Dodaj do ulubionych

RANKING(czytelnie): RUCHAĆ KAROLINĘ ? JAK ZROBIŁBYŚ TO Z KAROLINĄ?!!!

IP: *.telkab.pl 18.09.01, 22:19
W POLU TEMATU PROSZĘ O KONKRETNY I DOSADNY OPIS (nie za długi...):))))))
PROSZĘ WPISYWAĆ SIĘ TYLKO 1 RAZ !
PROSZĘ WPISYWAĆ SIĘ W KOLEJNOŚCI, BEZ ODP. NA INNE POSTY- innych nie liczę:)
WPISYWAĆ SIĘ MOGĄ OSOBY OBOJGA PŁCI I NIE TYLKO...
DO DZIEŁA !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: T.Jurasz Koprofilia!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 00:27
      Gowno pasowaloby jej kolorem do wlosow :)
      • Gość: fidel Re: Koprofilia!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 00:29
        A tobie co? Niedoruchany(-ana)jesteś , że o pustolinie marzysz?
        • Gość: T.Jurasz Re: Koprofilia!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 01:02
          Czyz moja propzycja nie jest na tyle wymowna, by wiedziec ze sadze o Karolinie
          to samo co Ty? :) Takiej to bym kijem nie ruszyl...
          • Gość: fidel Re: Koprofilia!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 01:14
            Dobrze , że to teraz wytłumaczyłeś , bo rzeczywiście twój przekaz pierwotny był
            mocno nieczytelny. Dzięki, ale o niej to mnie się nawet pisać nie chce i nie
            musze wspominać chyba o niczym innym. Jest dostatecznie wyraziście?
    • Gość: Balzer Szybko IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 01:30
      • Gość: Zboczek w dupsko zeby na nia nie patrzec IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.09.01, 01:54
        Gość portalu: Balzer napisał(a):

• Gość: hard Kilka batów IP: 212.160.165.* 19.09.01, 08:05
          Nawciągać się jakiegoś energetyczngo świństwa i ruchać ją wiele godzin i na
          kilka batów (znaczy z kolesiami)
    • Gość: BUNG Re: RANKING(czytelnie): RUCHAĆ KAROLINĘ ? JAK ZROBIŁBYŚ TO Z KAROLINĄ IP: *.*.*.* 19.09.01, 11:12
      ....najlepiej to zorganizowac GANG BANG z jej udziale...zeby spuscilo sie na
      jej twarz 50 chlopa .... :-)))
    • Gość: pervers Kulka z skorzanym pasku w ryj (by nie wrzeszczala)i cala piesc do dupy IP: *.*.*.* 19.09.01, 13:44
    • Gość: Dogg ZRUCHAŁBYM JĄ MOIM PSEM :)))))))) (i nie mam tu na myśli swojego pena) IP: *.telkab.pl 19.09.01, 18:57
    • Gość: EGON NAJPIERW OSTRY WPIERDOL POTEM ZŁOTY DESZCZ NA RYJ! IP: *.telkab.pl 19.09.01, 19:01

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka