job_twoju_mac 03.06.05, 12:24 Chacińskiego wkurza? Przecież na tego zmanierowanego pajaca nie da się patrzeć!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_82 Re: A mnie wkurza Fedorowicz 03.06.05, 23:54 Na emeryturę! DTv nie śmieszy mnie od dobrych kilku lat. Niech zdejmą to badziewie z anteny. Odpowiedz Link Zgłoś
gemin9 Re: A mnie się bardzo podoba. Od zawsze... 04.06.05, 22:23 michal_82 napisał: > Na emeryturę! DTv nie śmieszy mnie od dobrych kilku lat. Niech zdejmą to > badziewie z anteny. Więc wyobraź sobie M_82, że np. dla mnie jest to jeden z niewielu satyrycznych programów wartych oglądania w TV. Nie wszyscy muszą mieć poczucie humoru podobne do twojego. Weź to pod uwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Popieram 06.06.05, 10:03 Kiedyś to był naprawdę fajny program, teraz - kompletna żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: A mnie wkurza Fedorowicz 04.06.05, 00:10 hmmm, ja tego tekstu tak dosłownie nie odczytałam. gorzej, to może być laurka... Odpowiedz Link Zgłoś
sffinx Re: A mnie wkurza Fedorowicz 06.06.05, 01:56 lilith76 napisała: > hmmm, ja tego tekstu tak dosłownie nie odczytałam. > gorzej, to może być laurka... Ależ oczywiście. Niektórzy mają problemy z czytania ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kadyks Re: A mnie wkurza Fedorowicz 04.06.05, 13:15 Pieszczoch komunistów.Pamiętam tamte czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkai Re: A mnie wkurza Fedorowicz 04.06.05, 15:35 Albo masz sklerozę albo jestes starym towarzyszem - ciągle na posterunku, czujny, zwarty, gotowy. Faktycznie, Pan Jacek tak pieścił komunistów, że jak widac do tej pory nie mogą mu tego wybaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: A mnie nie wkurza Fedorowicz 04.06.05, 22:08 Tez go lubie i szanuje, podejzewam ze ci co na niego pluja nie ogladali programow z nim o nim. Przeciez to sa podwaliny wspolczesnych kabaretow i dobego radia i telewizji. Zal mi takich co to gapia sie w ekran z klapkami na oczach Odpowiedz Link Zgłoś
control Re: A mnie nie wkurza Fedorowicz 04.06.05, 22:36 fedorczyk4 napisała: > Tez go lubie i szanuje, podejzewam ze ci co na niego pluja nie ogladali > programow z nim o nim. Przeciez to sa podwaliny wspolczesnych kabaretow i > dobego radia i telewizji. Zal mi takich co to gapia sie w ekran z klapkami na > oczach Masz rację, to był kiedyś super facet. Ale nie róbmy z niego kombatanta walki z komuna, bo to nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
control Re: A mnie wkurza Fedorowicz 04.06.05, 22:34 kropkai napisał: > Albo masz sklerozę albo jestes starym towarzyszem - ciągle na posterunku, > czujny, zwarty, gotowy. > Faktycznie, Pan Jacek tak pieścił komunistów, że jak widac do tej pory nie mogą mu tego wybaczyć No, bez przesady. Krzywda p. Jackowi sie nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
ajatochrzanie Re: A mnie wkurza Fedorowicz 05.06.05, 10:37 On nigdy nie twierdził, że działa mu się krzywda. Nigdy też nie robił z siebie kombatanta, chociaż to co robił w tv i w radiu, patrząc z perspektywy lat, miało bardzo duży wpływ na nasze życie, poglądy i pozwalało jakoś ciekawiej egzystować w tamtym systemie. Tylko co na ten temat mogą wiedzieć ludzie wychowani na Kiepskich czy Dodzie Elektodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
soren Re: A mnie wkurza Fedorowicz 04.06.05, 15:12 to jest laurka lubię Fedorowicza Odpowiedz Link Zgłoś
axniwax Re: A mnie wkurza Fedorowicz 05.06.05, 16:44 Także dlatego wkurza, że jak młodzieniaszek biega sobie, jogguje znaczy, jakby miał nie wiadomo ile naście lat i nawet na zmęczonego nie wygląda. Taki wkurzacz z niego na każdym polu i w temacie każdym jest!... Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: A mnie wkurza Fedorowicz 05.06.05, 19:13 Federowicz jest jednym z nielicznych dowcipnych ludzi telewizji i innych mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
never_never Re: A mnie wkurza Fedorowicz 05.06.05, 20:03 job_twoju_mac napisał: > Chacińskiego wkurza? Przecież na tego zmanierowanego pajaca nie da się > patrzeć!! czytając takie posty rozumiem już dlaczego wprowadzono w gimnazjum (chyba) testy z czytania ze zrozumieniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: A mnie wkurza Fedorowicz 06.06.05, 09:51 To jest laurka. Zasłużona! Bardzo go lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Re: A mnie wkurza Fedorowicz 06.06.05, 14:08 Co wy chcecie od Fedorowicza? Przecież on jest bardzo śmieszny! Zwłaszcza "Dziennik telewizyjny". A najzabawniejsze są te piosenki w "DTv", w których chórek śpiewa, a wmontowany w ten materiał polityk dopowiada pojedyńcze słowa, np. "ja" albo "było". Zabawa przednia! Odpowiedz Link Zgłoś