Gość: tralala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 20:35 Pianista w dresie - rewelka :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Matisia Re: IDOL KLUB/01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 22:13 W ogóle jest mało apetyczny;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: IDOL KLUB/01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 22:15 generalnie dzis straaaaaasznie smetnie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: IDOL KLUB/01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 22:19 i w ogole jakos sztywno w poprzedni poprzednich edycjach.. z naglosnieniem jakas kiszka, realizatorzy powinni zawisnac - nie wiem moze tylko ja slyszalem potworne echo.. atmosfera troche jakas taka sztuczna - w spin clubie jakos bylo tak..cieplej...a w tym calym lucidzie jakos tak nijako.. rock gadula - fatalny pomysl zwlaszcza ze zagluszal skutecznie to co jurorzy mieli do powiedzenia.. wyniki: ok...chociaz nie wiem czy mam ochote w radiu sluchac 154tej smety z ladnym glosem : lato - popieram..i nie ze wzgledu na BB..a ze wzgledu iz naprawde kolo spoko klimat wprowadzil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicky Re: IDOL KLUB/01 IP: *.org 26.03.05, 22:25 Gość portalu: tralala napisał(a): > rock gadula - fatalny pomysl zwlaszcza ze zagluszal skutecznie to co jurorzy > mieli do powiedzenia.. > Taką mu narzucili rolę jako prowadzącemu w 4 edycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nan a kto wygral? bo przegapilam IP: *.chello.pl 27.03.05, 00:17 bardzo podobala mi sie ta dziewczyna: dominika bodajze, nr5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: a kto wygral? bo przegapilam IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.05, 00:21 Wygrała Dominika, drugie miejsce miał Lato (i też wszedł), trzecie zajęła Sylwia. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.didi Re: IDOL KLUB/01 26.03.05, 22:53 jeszcze w tym watku wpisze moja prosbe;) wie ktos moze co to za piosenka co ja sylwia spiewala? podoba mi sie a nie wylapalam niczego co mogloby byc jej tytulem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: IDOL KLUB/01 27.03.05, 13:23 Nie, no, nie mówcie, że wczoraj Idola dali... Kiedy powtórka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicky Re: IDOL KLUB/01 IP: *.org 27.03.05, 22:02 aasiek napisała: > Nie, no, nie mówcie, że wczoraj Idola dali... Kiedy powtórka? We wtorek rano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicky Re: Czego oczekujecie od idola? IP: *.org 27.03.05, 23:24 Zależy czy od "Idola"-programu czy od "Idola"-zwycięzcy programu ;) Odpowiedz Link Zgłoś