Dodaj do ulubionych

żenada z cyckami

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:40
Mialam dzis watpliwa przyjemnosc ogladnac fragment programu ze Szwedesem
(ciao Darwin chyba) duze biusty kontra male biusty.Trafilam na moment
tancow.Male troche sie pogimnastykowaly, ale co wyprawialy te duze to ludzkie
pojecie przechodzi.Zwlaszcza jedna madame miala sie czym pochwalic,nie wiem
tylko czy zdawala sobie sprawe jakie zenujace to bylo, te podskakujace
balony, ktore malo co nie wypadly z dekoltu.Fuj, tragedia po prostu.Ile oni
placa tym ludziom za te denne wyglupy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ada Re: żenada z cyckami IP: 83.238.160.* 20.03.05, 19:12
      Caly program to zenada
    • Gość: wujekmarek55 Re: żenada z cyckami IP: 217.153.6.* 20.03.05, 19:34
      w następnym programie proponuje spotkanie DUŻYCH PENISÓW z małymi!!!!!!! TVN
      SIĘGA DNA!!!!!!!
      • Gość: ccoo Re: żenada z cyckami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:31
        jak to mozliwe by taki negliz i gołe tyłki przeszly w niedziele o 18stej!...
    • baltazarus Kobiety mają niższe IQ 20.03.05, 21:30
      Widać jak kobiety dają się przedmiotowo traktować. Nie szanują się. Wyobrażacie
      sobie facetów w takiej roli - duże fiuty kontra małe?
    • Gość: Samuel Re: żenada z cyckami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 00:57
      przewrazliwiona jestes aniu :) cycuszki byly spoko , bardzo mi sie podobal
      program , nie podobac to sie mogl tylko kobietom co nie akceptuja swek
      jobiecosci , czy tak jest z toba aniu ? przeciez cyc to cos śuper . mozna
      mietosic , jesc , jepac :) co kcesz
      • Gość: Samuel Re: żenada z cyckami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 00:58
        wy ludzie nie macie dystansu do siebie i tyle . :) wstydza sie wstydzoszki hihi
      • Gość: antyszwedes [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 02:00
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ja Re: żenada z cyckami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:20
        Cycofanie - nie chodzi o dystans i kobiecość, tylko o to, ze ten program jest
        żenujący - niezałeżnie od tego czy są w nim małe i duże biusty, brunetki i
        blondynki czy wysokie i nieskie - to poziom dla takich półgłówków jak tyhlalke
        i spuszczaj się na nią dowoli - będziesz miał cyce tylko do własnego użytku.
        • Gość: Samuel Re: żenada z cyckami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 16:04
          a dlaczego to nie wolno konczyc na kobiecych cycach ?
          i dlaczego jak to sie robi to ty mnie nazywasz polglowkiem ?
          nie masz prawa mnie tak nazywac jezeli tak lubie :)
    • Gość: cycero Re: żenada z cyckami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 07:40
      Male przegraly i teraz mszcza sie na forum. Male zawsze jest wredne, bo
      znerwicowane i zakompleksione.
      • Gość: samuel Re: żenada z cyckami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 16:04
        no :)
    • villac TVN SCHODZI NA CIAO 21.03.05, 10:25
      Powtórzę:
      Jak to się stało że właściciele prywatnej TV zdecydowali się na wydanie
      pieniędzy i emisję tak koszmarnie prostackiego programu? Rozumiem chęć
      tłuczenia gniotów za wszelką cenę byle zarobić i poprawić wysokość
      słupków,chęć przypodobania się "masom" bo przecież target czeka a konkurencja
      do niedawna np BOLSAT czycha.Jednakże TVN miał być rzekomo adresowany do
      innego widza takie były jasno deklarowane cele.A jak jest każdy widzi.Wyraźny
      od kilku miesięcy zjazd.....programy coraz gorsze, schlebiające coraz
      bardziej prymitywnym gustom, sieczka która rzeczywiście bije konkurencję
      swoją powalającą filozofią.Ludzie z TVN, jest coś takiego w przyrodzie jak
      ETYKA ZAWODOWA. Gdzieś się pogubiliście. Ktoś na forum słusznie zaproponował
      tematykę następnych programów m.in. "duże członki kontra małe członki" sądzę
      że powinniście pójść odważnie dalej i przedstawić odbiorcy docelowemu
      programy typu "duża pochwa kontra mały członek" można i odwrotnie. Jakież to
      może być inspirujące i fascynujące widowisko. Nieprawdaż szanowni decydenci
      TVN? Trzymać tak dalej, zjazd będzie coraz szybszy.
      • baltazarus Re: TVN SCHODZI NA CIAO 21.03.05, 13:57
        To jeszcze nic. Niedługo Jerry Springer TVN-u pani Drzyzga zezwoli gościom
        programu na lanie się po mordach. Oj, motłoch będzie miał ubaw.
    • veritas1 bimbambom 21.03.05, 14:49
      1. Skoro ktos pokazuje cycki to znaczy ze ktos inny chce je ogladac.
      2. Zazdroscisz czy zalujesz ze Cie nie wzieli do programu?
      • baltazarus Re: bimbambom 21.03.05, 15:08
        A jeśli pokażą opróżnienie i ludzie będą chcieli to oglądać, to nie mozna tego
        skrytykować? Oglądalność sankcjonuje wszystko?
        • veritas1 Re: bimbambom 21.03.05, 15:29

baltazarus napisał:

> A jeśli pokażą opróżnienie i ludzie będą chcieli to oglądać, to nie mozna tego
          > skrytykować? Oglądalność sankcjonuje wszystko?

Rozumiem ze dla Ciebie oproznienie jest tak samo podniecajace jak cycki.
          Wspoczuje Twojej kobiecie.
          • Gość: Ania Re: bimbambom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:34
            To teraz juz wiem, czemu mnie ten program sie nie podobal.On sluzy jak czytam
            do podniecania sie podskakujacymi cyckami jakis babek.Nie wiedzialam, mogli
            ostrzec- tylko dla facetów.
            • veritas1 Re: bimbambom 21.03.05, 15:40
              Gość portalu: Ania napisał(a):

> To teraz juz wiem, czemu mnie ten program sie nie podobal.On sluzy jak czytam
              > do podniecania sie podskakujacymi cyckami jakis babek.Nie wiedzialam, mogli
              > ostrzec- tylko dla facetów.

Nie rozumiem co w tym dziwnego, ale wiekszosc programow z cyckami babek jest
              przeznaczona dla facetow. Chociaz widzialem kilku grubasow, mieli cyce wieksze
              niz niejedna modelka, ale raczej by Ci sie nie spodobali.
              • villac Re: bimbambom 21.03.05, 16:14
                veritas1 - przeczytałem Twoje wypowiedzi i stwierdzam że TVN produkuje programy
                rozrywkowe typu Ciao-Darwin właśnie dla takich targetów jak Ty, OK podoba Ci
                się Twoje prawo. Tyle że ja uważam emitowanie takiego knota za totalną żenadę i
                zjazd stacji w kierunku ewidentnej szmiry a jeszcze raz przypomnę, TVN
                aspirował do stacji przeznaczonej dla odbiorców o guście diametralnie odmiennym
                od Twojego. Filozofię swojego gustu opisałeś w dwóch postach więc ja znamy.
                Istotnie o gustach nie powinno się dyskutować gdyż gust "się ma".
                • veritas1 Re: bimbambom 21.03.05, 16:25
                  Ja nie powiedzialem, ze program mi sie podoba/nie podoba. Trudno by mi to bylo
                  powiedziec, bo nie ogladam takich programow. Rozsmieszyl mnie tylko problem
                  poruszony w temacie. Przeciez sa inne denne programy w ktorych nie ma cyckow - a
                  tu najwyrazniej mozna przynajmniej na cos popatrzec :-)))
                  • Gość: Ania Re: bimbambom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 16:34
                    Fakt, mozna bylo popatrzec, jak te panie sie kompromituja ku uciesze gawiedzi.
          • baltazarus Re: bimbambom 21.03.05, 18:10
            Tu chodzi o kontekst. Czy podnieca cię rodząca kobieta, bo mnie nie, chociaż
            jest naga. Tak samo jak widok prymitywnych bab konkurujących ze sobą wielkością
            swoich piersi w ćwierćinteligenckim programie. Z gustami się nie dyskutuje, ale
            gustu ci gratuluję.
            • Gość: nuin Re: bimbambom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 19:12
              baltazarus napisał:

> Tu chodzi o kontekst. Czy podnieca cię rodząca kobieta, bo mnie nie, chociaż
              > jest naga. Tak samo jak widok prymitywnych bab konkurujących ze sobą
              > wielkością swoich piersi w ćwierćinteligenckim programie. Z gustami się nie
              > dyskutuje, ale gustu ci gratuluję.

Nic dodać, nic ująć :).
            • veritas1 Re: bimbambom 21.03.05, 19:13
              Widze ze dla Ciebie kontekst podniecania jest bardzo szeroki. Gratuluje rowniez-
              szczesliwy Czlowiek z Ciebie, niewiele Ci do szczescia trzeba. Juz uprzedze
              Twoje nastepne pytanie: kobieta w kostnicy tez mnie nie podnieca, chociaz jest
              naga. Pozostan w pokoju.
              • baltazarus Re: bimbambom 21.03.05, 21:47
                Veritas1. Jeśli dla mnie kontekst podniecania jest szeroki to może faktycznie
                szczęśliwy ze mnie człowiek. Może nie potrzebuję oglądać wywalonych cyców w
                telewizji, bo mam trochę wyobraźni oraz poczucie własnej wartości i nie muszę
                dostawać wszystkiego na talerzu.
                • veritas1 Re: bimbambom 22.03.05, 20:58
                  Skoro masz poczucie wlasnej wartosci, to co robisz w watku o cycach???
      • Gość: Ania Re: bimbambom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:23
        Zazdrosc w tej kwestii jest mi obca.Nie mam nic, do golych nawet, biustow na
        ekranie, pod warunkiem ze bedzie to podane w sposób estetyczny, a nie tak
        zenujacy jak w owym programie.
    • voltus Re: żenada z cyckami 21.03.05, 18:19
      akurat za głupotę płacić nie trzeba.Ludzie robią z siebie durniów całkiem
      bezinteresownie
    • Gość: Fafik A czy wy nie macie nic lepszego do roboty??? IP: *.chello.pl 21.03.05, 19:00
      Naprawdę nie rozumiem na jaką cholerę to oglądacie. Ja do TVN-u, który jest
      jednym wielkim dnem podchodzę teraz już tylko w okolicy Faktów. I Wam wszystkim
      to samo radzę! Szkoda zdrowia. A wy nie dość, że to oglądacie, to jeszcze
      rozprawiacie o tym
      A trzeba się pogodzić z tym, że ludzie z niedowładem umysłowym są liczni, należą
      do atrakcyjnej grupy widzów i że oferta do nich adresowana ma pierwszeństwo niż
      oferta do garstki ludzi na poziomie, jaka jeszcze została w tym kraju. Jeżeli
      uważacie się za tych drugich - to zwalnia was to z obowiązku śledzenia oferty
      dla tych pierwszych.
      • Gość: Ania Re: A czy wy nie macie nic lepszego do roboty??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 19:08
        Czuje sie wywolana do tablicy.
        Tv ogladam sporadycznie, zlozona choroba, wynudzona, przerzucalam kanaly i
        natrafilam na ten program nie majc pojecia z czym to sie je.Obejrzalam te tance
        i wylaczylam, bo goraczka mi wzrosla jeszcze bardziej :)).Teraz juz bede
        wiedziec co to za szmira.
        • Gość: Fafik Re: A czy wy nie macie nic lepszego do roboty??? IP: *.chello.pl 21.03.05, 20:02
          No, rozgrzeszam:)
          Przy okazji to mnie się rozchodziło o "pierwszeństwo przed" a nie "pierwszeństwo
          niż" :)

A przy okazji polecam kanał kulturalny TV (który w Wiadomościach nie wiedzieć
          czemu zachwalał Kaczor) - żeby tylko sobie redaktorki i redaktorki z
          sztandarowego organu nowego Millera nie znaleźli, bo na złe to wyjdzie
          wszystkim, a już najbardziej Kaczorom).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka