Dodaj do ulubionych

Forum nie wybuchlo... :(

IP: *.telia.com 02.07.02, 17:40
Myslalem, ze po wznowieniu BBI w TVN7 Forum wybuchnie i odzyje, ze zostanie
zasypane postami... a tu nic. :(
No, noo... Dopiero pierwszy odcinek pokazali. Jeszcze sie widzowie moze
rozgrzeja... :)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: amis Forum nie wybuchlo i chyba nie wybuchnie IP: *.katowice.pik-net.pl 03.07.02, 09:14
      A ja nie spodziewam się żadnego wybuchu postów. Powtórce programu tego typu brak bowiem
      istotnych cech oryginału, cech istotnych -jak mniemam- dla dużej częsci piszących tutaj. Powtórka
      bowiem jest reminiscencją jedynie,sentymentem do czegos co było. To tak jak oglądanie meczów
      orłów Górskiego z pamiętnych mistrzostw swiata. To tylko odkurzanie wspomnień. Brak
      możliwosci wysuwania hipotez i wniosków na przyszłe wydarzenia, co było głównym zajęciem
      postowiczów. Można pisać wprawdzie posty potwierdzające, np "a jednak ten Gulczas to cham", albo
      "wiedziałam, że Janusz jest matołem", czy też "wczoraj utwierdziłem się w przekonaniu, że Karolina to
      głupia pinda".
      Ale przecież są wakacje, ludzie wyjechali ze swoimi babami/chłopami tudzież przychówkiem
      gdziekolwiek, notebooków w większosci nie posiadają. Inni remontują swoje chałupy. Nie w głowie
      im teraz masowe postowanie.

No ale pofantazjować zawsze można:
      - gdyby np w powtórce jako pierwszy wyszedł Janusz, albo w jakikolwiek inny sposób zakłóconyny
      byłby bieg wydarzeń, to wysyp postów mamy zapewniony.
      • Gość: wiesia Re: Forum nie wybuchlo i chyba nie wybuchnie IP: *.telia.com 03.07.02, 11:44
        Dziekuje za wytlumaczenie gdyz myslalem, ze czegos tu nie rozumie. :)
        Podobno w BBI wydazyc sie ma tym razem cos rewelacyjnego. Pilnujmy zatem pilnie
        aby tego czegos nie przegapic. :)))
        • Gość: amis Re: Forum nie wybuchlo i chyba nie wybuchnie IP: *.katowice.pik-net.pl 03.07.02, 13:15
          Popieram ten apel gorąco. Nie przegapmy. Belka podtrzymująca finanse tego naszego kraju się złamała, teraz
          może wydarzyć się cos jeszcze bardziej ekscytującego.
          • iwusia Re: Forum nie wybuchlo i chyba nie wybuchnie 03.07.02, 13:20
            znów zaczną nam rzucać kłode pod nogi....:)))))))
            • Gość: wiesia Re: Forum nie wybuchlo i chyba nie wybuchnie IP: *.telia.com 03.07.02, 13:25

...znow podpierac gnijace stropy prochnem korupcji.
        • Gość: amis Re: Forum nie wybuchlo i chyba nie wybuchnie IP: *.katowice.pik-net.pl 03.07.02, 13:22
          APEL !
          Jakby się cos zdarzyło w powtórce BB1 takiego rewelacyjnego, czego nie było, to wiecie, piszcie o tym
          niezwłoczcie
          • Gość: wiesia Re: Forum nie wybuchlo i chyba nie wybuchnie IP: *.telia.com 03.07.02, 13:29
            ... taak
            patrzcie, patrzcie... !
            piszcie, piszcie... !
            • iwusia Re: Forum nie wybuchlo i chyba nie wybuchnie 03.07.02, 13:44
              o!...ciekawa reklama w przerwie....i jak?:)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka