bisbal 03.06.05, 03:15 Właśnie przeczytałam na forum "Idola", że Sławek wyleciał z 3 edycji Idola za kłamstwo. Czy ktoś bliżej wie o co chodziło, o jakie kłamstwo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatica Z tego 03.06.05, 09:06 co pamietam to powiedział, że grał z "Republiką"... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1202 Re: Z tego 03.06.05, 09:23 Teraz kojarzę :) Tylko wtedy troszkę....hmmm....inaczej wyglądał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malgoskaa Re: Sławek Uniatowski 03.06.05, 09:33 Wyleciał? Gdzie o tym wyczytałaś? On mówił już na samym początku,tzn. coś tam wspominał,że z kimś grał. Ale co to ma w ogóle do rzeczy? I dlaczego wyleciał akurat teraz...?! Odpowiedz Link Zgłoś
jodarek1 Re: Sławek Uniatowski 03.06.05, 09:36 malgoskaa napisała: > Wyleciał? Gdzie o tym wyczytałaś? > On mówił już na samym początku,tzn. coś tam wspominał,że z kimś grał. Ale co to > > ma w ogóle do rzeczy? I dlaczego wyleciał akurat teraz...?! Wyleciał w 3 edycji tzn. nie przeszedł castingu ;) Teraz jeszcze nie wyleciał i mam nadzieję, że zostanie do samego końca :) Odpowiedz Link Zgłoś
malgoskaa Re: Sławek Uniatowski 03.06.05, 10:46 > Wyleciał w 3 edycji tzn. nie przeszedł castingu ;) Ach,juz rozumiem ;) Nie doczytalam do konca i sadzilam,ze chodzi o 4 edycje ;) pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: Sławek Uniatowski 03.06.05, 09:41 Wyleciał z 3 edycji, a ma tyle do rzeczy, że grał tylko z jednym muzykiem z Republiki, a w papierach wpisał, że grał z Republiką. I to się komuś nie spodobało i chyba słusznie. Potem tłumaczył, że to dziewczyny z produkcji cos pokręciły, ale czy ja wiem?... Moim zdaniem śpiewa cudownie, ale nie musi się uciekać do takich numerów. Odpowiedz Link Zgłoś
skufix Re: Sławek Uniatowski 03.06.05, 09:47 A ja zadaje sobie pytanie, jaka muzyke bedzie wykonywal i nagrywal Slawek jesli wygra. W mocniejszym repertuarze wedlug mnie sie nie sprawdza. Czyli co ballady do kotleta? Covery standardow amerykanskich? Nagra taka plyte jak Rod Stewart ze zbiorem nie swoich kawalkow? Nie odmawiam mu talentu, ale to nie moj faworyt. Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: Sławek Uniatowski 03.06.05, 12:49 Cóż, pokręcić mogły - ostatecznie zapanować nad papierami tylu uczestników... Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Sławek Uniatowski 03.06.05, 19:30 Dziewczyny z ekipy na tej kartce, którą przykleja się uczestnikom napisały nowy wokalista Republiki. Maleńczuk się wkurzył i go wywalił. :> Chciałby pan Pudels mieć takie warunki głosowe jak Uniat! Odpowiedz Link Zgłoś