wiktoriaa 05.04.06, 16:23 słuchajcie mam założone na 7-ki druciki ...czy to separacja? i po co ona jest? pzodrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ayuno Re: po co separacja?? 05.04.06, 16:34 ja mialam gumki zalozone na 6-stki i nie wiem co za druciki a to po to zeby zabki sie rozsunely i latwiej zalozyc pierscienie ;] Odpowiedz Link
outhlar Re: po co separacja?? 05.04.06, 18:10 Drucik bywa czasem zamiast gumek, podejrzewam, że może bardziej rozpycha i łatwiej się go wkłada niż gumki...ale to tylko takie moje domysły. Ja miałam gumki Odpowiedz Link
wiktoriaa Re: co ma rozepchac 05.04.06, 19:07 sorka ze drąże ale co mają za zadanie rozpychac...jestem przed założeniem aparatu Odpowiedz Link
outhlar Re: co ma rozepchac 05.04.06, 19:37 My tu jesteśmy po to, by sobie tłumaczyć, więc nie przepraszaj. One rozsuwają zęby i robią miejsce wokół jednego zęba [u mnie szóstki] żeby potem nałożyć na niego pierścień. A na pierścieniu podkręca się drucik i on tam w ogóle wszystko trzyma NA dwa łuki to 4 pierścienie. Odpowiedz Link