Gość: bozena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 21:38 Czy ktos to ogladal?Wedlug mnie byla zalosna,a figura?przeciez juz prawie rok jak urodzila a tluszczyk pozostal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babeczkaa Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" 19.03.05, 21:42 i co z tego, że tłuszczyk pozostał, a Ty nie masz sobie nic do zarzucenia? przynajmniej ona się dobrze bawiła w tym programie, ja to tak odebrałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 21:44 ale jak czytalam te brednie co kiedys wypisywala to to wlasnie jest zalosne ze teraz wszedzie jej pelno,nikt mi nie wmowi ze ona ma klase!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 21:54 a może to nie tłuszczyk ino ciąza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?|?|?|?|?|? [...] IP: *.devs.futuro.pl 19.03.05, 22:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:42 Nie jestem wredna tylko nie lubię jak sie z ludzi robi wariatów,a Edyty tez nie lubie za te jej chamskie odzywki do dziennikarzy.Może lepiej niech ona zrobi maturę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?|?|?|?|?| Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.devs.futuro.pl 19.03.05, 22:44 A co matura ma wspolnego z tym jaka ona jest? Weź kobieto skończ! Starasz sie kompromitować innych, a kompromutujesz siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CinCin Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:48 liczę na to ze zostanie kelnerką. Na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?|?|?|?|?|? Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.devs.futuro.pl 19.03.05, 22:53 Oj przeliczysz sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łona Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 21.03.05, 10:58 dowaliła faktowi i superexpressowi tak jak potrafiła. Moim zdaniem całkiem nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa dowalanie komus kupa wlasnego dziecka 21.03.05, 14:10 jest takie chwalebne, przeciez ona jest psychicznie chora... a do pigi-Figi nic nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
s_park Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" 19.03.05, 22:58 Jestescie zalosni i pelni jadu! Po prostu szkoda wam tego, jaka jest! A jest dobrym czlowiekem! Poza tym w programie wypadla naprawde dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?|?|?|?|?|? Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.devs.futuro.pl 19.03.05, 23:01 A mój post w którym potraktowałem bożenę jak ona Edytę został usunięty. Wynika z tego, ze opluwać osoby znane mozemy, ale uzytkowników nie. Bosko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CinCin Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 23:12 wypadła dobrze w TYM programie, z tym jadem nie przesadzaj, jak i z Twoim slodko-pierdzącym zachwytem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?|?|?|?|?|? Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.devs.futuro.pl 19.03.05, 23:15 A w którym momencie sie zachwyciłem bo czytam i dojść nie moge? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CinCin Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 23:25 Sorry, to do s parku było.Jutrzenki miłosierdzia. Odpowiedz Link Zgłoś
s_park Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" 19.03.05, 23:07 No tak to juz jest... :( Ludzie mysla, ze skoro siedza za ekranem, to moga wszystko. Latwo im pluc na osoby publiczne, wiec to robia. Ale do kazdej osoby przed komputerem mozna bardzo latwo dojsc, pamietajcie o tym, opluwacze! Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa tak moge wszystko 21.03.05, 14:12 Bo jak glupa ktos "publiczny" pali na ekranie to ja za to place [poprzez abonament, totez wymagam krytykuje i z blotem moge zmieszac, a co? Stac mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.idea.pl 19.03.05, 23:44 Czytam te wasze, pożal się Boże, komentarze i jest mi was bardzo żal... Nie zastanawiacie się ani chwili nad tym co piszecie, a obrażacie osobę, CZLOWIEKA, którego nawet nie znacie. Nie macie pojęcia, jaka tam pani jest, co przeżyla, co lubi, a co Ją denerwuje... Nie wiecie o Niej nic!!! poza waszymy chorymi wyobrażeniami i tym ochlapem, który rzuca wam prasa, a wy w to ślepo wierzycie. Nikt nie każe wam Jej lubić, ale jest czlowiekiem, który tak samo jak wy zasluguje na szacunek! To, że kogoś nie lubicie nie daje wam prawa, żeby go obrażać! Pomyślcie o tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.aster.pl 19.03.05, 23:53 A skrytykowac mozna? A jak wygaduje glupoty to moze byc "glupia"? A jezeli utyla to moze byc "gruba"? A jezeli mowila, ze "dziennikarze to hieny" a teraz mizdrzy sie do nich, to moze byc "neurotycznym histerycznym babskiem"? Czy moze musze ja poznac, wysluchac historie zycia, zamieszkac za nia na pol roku i dopiero wtedy...? Odpowiedz Link Zgłoś
s_park Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" 19.03.05, 23:58 Gość portalu: Doom napisał(a): > A skrytykowac mozna? > A jak wygaduje glupoty to moze byc "glupia"? > A jezeli utyla to moze byc "gruba"? > A jezeli mowila, ze "dziennikarze to hieny" a teraz mizdrzy sie do nich, to > moze byc "neurotycznym histerycznym babskiem"? > Czy moze musze ja poznac, wysluchac historie zycia, zamieszkac za nia na pol > roku i dopiero wtedy...? Nie no, kolejny zakompleksiony "znawca"... Czy wy tu wszyscy na tym portalu takie profesjonalne "osądy" wydajecie??? Wez, sie, chlopie lub babo, spojrz moze najpierw na siebie, sprawdz, czy przypadkiem sam/a nie jestes gruby/a, glupi/a, itp., a potem potem zajmij sie "krytyka", bo to co wypisujesz, nic wspolnego z krytyka nie ma. Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.idea.pl 20.03.05, 00:01 Doom - skrytykować można, ale nie obrażać! To jest różnica!!! A poza tym tak byloby najlepiej, najpierw poznać, a potem wydawać opinie - przynajmniej wtedy mialyby jakies podstawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.aster.pl 20.03.05, 00:06 Zgadzam sie. Pani Gorniak jest mi obojetna - moze zawsze troche draznil mnie jej sceniczny wizerunek. I ta niekonsekwencja - postac z okladek ma zal do dziennikarzy, tych samych ktorzy ja wykreowali (bo gorniak spiewajaca to tylko produkt - rownie zdolnych jest wielu, ale to ona sie dobrze jakis czas sprzedawala). Irytuje mnie jedynie wianuszek jej obroncow ktore sie wszedzie pojawia, tlumiac jakakolwiek krytyke. Toz to gorsze od moherowych beretow od ojca redaktora... Odpowiedz Link Zgłoś
s_park Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" 20.03.05, 00:10 > Irytuje mnie jedynie wianuszek jej obroncow ktore sie wszedzie pojawia, tlumiac > > jakakolwiek krytyke. Toz to gorsze od moherowych beretow od ojca redaktora... Rownie irytujace jest bagno opluwaczy, ktorzy na ogol nie maja pojecia o tym, co opluwaja... Odpowiedz Link Zgłoś
kiloff Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" 20.03.05, 00:17 Czyli obrażać panne Górniak jest fajnie, ale jak juz znajdą sie obroncy to trzeba o nich źle napisc? Czy ty czytasz, co ty piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.aster.pl 20.03.05, 00:18 Tak. Ty za to mam wrazenie nie zadales sobie tego trudu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiloff Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" 20.03.05, 00:20 Zauwazyłem taką rzecz, ze jak w rój krytykujących nagle wciśnie się jakiś obrońca i nie mówie, ze akurat panny Górniak to od razu jest atakowany. Dziwna rzecz. Zgadzaj sie z nami i dokop fr...cy albo spier...laj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.aster.pl 20.03.05, 00:23 Niezby odkrywcze - nieuniknione przy starciu sprzecznych opinii, gdzie obie strony sa choc odrobine emocjonalnie zaangazowane. A styl to juz kwestia manier - jak zauwazyc latwo, "obroncy" tez nimi nie grzesza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 12:52 > Irytuje mnie jedynie wianuszek jej obroncow ktore sie wszedzie pojawia, > tlumiac jakakolwiek krytyke. Toz to gorsze od moherowych beretow od ojca > redaktora... Bo Górniaczka to taki polski Michael Jackson :). Niby dziwadło, z główką nie wszystko w porządku, a wyznawców ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CinCin Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 00:02 No to przegiąłeś, żeby poznać Edzię nie wystarczy pół roku!!! A jeśli używała wulgaryzmów w swym pamiętnym liście, to jest wulgarna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?|?|?|?|?| Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.devs.futuro.pl 20.03.05, 00:10 Tylko problem w tym, ze ona nie obrazala dziennikarzy, ale ludzi którzy pracują w nbrukowcach, a ich chyba dziennikarzami nazwac nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.aster.pl 20.03.05, 00:15 Dyskusyjne... W kazdym razie - od "osoby medialnej" wymagam wiekszego opanowania - powinna zdawac sobie sprawe, ze to efekt uboczny swiecznika, na ktory sie wdrapala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?|?|?|?|?|? Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.devs.futuro.pl 20.03.05, 00:27 Tylko widzisz człowiek czasami nie wytrzymuje. Trzeba było obejrzec Wojewódzkiego to bys sie troche dowiedział. Dwa dni pozniej SE napisał, ze Edyta moze zacząć pisać scenariusz do 'Fali zbrodni". Ciekawe jak normalny człowiek zareagowałby na takie cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.aster.pl 20.03.05, 00:30 Ogladalem. Dowiedzialem sie. I dalej nic. Dziennikarze tabloidow to kretyni. Ale "normalny czlowiek" nie miewa z nimi kontaktu. Maja za to "celebsi". Taka uciazliwosc za miliony, ktore zarabiaja w szol biznesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?|?|?|?|?|? Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.devs.futuro.pl 20.03.05, 00:35 No dobra, ale wrocmy do tematu. Dlaczego ja mam niereagowac jak jakas laska tworzy temat, ze Edyta byla beznadziejna i jest gruba i tyle. I jaki jest sens by tworzyc cos podobnego? Do tego jak pisze w podobny sposob do laski to ta zglasza to adminom, a ci usuwają moj psot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.aster.pl 20.03.05, 00:39 Mozesz reagowac, jezeli chcesz. To tylko internet - wielki smietnik. Jezeli posuwasz sie w wyzwiskach za daleko... ale to pytanie do adminow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 10:06 nikomu nie zglaszalam zeby cie wymazac a laska juz dawno nie jestem /jesli chodzi o wiek/bo figure mam lepsza od Edytki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.idea.pl 20.03.05, 00:38 Czy miliony? Tutaj bym polemizowala, ale to prawda, na pewno duo więcej niz "normalni ludzie". W porządku, tylko jeśli ktoś żyje z tym naście lat to w pewnym momencie może się zalamać... Ważne, żeby umieć się podnieść i iść dalej. Edycie powoli się udaje... I mam nadzieję, że znów powróci silna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.aster.pl 20.03.05, 00:44 Sadzilem odwrotnie - "jezeli ktos zyje z tym nascie lat" to powinien nauczyc sie to znosic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.idea.pl 20.03.05, 00:55 Widocznie jest to trudniejsze, niż nam się wszystkim wydaje... I Edyta żyla z tym przez te lata, ale teraz kiedy brukowce uczepily się też Jej rodziny powiedziala dość. I nie dziwne, rodzina nie jest "osobą" publiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcinuch Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 00:35 Ludzie-proszę was o więcej szacunku dla drugiego człowieka.Jezeli tak bardzo nie lubicie Edyty,to po co oglądacie z Nią programy?Czy ktoś was do tego zmusza? Dla mnie to wrażliwy człowiek i swietna artystka,która poprzez swoją muzykę daje mi wiele radości,a to że czasami popełnia błędy nie upoważnia was w żadnym stopniu do jej obrażania.Przeciez nikt z nas święty nie jest.Żyjcie i pozwólcie żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 09:32 Widzę że wątek został założony z chęci obrażania i wyżywania się na Edytce, bo nie wierzę że bozena miała inne zamiary. Edytka powiedziała kiedyś że jak ktoś jest przeciwko niej to nic tego nie zmiani więc nie wiem po co dziewczyno zaczęłać drążyć nienawiść przeciwko niej, żal mi ciebie. A co do programu to byłam na nim i był naprawdę super, mogłam przez 3 godziny patrzeć na Edytkę na żywo i było bardzo śmiesznie, co nie wszystko było w telewizji. A jeszcze do tych co to jej nie lubią: skoro jej nie lubicie to po co oglądaliście ten program? trzeba było przełanczać momenty w których mówiła albo wykonywała zadania, ale widzę że na przekór oglądaliście...- czyżby wam się spodobało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 11:09 Całkowicie przyłączam się do opinii Marcinucha i Agi-jestem tego samego zdania - Edyta to od 12 lat bez wątpienia polska wokalistka nr 1 - żadna z innych naszych piosenkarek nie dokonała tyle w ostatnich latach co Edyta /pragnę przypomnieć że m.in.kilka lat temu Ją właśnie wybrał do wspólnego śpiewania w Zabrzu znakomity tenor Jose Carreras zachwycając się jej pięknym głosem- a dlaczego nie wybrał np.Kasi Kowalskiej /hihi?/tylko właśnie Ją?/a do tego jest to wspaniała,wrazliwa i piękna kobieta. Mała tylko uwaga do Agi /nie obraż się/- napisałaś: cytuję:"trzeba było przełanczać momenty"- powinno być "trzeba było przełączać momenty"- wiele osób jak zauważyłem pisze na różnych forach -wyłanczać,przełanczać,a nie wyłączać,przełączać- skąd się to bierze?-ale to już na marginesie poza sprawą. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.idea.pl 20.03.05, 00:22 IMHO to tak jak pisalam, żeby kogoś krytykować, trzeba kogos poznać. Dowiedzieć się co jest prawda a co nie, poświęcić temu czas, jeśli chce się wyrażać opinie... Poznanie kogos wymaga czasu, to prawda, ale tylko wtedy ludzie, w tym ja, będą szanować twoją krytykę, jeśli będzie ona poparta dowodami, i to nie zaczerpniętymi z brukowych gazet albo innych "wiarygodnych" źródel... Ja mialam tę przyjemność i zaszczyt Edytę poznać i śmiem twierdzić, że o pewnych sprawach nie masz pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.aster.pl 20.03.05, 00:26 No tak. Ja takiego zaszczytu nie mialem. Widze kobiete zachowujaca sie histerycznie, slysze jak wygaduje bzdury. Slysze jej uzasadnienie takich zachowan. Widze jak wyglada. Slysze jak odspiewuje to co sie jej podsuwa (bo przeciez nie komponuje i nie pisze tekstow). Co jeszcze mam wiedziec, zeby moc wyrobic sobie o niej opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.idea.pl 20.03.05, 00:31 Opinie można sobie wyrobić z tego co tu wymienileś (i zdaje się że ty juz wyrobileś) ale blędną. Moim zdaniem należaloby poznać pewne rzeczy "od kuchni", bo wtedy, uwierz albo nie, widzi się wszystko...jaśniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.aster.pl 20.03.05, 00:35 Nie no, litosci - bledna, bo nie zgodna z twoja? Gdybym chcial poznawc wszystkie sprawy "od kuchni" by moc zajac stanowisko, nie starczyloby mi zycia. A na poznawanie Gorniak szkoda mi nawet 5 minut. Moge jej chyba nie lubic, prawda? Czy musze ja najpierw poznac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.idea.pl 20.03.05, 00:41 A kto ci zabrania jej nie lubić? Gdyby wszyscy Ja uwielbiali byloby strasznie nudno. Mówię tylko, że byc może zmienilbys swoja opinię po bardziej doglębnym wniknięciu w sprawę. Ale ty nie chcesz, a ja nie zmuszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.aster.pl 20.03.05, 00:42 uf. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.idea.pl 20.03.05, 00:48 :) Mnie tylko denerwuje, jak ktoś kogos obraża, nie ważne czy lubi czy nie. Obrażać nie ma prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
s_park Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" 20.03.05, 00:40 Doom jest jak g... "jego" musi byc zawsze na wierzchu. Szkoda czasu na takiego robala. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.aster.pl 20.03.05, 00:43 Prosze. Wyszla sloma z butow. Dlaczego nie jestem zaskoczony? Odpowiedz Link Zgłoś
s_park Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" 20.03.05, 16:52 Gość portalu: Doom napisał(a): > Prosze. Wyszla sloma z butow. Dlaczego nie jestem zaskoczony? Moze dlatego, ze "masz w dupie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.aster.pl 20.03.05, 17:36 Pomyslmy. "Mam w dupie pozdrowienia" daje ci moralne prawo do nazywania mnie "gownem"? To dopiero argumentacja. :D Odpowiedz Link Zgłoś
zsa-zsa Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" 20.03.05, 13:09 s_park napisała: > Doom jest jak g... "jego" musi byc zawsze na wierzchu. Szkoda czasu na takiego > robala. ;p robala, bo nie zachwyca sie Edzia? Przeczytalam wszystkie wpisy, i wypowiedzi Dooma sa najbardziej trzezwe i godne podpisania sie pod nimi. Wypowiedzi kingi-obronczyni powalaja swoja nawinoscia. I ta tajemnica objawiana szczatkowo - gdybys Doom'ie wiedzial tyle co on wie, to... hoho! Odpowiedz Link Zgłoś
s_park Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" 20.03.05, 16:51 > robala, bo nie zachwyca sie Edzia? Robala, bo tylko robale pluja na innych, siedzac wygodnie i bezpiecznie na tylku za szklanym ekranem. Tak jest najlatwiej, pouzywac sobie na innych, podczas gdy samemu nie jest sie idealem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.aster.pl 20.03.05, 17:33 Splodz cos ponad te tandetna argumentacje. Jak na razie to ty probujesz pluc an lewo i prawo, nieudolnie broniac swojej divy. Nie spodziewalem sie specjalnego polotu, ale otrzyj sie chociaz o przecietnosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CinCin Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 09:45 > kinga pisze ja miałam tę przyjemność i zaszczyt Edytę poznać i śmiem twierdzić, że o pewnych sprawach nie masz pojęcia. a co dostałaś autograf divy i już ją znasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sally Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.chello.pl 20.03.05, 12:46 czy będzie powtórka tego programu? niestety przegapiłam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.idea.pl 20.03.05, 15:37 Napisalam "poznać"!! Jeżeli tobie do poznania kogoś wystarczy ta chwila, którą zajmuje podpisanie czegoś przez artystę (to przyklad) to gratuluję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommybo Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 14:10 Pięknie zaspiewała Woman in Love... Dziewczyna naprawde ma talent i ogromna wrażliwość muzyczną. Ale dla własnego dobra nie powinna udzielać żadnego wywiadu,zwierzać sie na stronie internetowej,nieudolnie manipulować mediami.Górniak wymaga szacunku do siebie, ale nie przeszkadza to dokopać na wizji koleżance ( Doda też człowiek), bardzo to niskie i bez klasy... I pewnie zamiast pięknie śpiewać ( ma tylu stałych zagorzałych fanów, że jeśli wyda niezła płytę, to nie potrzebuje praktycznie zadnej promocji) pewnie skończy równie kiczowato jak Villas albo Majkelek Jacksonek, ofiara samej siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.devs.futuro.pl 20.03.05, 14:51 Gdyby to Wojewódzki powiedział a nie Edytka to nikt by się nie doczepił do tego że ktoś jest złośliwy w stosunku do dody, ale że to powiedziała Edzia nikt oczywiście nie mógł odebrać jako żart - kolejny powód do oskarżeń. I tutaj nie chodzi też o sam program - "MPR" ale fakt że Edyta pokazała się publicznie, to oczywiście jest to okazja to pokazania wszystkim swojej nienawiści. Ja np. nie znoszę dody, dla mnie jest k.... z przeciętnym głosem, a jednak napisałam to pierwszy raz na forum i nie zaczynam specjalnie takich wątków w których mogłabym się z kimś o to pokłócić. Ktoś może sobie ją lubić i to szanuję, ja nie - ale tego nie wypisuje wszędzie, po co? nie widzę sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommybo Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 15:37 Tylko jest pewna różnica- bo Wojewódzki pozuje na chama ( którym tak naprawdę nie jest) a Górniak na damę , którą nigdy nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.idea.pl 20.03.05, 15:43 A gdzie w twojej wypowiedzi wyrażenie "moim zdaniem" albo "wedlug mnie"? Bo nie zauważylam... A piszesz tak, jakby to byla jakaś prawda narodowa, a wyobraź sobie, że tak nie jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.aster.pl 20.03.05, 17:38 Po co ta histeria? To, ze ktos nie podkresla, ze "zdanie jest jego" to oznacza ze glosi prawdy objawione? Te frazesy o divie tez powinniscie chyba porpzedzac podobnymi adnotacjami by pozostac w zgodzie z taka logika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.devs.futuro.pl 20.03.05, 15:48 To też subiektywne odczucie czy jest damą czy nie, dla mnie jest a dla ciebie nie więc nie pisz że nigdy nie będzie, bo to bez sensu. I nie chodzi o "damowanie" ale o to jakim jest człowiekiem, i nie sądzę też że Kubcio jest chamem, w jego programie wszyscy starają się wnieść trochę poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.aster.pl 20.03.05, 17:40 Hmm... A Doda to k... w konczu czy nie? Pewnie to "nie jest bez sensu"? Co za hipokryzja... Powoli rysuje sie obraz grupy docelowej "Edytki" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.03.05, 20:17 Aha. Czyli pani Górniak nie wolno krytykować, ale nazwanie Dody "k..." jest poparte dogłębną znajomością tej artystki, eleganckie i w pożadku? I jeszcze jedno: skoro twierdzisz, że trzeba by Edytę poznać przed krytykowaniem jej, to nie uważasz, że powinno sie tez ją poznać przed wystawianiem jej opinii pozytywnych? Bo wydaje mi sie, ze byloby to logicze.. Skoro jej nie znamy, nie powinnismy wydawac w rownej mierze ani opinii negatywnych ani pozytywnych.. Zgadzam się że nie powinno się kogoś bezmyślnie obrażać, ale konstruktywna i kulturalna krytyka to co innego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexicana Do 'el' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 21:27 Nie wiem czy twoj post byl skierowany do mnie, ale i tak Ci odpisze;) Nie wydaje Ci sie, ze pozytywne opinie sa milsze, nie wyrzadzaja krzywdy (chocby duchowej) w przeciwienstwie do negatywnych? Ja sama wole otrzymywac od kogos pozytywne opinie, nawet jesli ta osoba mnie nie zna, niz negatywne. P.S. Jak juz piszesz na forum to pisz prawidlowo (porzadek pisze sie przez 'rz' a nie jak napisales przez '"z" z kropka' bo to tez o Tobie dobrze nie swiadczy:p) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Do 'el' IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.03.05, 22:02 na pewno jest milej, to oczywiste, mowilam o logice Twojej argumentacji. Poza tym, napisalam w komentarzu troche wiecej, a Ty czepiasz sie bledow ortograficznych (ktore rzeczywiscie powinnam byla sprawidzic przed wyslaniem - coz, lenistwo) zamiast ustosunkowac sie jakos do mojej wypowiedzi. "Pewnym ludziom mozesz wskazac ksiezyc, a bedą gapic sie na twoj palec" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexican Re: Do 'el' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:06 A co ja zrobilam? Czy mam Ci lopatologicznie wyjasnic? Przecie sie ustosunkowalam na samym poczatku mojego postu (dlatego taki dlugi) a co do poprawiania to powinnas byc zadowolona ze ktos ci uswiadomil blad bo moglabys tak zawsze pisac:p 'Diabel tkwi w szczegolach' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaskoczony A czy teraz pojedzie w powitalne tournee? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 16:07 Skoro już się pożegnała i pojechała zarobić kasę w pożegnalnej trasce na pru koncercikach, teraz pora na debiut. Debiut Edytki Górniak! Wielka sensacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekqa Re: A czy teraz pojedzie w powitalne tournee? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 17:48 Dlaczego denerwyje wszystkich,że ktoś krytykuje panne Edytę.Czy każdemu każde i kazdy musi się podobać?Ależ nie.Uszanujcie tych co bronią i tych co krytykuja.Kazdy ma prawo do swoich ocen.A swoją drogą,jeżeli ktoś robi karierę i jest osobą publiczną,to musi się zgodzić że będzie interesującym tematem do dyskusji.Nie zawsze są to słowa pochawały,bo też i panna Edytka zasługuje na krytykę.nIKT NIE WĄTPI W JEJ TALENT.Niech śpiewa i zarabia,ale niech też się nie wygłupia i niech nie kłamie.Do końca w programie z Kubą wyjaśniła istnienie Paula i nie dokońca wiemy czy jest panną czy mężatką.A to że nie jest do końca uczciwa w tym co robi i mówi to jej wywiad w Gali.Oczywiście za pieniądze to jej nie przeszkadza obnażać się.Ma naturę konflktowej panienki rozkapryszonej i nie przyjmującej krytyki.Jak chce dalej być gwaizdą to niech sznuje innych a wtedy napewno będzie szanowana.Przypomnijcie sobie jak wyrażała się kiedyś o swoich byłych facetach.Czy to uważacie,że było w porządku.Napewno nie.O innych może mówić źle,natomiast o niej nalezy w/g oczywiście niej mówić tylko dobrze.Jeszcze zobaczycie co wykręci.Nie wierzę w jej metamorfozę.Przykro że muszę to napisać - chamstwo z niej napewno wyjdzie.A szkoda bo w sumie ciekawa z niej osoba ale cholernie niezrównoważona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: A czy teraz pojedzie w powitalne tournee? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:14 jak bys przeszedl tyle co ona tez bys byl niezrownawozony i nie jest chamska napisz w czym jest rzekomo chamska po prostu jest wybuchowa i ma charakter , jest mi obojetna ale nie podoba mi sie jak najezdzacie na nia a nie macie racji:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: A czy teraz pojedzie w powitalne tournee? IP: *.aster.pl 20.03.05, 18:52 Chamska i infantylna jest w swoim "liscie otwartym do mediow". I nie usprawiedliwia jejw niczym "to co przezyla". Znacznie gorsze rzeczy pisano o Biedrzyńskiej czy Wisniewskim - to cena slawy. Gorniak kochajaca maskotki, kwiatki, zdrobnienia i wazeliniarstwo, nigdy nie znosila krytyki. Nie jest w stanie pojac swiata doroslych - mimo dawno przekroczonej trzydziestki ma mentalnosc dziecka. A do tego kreujac sie na wrazliwą dame, w liscie klnie jak szewc. Ten list otwarty do mediów to ujawnienie publicznosci infantylizmu, niedojrzalosci i plycizny intelektualnej. Do tego to porownywanie sie do Czeslawa Niemena. Co za tupet. Niemen byl kompozytorem, gral na wielu instrumentach, spiewal, aranzlowal, pisal wiersze. A kim jest Gorniak, ktora nigdy nic nie skomponowala, nie napisala zadnego tekstu? Odtworca tego co podsuna jej wytwornie plytowe? Produktem, ktory sie sprzedaje - lepiej albo gorzej, jak mydlo w hipermarkecie? I smie stawiac sie sama w jednym szeregu z Niemenem? A potem oczekuje, ze nei bedzie traktwoana jak rozkapryszone dziecko? Do tego zbyt glupie zeby to pojac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magic Re: A czy teraz pojedzie w powitalne tournee? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 19:04 do doooma : edyta nie do ciebie napisala ten list wiec nie wiem czemu sie tak denerwujesz, po prostu na chamstwo odp. po dlugim wyczekiwaniu chamstwem, nie kazdy jest idealny i to ze jest infantylna,itd. nie powinno interesowac innych, w sumie moze ona jest inna w domu:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: A czy teraz pojedzie w powitalne tournee? IP: *.aster.pl 20.03.05, 19:57 Zenujaca argumentacja. Bycie osoba publiczna daje innym prawo do oceniy postaw. Zwlaszcza tych przyjmowanych publicznie. Bedac jej fanem pewnie z trudem przychodzi pojac ten prosty fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magic Re: A czy teraz pojedzie w powitalne tournee? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:04 oczywiscie ze masz prawo do oceny jej postaw tylko ja ci uswiadamiam ze twoje oceny sa bezpodstawne i wg mnie przez ciebie przechodzi zazdrosc jak przez wielu innych, wymysl cos lepszego bo te arg. (jak to sa arg.?) nie pokazuja jaka ona jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: A czy teraz pojedzie w powitalne tournee? IP: *.aster.pl 20.03.05, 20:07 Zazdrosc?? Czy ktos z jej fanow ma odrobine oleju w glowie? Od dyskusji na takim poziomie dostaje nudnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magic Re: A czy teraz pojedzie w powitalne tournee? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:11 a kto tu powiedzial ze ja jestem jej fanka?????jest mi obojetna tylko nie widze powodu zeby tak o niej mowic poza tym widze ze sie zdenerwowales:P nie potrafisz dyskutowac:P przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: A czy teraz pojedzie w powitalne tournee? IP: *.aster.pl 20.03.05, 20:13 Coz to za lepperiada, drogie dziecko? Glupota mnie raczej przeraza niz denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magic Re: A czy teraz pojedzie w powitalne tournee? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:21 napisz gdzie tu widzisz glupote bo ja jej nie dostrzegam po prostu nie potrafissz znosic krytyki i dziwisz sie jej:P twoje wypowiedzi swiadcza o tobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: A czy teraz pojedzie w powitalne tournee? IP: *.aster.pl 20.03.05, 20:24 To glebokie. I przenikliwe. Filozoficzne, rzeklbym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magic Re: A czy teraz pojedzie w powitalne tournee? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:27 dobra nie chce mi sie z Toba gadac dzieki za 'gadke' mam juz poglad na forumowiczow tego postu (do czego sie przyczyniles) nara ziom!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: A czy teraz pojedzie w powitalne tournee? IP: *.idea.pl 20.03.05, 21:09 I tu daleś plamę,hahaha. W co drugim zdaniu wychodzi twoja niewiedza. I jak tu z takimi dyskutować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:25 Boze TY to widzisz i nie grzmisz!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiura zdzisław Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:30 Tragedia, muszą im słono płacić za robienie z siebie takich idiotów. Kryszak zniża się do takiego poziomu. A powiedzenie "to był mój pierwszy raz" żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.net 22.03.05, 12:48 Udało się Górniakowej,powiedziała,że nie poznała Gonery w ubraniu.Byłam na jej koncercie,powinna tylko śpiewać,wszystko ponadto-śmiech,każde jej słowo to żenada.Czasem jednak lepiej zrobić maturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexicana Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:47 przepraszam bardzo ale czy matura cos gwarantuje? wg mnie po jej zdaniu czlowiek wie tyle ile przed jej zdaniem, ale napewno zdanie matury nie czyni czlowieka lepszym od drugiego, wiec nie wiem o co chodzi gosciowi 'ok' z ta matura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 16:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.uni.opole.pl 22.03.05, 23:33 Edyta w okresie maturalnym wyslala swoim fanom - maturzystom list, w ktorym oprocz tego, ze 3ma kciuki napisala tez, zeby pamietali, ze zdana czy niezdana matura nie czyni prawdziwym czlowiekiem... Odpowiedz Link Zgłoś
agataku Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" 24.03.05, 13:04 Nie mogę patrzeć na E. Górniak po tym, co odwaliła... Najpierw rwała się do wszystkich gazet, chciała być promowana, później stwierdziła, ze jest zbyt wielką gwiazdą i że się tu marnuje, wyjechała na Zachód. Nie zrobiła oszałamiającej kariery, wróciła z powrotem do Polski. Następnie, aby zyskać na popularności, sprzedawała kobiecym magazynom opowieści o swoich facetach, opisywała dokładnie każdy związek, wywlokła każdy szczegół... A potem wielkie zdziwienie, dlaczego te gazety się mnie czepiają? Czemu ich interesuję? Żenujące zaklamanie! Ponieważ już dawno jej muzyka przestała kogokolwiek interesować, napisała słynny list, w którym daje popis swojej dojrzałości i elokwencji. Był to sposób na odzyskanie popularności, i udało się - przez kilka dni było o niej głośno. Najbardziej rażące w liście były dla mnie 2 rzeczy: 1. Porównanie do Cz. Niemena - wielkiego artysty, kompozytora, poety... Jak może się z nim równać zinfantylniała, nachmurzona baba bez matury? Śmieszne... 2. Obietnica, że już nie zaśpiewa - a jednak występuje. Niestety. Drugi punkt utwierdza mnie w przekonaniu, że list był napisany tylko dlatego, zeby zwrócić uwagę mediów. Aha, niektórych wydarzeń pewnie nie pamiętają gorliwi obrońcy Górniak - bo są to najczęściej wrzaskliwe nastolatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Edyta Górniak "Mój pierwszy raz" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 21:14 popieram Cię całkowicie.Jest to mało poważna osóbka,trochę prymitywna,niezrównoważona psychicznie i z kiepską pamięcią.Nawet dokładnie nie pamięta czy jest panią czy panną.Dużo nakłamała na temat swojego pobytu na zachodzie.Jak tak dalej bedzie postępować to nie uniknie burz i skandali.Ale to taka cygańska natura,lepiej bedzie jej daleko od ludzi,gdzieś w lesie.Typowa intryganta nie uznajaca słów krytyki.Opinie osób pracujących kiedys z tą panna sa również krytyczne.Jej głupota zacmiła jej taleny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexicana do 'agatku' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 21:20 Edyta jest mi obojetna,jedynie bronie ja jako czlowieka, a nie jako piosenkarki (chodz uwazam ze niezle spiewa). Dziwi mnie ze mowisz o jej fanach 'rozwrzeszczane nastolatki' skad ta mysl przecie ich nie znasz! Za to ty to pewnie najwieksza fanka MANDARYNY(orsay show););););) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agataku Re: do 'agatku' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 00:47 jeśli o to chodzi - nie słucham muzyki nie na poziomie. Nie przekręcaj mojego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d-r Re: do 'agatku' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 10:31 Rzeczowość argumentów tych, którzy bronią Edyty Górniak (w tym wątku) świadczy o ich piekielnym infantyliźmie albo o bardzo młodym wieku. Stąd wnioski, że to głownie nastolatki z nieokreśloną i niewykształconą osobowością zajmują się tak napastliwą i nieuprzejmą obroną poczynań piosenkarki. Mnie Edyta Górniak nie interesuje, uważam, że jest pozbawioną kręgosłupa (vide opublikowanie zdjęcia WŁASNEGO DZIECKA w odchodach) osobą, z bardzo silnie wykształconą tzw. niską emocjonalnością czyli potok łez na widok pieska, a z drugiej strony publiczne nazywanie ludzi "pie..nymi szczurami". Moim zdaniem ta pani skompromitowała się już nie raz, a obecną sytuację konfliktu z brukowcami zawdzięcza sobie i tylko sobie. Nie odmawiam jej talentu wokalnego, ale nie nazywajmy artystą kogoś kto nigdy nie popełnił linijki tekstu czy melodii. Artysta to ktoś kto TWORZY, a nie odtwarza. Edyta Górniak to tylko piosenkarka, nie artystka, a dodatkowo ma przyjemną aparycję, ot i cała tajemnica. A że przy okazji jest niezrównoważona emocjonalnie to i jest wdzięcznym obiektem zainteresowania tych, którzy z ujawniania takich niskim emocji żyją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexicana Re: do 'agatku' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:46 No sorrry, przeciez wy tacy powazni jestescie! Zachowujecie sie jak dziady ktorzy nie maja nic do zaoferowanie swiatu i potomkom;P Troche finezji zycze i luzu. Ale kto to sie wypowiada - nastolatka ktora sie nie zna na muzyce. Moze i jestem mlodsza (w sumie nie wiem ile Wy macie lat no ale zalozmy), ale ciesze sie ze nie jestem takimi 'zgryzliwymi tetrykami' jak co poniektorzy. Ciesze sie ze zostalam wychowana w sposob ktory nie ubliza innym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d-r Re: do 'agatku' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 21:06 "wychowana w sposób który nie ubliża innym" Hej, a może byś tak dzidzia do szkoły poszła, nauk parę zaczerpnęła, a nie wojowała na forach w obronie piosenkareczki - no chyba, że idziesz za przykładem idolki i zamierzasz poprzestać na podstawówce. Zdanie, które popełniłaś, a które ja zacytowałam wystarczająco wiele wyjaśnia w kwestii Twojego wieku. ;)) Pozdrawiam Cię świątecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexicana Re: do 'agatku' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 21:16 Ha, ha, ha dobry dzolk widac ze tobie trzeba takze niektore rzeczy tlumaczyc lopatologicznie ( przerwa, abys mogl zajrzec do slownika). Co w tym zdaniu jest niezrozumialego polonisto? A nawet gdybym nie potrafila przedstawic swoich mysli w postaci wypowiedzen to nie znaczy ze jestem gorsza i nie jest to powod do docinek (podobno ludzie inteligentni czesto maja z tym klopoty). Nie znasz mnie wiec nawet nie wiesz jak osoba jestem:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrs_Jinx Re: do 'agatku' IP: *.aster.pl 25.03.05, 22:57 > A nawet gdybym nie potrafila przedstawic swoich > mysli w postaci wypowiedzen to nie znaczy ze jestem gorsza i nie jest to powod > do docinek Az wlos sie jezy na glowie... Do szkoly marsz! > (podobno ludzie inteligentni czesto maja z tym klopoty). Nawet zakladajac, ze podobnie absurdalne twierdzenie mialoby w sobie cien prawdy - to w tej sytuacji skad te klopoty u ciebie??... Odpowiedz Link Zgłoś
zsa-zsa Re: do mexicany 26.03.05, 00:04 > A nawet gdybym nie potrafila przedstawic swoich > mysli w postaci wypowiedzen to nie znaczy ze jestem gorsza i nie jest to powod > do docinek (podobno ludzie inteligentni czesto maja z tym klopoty) borze lisciasty! ty naprawde tak mowisz i piszesz, czy sie zgrywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
agataku Re: do mexicany 26.03.05, 14:02 hehe, chyba rzeczywiście tak myśli... cóż... ale wiesz, dosrośnie, zmądrzeje (być może) i będzie się kiedyś śmiać sama z siebie, że była taka głupiutka Odpowiedz Link Zgłoś
agataku Re: do 'agatku' 26.03.05, 14:03 Nie znasz > mnie wiec nawet nie wiesz jak osoba jestem:P heh, z wypowiedzi nieletnich panienek na forum można łatwo pewne rzeczy wynioskować tymczasem - do szkoły! a kysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxicana MEXICANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 15:15 pogadajcie sobie! Wesolych Swiat zycze Wam wapniaki nie macie co robic wiec pogadajcie sobie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś