Gość: Robert IP: *.bresa.com.pl 18.06.02, 08:00 Od przyszłego wtorku w dwójce Szpital na peryferiach. Dziekuję Pani Ninie. A może tak jeszcze Arabella i Pod jednym dachem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: Szpital na peryferiach IP: 212.182.64.* 18.06.02, 14:40 O p. Ninie Terentiew i spółce mam swoje zdanie, nienajlepsze zresztą, ale "Szpital na peryferiach" uwielbiam, niestety! Oglądałam x razy i jeszcze chcę! Ach, ten cudny doktor Sztrosmajer z jego słynnym powiedzeniem "gdyby głupota umiała fruwać, to latałaby pani jako gołębica" Ach, ta piękna Ina tak beznadziejnie zakochana w doktorze Blażeju! Ach, pani doktor Fastova! Mądry, dowcipny i taki "czeski" jest ten film w odcinkach! Rzecz gustu, ja kocham te klimaty. O której godzinie będzie nadawany? A czy ktoś jeszcze lubi, tak jak ja "Szpital"? Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Szpital na peryferiach IP: *.datastar.pl 18.06.02, 14:45 > "gdyby > głupota umiała fruwać, to latałaby pani jako gołębica" To było chyba "gdyby głupota miała skrzydła"? Ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Szpital na peryferiach IP: *.pol.lublin.pl 19.06.02, 08:56 Tak, to chyba były skrzydła, mogłam nie pamiętać. To co, oglądamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Szpital na peryferiach IP: *.datastar.pl 19.06.02, 08:58 Gość portalu: Monika napisał(a): > Tak, to chyba były skrzydła, mogłam nie pamiętać. To co, oglądamy? "Siur, że jes" - zwłaszcza że wtedy oglądałam bardzo w kratkę :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baska Re: Szpital na peryferiach IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 22:31 Dzis umarł Sztrosmajer. Wzruszyłam się ponownie dzięki pani Ninie. Ludzie młodzi niestety nie rozumieją tej sentymentalnej nuty. Za jakiś czas będą z rozrzewnieniem wspominać Psy i oglądać do znudzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Szpital na peryferiach IP: *.pol.lublin.pl 21.08.02, 11:21 Baśka, ja już tyle razy się wzruszałam, kiedy umierał Sztrosmajer... Zakończenie otwarte, ale w miarę budujące. Ciekawe, jaka będzie część trzecia, kręcona obecnie przez Czechów? Chociaż po takich dokrętkach nie należy raczej spodziewać się zbyt wiele. Odpowiedz Link Zgłoś