Gość: lolp IP: *.legnica.dialog.net.pl 06.09.01, 20:35 Co za buc bucowaty,on tam sie nienadaje!!!!!!!! Brzuchomowca mowie stanowcze NIE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: widz20 Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 21:11 I tak zaczyna sie kreowanie "złego'' Wojtka. A widz taki jak Ty lolop daje sie na to nabrać. A pomysl o co poszło??? O paczke prezerwatyw,wypowiedzianych przy stole. Moim zdaniem gdybys patrzył krytycznie na program,a nie na papke zmontowaną i podaną przez TVN, to byś załwazył ze laski zrobiły z siebie idiotki,wszczynając awanture.Tak własnie obrabiano dupe małgośce z BB1 i tak widzowie tacy jak Ty dawali sie na to nabrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulczas Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.acn.waw.pl 07.09.01, 11:03 Gość portalu: widz20 napisał(a): > I tak zaczyna sie kreowanie "złego'''' Wojtka. > A widz taki jak Ty lolop daje sie na to nabrać. > A pomysl o co poszło??? > O paczke prezerwatyw,wypowiedzianych przy stole. > Moim zdaniem gdybys patrzył krytycznie na program,a nie na papke zmontowaną i > podaną przez TVN, to byś załwazył ze laski zrobiły z siebie idiotki,wszczynając > > awanture.Tak własnie obrabiano dupe małgośce z BB1 > i tak widzowie tacy jak Ty dawali sie na to nabrac to nie chodzi o ten incydent. od początku było widać że to kretyn i debil prostak a do tego tępy. pewnie jest prawiczkiem i wyleci z hukiem po pierwszej nominacji. kobiety więcej z nim przebywają i zauważyły lepiej niż ty że to idiota.gośka w odróżnieniu była najbardziej lubianą osobą w środku domu BB.a tego debila to nigdzie nie lubią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasper Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.chello.pl 09.09.01, 22:43 Gość portalu: gulczas napisał(a): [...] > > to nie chodzi o ten incydent. od początku było widać że to kretyn i debil > prostak a do tego tępy. pewnie jest prawiczkiem i wyleci z hukiem po pierwszej > nominacji. kobiety więcej z nim przebywają i zauważyły lepiej niż ty że to Przeginasz... kretyn debil i prostak to niekoniecznie. Może jest trochę ciężki i przez to niezrozumiały, ale oczytania mu odmówić raczej nie można. Co do inicjacji seksualnej, to może masz lepsze dane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agda Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: 212.191.0.* 10.09.01, 11:05 Gość portalu: gulczas napisał(a): > Gość portalu: widz20 napisał(a): > > > > to nie chodzi o ten incydent. od początku było widać że to kretyn i debil > prostak a do tego tępy. pewnie jest prawiczkiem i wyleci z hukiem po pierwszej > nominacji. kobiety więcej z nim przebywają i zauważyły lepiej niż ty że to > idiota.gośka w odróżnieniu była najbardziej lubianą osobą w środku domu BB.a te > go > debila to nigdzie nie lubią Debilem jest na przykaład Karolinka, rozpuszczony i zapoatrzony w siebie bachor. Glanc po prostu nie pasuje do reszty sztywnaków z Bachą na czele - ma on po prostu swój świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teodor99 Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.gad.pl 10.09.01, 21:48 > Debilem jest na przykaład Karolinka, rozpuszczony i zapoatrzony w siebie bachor > . > Glanc po prostu nie pasuje do reszty sztywnaków z Bachą na czele - ma on po > prostu swój świat. Racja. Ta panienka mysli ze jest tam najwazniejsza. A jesli chodzi o Wojtka to on i Irek są tam nanormalnieszymi ludzmi. Poposrtu sa soba. Tyle co chcialem powiedziec. Pozdrofka Odpowiedz Link Zgłoś
topol Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! 10.09.01, 15:47 Kretyn i debil to on na pewno nie jest, ale czub to tak! Dla niego lepiej będzie jak wyjdzie, bo on to chyba tylko kobiałkę chciał sobie znaleźć, a na to nie ma szans... Gość portalu: gulczas napisał(a): > Gość portalu: widz20 napisał(a): > > > I tak zaczyna sie kreowanie "złego'''''''' Wojtka. > > A widz taki jak Ty lolop daje sie na to nabrać. > > A pomysl o co poszło??? > > O paczke prezerwatyw,wypowiedzianych przy stole. > > Moim zdaniem gdybys patrzył krytycznie na program,a nie na papke zmontowa > ną i > > podaną przez TVN, to byś załwazył ze laski zrobiły z siebie idiotki,wszczy > nając > > > > awanture.Tak własnie obrabiano dupe małgośce z BB1 > > i tak widzowie tacy jak Ty dawali sie na to nabrac > > > to nie chodzi o ten incydent. od początku było widać że to kretyn i debil > prostak a do tego tępy. pewnie jest prawiczkiem i wyleci z hukiem po pierwszej > nominacji. kobiety więcej z nim przebywają i zauważyły lepiej niż ty że to > idiota.gośka w odróżnieniu była najbardziej lubianą osobą w środku domu BB.a te > go > debila to nigdzie nie lubią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzwonek Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: 213.77.187.* 08.09.01, 17:31 on mi mocno wyglada na psychopate. z laleczka chucky, kiedys ich wszystkich w nocy wymorduje siekiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto SA STRONY KTÓRE UDOSTEPNIAJĄ SERWIS ONETU BEZ KODÓW IP: *.telefony.com.pl 09.09.01, 15:35 są na całe szczęście takie miejsca gdzie jest coś ciekawego i za darmo : http://kody.phg.pl ,szkoda ,że jak za darmo to trochę powoli ale warto :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulo Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.telkab.pl 06.09.01, 22:02 Pier...lisz!Wojtek jest w porzo.Może rzeczywiście trochę inny niż wszyscy, ale przez to oryginalny.Ja go lubię , Karolcia to głupia cipa.Zresztą jak i Basia.Napinają się obie jak cycki czarownicy.A to był tylko głupi żart , jeden z wielu jakie robili i będą tam oni wszyscy robić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 22:27 dokladnie tak idiotki to strzal w 10 nikt normalny by sie tak nie zachowal jak te glupie cipy porzadnialskie karolcia niech lepiej skonczy ten jej ostatni smestr w liceum dla pracujacych to moze jej sie cos pod tym farbowanym czerepem rozjasni rany jak mozna byc tak glupim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: procent Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.toya.net.pl 06.09.01, 23:55 mam prosbe - niech ktos opisze pokrotce ten incydent . wiem ze dziewczyny znalazly sobie pretekst zeby wyrazic swoją pogardę przeciw "innemu" ale niestety nie bylem swiadkiem tego co tam wojtek naopowiadal . jak ktos ma czas to niech stresci to w paru zdaniach - z gory dzieki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 23:57 nic dodac nic ujac, wojtek jest, fajnym inteligentnym facetem, ale niestety producenci programu uznali, ze nalezy go wykreowac jako czarna owce, tak bylo z goska w pierwszej edycji. a laski zachowaly sie jak ostatnie idiotki. moze i jego zart nie byl zbyt na miejscu ale to tylko glupizart, jak ktos ma olej wglowie to potrafi to zrozumiec! a eustachy jest po prostu zajebisty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.acn.waw.pl 07.09.01, 00:58 Trafiacie w samo sedno. Te idiotki psuja reputacje kobietom.Zachowaly sie jak zakkonnice.Nie wierze ze w zaciszu domowym sa takie swiete.A wojtek jest inteligentnym facetem.Naogladaly sie BB1 i teraz chca za wszelka cene udawac kogos innego .Noooooooooo!!!!!!!!!!poprostu nie maja jajec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.inetia.pl 07.09.01, 09:35 Ja też nie oglądałem - proszę kogoś o streszczenie tego incydentu.O co chodziło z tymi prezerwatywami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz20 Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 10:24 Wielki brat pytał w pokoju zw... Dawida co by zrobił z dużą kasą.Pozostali siedząc przy stole zgadywali na co te pieniądze przeznaczy dawid. padały różne propozycje ,a Wojtek powiedział ze"Na dużą paczke prezerwatyw" i tu panie sie wkurwi--y , bo to nie przystoi przy stole,i t d... i zaczeła sie nagonka na wojtka. Albo te panie są zakonnicami,albo idiotkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hell_boy Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: 193.178.168.* 07.09.01, 11:28 To te laski zrobily z siebie idiotki. Dostaly szalu macicy slyszac slowo prezerwatywa. To kretynki. Brzuchomowca jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: 62.233.138.* 07.09.01, 11:38 Jestem baba i mi wstyd, ze takie kretynki sa w domu BB. To jakies skundlone pojebki. Brzuchomowca jest ok, inteligentny facet, ktory nie przystoi do reszty tych przecietniakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.chello.pl 07.09.01, 11:36 Gość portalu: lolp napisał(a): > Co za buc bucowaty,on tam sie nienadaje!!!!!!!! > Brzuchomowca mowie stanowcze NIE!!!!!!!! Ja go lubie! Sympatyczny, myslacy facet. I jako jeden z niewielu wykazuje sie pewna doza oryginalnosci. A Eustachy jest ZAJEBISTY!!! Mam nadzieje ze tego typu nagonka na Wojtka (w domu i poza nim) nie zaskutkuje wyrzuceniem go z domu. A co do incydentu z "prezerwatywami", to panienki MOCNO przesadzily. Zdanie rzucone tak sobie, a one zrobily z tego atak na morlanosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tassman ja- tasman -lubie wojtka brzuchomówcę......a bo co? IP: *.pgnig.com.pl 07.09.01, 12:42 Ja lubie tego kolesia. Co ty do niego masz? wiem wiem tobie podobaja sie te przecwelone idiotki które na hasło "prezerwatywa" poczerwieniały na licach....Bullshit!!! Szczególnie oburzona była dziewczyna sterydowca (ciekawe kiedy bedzie mówic ze jej chłopakowi to same wyrosły tak bańki -i kto w to uwiezy -Ty?) oraz bankierka (nie wyglada mi na zbytnia bystrzache a tu sie dowiaduję ze jest jakims dyrektorem banku, ciekaae ile razy musiała wchodzic pod stól pana prezesa....hehe- ale nie po to by zbierac rozrzucone dokumenty :)) A pan Eustachy nie ukrywa się z tym jaki jest....Jest jaki jest i takim się pokazuje...I o to chodzi. A te bladzie powinni wyj***** na ryj z programu. Pozdrowienia dla git Hell-boya:) Tassman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulo Re: Tassman-jesteś spoko gość IP: *.telkab.pl 07.09.01, 12:59 Trzymam z tobą.Wyje...ać Karolcię !!!!!!Jej chłopek na pewno pojechał na koksie,znam się na tym, teraz wszyscy na siłce jadą na jakimś koksie- w to ją na pewno nie wtajemniczał.A Bacha jest jakąś tam kierowniczką działu w banku w małej wiosze, a nie dyrektorem z tego co wiem - ją też trzeba wyje...ać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Tassman-jesteś spoko gość IP: 156.17.228.* 09.09.01, 15:25 mowiac ze rzeszow to jakas mala wiocha sam jestes debilem. a ja sam sie za nia wstydze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: ja lubię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.waw-bem.leased-e.ids.pl 07.09.01, 13:05 Wojtek jest OK może mówić co chce i kiedy chce, a co do Gosi z BB 1, to nikt nie musiał nic montować, ona była głupią idiotką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: ja lubię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 13:11 To jest dość inteligentny chłopak, może za bardzo jak na takie towarzystwo. Czasem jak człowiek jest oryginalny i odstaje od większości to jest odstawiany na bok. A w tym wypadku panienki nie zrozumiały dowcipu. Ironia, dystans jest cechą osób inteligentnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ja lubię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.glogow.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 10:00 Popieram, Wojtek to bardzo inteligenty gość , który być moze wypalil z gumkami,w bardzo nieodpowiednim momencie. Podnioslo to cisnienie "bardzo inteligentej Karolinie" bo jak sama stwierdzila po 1 edycji BB widzowie okresalli mieszkancow jako niedouczonych imbecyli. Wkurzyla sie dziewczyna jako ze po dowcipie Wojtka znowu widzowie powiedza o niej ze jest niedouczona. A jest. Wyzej modelki nie podskoczy. Szkoda mi Karoliny za jej ograniczone odczuwanie, Wojtka za jego troche porywcza nature(czasami warto sie ugryzc w jezyk niz naublizac komus). A w ogole to ludzie nie podniecajcie sie tak. Czy kreowane przez TVN urywki oddaja prarwdziwia nature programu. Zastanowcie sie z przymrozeniem oka: znowu Karolina jest kreowana na glupia sikse, Irek na chlopka roztropka, Basia na cudowna, Kubie tez niczego nie brakuje, . Dlaczego przez caly tydzien nie mozna bylo ogladnac nic ciekawego o Bogusi, Dawidzie, Agnieszce. Bo producenci programu maja rozpisane kogo na kogo kreujemy i kogo wywalamy po 1, 2, 3 itd nominacji. To wszystko jest na potrzeby widza. Image osoby, konflikty, pocalunki. Ludzie to jest biznes, tu sie kreci gruba kase i nikt nie zastanawia sie nad tym co sobie pomysli widz. Z gory okreslone jest co widz ma sobie pomyslec. To jest juz w scenariuszu !!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulo Gosia z BB1 też była cwana lala bez montażu :)))))) IP: *.telkab.pl 07.09.01, 13:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz20 Re: Gosia z BB1 też była cwana lala bez montażu :)))))) IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 17:39 Tak ja zmontowali zebys tak sądził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monet''ka Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 21:25 Wojtek jest w porzo. To, ze "panie" sie wkurzyly po jego slowach swiadczy tylko i wylacznie o plyciznie ich umyslu. Najwyrazniej chca grac swiete (jak Alicja z BB1). A moze specjalnie na niego najezdzaja, bo on w przeciwienstwie do nich jest oryginalny i potrafi cos, co fascynuje innych, przez co zyskuje sympatie widzow. Zal mi Wojtka, bo widac, ze jest inteligentnym facetem i troche sie przejmuje tymi idiotkami. A poza tym Wojtek ma swietny, meski glos. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubuś Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 22:19 Ja lubię, jest inny, ma poczucie humoru, , chłopy górą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ozzy O. Re: ja lubię też IP: *.unregistered.formus.pl 07.09.01, 22:26 jest naprawdę ok, jest może trochę inny, ale na tym polega jego wyjątkowość i nie podlizuje się wszystkim dookoła przy okazji - ta Karolina przypomina mi Karolinę z BB1... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: ja lubię też IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 00:22 zgadzam sie jest ok. nie widze nic w nim drażniacego, ma coś do powiedzenia, może to jest problemem dla kogoś kto nie rozumie jego wywodów, np Karolinki pustogłowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: ja lubię też IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 21:55 Wojtek? Gosc jest oki, po prostu ma pasje, jest inteligentny, a przede wszystkim jest inny - oczywiscie w pozytywnym tego slowa znaczeniu - i wlasnie za to jest nielubiany, za to, ze ma swoj swiat i ubarwia ten, w ktorym przyszlo mu zyc... Co jeszcze sprawia, ze wszystkie dziewczynki na niego zaglosowaly?No tak, nie jest przystojnym lovellasem, ktory walczy o ich wzgledy... Mysle, ze gdyby ten zart przy stole powiedzial ktos inny, tak sztucznych ekscesow na pewno nie byloby w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emy Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: 10.40.130.* 08.09.01, 10:55 Wojtek to ktos kto ma przynajmniej ciekawe zainteresowania (i to bardzo niecodzienne).Karolina i inne dziewczyny poczuly sie chyba nim zagrozone - bo co one innego potrafia poza wypinaniem sie do luster !- i chcialy z niego zrobic czarna owce. Przestalam lubic tez Baske-moralizatorke, ktora mowi wszystkim jak maja sie zachowywac, a ona to co ? chodzacy ideal?! Chyba w domu BB tez chce "miec dyrektorska wladze"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 11:08 OK. NIE MA PRZEPISU, ŻE WSZYSTKICH TRZEBA LUBIĆ,NIE TWIRDZĘ,ŻE WOJTUS JEST JEDYNYM MYŚLĄCYM INACZEJ W DOMU BB,ALE PRZYZNAĆ TZREBA, ŻE OD POCZĄTKU POZUJE NA WIELKIEGO FILOZOFA I BÓG WIE CO JESZCZE, CAŁY CZAS CHDZI Z MINĄ JAKBY MU WŁAŚNIE ZABRALI CUKIERKA, A POZA TYM NIE UFAM FACETOM BAWIĄCYM SIĘ LALKAMI.W KOŃCU WPADNIE TAM PSYCHIATRA I ZROBI ROZRÓBĘ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filer Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.dial.freesurf.nl 08.09.01, 14:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola75 Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 15:54 Gość portalu: Filer napisał(a): Wojtek to trochę filozof,za bardzo odstaje od grupy i to go zgubi,zniszczą go,a Karolina to zdaje mi się idiotka,która spotkała taką samą jak ona Basię i z nudów bawią się czyimś kosztem.Zobaczymy po nominacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 15:52 To dupek-mam nadzieję,że wyleci pierwszy a nie ostatni,typowy mamisynek,nie nadaje się do życia z ludzmi (normalnymi)Precz z nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meestle Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 16:21 Sluchajcie...,przeciez juz od pierwszego spojrzenia na tego faceta widac, ze koles nie jest kompletnie przystosowany do zycia z ludzmi! Nie ujmuje oczywiscie jego inteligencji, bo niczego mu we łbie nie brakuje. Ale kurcze, zachowuje się tak,jakby tylko rozmowe z lalkami (a w efekcie ze samym soba) uwazal za godne zainteresowania. No cos z nim nie tak! Nie ma takiej mozliwosci,zeby posrod 12 osob (o bardzo roznych charakterach) nie znalazl nikogo, z kim w miare moglby sie dogadywac.Bo nikt nie jest tego wart? Wybaczcie, ale koles zbyt ostentacyjnie okazuje swoją "indywidualnosc" co wyglada raczej na chorobliwe izolowanie sie. Po za tym, jego stwierdzenie, ze "miłość to złośliwy żart poetów" mowi o nim wszystko. Facet zagubil sie gdzies w dziecinnym swiecie swoich lalek i chyba jeszcze nie doswiadczyl wielu spraw w swoim zyciu. I dlatego bardzo mu wspolczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 17:32 To duży PEDAŁEK mówiący brzuchem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiorek Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.wco.am.poznan.pl 08.09.01, 21:06 Całkowicie się zgadzam z wypowiedzią lolpa! Wojtek brzuchomówca na odstrzał!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puerco Glanc jest cool IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 22:05 Wojtek jest naprawde w porząduk. podoba mi się jego fajny dowcip, którego niestety nie potrafią załapać inni (a w szczególności inne) mieszkańcy domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Rozbuja się! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 22:42 Myślę, że Wojtek się jeszcze rozkręci, a Wielki Brat da mu szansę wykazać się jakimś bohaterstwem. Pamiętajcie, że w zeszłej edycji też wszyscy nie lubili Pici i okazało się, że jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belka Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: 217.97.155.* 08.09.01, 22:47 Na pierwszy rzut oka widać, że Wojtek to nie tryskająca humorem dusza towarzystwa. Ale to Karolinka zrobiła z siebie cenzora jego wypowiedzi i tylko czeka, żeby go skrytykowac i zbić na tym telewizyjny kapitał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.com.pl 09.09.01, 13:02 Czy Wojtek jest pedałem czy nie ma się nijak do sytuacji z Karoliną. Można go nie lubić. Fakt, trochę się izoluje, ale ludzie, nikt z nas tam nie był i ten fakt nie świadczy, że od razu musi być psychopatą. Pamiętacie Picię z BB1? Na początku też wolał być sam. Dajmy mu trochę czasu. Do tej pory widzieliśmy go w kilkuminutowych fragmentach starannie wybranych przez producentów z TVN. Może okazać się całkiem niezłym gościem. A sprawa z Karoliną to zupełnie inna historia. Zgrywa świętoszkę i próbuje pokazać kto tu rządzi. Może wydaje jej się, że jeśli nie może zaimponować intelektem, to może będzie miała w domu respekt jak kiedyś Gulczas? To mała cwaniara, która wie, czego chce. Brawo dla Wojtka. To on ją przeprosił, a nie odwrotnie. Karolina won!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CVX Karolinka vs. Wojtek IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 23:27 Karolina jest pusta jak bęben Rolling Stones-ów. Wychodzi z niej dyskotekowo- kurewski styl życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: Karolinka vs. Wojtek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 00:19 Wojtek jaki jest taki jest, nie jest moze duszą towarzystwa ale nie widze w nim nic złego. Natomiast ta suka Karolina pustogłowie nie dorasta mu do pięt, szkoda tylko że nikt z mieszkańców BB nie poprze tego biednego Wojtka, który z tą przebiegłą wygadaną smarkula nie ma szans w potyczkach słownych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Karolinka vs. Wojtek IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 00:30 wlasnie bo ta smarkula pyskowac umie i chce z siebie uczynic meczennice tez mnie dziwi dlaczego inni mieszkancy jej pozwalaja na takie zachowanie czyzby nie chcieli sie narazac trzpiotkom np. ten strazak niby chce uchodzic za powaznego faceta a ma to w dupie. A Wojtek jest na wyzszym poziomie i nie jest przyzwyczajony do dyskotekowych qrw sterydowcow ja na ten przyklad takie szmaty traktuje ze szpica bo ona jak dostanie swoim jezykiem kilka kurw to wie gdzie jest jej miejsce a widze ze ten wojtek jak jej tlumaczy to raczej w wersji dla inteligentnych a ona ni w zab nie rozumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iver Re: Karolinka vs. Wojtek IP: *.bg.us.edu.pl 11.09.01, 12:30 zgadzam sie!!!! powinien z nia Wojtas pojechac jak z kupa gowna....pare kurw i z buta i wtedy bedzie wiedziala gdzie jej miejsce...na pewno juz pare razy od steryda swego w cymbal dostala takze dla niej to nie nowina...ciekawe co by bylo jakby jej Wojtek przypierdolil...ale to chyba niemozliwe (chyba ze z lalki) Wojtas by sie tak nie znizyl...ciekawe kto by w obronie tej piz.y sie postawil...moze strazak pieprzony hipokryta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Wojtek NA PREZYDENTA IP: 192.168.6.* / *.uznam.net.pl 09.09.01, 00:31 Wojtek to bardzo wrażliwy i nieśmały facet więc wcale się nie dziwię,że nie jest ulunieńcem mieszkańców domu.Facet jest oryginalny i prawdziwy(nie pozuje jak rolnik) Taki przeciętny facet z nieprzeciętnymi możliwościami(głos peplanie brzuchem) sądzę , że ma duże szanse na wysokie miejsce.Ludzie nie lubią pozerów , wybierają przeciętność.Wojtek na PREZYDENTA HEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh po 3 dniach od puszczenia tematu widze ze zdecydowana wiekszosc lubi IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 00:34 wiekszosc lubi wojtka brzuchomowce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulo A WIDZISZ :) PODZIAŁAŁEŚ NA NAS JAK PŁACHTA NA BYKA :))))) IP: *.telkab.pl 09.09.01, 01:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh tak tym bardziej ze to nie moj temat :) IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 01:15 ale nic to pozdrawiam Ps. Musze stwierdzic ze masz odjazdowe komentarze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulo A WIDZISZ :) PODZIAŁAŁEŚ NA NAS JAK PŁACHTA NA BYKA :)))))) IP: *.telkab.pl 09.09.01, 01:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulo BRAVO WOJTEK!!!!!!!!!!!! IP: *.telkab.pl 09.09.01, 01:11 WRESZCIE WOJTI PRZEMÓWIŁ DO TEJ SUKI PRZYSWAJALNYM DLA NIEJ GŁOSEM !!! OD POCZĄTKU POWINIEN JĄ OSTRZEJ POTRAKTOWAĆ, ALE NIE, ON DAWAŁ JEJ SZANSĘ.ONA QRA WZIĘŁA TO ZA SŁABOŚĆ I ZACZĘŁA GO NISZCZYĆ. TERAZ DOSTAŁA WRESZCIE ZA SWOJE ! APROPOS, PO WINKU PRZEPROSIŁ JĄ PO RAZ KOLEJNY PIERWSZY WYCIĄGAJĄC DO NIEJ RĘKĘ.TO BYŁO FAJNE.WOJTI JEST SPOKO I JUŻ!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rat Re: BRAVO WOJTEK!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 13:53 Moge powiedzieć tylko tyle że ten koleś jest większym pajacem niż ta jego lalka Ja go nie cierpie niech spada dymać Eustachego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biti Re: BRAVO WOJTEK!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.49.* 10.09.01, 10:12 Zgadzam sie z Toba - ta mala to prawdziwa zmijka !!!!!!!!! Nawet jesli ich charaktery roznia sie to zawsze nalezy przyjac przeprosiny. Mam nadzieje, ze Karolina wypadnie z BB przy najblizszej okazji, bo jest nie w porzadku , to wielka egoistka !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biti Re: BRAVO WOJTEK!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.49.* 10.09.01, 10:16 Zgadzam sie z Toba - ta mala to prawdziwa zmijka !!!!!!!!! Nawet jesli ich charaktery roznia sie to zawsze nalezy przyjac przeprosiny. Mam nadzieje, ze Karolina wypadnie z BB przy najblizszej okazji, bo jest nie w porzadku , to wielka egoistka !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geralt Re: wojtek jest przynajmniej sobą IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 12:53 Wojtek nie jest może ideałem i poza swoimi zaletami, ma też zapewne sporo wad, np. jest za bardzo spięty i chodzi ze zbyt wysoko uniesioną głową ( czasami mogłby spojrzeć na maluczkich ). Wojtek jest jaki jest, ale przynajmniej jest sobą i jest szczery. Mając zapewne świadomość tego, że jest obserwowany przez setki tysięcy lub może nawet miliony widzow, potrafił powiedzieć Karolinie co o niej myśli. Może faktycznie trochę przesadził, ale przynajmniej był sobą, a nie udawał kogoś innego tylko po to, żeby być lubianym przez pozostałych. A Karolina? Jest nieszczera i cały czas gra. Straciłem do niej resztki szacunku, po tym jak usłyszałem jej wypowiedź w pokoju zwierzeń, kiedy powiedziała, że nie będzie ubliżać Wojtkowi, bo go nie zna i wierzy, że ma on wiele pozytwnych cech. Ludzie, czy ktoś widział, aby 20-letnia dziewczyna, dla ktorej idolami są napakowani sterydami kulturyści i ktorej ktoś przed chwilą ubliżył i wyzwał od modelek, zachowywała się w taki sposob i okazywała, aż tak wielkie miłosierdzie? Raczej nie. A to oznacza, że to co robi Karolina w domu BB jest niczym innym jak tylko grą i oszukiwaniem widzow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meestle Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 19:59 Dla mnie facet powinien mieć szacunek dla kobiety, niewazne, jaka ona jest. Wojtek go nie ma. Moglby troche zaczerpnac wzorcow od Jurka. To jest prawdziwy mezczyzna! A Wojtek to widocznie jeszcze niedojrzaly dzieciak. Bo facet ktory publicznie ubliza kobiecie, ktora ledwo zna, to szczeniak! Jesli juz tak bardzo go palilo, do wypowiedzenia tych kilku epitetow, mogl zrobic to na osobnosci.A nie przy wszystkich. Dziecinada! No i nie takimi slowami... "Jestes glupia siksa..." itp. I te teksty o proporcjonalnosci jej nog do inteligencji...bleee. Facet jest cholernie zlosliwy! A postawa Karoliny podoba mi sie, to co powiedziala w pokoju zwierzen, oznacza, ze w swej dojrzalosci jest co najmniej o jeden prog wyzej od Wojtka. A przeciez jest od niego mlodsza... Przeprosiny po winku byly bardzo nieszczere. Nieee.. naprawde, koles chodzi z nosem pod sufitem, uwaza sie za nie wiamomo kogo.. I to tylko dlatego, ze jest jedynym brzuchomowcą w Polsce??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 20:20 Gość portalu: meestle napisał(a): > Dla mnie facet powinien mieć szacunek dla kobiety, Co rozumiesz pod pojeciem kobieta, bo Karolina oprócz swej okazałej zewnętrzności, jedynego atutu jaki posiada z kobietą ma niewiele wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meestle Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 22:53 Gatunek ludzki dzieli sie na kobiety i mezczyzn. Karolina zdecydowanie mezczyzna nie jest. Wiec juz masz odpowiedz. Podkreslam: szacunek, bez wzgledu na to, jaką ta kobieta jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptys Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.chello.pl 09.09.01, 23:02 Nie czulem do Wojtka sympatii, a moze wprost przeciwnie nie lubilem go za... /tu oszczedze miejsca bo juz wiele napisano/. Zaimponowal mi natomiast szczeroscia odpowiedzi przy nominacji. Nie mianowal Karoliny, a kierowal sie juz na tym etapie potencjalnymi konkurentami. Jego wspoldomownicy /a moze raczej ich zdecydowana wiekszosc/ jeszcze nie brali takiego kryterium pod uwage. W I czesci BB ten element byl brany przez uczestnikow pod uwage na znacznie pozniejszym etapie. Dowodziloby to, ze facet jest bardzo wyrachowany. Sumienie grupy go odrzucilo. I dobrze mu tak. Pozdrowienia ptys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 00:49 a wlasnie tu tkwi sedno sprawy Karolina to transwestyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esquire Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.01, 17:58 Gość portalu: meestle napisał(a): > Dla mnie facet powinien mieć szacunek dla kobiety, niewazne, jaka ona jest. > Wojtek go nie ma. Moglby troche zaczerpnac wzorcow od Jurka. To jest prawdziwy > mezczyzna! A Wojtek to widocznie jeszcze niedojrzaly dzieciak. Bo facet ktory > publicznie ubliza kobiecie, ktora ledwo zna, to szczeniak! Jesli juz tak bardzo > > go palilo, do wypowiedzenia tych kilku epitetow, mogl zrobic to na osobnosci.A > nie przy wszystkich. Dziecinada! No i nie takimi slowami... "Jestes glupia > siksa..." itp. I te teksty o proporcjonalnosci jej nog do inteligencji...bleee. szacunek by default? nie zgadzam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ares Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.gad.pl 11.09.01, 00:02 A czy kobieta nie powiniena miec szacunku do mezczyzny? Przeziez jest rownouprawnienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iver Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.bg.us.edu.pl 11.09.01, 12:40 zal mi Ciebie....spoko z tym co powiedzialas ze facet powinien miec szacunek w stosunku do kobiety.... to fakt (oczywiscie nie zapominajmy o tym ze kobieta takiego szacunku w stosunku do mezczyzny nie powinna okazywac co zreszta jest normalne w mysleniu feministek)....KAZDY POWINIEN OKAZYWAC SZCUNEK KAZDEMU BEZ WZLEDU NA TO CZY TO KOBIETA CZY MEZCZYZNA (TAKA WYZNAJE ZASADE)...nie to natomiast mnie wkurzylo w Twojej wypowiedzi ale to ze podoba Ci sie zachowanie Jurka (sic) on i ta Ania to moim zdaniem najgorsze dwie osoby w domu BB...on ma juz w swym strazackim lbie strategie jak kase zdobyc...to widac....a ona (Ania) to najwieksza hipokrytka jaka tam jest...przytulala Karoline jak ta zwiazana byla z Wojtkiem a potem jej przypierdolila z nominacji.....ale to tylko gra prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: Gosc jest O.K.! IP: 212.160.117.* 11.09.01, 12:49 Gość portalu: meestle napisał(a): Twoja wypowiedz o Jurku swiadczy, ze jestes kobieta. Ja tez. I dlatego uwazam, ze ow Jurek to tylko gladka meska powloka. Ten czlowiek nie ma charakteru. Zatem - powiedz - jak mozna nazywac go mezczyzna? On umie wykonywac tylko mechaniczne czynnosci. Myslenie zas nie jest jego mocna strona. Jedno moge mu przyznac. Umie sie podlizywac i wie, w jaki sposob wykreowac swoja BBraderowska postac, aby podobac sie panienka i w rezultacie wygrac. Plycizna i to wszystko. Co zas tyczy sie "rozmow" z kobietami. Dzidzia, to jest cos w rodzaju obozu przetrwania, zatem nie salon. A mowienie prawdy prosto w oczy, to nie tylko zaleta, ale i duza umiejetnosc. A jesli do tego dodac, ze za kazdym razem trafial w 10tke... A panienka Karolina - umarlabym ze wstydu, gdyby moja corka miala by byc taka "postacia". Szczesliwie - nie jest. A tak przy okazji, w jakim ty swiecie zyjesz? Bo ja tu i teraz na Ziemi. Pozdrawiam wszystkich, a szczegolnie osoby popierajace Wojtka Glanca, D. > Dla mnie facet powinien mieć szacunek dla kobiety, niewazne, jaka ona jest. > Wojtek go nie ma. Moglby troche zaczerpnac wzorcow od Jurka. To jest prawdziwy > mezczyzna! A Wojtek to widocznie jeszcze niedojrzaly dzieciak. Bo facet ktory > publicznie ubliza kobiecie, ktora ledwo zna, to szczeniak! Jesli juz tak bardzo > > go palilo, do wypowiedzenia tych kilku epitetow, mogl zrobic to na osobnosci.A > nie przy wszystkich. Dziecinada! No i nie takimi slowami... "Jestes glupia > siksa..." itp. I te teksty o proporcjonalnosci jej nog do inteligencji...bleee. > > Facet jest cholernie zlosliwy! A postawa Karoliny podoba mi sie, to co > powiedziala w pokoju zwierzen, oznacza, ze w swej dojrzalosci jest co najmniej > o jeden prog wyzej od Wojtka. A przeciez jest od niego mlodsza... Przeprosiny > po winku byly bardzo nieszczere. Nieee.. naprawde, koles chodzi z nosem pod > sufitem, uwaza sie za nie wiamomo kogo.. I to tylko dlatego, ze jest jedynym > brzuchomowcą w Polsce??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la unica Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 23:41 Jestem zawiedziona nominacjami. Spodziewałam się, że parę osób nominuje Wojtka, ale żeby aż tak solidarnie?! Jeśli oni tam są jakąś reprezentacją Polaków, to widać jak na dłoni, że nie lubimy - boimy się? - oryginałów, ekscentryków, wolimy, żeby wszyscy byli tacy jak my sami. Gdy wylecą Wojtek i Irek, zostaną same grzeczne bezbarwne niunie i dopiero nie będzie czego oglądać! Myślę, że Wojtek jest wartościowszym człowiekiem, niż się wszystkim wydaje, tylko nie dali mu szansy. Na pewno można go było jakoś oswoić, np. wciągnąć go w rozmowę o jego pasjach. A oni się przestraszyli jego bezkompromisowych poglądów i złośliwych żartów. Przypuszczam, niestety, że większość z tych, co będą głosować, rozumuje tak, jak mieszkańcy BB, więc pewnie Wojtek wyleci. Szkoda, bo jestem ciekawa, jak mógłby się rozwinąć w domu BB i co jeszcze ciekawego ma do powiedzenia. Jakby był jakiś ranking - ja jestem po stronie Wojtka G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okoń Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: 9.67.96.* 10.09.01, 00:32 Wojtek to stary kawaler i nie lubi dziewczyn.(Domy�lnie) W domu BB brakuje mu pewnie męskiego ramienia. Po co mu prezerwatywy - chlopcy i laleczki w nic nie zajdš. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaJo24 Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 04:16 Gość portalu: la unica napisał(a): > Gdy wylecą Wojtek i Irek, zostaną same grzeczne bezbarwne niunie i dopiero nie > będzie czego oglądać! Myślę, że Wojtek jest wartościowszym człowiekiem, niż się > wszystkim wydaje, tylko nie dali mu szansy. Moim zdaniem powyższe zdanie to strzał w 10! Komentuje cały temat zachowania mieszkańców domu. Jak wywalą Irka i Wojtka to przyjdzie telewidzom oglądać przez następne 2 i pół miesiąca nudnego pieprzenia na jakieś "wyższe" tematy. Nie ma to jak Gulczas i Klaudiusz.Jestem bardzo ciekawy gdyby teraz Gulczas był w domu to jak te wszystkie "porządne" panie zareagowały by na jego język (np. Wieprzowinki :) ) Oj nudy będą w tej edycji jak diabli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozak Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: 62.233.138.* 10.09.01, 08:22 Wojtek jest spoko. A ta cala smietanka to zaklamane skurwysyny. Tchorze, co nie umieją się opowiedzieć po niczyjej stronie. A najbardziej wkurwiający jest jureczek strażak.Jakaż to opoka dla wszytkich mieszkańców. Rzygać się chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marti Re: Kto lubi wojtka brzuchomowce??? W BB chyba nikt !!! IP: *.pkobp.pl 10.09.01, 08:25 Wszystko poszło tak naprawde o to że Wojtek robił podchody do Karoliny, a że robił to dość nieudolnie i w sposób jej nieodpowiadający, siksa na niego najechała. Odpowiedz Link Zgłoś