka