top.vitamina 07.04.05, 22:52 a moze cos jeszcze innego zalezy mi na kanalach sportowych i z filmami co polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loken Re: cyfra plus czy polsat 07.04.05, 23:26 Mam polsat i powiem szczerze, że tę hałastrę z obsługi klienta to chętnie bym gonił z gumową pałą. Dekoder echostar jest do kitu. Cena usługi jest bardzo konkurencyjna w stosunku do cyfry. Obraz ostatnio bardzo się poprawił. Sport i filmy? Jeżeli to Cię głównie interesuje to raczej cyfra... Mnie akurat to nie rajcuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ewma Re: cyfra plus czy polsat 08.04.05, 18:14 Ja też mam polsat i o dziale obsługi klienta nic dobrego powiedzieć nie moge. Moi znajomi mają cyfre i nie ma co ukrywać jest lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
villac Re: cyfra plus czy polsat 08.04.05, 19:11 Nie sprecyzowałeś na czym Ci bardziej zależy. Sportu w Polsacie jest jednak więcej ale: piłka nożna nacisk na ligę niemiecką w C+ liga angielska, żużel jest w Polsacie w C+ ...był, jeśli chodzi o ofertę filmową nie ma sensu porównywać. W C+ dwa kanały non stop z filmami w tym jeden kanał gdzie emitowane filmy możesz sobie oglądać w wersji oryginalnej z napisami (dla mnie jedyny do przyjęcia sposób oglądania jakiegokolwiek filmu dlatego mam Cyfrę)lub z lektorem(Ty wybierasz), osobny kanał tematyczny dla "samochodziarzy" TVN Turbo (znakomity)osbny dla dziewczyny/żony TVN Style itd. itp w zależności od wariantu i możliwości płacenia abonamentu sporo tematycznych kanałów muzycznych, arcyciekawych DISCOVERY, PLANETE, itd.itp. Jakość i możliwości tunerów też nieporównywalna na korzyść Mediasatów C+.Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: cyfra plus czy polsat 08.04.05, 19:37 villac napisał: > osobny kanał tematyczny dla "samochodziarzy" TVN > Turbo (znakomity)osbny dla dziewczyny/żony TVN Style itd. itp w zależności od > wariantu i możliwości płacenia abonamentu sporo tematycznych kanałów > muzycznych, arcyciekawych DISCOVERY, chociaz od roku Polsatu juz nie posiadam (Cyfry nigdy nie mialem), to wydaje mi sie ze wyzej wymienione na slonecznej platformie rowniez uswiadczysz. gdyby bylo mnie stac bralbym C+, ale niestety nie mam takiego klopotu i jade na naziemnej. Odpowiedz Link Zgłoś
digiman Re: cyfra plus czy polsat 09.04.05, 21:26 Jak masz kase to zdecydowanie Cyfra+ Filmy są na Canal+, HBO, Ale Kino, Hallmark, Kino Polska, Cinemax - z tym że żeby to wszystko mieć to miesiecznie wychodzi ponad 120 zł Sport w Cyfrze+ to Eurosport, Eurosport2, Extreme, Canal+ Sport, Canal+Sport2 (w weekendy) Z filmów na Polsacie to tylko Kino Polska, Europa Europa i Cinemax, a sport na Polsacie Sport. Koszt z Cinemaxem to ok 50zł, z tym ze na tym nowym Cinemaxie nie ma żadnych hiciorów jak przystaje na kanał premium, a żądają sobie za niego zarówno w C+ jak i Polsacie 19 zł Odpowiedz Link Zgłoś
kerstinoven 'lepsza', 'gorsza' 10.04.05, 23:41 Tak, cyfra jest 'lepsza' bo przez pol roku przysylali mi rachunki po tym jak zmienili satelite i nie moglem ogladac programu (nowy poza zasiegiem - nie 'patrzyla' tam antena). 'Lepszy' bo przedluzaja automatycznie umowe na nastepny rok... Nie ma lepszych czy gorszych. Jesli zyjesz troche na tym swiecie to musisz zdac sobie sprawe z tego ze duze firmy ZAWSZE maja kiepska obsluge - nie ma wyjatkow. Bierz to co tanie. Odpowiedz Link Zgłoś