Dodaj do ulubionych

Naprawdę spuścili Picię..!

IP: 195.94.222.* 18.04.01, 13:26
Nie mogę w to uwierzyć. Koniec z BB. Przestaję to oglądać i już poinformowałem
o tym BB i TVN. Chamstwo!!!

A swoją drogą: mieszkańcy domu nie mogą rozmawiać _między sobą_ o nominacjach.
W momencie kiedy chłopaki o tym gadali, było już po głosowaniu! Jeden z nich
był już skazany na wyjście z domu, a więc nie był już mieszkańcem! Był już
usunięty z domu!

Dobrze myślę? Albo wylatywał Picia - wtedy mógłby sobie gadać, bo już BB mógłby
mu podskoczyć; albo wylatywał Sebastian - a wtedy Picia miał prawo z nim
rozmawiać, bo Seba był na wylocie. Trzeci3ej możliwości nie było!

A tak naprawdę sądzę, że taka decyzja zapadła w trosce o dupę Miecugowa -
widzieliście, jak się burak speszył, jak Seba mu rzucił: "tak, tak,
rozmawialiśmy o tym" tzn. o nominacjach. Coś musieli zrobić, żeby Miecugow nie
wyszedł już na kompletnego idiotę...

Chamstwo! TVN dała DUPY na całego. Koniec BB!
Obserwuj wątek
    • Gość: wasyl Re: Naprawdę spuścili Picię..! IP: *.gazeta.pl 18.04.01, 13:53
      Gość portalu: Adam_ski napisał(a):

&#62 A tak naprawdę sądzę, że taka decyzja zapadła w trosce o dupę Miecugowa -
      &#62 widzieliście, jak się burak speszył, jak Seba mu rzucił: "tak, tak,
      &#62 rozmawialiśmy o tym" tzn. o nominacjach. Coś musieli zrobić, żeby Miecugow nie
      &#62 wyszedł już na kompletnego idiotę...

Szkoda Pici :-( Był najnormalniejszy z nich. Seba to gnojek, że się wygadał. A
      Picia nawet nie mógł zobaczyć tłumów wiwatujących na jego cześć. Teraz pewnie
      przyślą im jakąś psycholkę.
    • Gość: yola Re: Naprawdę spuścili Picię..! IP: 195.94.222.* 18.04.01, 14:29
      Coś jest w tej teorii spiskowej...Miecugow i TVN cuchną na kilometr. Założenia
      programu nie są przestrzegane, jest pełna anarchia zarówno po stronie
      mieszkańców, jak i organizatorów, którzy wyraźnie nie potrafią zapanować nad
      sytuacją.

Bez Pici naprawdę nie będzie kogo oglądać. On równoważył te egzaltowane panny i
      pseudo machos. Echchch...
      • Gość: none Re: Naprawdę spuścili Picię..! IP: 195.205.23.* 18.04.01, 14:48
        czy mozecie mi powiedziec co wlasciwie powiedzial takiego Sebastian o P.Lato, i
        czym to grozi?
        • Gość: adam_ski Re: Powiedzieli sobie o nominacjach IP: 195.94.222.* 18.04.01, 14:52
          ...kiedy już się pakowali tuż przed rozstrzygnięciem, Seba powiedzial Pici, że
          głosował na niego dwa razy - Picia uśmiechnął się i powiedział, że on z kolei
          na niego, i to już trzy razy.

To wszystko...
    • Gość: maktub Re: Naprawdę spuścili Picię..! IP: 212.244.106.* 18.04.01, 14:57
      Przyznam, że jestem w lekkim szoku postawą TVN. Miałem ich zawsze za
      profesjonalną, myślącą stację, ale Big Brother najwyraźniej ich przerósł.
      Totalnie się pogubili, zmieniają zasady (głosowanie na samych facetów), za to
      samo przewinienie każą w różny sposób. Jeśli mają choć trochę honoru, powinni
      powiedzieć: przepraszamy, daliśmy dupy, nie radzimy sobie, nie byliśmy do tego
      programu odpowiednio przygotowani.
      Z drugiej strony dziwi mnie zakaz rozmowy o nominacjach! Oglądałem Big Brothera
      w innych stacjach i tam wszyscy swobodnie sobie o niminacjach rozmawiali. TVN -
      skompromitowaliście się droga stacjo!!!!!!!!!
    • Gość: Czombe Re: mogli, to zrobili to... IP: 195.94.222.* 18.04.01, 15:13
      &#62 A swoją drogą: mieszkańcy domu nie mogą rozmawiać _między sobą_ o nominacjach.
      &#62 W momencie kiedy chłopaki o tym gadali, było już po głosowaniu! Jeden z nich
      &#62 był już skazany na wyjście z domu, a więc nie był już mieszkańcem! Był już
      &#62 usunięty z domu!
      &#62
      &#62 Dobrze myślę? Albo wylatywał Picia - wtedy mógłby sobie gadać, bo już BB mógłby
      &#62 mu podskoczyć; albo wylatywał Sebastian - a wtedy Picia miał prawo z nim
      &#62 rozmawiać, bo Seba był na wylocie. Trzeciej możliwości nie było!

Słusznie! Ale to Wielki Brat i może robić co mu się podoba. A co, myślałeś, że
      będzie robić to, co Tobie się podoba? Do pewnego momentu może i tak było, ale
      widocznie nie jestes wśród osób ciągnących w górę oglądalność...

Wielki Brat żywi się naszymi duszami! (...i naszymi paluszkami na pilocikach)
      • Gość: adaś Re: mogli, to zrobili to... IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 18.04.01, 22:40
        dla mnie typowym fajansiarstwem jest nominowanie siebie nawzajem, to wprowadza
        totalny chaos w programie, moim zdaniem wszyscy powinni byc nominowani, a
        decydujacy glos oddaja telewidzowie, przeciez to o to chodzi....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka