Dodaj do ulubionych

jaka to melodia!? BLEE

24.05.05, 18:14
Witam! chcialem tylko dowiedziec sie od was czy tez macie takie samo zdanie
na temat tego programu(jaka to melodia) Wedlug mnie jest on debilny a
publicznosc ma strasznie sztuczne usmiechy i wymachuje rekoma co wygląda
kretyńsko. W samym zalozeniu program nie je jest zly tylko do dupy
zrealizowany... Co wy na to i pamietajcie to tylko moja opinia..
Obserwuj wątek
    • to_jaaa Re: jaka to melodia!? BLEE 24.05.05, 20:18
      A masz w domu takie urządzenie, które sie nazywa pilot?
      Zawsze mozesz z niego skorzystać.
      • patryyk16 Re: jaka to melodia!? BLEE 25.05.05, 17:32
        to_jaaa napisała:

> A masz w domu takie urządzenie, które sie nazywa pilot?
        > Zawsze mozesz z niego skorzystać.

gdyby każdy tak mowil i robil to nie bylo by na forum o tv o czym gadac a chyba
        lepiej wyrazić cos co cie irytuje niz kisic w sobie.
    • villac Re: jaka to melodia!? BLEE 24.05.05, 21:00
      patryyk16 - jakoś tak drugi lub trzeci program chciałem obejrzeć gdyz moja
      małżonka piała na ten temat. Siadłem grzecznie i wytrzymałem do momentu aż ten
      prowadzący nie zaczął udawać że śpiewa. Ten koszmarny kozi głos prowadzącego
      prześladował mnie potem wielokrotnie. Facet mający TAKI głos może sobie
      prowadzić programy ale na boga nie powinien udawać że śpiewa. On to robi.
      Gorzej, on "śpiewa" różne kawałki różnych wykonawców (wiem to od żony)i jak
      znoszą to uszy odbiorców ? - nie wiem, program trwa i trwa czyli.....się
      podoba. Niestety w lawinie szmiry która zalała większość stacji TV, ta
      produkcja jest pewnie swoistą normą.
      • anastacia900 Re: jaka to melodia!? BLEE 24.05.05, 21:56
        Ja rowniez uwazam ze JTM to okropny i debilny program. Zreszta "Śpiewające
        fortepiany" tak samo. Ta publicznosc...skad oni biora tych ludzi?? No i ten
        chórek ,chyba tylko jednej z tych trzech dziewczyn da sie sluchac, Aneta
        bodajze, no tak ogolnie rzecz biorąc program ten jest beznadziejny.
        • control Re: jaka to melodia!? BLEE 24.05.05, 22:20
          anastacia900 napisała:

> Ja rowniez uwazam ze JTM to okropny i debilny program. Zreszta "Śpiewające
          > fortepiany" tak samo.

Nie, śpiewające fortepiany jest jeszcze gorszy. To jest juz kompletny szczyt
          tandety i debilstwa.
    • orald Re: jaka to melodia!? BLEE 25.05.05, 00:05
      To nie wiecie milusińscy, że publika jest nagrywana osobno?
      Może w założeniu program nie jest zły, ale beztalencie prowadzącego i remizowy
      zespół powodują odruchy wymiotne.
      1. Kto wie, ile za tą szmirę płaci się z naszych abonamentów?
      2. Jaki muzyk/mądrala podpisał umowę na produkcję kiczu przez zewnętrzego cwaniaka?
      3. Ile kasy dostaje za to byle gó.. staczający się od wielu lat janowski?
      • andrz_ej Re: jaka to melodia!? BLEE 25.05.05, 01:32
        Nie podzielam żadnej z Waszych opinii o tym programie.Wręcz przeciwnie-uważam-
        podobnie jak bardzo wielu moich znajomych / i to na ogół ludzi z wyższym
        wykształceniem/,że program jest bardzo sympatyczny- choć licencyjny.Ja sam od
        najmłodszych lat tj.od lat 60-ych interesuje się polską i zagraniczną muzyka
        rozrywkową i dzieki temu programowi można sprawdzic swą wiedzę na temat
        swiatowych i polskich zarówno starszych jak i młodszych przebojów.
        Janowski jest świetny jako prowadzący-potrafi wytworzyć taką fajną,sympatyczną
        atmosferę.Nie wyobrażam sobie innego prowadzącego ten program,kilka lat temu z
        powodu choroby Janowskiego zastąpił go Jacek Borkowski który strasznie drętwo
        prowadził program.
        Jeden znajomy jako zawodnik brał udział w programie i też stwierdził,że także
        przed nagrywaniem programu Janowski wytworzył fajną atmosferę wśród zawodników,,
        Jedyne z czym się zgodzę,to faktycznie rażąco sztuczne i nienaturalne
        zachowanie publiczności dla potrzeb programu.Prawdą jest że publiczność w
        studio nagrywana jest do programu osobno, podczas nagrywania programu poza
        prowadzącym,zawodnikami i zespołem muzycznym nie ma nikogo w studio...
        • yagres Re: jaka to melodia!? BLEE 25.05.05, 06:40
          [...] Prawdą jest że publiczność w
          studio nagrywana jest do programu osobno

Nie kumam. Czyli jak, siedzą sobie licealiści na ławkach w pustej sali,
          wymachują rękami, kołyszą się i suszą zęby? Ktoś musi nimi dyrygować, puszczać
          na telebimie w studio kawałki programu do którego ma być podłożona publiczność.

Może ktoś coś wie jak to się technicznie odbywa i ile dostaje publicznośc za
          udział w nagraniu bo za darmo to tam chyba nikt nie chodzi.
        • patryyk16 Re: jaka to melodia!? BLEE 25.05.05, 15:52
          andrz_ej napisał:

> Nie podzielam żadnej z Waszych opinii o tym programie.Wręcz przeciwnie-uważam-
          > podobnie jak bardzo wielu moich znajomych / i to na ogół ludzi z wyższym
          > wykształceniem/,że program jest bardzo sympatyczny- choć licencyjny.Ja sam od
          > najmłodszych lat tj.od lat 60-ych interesuje się polską i zagraniczną muzyka
          > rozrywkową i dzieki temu programowi można sprawdzic swą wiedzę na temat
          > swiatowych i polskich zarówno starszych jak i młodszych przebojów.

Powiem tak ja tez lubie "stare" pioseneczki i to bardzo sam mam poważną ich
          kolekcję. Ale ten program to poprostu badziew. nie zamierzam cie do tego
          przekonywac bo kazdy ma prawo do swojego zdania. A abstrachując od tego to
          powiem ze dla mnie ludzie z wyzszym wyksztalceniem nie są autorytetem bo cenie
          inne wartości a juz napewno nie uważam ich zdania za lepsze w sprawach muzyki i
          telewizji.
    • gocha221 Re: jaka to melodia!? BLEE 25.05.05, 07:59
      ja czasami rzucam okiem, bo mniej wiecej wtedy wracamy do domu, szykujemy
      obiadzio i JTM leci w tle. Mam wrazenie, ze ostatnio zgaduja tam swoje "gwiazdy".
      Czy "normalni"zgadywacze juz nie biora w tym udziału??
      a jesli chodzi o sam program, to jest ogromny przerost formy nad trescia
      skromną, i balecik i chórek i dwóch wokalistów i gwiazdy spiewają i prowadzacy.
      Kolorowe jarmarki jednym słowem.
      Czasami tylko serce boli, jak nieudolnie spiewają cos, co lubię!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka