kanada5 12.07.05, 17:41 Czy widzieliście,dziś rano teledysk"Niech mówią,że to nie jest miłość"-lato z jedynką-zachwycająca muzyka,ciekawy teledysk>Polecam ,mnie się bardzo podobał.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umbradomini1 Re: Wspaniały teledysk 12.07.05, 19:32 noooo, super jest... tylko ta dziewczyna, co spiewa to mi trochę Mandarynę przypomina- choć głos ma suuupeeer:) aha, nie wiecie, gdzie znaleźć ten teledysk???? Odpowiedz Link Zgłoś
anka_po_prostu Re: Wspaniały teledysk 12.07.05, 20:14 umbradomini1 napisał: > aha, nie wiecie, gdzie znaleźć ten teledysk???? proszę bardzo :-): www.tu-es-petrus.pl/media/teledyski.html A. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Wspaniały teledysk 12.07.05, 20:20 Też dziś rano słyszałem tę piosenkę i widziałem teledysk. Piosenka jest fajna, teledysk średni, a dziewczyna faktycznie wygląda jak Mandaryna i nie trochę, ale bardzo ją przypomina. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_po_prostu Re: Wspaniały teledysk 12.07.05, 20:41 michal_82 napisał: dziewczyna faktycznie wygląda jak Mandaryna i nie trochę, > ale bardzo ją przypomina. ---- jest nieco bardziej subtelna i dużo lepiej śpiewa:-) Występowała w spektaklu "Kwiaty we włosach", obecnie - w teatrze Roma w Wwie, nazywa się Olga Szomańska. Odpowiedz Link Zgłoś
3aaa Re: Wspaniały teledysk 12.07.05, 22:07 Olga, w przeciwieństwie do tej pseudo gwiazdki, jest wybitną wokalistką i porównywanie jej do Mandaryny jest obelgą! Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinia Re: Wspaniały teledysk 12.07.05, 21:58 Teledysk jest rzeczywisice cudny a piosenka wspaniała wplasnie ja slłucham:) a co do Mandaryny hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm moze troszeczke Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Wspaniały teledysk 12.07.05, 22:15 dzięki!!!!!!!!!!!!!!!! sorki za tę Mandarynę, ale się nasuwa- choć warunki głosowe ma o niebo lepsze!!!! hit nam się szykuje na ato, a słowa ają głębszy sens- jestem w zoku, że wielu Polaków słucha nie tylko hiphopolo czy techno... Odpowiedz Link Zgłoś
anka_po_prostu Re: Wspaniały teledysk 12.07.05, 22:23 umbradomini1 napisał: > hit nam się szykuje na ato, a słowa ają głębszy sens- jestem w zoku, że wielu > Polaków słucha nie tylko hiphopolo czy techno... utwór pochodzi z tego koncertu. Jest to po prostu muzyka "z zupełnie innej beczki": www.echo-dnia.com.pl/?news=20092&mutacja=0 pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Wspaniały teledysk 12.07.05, 22:37 jeszcze raz dzięki- może to słowo jest nie na miejscu i ma negatywne konotacje, ale Olga zostanie moją idolką;) zaczynam odzyskiwać wiarę w nasz cudny shw biznes:) Odpowiedz Link Zgłoś
kanada5 Re: Wspaniały teledysk 13.07.05, 12:28 Szukajcie a znajdziecie na stronachwww.tu-es-petrus.neostrada.pl i www.rubik.pl .powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kanada5 Re: Wspaniały teledysk 13.07.05, 13:56 www.rubik.pl/forum-świetna nowa stronka,bardzo wypasiona,jeszcze takiej nie widziałam,jak żyję.Zapraszam,jest tam świetna muzyka i wspaniali ludzie.Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Wspaniały teledysk 13.07.05, 14:18 no nawet, nawet;) jakoś wcześniej przegapiałem takie eventy, a tu TVP puszcza normalny teledysk- ten kraj się cywilizuje kulturanie! Odpowiedz Link Zgłoś
kanada5 Re: Wspaniały teledysk 22.07.05, 18:41 Czy nasza tvp zapomniała o melomanach,bo nie ma już tego teledysku.A może tylko ja go nie widzę.Czy słysał ktos z Was w jakiejś stacji radiowej??? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Wspaniały teledysk 23.07.05, 00:38 Leci czasem na TVP3 jak mają trochę czasu do Kuriera. Co ciekawe ostatnio w TVP 3 Katowice lansowane są piosenki uczestników ostatniego Baru. Widziałem na razie dwie - zbiorową (częściej puszczana) i solową Jarka Mikulskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mala.filipinka Re: Wspaniały teledysk 23.07.05, 23:27 ostatnio pojawił się w portalu Interia, w nowościach (Olga Szomańska, Łukasz Brenny): muzyka.interia.pl/teledyski/ mf Odpowiedz Link Zgłoś
mala.filipinka Re: Wspaniały teledysk 23.07.05, 23:28 przpraszam za błąd w nazwisku wykonawcy - Przemysław BrAnny. mf Odpowiedz Link Zgłoś
kanada5 Re: Wspaniały teledysk 25.07.05, 06:23 czy tvp przestała puszczać ten teledysk,?czy oni powariowali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emzeta77 Re: Wspaniały teledysk 25.07.05, 17:32 cały czas jest do posłuchania i ew. ściągniecia na interii. Jest rzeczywiscie poruszający, dzięki temu watkowi wiedziałam jak go zlokalizować. Dzięki. Ola jest z Wrocławia, z bardzo znanej muzycznej rodziny Szomańskich, tym bardziej mi miło. Mam też nadzieję że całe przedsięwziecie poświecone Papieżowi bedzie można obejrzeć na żywo, a nie tylko w TV, w różnych miastach Polski. Widziałam fotki z przedstawienia w Kielcach. Jestem zwolenniczką takich plenerowych, na żywo przeżywanych przedsięwzięć muzychnych, choć w temacie muzyka jestem laik kompletny, potrafię jednak przeżywać. I nigdy nie zapomnę oglądanych na żywo Nieszporów Ludźmierskich, Carmina Burana czy kilku innych przedsięwzięć, w których zdarzyło mi się uczestniczyć - jak je potem zobaczyłam w TV to ...brak słów. Polecam tez stronkę Rubika - bardzo klimatyczna.No i czekam z niepokojem na rozwój kariery... A to porównanie do Mandaryny - przyznaję przez chwilę ma się takie wrażenie, ale jak się zobaczy Olę na żywo to wszystko jasne. Zero plastiku! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Wspaniały teledysk 25.07.05, 18:01 Pół godziny temu emitowali go na TVP1. Odpowiedz Link Zgłoś
kanada5 Re: Wspaniały teledysk 25.07.05, 18:46 Emzeta-ja na stronie www.rubik przesiaduję już kawał czasu,zapraszam Cię ,będziesz się dobrze bawić-www.rubik.pl/forum. POZDRAWIAM:) Odpowiedz Link Zgłoś
emzeta77 Re: Wspaniały teledysk- do Kanady 25.07.05, 19:01 Witaj, wiem oczywiście, ze tam jesteś. Ale ja skromny mało kumaty żuczek muzyczna noga, co tam bedę robić. Ale - bedę jutro. Dzisiaj pozdrawiam Ciebie serdecznie i wszystkich fanów Rubika i Oli oczywiście! MZ Odpowiedz Link Zgłoś
kanada5 Re: Wspaniały teledysk- do Emzety 26.07.05, 17:12 Ola ma głos ,jak syrena,jest wspaniała,ale bardzo lubię też Dorotę Marczyk.Czy była(E)ś na koncercie TU ES Petrus? Odpowiedz Link Zgłoś
kanada5 Re: Wspaniały teledysk- do Kanady 26.07.05, 18:49 emzeta77 napisała: > Witaj, wiem oczywiście, ze tam jesteś. Ale ja skromny mało kumaty żuczek > muzyczna noga, co tam bedę robić. Ale - bedę jutro. Dzisiaj pozdrawiam Ciebie > serdecznie i wszystkich fanów Rubika i Oli oczywiście! > MZ Witam:) E tam ,zaraz skromny mało kumaty żuczek.....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
july.29 Re: Wspaniały teledysk 04.08.05, 19:02 20 sierpnia, w Sopocie (pierwszy festiwal) - będzie można usłyszeć tę piosenkę na żywo. j. Odpowiedz Link Zgłoś
al-bundy Hmmmm...... 25.07.05, 23:16 Sorry, że się wtrącam w te zachwyty, ale tam w tym teledysku występuje niejaki The Long, co z miejsca dla mnie dyskwalifikuje tą (tę?) produkcję... No chyba, że mnie wzrok zawodzi, wtedy oddaję honor. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ab13 Re: Wspaniały teledysk 26.07.05, 08:31 Mnie się nie bardzo podoba. Jest zbyt ckliwy. Płaczący:-) Trochę tendencyjny - rzuca faceta ze skórą i komórą, by zakochać się w studencie. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Wspaniały teledysk 26.07.05, 09:16 Zwykle to uciekają od studentów:P Student (bez fury i komóry) Odpowiedz Link Zgłoś
mirakao Re: Wspaniały teledysk 09.08.05, 14:44 to nie student, to klon Mirka Szcześniaka. Tam jest Deląg. Żenua. Muzycznie też. Odpowiedz Link Zgłoś
ad21 Re: Wspaniały teledysk 26.07.05, 20:26 Olga Szomańska była jedną z uczestniczek "Drogi do gwiazd". Odpowiedz Link Zgłoś
anulcia73 Re: Wspaniały teledysk 05.08.05, 11:53 Świetna muzyka, cudowny chór, Olga Szomańska i Przemysław Branny brzmią rewelacyjnie. Fabuła teledysku lekka i przyjemna, strzał w dziesiątke na lato. Mam nadzieję na nowe pomysły Poitra Rubika i Zbigniewa Książka. Gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
ofira Re: Wspaniały teledysk 26.07.05, 20:58 Branny to ten co śpiewa czy blondyn z przydługimi włosami? (dyrygent?) uwielbiam chóry :) Odpowiedz Link Zgłoś
ad21 Re: Wspaniały teledysk 26.07.05, 21:19 Branny to ten, co śpiewa, a dyrygent się nazywa Piotr Rubik. Odpowiedz Link Zgłoś
kanada5 Olga Szomańska i Przemysław Branny 27.07.05, 16:48 Są to wykonawcy,a blondyn z przydługimi włosami to Piotr Rubik -kompozytor Oratorium Tu Es Petrus,z którego ten utwór pochodzi,po zmianie aranżacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pyrcia Re: Wspaniały teledysk 04.08.05, 19:57 Teledysk moze byc, ale mam zastrzezenia co do kobiety z choru (w bialej koszuli) spiewa dosyc komicznie... Dyrygent dla mnie tez nie jest taki do konca normalny...A teledysk troszke ckliwy, natomiast piosenka moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
july.29 Re: Wspaniały teledysk 04.08.05, 21:00 pyrcia napisała: Dyrygent dla mnie tez nie jest taki do konca normalny... ------- a kto w dzisiejszych czasach jest "taki do końca normalny"? Wolisz pana Kuklę jako dyrygenta? ;-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
pyrcia Re: Wspaniały teledysk 04.08.05, 21:10 Zdecydowanie wolę;p P. Rubik cieszy sie jakos dziwnie i swoja postacia wzbudza we mnie dziwne uczucia (ani pozytywne ani negatywne);) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Wspaniały teledysk 04.08.05, 21:07 Dziewczyna z chóru w obu ujęciach wypada bardzo niekorzystnie. Za bardzo się podnieciła swoją rolą. Odpowiedz Link Zgłoś
mojapoczta7 Re: Wspaniały teledysk 09.08.05, 16:07 Na mnie teledysk jak i sama piosenka zrobily ogromne wrazenie, pan Piotr Rubik rowniez ;DD uwazam ze jest bardzo przystojny, milo sie na niego patrzy, fajny z niego czlowiek po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ziemkiewicz Re: Wspaniały teledysk 09.08.05, 21:51 Nadęte, słodkie i nierealne jak wata cukrowa. Która blondyna o takich parametrach porzuciłaby Deląga w furze za 150 tys. zł dla jakiegoś kudłatego grubasa bez forsy? Odpowiedz Link Zgłoś