quake001 05.05.05, 23:02 To sie stało kilka dni temu ciekawe czemu fakt i SuperEkspress jeszcze o tym nie napisali!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.verte Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 05.05.05, 23:05 Nie wiem czy prawda bo poważna Źródła Informacji jak wspomniane Fakt czy Ekspress nie zweryfikowały jeszcze sprawy ale szkoda by było.Rusin zawsze lubiłem.I taka ładna para jak malowanie.Ale to nie dlatego że lupus nie będzie prezydentem? Odpowiedz Link Zgłoś
bielsko_biala Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 06.05.05, 12:39 Ale to nie dlatego że lupus nie > będzie prezydentem? Lupus? Przecież lupus to wilk... Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 06.05.05, 21:40 .Ale to nie dlatego że lupus nie > będzie prezydentem? > A konkretnie to vulpes :) Odpowiedz Link Zgłoś
normalny.normals Re: Rusin nie odeszła od Lisa!!!! 10.05.05, 13:55 dr.verte napisał: > Nie wiem czy prawda bo poważna Źródła Informacji jak wspomniane Fakt czy > Ekspress nie zweryfikowały jeszcze sprawy Poważne źródła jak Fakt i SE zweryfikowały sprawę i ku rozczarowaniu gawiedzi okazało się że nie ma o czym pisać, bo nic takiego się nie wydarzyło, a szkoda, bo już myślałem że "temu Lisu" noga się powinęła hehheheh.... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 05.05.05, 23:19 Zbyt sensacyjne, żeby przeszło bez echa. Odpowiedz Link Zgłoś
lear Czytałem Angore ostatnią 05.05.05, 23:25 i tam w relacji z Wiktorów było napisane, ze PODOBNO TL się do jakiejś innej sposobi - dziennikarki z Polsatu ale PODOBNO Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Czytałem Angore ostatnią 05.05.05, 23:27 Faktycznie, na Wiktorach siedział sam... Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Czytałem Angore ostatnią 06.05.05, 00:14 Ale przecież zawsze powtarzał jaką to wspaniałą ma rodzinę, jaką żonę. Poza tym mają dwójkę dzieci, tyle lat są już razem, tyle razem przeszli i mało prawdopodobne aby Kinga chciała zostać sama. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Czytałem Angore ostatnią 06.05.05, 00:36 Może to być oczywiście plotka, co zasugerowałem powyżej, ale podczas Wiktórów, o ile się nie mylę, nie było tym razem żadnych zwrotów w kierunku rodziny. Wiele sławnych małżeństw się rozpadało, a mówili, że jest tak pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 06.05.05, 00:17 Skąd wiesz, że kilka dni temu? I w ogóle, skąd wiesz? Bo to, że odeszła, i ja mogłabym napisać - dowodów mi trzeba!:) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 06.05.05, 11:14 no nie, to zrujnuje plany hipotetycznej kampanii wyborczej!!! może pojechała do mamy odpocząć ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ko_bie_ta Re: PLOTKI 06.05.05, 11:36 quake001 napisał: > To sie stało kilka dni temu ciekawe czemu fakt i SuperEkspress jeszcze o tym > nie napisali!!!! Nie uwierzę, dopóki nie powiesz skąd o tym wiesz. Po plotkach o Edycie Górniak i Kwaśniewskim nie uwierzę w żadne takie maglowanie pt: jedna pani, drugiej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
serek.topiony Re: PLOTKI 06.05.05, 15:35 Alez to WSZYSCY wiedzą. I to on ją zostawił. Odpowiedz Link Zgłoś
ko_bie_ta Re: PLOTKI 06.05.05, 15:50 serek.topiony napisała: > Alez to WSZYSCY wiedzą. I to on ją zostawił. Tia.... o Górniakowej i Prezydencie TEŻ WSZYSCY wiedzieli, nawet niektóre gazety o tym pisały i co??? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: PLOTKI 06.05.05, 18:08 > Tia.... o Górniakowej i Prezydencie TEŻ WSZYSCY wiedzieli, nawet niektóre > gazety o tym pisały i co??? Patrz, co napisałem w innym wątku nt. "Górniakowej". Odpowiedz Link Zgłoś
ko_bie_ta Re: PLOTKI 09.05.05, 10:04 piotr7777 napisał: > > Tia.... o Górniakowej i Prezydencie TEŻ WSZYSCY wiedzieli, nawet niektóre > > > gazety o tym pisały i co??? > Patrz, co napisałem w innym wątku nt. "Górniakowej". Piotrze, możesz podać link? bo jakoś dzisiaj nie mam siły na grzebanie w archiwum... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: PLOTKI 10.05.05, 18:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=23522356&a=23538530 Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta-pierdzisz-kochanska Niestety potwierdzam że to prawda 06.05.05, 15:40 Wiem to na 100% z wiarygodnego źródła niestety nie mogę i nie chcę powiedzieć z jakiego. I bardzo dobrze że tak się stało bo już szkoda mi było tej kobiety. Zauważcie ze na Victorach był sam i ze zdjął pierścień który był ślicznym prezętem od żony. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina12 wioletka 06.05.05, 17:51 Te Wioletka, jak masz takie wiarygodne informacje jak ta o pierścieniu to spadaj na forum science - fiction albo "nie do wiary". Twój "pierścień" - to sygnet - pamiątka po ojcu. A ty wypisujesz takie bzdury, zresztą nie tylko w tym wątku, że aż mi cię żal. Jakaś strasznie niedowartościowana z Ciebie d... i w dodoatku mało rozgarnięta - vide: błędy ortograficzne(prezęt)Wstyyyyyyd!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta-pierdzisz-kochanska Re: wioletka 07.05.05, 20:06 Kochana a ja piszę bo tak mnie uczyli w szkołach o których ty pojęcia miec nie możesz że pisze się albo prezent albo prezęt poza tym kończyłam szkołe we Francji a jeszcze do tego jesteś bardzo nieuprzejma i z tym pierścieniem to się mylisz kochana i masz złe informacje pierścien był prezENtem od Kingi z okazji ślubu Zwracaj na drógi raz uwage na treść wypowiedzi a nie na błędy!! to ci wyjdzie na zdrowie! cmok w bok Odpowiedz Link Zgłoś
anaila Re: wioletka 08.05.05, 00:09 "poza tym kończyłam szkołe we Francji" to spadaj do żabojadów, a nie zatruwaj tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pudoszka Re: wioletka 08.05.05, 13:25 wioletta-pierdzisz-kochanska napisała: > Kochana a ja piszę bo tak mnie uczyli w szkołach o których ty pojęcia miec nie > możesz że pisze się albo prezent albo prezęt jaki PREZĘT ?? w jakim to jest języku?? Odpowiedz Link Zgłoś
kaa_maa Re: wioletka 13.05.05, 19:31 Zwracaj na drógi raz uwage na treść wypowiedzi a nie na błędy!! to ci wyjdzie drógi??? tak też we francji uczyli? Odpowiedz Link Zgłoś
pan-pin-gwin Re: Niestety potwierdzam że to prawda 12.05.05, 10:37 Czy bez pierścienia, czy z pierścieniem, sam czy z zoną, czy napisali w SE , czy napiszą , czy pozostanie w tajemnicy "rodzinnej"? - to są wszystko wypierdziane domysły, a /Fakty/ są takie: jaki jest Lisek każdy wie - ładny i ugłaskany "na szybie", a hujem na codzień podszyty. Jest bucem i chamidłem jakich mało. W pracy, za niedociągnięcie, ludzką zwykłą pomyłkę potrafi zmieszać człowieka z błotem - nie przebierając w słowach, i nie zwraca uwagi czy pastfi się nad facetem , czy kobietą, czy to młody studenciak czy starszy doświadczony pracownik. Generalnie pod pretekstem osiągniecia najwyższego profesjonalizmu - okazuje swoje frustracje, czy kompleksy doprowadzając wielokrotnie w pracy do sytuacji konfliktowych , a koleżanki w pracy do łez. Czy w domu rodzinnym jest inaczej? Czy delikatnie zwraca żonie uwage że np. zupa jest za słona, albo sukienka zbyt wydekoltowana, a może dyskutują długo w nocy o zaistniałych nieporozumieniach, może Tomaszek persfaduje delikatnymi słowy swej ślubnej iż jego zdaniem zbyt dużo czasu ostatnio poświęca na spotkania ze znajomym. A może nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta-pierdzisz-kochanska Re: Niestety potwierdzam że to prawda 12.05.05, 15:41 To nie są żadne domysły ani tym bardziej pomysły. To są fakty nie żadne wymysły. Innymi faktami są powszechnie znane fakty o sprzeczności pomiędzy powierzchownością a wsobnością. Powierzchniowa wsobność z tendencją do afektu. Wiem to z kolei od mojej dobrej koleżanki, która kiedyś dawno temu pracowała jeszcze w TVP, potem przeszła do TVN mamiona wizją szybkiego awansu w taki czy inny sposób przez takich czy innych ludzi, potem z kolei tzn. teraz wylądowała w Polsacie ale i tak już jest na walizkach. Zgadnijcie dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
normalny.normals Re: Niestety potwierdzam że to prawda 12.05.05, 15:52 wioletta-pierdzisz-kochanska napisała: > Wiem to z kolei od mojej dobrej koleżanki, która kiedyś dawno temu pracowała > jeszcze w TVP, potem przeszła do TVN mamiona wizją szybkiego awansu w taki czy > inny sposób przez takich czy innych ludzi, potem z kolei tzn. teraz wylądowała > w Polsacie ale i tak już jest na walizkach. Zgadnijcie dlaczego? > Hmmmm... jeśli koleżaneczka na takim samym poziomie intelektualnym co ty, to już wszyscy wiemy dlaczego... hhehehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta-pierdzisz-kochanska Re: Niestety potwierdzam że to prawda 12.05.05, 15:55 Za wysoki poziom nie tylko dla ciebie stąd te problemy zawodowe wszyscy czują się niestety porażeni poziomem intelektualnym i dają kopa Odpowiedz Link Zgłoś
ab13 Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 08.05.05, 11:57 No i dobrze. On był ponad nią. Zwykła dziewczynka, sztucznie wypromowana, musiał się z nią nudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
greta_garbo Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 08.05.05, 21:15 ab13 napisała: > No i dobrze. On był ponad nią. Zwykła dziewczynka, sztucznie wypromowana, musia > ł > się z nią nudzić. to ona raczej z nim Odpowiedz Link Zgłoś
neskafka Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 09.05.05, 09:50 Znudził się sztucznością Kingi? No tak... Taki okaz naturalności... Niezwykły człowiek, nie chciał takiej zwykłej dziewczyny. Ponad nią był. Tak. A poza tym - po tak udanej promocji własnej książki nie interesuje już go już sztucznie wypromowana żona. Oczywiście. Yasne. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.inny Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 09.05.05, 14:54 O mój Boże - kto teraz zostanie pierwszą dama? Prezydent koniecznie musi mieć żonę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 09.05.05, 16:12 obserwator.inny napisał: > O mój Boże - kto teraz zostanie pierwszą dama? Prezydent koniecznie musi mieć > żonę!!! Jeżeli Ojczyzna w potrzebie, to chętnie poświęcę się i zajmę Kini miejsce ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamuii2 Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 11.05.05, 17:26 Jakos bulwarówka milczy o tych Twoich sprawdzonych Wiadomosciach :D Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta-pierdzisz-kochanska Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 11.05.05, 19:12 Skoro nie odeszła to czemu zdjął pierścionek??????? Odpowiedz Link Zgłoś
paloma_blanca [...] 11.05.05, 19:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
normalny.normals Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 12.05.05, 10:25 wioletta-pierdzisz-kochanska napisała: > Skoro nie odeszła to czemu zdjął pierścionek??????? Jaka ty jesteś prosta dziewczyno! Facet zdjął sygnet i raz pokazał się na Wiktorach bez żony a ty już rozpier.dzielasz na całe forum że żonka go zostawiła!? idź się lepiej leczyć na nogi, bo na głowę już za późno! Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta-pierdzisz-kochanska Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 12.05.05, 15:43 Prostota jest mi obca. I chamstwo i błędy ortograficzne co niektórzy mi nagminnie zarzucają. Niestety jak widać nie potrafisz wyciągać wniosków i nie myślisz chyba lub masz problemy. Zdjęcie pierścionka oznacza tylko tyle że są kłopoty Anie jak pisała Paloma, ze przytyły mu paluchy. Nie przytyły bo on sam całościowo nie przytył. Nic mu nie przytyło. Wiem to od szwagierki z Polsatu. Odpowiedz Link Zgłoś
normalny.normals Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 12.05.05, 15:48 wioletta-pierdzisz-kochanska napisała: > > Prostota jest mi obca. I chamstwo i błędy ortograficzne co niektórzy mi > nagminnie zarzucają. Niestety jak widać nie potrafisz wyciągać wniosków i nie > myślisz chyba lub masz problemy. Zdjęcie pierścionka oznacza tylko tyle że są > kłopoty Anie jak pisała Paloma, ze przytyły mu paluchy. Nie przytyły bo on sam > całościowo nie przytył. Nic mu nie przytyło. Wiem to od szwagierki z Polsatu. > > Idź ty dziweczyno się leczyć najlepiej zabierz ze sobą szwagierkę, ktróra nie odróżnia prezydenta od premiera! Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta-pierdzisz-kochanska Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 12.05.05, 15:54 Na co mam sie leczyć? Na żylaki czy hemoroidy? Bo jedno i drugie jest Mi obce całkowicie podobnie jak tobie inteligencja. Odpowiedz Link Zgłoś
normalny.normals Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 12.05.05, 15:58 wioletta-pierdzisz-kochanska napisała: > Na co mam sie leczyć? Na żylaki czy hemoroidy? Bo jedno i drugie jest Mi obce > całkowicie podobnie jak tobie inteligencja. Porponuję, na żylaki mózgu, a konkretnie tego jednogo zwoju który aktualnie posiadasz... Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta-pierdzisz-kochanska Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 12.05.05, 16:00 Wiesz to bez badań empirycznych? Gratuluje zdolności paranormalnych! Odpowiedz Link Zgłoś
normalny.normals Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 12.05.05, 16:09 wioletta-pierdzisz-kochanska napisała: > Wiesz to bez badań empirycznych? Gratuluje zdolności paranormalnych! Badania? wystarczy przeczytać to co piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta-pierdzisz-kochanska Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 12.05.05, 16:51 No to powtórzę gratuluje ponadnormalnych właściwości. Świecisz też w ciemnościach? Odpowiedz Link Zgłoś
normalny.normals Re: Wioletka zniknęła! 13.05.05, 12:20 wioletta-pierdzisz-kochanska napisała: > No to powtórzę gratuluje ponadnormalnych właściwości. Świecisz też w > ciemnościach? I co Wioletka? Lisek postraszył i podwinęłaś ogonek jak tchórzliwy kundelek heheheheeeeeee...... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Wioletka zniknęła! 13.05.05, 15:00 Wioletta powróciła teraz do swoich starych nicków - wiesiek siemiakowskiej i siemiatkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
rumtumtugger Re: Wioletka zniknęła! 16.05.05, 12:01 wybiera wlasciwy nick o wlasciwej porze ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_ziebro Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 12.05.05, 20:37 Też mi sensacje. A mało to facetów odchodzi od żon, albo odwrotnie? Po prostu dmucha inną kobitkę. Którą? Zgadnijcie! Odpowiedz Link Zgłoś
malwina12 wioletta czy jak jej tam 12.05.05, 20:10 Proponuję wszystkim normalnym forumowiczom ignorowanie wypowiedzi frustratki pt. wioletka. Myslę, że to wszystkim dobrze zrobi. a kobieta da sobie spokój z wypisywaniem tych andronów. Please!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rumtumtugger Re: wioletta czy jak jej tam 16.05.05, 11:57 proponuję zablokować IP zainteresowanej... Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: Doigraliście się plotkarze!!! 13.05.05, 09:30 www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1587&news_id=56340&scroll_article_id=56340&layout=1&p age=text&list_position=1 To od początku było jasne że sznowna Wioletta PK oraz, ten kto założył ten wątek niejaki quake001, rozgrywa sowją prywatną wojenkę polityczną, mam nadzieję że Lis dowie się kto rozsiewa te ploty, to byłoby barrrrrrdzo ciekawe... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek1 Re: Doigraliście się plotkarze!!! 13.05.05, 13:15 Tomasz Lis ma możliwość sprawdzić, kto go oczernia - podpis pod zdjęciem. Czy takie przywileje mają tylko znane osoby, czy każdy mógłby dotrzeć do takich informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kamuii2 Re: Doigraliście się plotkarze!!! 13.05.05, 16:07 jak sobie zapłacizs... tyle ze to raczej droga impreza Odpowiedz Link Zgłoś
malagowy Re: Doigraliście się plotkarze!!! 13.05.05, 16:17 A moim zdaniem większość postów powyżej była pisana w żartobliwym tonie, SE zrobił z siebie błazna. Odpowiedz Link Zgłoś
kamuii2 Re: Doigraliście się plotkarze!!! 13.05.05, 16:21 A czego innego się PO super hienie spodziewać :D z 2 strony moze to sam Lis pisał zeby nakręcić trochę publikę a mozę SE napisała bo się Lisu wkurzył :D on raczej nie ma poczucia humoru. Z jednej strony plotka ochydna z 2 jak jesteś osobą publiczną musisz się z tym liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: Doigraliście się plotkarze!!! 13.05.05, 16:27 malagowy napisała: > A moim zdaniem większość postów powyżej była pisana w żartobliwym tonie, SE > zrobił z siebie błazna. Czy twoim zdaniem ten pierwszy post od którego wszystko się zaczęło "Rusin odeszła od Lisa" też był bardzo żartobliwy? wątpię... Odpowiedz Link Zgłoś
rumtumtugger Re: Doigraliście się plotkarze!!! 16.05.05, 11:54 heh zaczyna sie robic calkiem ciekawie :D :D :D Lisek, do akcji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rumtumtugger Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 16.05.05, 11:52 Odnoszę takie dziwne wrażenie, że ktoś tu szuka rozgłosu :/ Przecież Lis i Rusin sami temu zaprzeczyli! A to że widuje się go z Hanną Smoktunowicz to normalka, przecież Lis jest szefem "Wydarzeń" Więc o czym tu pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek1 Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 26.08.05, 08:23 Temat powrócił w ŻnG. Kolejna plotka? Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 26.08.05, 09:14 Coś chyba zaczyna w tej plotce być, skoro Rusin przyjęła propozycje pracy od TVNu. Trochę to dziwne, zważywszy, w jakich okolicznościach wyrzucono stamtąd jej męża. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 26.08.05, 09:26 reniferek1 napisała: > Temat powrócił w ŻnG. Gratuluję źródła informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Rusin odeszła od Lisa!!!! 26.08.05, 09:25 chocby nawet - to co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: ZNÓW ODESZŁA?! 26.08.05, 14:27 Już raz kilka miesiecy temu czytałem o tym na forum. Odpowiedz Link Zgłoś