Dodaj do ulubionych

TVN kłamie

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 01:08
TVN kłamie w żywe oczy. Pan współwłaściciel opowiada, jak mu się zyski z
oglądalnością sprzęgają. Dzieki aktywnym pracownikom TVN na tym forum, wiem
już, że można te dane sobie sprawdzać:
11,8% TVN w styczniu
www.wirtualnemedia.pl/st8-1.htm
15, 04% TVN w marcu
www.wirtualnemedia.pl/m19-1.htm
TVN 12,1% TVN w czerwcu
www.wirtualnemedia.pl/cz18-1.htm
Gdzie tu wzrost?
Bezczelność ludzi, gdy idzie o pieniadze nie zna granic.
Obserwuj wątek
    • Gość: Belami Re: TVN kłamie IP: *.bn.krakow.pl 24.06.02, 07:37
      Ten spadek oglądalności dotknął także Polsat. Problem TVN-u zaczął się już
      dawniej, jest nim brak nowego flagowego produktu. Nie można już dłużej robić
      telewizji, która ma pokonać TVP wciąż opierając się na tym samym, czyli Fakty,
      Milionerzy i BB. Czas na nowe pomysłu, na ucieczkę do przodu. Na wyznaczenie
      nowej jakości z tym był przecież kojarzony TVN, który Faktami przełamał pewien
      styl robienia wiadomości wyznaczony przez TVP.
    • Gość: Dziki Re: TVN kłamie IP: 217.153.34.* 24.06.02, 09:06
      Czemu tylko 3 razy wrzuciłeś wątek baska ?
      • Gość: Baska Re: TVN kłamie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 01:44
        Przeprosiłam za wprowadzenie 3 razy tego watku. Nie wiem dlaczego tak się
        zrobiło.
    • Gość: Ola S. Re: TVN kłamie IP: *.radom.pilickanet.pl 24.06.02, 10:12
      Gość portalu: Baska napisał(a):

> TVN kłamie w żywe oczy. Pan współwłaściciel opowiada, jak mu się zyski z
      > oglądalnością sprzęgają. Dzieki aktywnym pracownikom TVN na tym forum, wiem
      > już, że można te dane sobie sprawdzać:
      > 11,8% TVN w styczniu
      > <a href="http://www.wirtualnemedia.pl/st8-1.htm"target="_blank">www.wirtualneme
      > dia.pl/st8-1.htm</a>
      > 15, 04% TVN w marcu
      > <a href="http://www.wirtualnemedia.pl/m19-1.htm"target="_blank">www.wirtualneme
      > dia.pl/m19-1.htm</a>
      > TVN 12,1% TVN w czerwcu
      Jesli już, to nie 12,1% tylko 12,7%

> <a href="http://www.wirtualnemedia.pl/cz18-1.htm"target="_blank">www.wirtualnem
      > edia.pl/cz18-1.htm</a>
      >

Cos mi się wydaje, że chyba nie potrafisz czytać. Owszem, w portalu
      wirtualnemedia.pl jest podawany % oglądalnosci, ale te twoje procenty nie odnoszą
      się do całego miesiąca, tylko do poszczególnego tygodnia w danym miesiącu.
      Dlatego najpierw uważnie przeczytaj i potem oskarżaj.

Pozdrawiam,
      Ola
      • Gość: Baska Re: TVN kłamie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 01:50
        Przeczytalam i podalam dane dla przypadkowo wybranych tygodni w poszczegolnych
        miesiacach. Nie chcialo mi sie tego zliczac, bo wahania nie zmieniaja w zaden
        sposob wniosku, jaki mozna z tych danych wyciagnac.
        Nie oskarzam, tylko stwierdzam fakt. Klamac to ten pan moze na spotkaniach z
        inwestorami, a nie na natenie TVN (takiej rzetelnej podobno telewizji).
        Skoro dane wskazuja, ze nie ma wzrostu ogladalnosci nie powinno sie robic
        ludziom wody z mozgu.
      • Gość: Baska Olu, nic nie odpowiedziałas... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 01:42
        Coś mam wrażenie, że osłabła Twoja aktywnośc na forum.
        Jak tam wskaźniki oglądalności TVN? Rosną?
        Mam nadzieję, że po wakacjach rozruszasz forum, bo zrobiło się nudno.
      • Gość: Baska Re: TVN kłamie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.02, 22:27
        Olu, nie odezwałaś się. Czyżby zabrakło argumentów, dobrej woli? Jak tam wyniki?
        Piszę z zamiarem ożywienia forum, bo wiem, że bardzo lubisz zabierać głos na
        forum broniąc tej jedynej, komercyjnej, dumnej, awangardowej stacji prywatnej.
        • rboy17 Złośliwy żarcik... 22.08.02, 12:05
          A czy ktoś z Was zna złośliwy żart o widzach Polsatu i TVN-u, który krązy tu i
          tam: "Dlaczego Polsat ma jedną z najbardziej wiernych widowni? ponieważ jego
          widz przychodzi po południu z pracy i oglądą Polsat do wieczora, bo nie ma
          telewizora z pilotem. A dlaczego TVN gwałtownie spadają udziały w widowni
          podczas wakacji? bo niewielka widownia ktora oglada programy tej stacji z
          reguly wyjezdza na wakacje za granice" :-)
    • Gość: Kama Re: TVN kłamie IP: 149.156.213.* 24.06.02, 16:46
      Gość portalu: Baska napisał(a):

> TVN kłamie w żywe oczy. Pan współwłaściciel opowiada, jak mu się zyski z
      > oglądalnością sprzęgają. Dzieki aktywnym pracownikom TVN na tym forum, wiem
      > już, że można te dane sobie sprawdzać:
      > 11,8% TVN w styczniu ? To sa dane tygodniowe.
      w styczniu mieli 12,9, w marcu 15,8% a w czerwcu (2 tygodnie) 12,8%
      > Gdzie tu wzrost?
      Nie ma!
      > Bezczelność ludzi, gdy idzie o pieniadze nie zna granic.
      To sie zgadza
      Problem dotyczy wszystkich mediow. Te podawane wskazniki trzeba bardzo uwaznie
      czytac, bo prawie zawsze gdizes ukryta jest informaccja, ze 85% to wsrod chlopcow
      do lat 18, a srednia to 35%.
      Gdzie pieniadze, tam manipulacja.
      • safas Re: TVN kłamie 21.08.02, 23:31
        tak tak TVN kłamie tak tak
    • Gość: Kama Cos mi sie przypomnialo IP: 149.156.213.* 04.12.02, 12:35
      Na wirtualnychmediach.pl pojawiaja sie dane OBOPu. Czasem czytam tez wyniki
      odgladalnosci AGB (?). Jak to jest, ze roznice w danych z obu zrodel dochodza
      do kilku procent, a widowni do miliona? Jednym rosnie Polsat a innym spada?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka