Gość: wiesia IP: *.telia.com 02.07.02, 17:40 Myslalem, ze po wznowieniu BBI w TVN7 Forum wybuchnie i odzyje, ze zostanie zasypane postami... a tu nic. :( No, noo... Dopiero pierwszy odcinek pokazali. Jeszcze sie widzowie moze rozgrzeja... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amis Forum nie wybuchlo i chyba nie wybuchnie IP: *.katowice.pik-net.pl 03.07.02, 09:14 A ja nie spodziewam się żadnego wybuchu postów. Powtórce programu tego typu brak bowiem istotnych cech oryginału, cech istotnych -jak mniemam- dla dużej częsci piszących tutaj. Powtórka bowiem jest reminiscencją jedynie,sentymentem do czegos co było. To tak jak oglądanie meczów orłów Górskiego z pamiętnych mistrzostw swiata. To tylko odkurzanie wspomnień. Brak możliwosci wysuwania hipotez i wniosków na przyszłe wydarzenia, co było głównym zajęciem postowiczów. Można pisać wprawdzie posty potwierdzające, np "a jednak ten Gulczas to cham", albo "wiedziałam, że Janusz jest matołem", czy też "wczoraj utwierdziłem się w przekonaniu, że Karolina to głupia pinda". Ale przecież są wakacje, ludzie wyjechali ze swoimi babami/chłopami tudzież przychówkiem gdziekolwiek, notebooków w większosci nie posiadają. Inni remontują swoje chałupy. Nie w głowie im teraz masowe postowanie. No ale pofantazjować zawsze można: - gdyby np w powtórce jako pierwszy wyszedł Janusz, albo w jakikolwiek inny sposób zakłóconyny byłby bieg wydarzeń, to wysyp postów mamy zapewniony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: Forum nie wybuchlo i chyba nie wybuchnie IP: *.telia.com 03.07.02, 11:44 Dziekuje za wytlumaczenie gdyz myslalem, ze czegos tu nie rozumie. :) Podobno w BBI wydazyc sie ma tym razem cos rewelacyjnego. Pilnujmy zatem pilnie aby tego czegos nie przegapic. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amis Re: Forum nie wybuchlo i chyba nie wybuchnie IP: *.katowice.pik-net.pl 03.07.02, 13:15 Popieram ten apel gorąco. Nie przegapmy. Belka podtrzymująca finanse tego naszego kraju się złamała, teraz może wydarzyć się cos jeszcze bardziej ekscytującego. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Forum nie wybuchlo i chyba nie wybuchnie 03.07.02, 13:20 znów zaczną nam rzucać kłode pod nogi....:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: Forum nie wybuchlo i chyba nie wybuchnie IP: *.telia.com 03.07.02, 13:25 ...znow podpierac gnijace stropy prochnem korupcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amis Re: Forum nie wybuchlo i chyba nie wybuchnie IP: *.katowice.pik-net.pl 03.07.02, 13:22 APEL ! Jakby się cos zdarzyło w powtórce BB1 takiego rewelacyjnego, czego nie było, to wiecie, piszcie o tym niezwłoczcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: Forum nie wybuchlo i chyba nie wybuchnie IP: *.telia.com 03.07.02, 13:29 ... taak patrzcie, patrzcie... ! piszcie, piszcie... ! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Forum nie wybuchlo i chyba nie wybuchnie 03.07.02, 13:44 o!...ciekawa reklama w przerwie....i jak?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś