Gość: maniak IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 19:55 Co sadzicie o Marcie Kuligowskiej wedlug mnie tvn za bardzo trzyma ja w cieniu a przeciez jest bardzo atrakcyjna kobieta no i ten charakterystyczny glos Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rboy17 Re: ludzie TVN 23.08.02, 20:27 Gość portalu: maniak napisał(a): > Co sadzicie o Marcie Kuligowskiej wedlug mnie tvn za bardzo trzyma ja w > cieniu a przeciez jest bardzo atrakcyjna kobieta no i ten charakterystyczny > glos Trzyma ją w cieniu? Wiesz, był taki okres, gdy w ogóle nie pokazywala sie na antenie. Teraz pracuje w kanale informacyjnym, prowadzi ciekawy magazyn, więc nie wiem co jeszcze należy jej przydzielić. Mają eksploatowac Martę, tak jak TVP eksploatuje Durczoka? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizja Re: ludzie TVN IP: 217.153.34.* 26.08.02, 10:23 Gość portalu: maniak napisał(a): > Co sadzicie o Marcie Kuligowskiej wedlug mnie tvn za bardzo trzyma ja Marta nie pracuje od poltora roku w TVN, wiec tvn nie trzyma jej w cieniu - bo niby jak ma decydowac o jej pracy na antenie???!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniak Re: ludzie TVN IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 11:42 Ostatnio widzialem ja w magazynie o zdrowiu ,widocznie TVN puszcza odswiezane hamburgery.A moze wiesz co aktualnie robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizja Re: ludzie TVN IP: 217.153.34.* 26.08.02, 12:28 Gość portalu: maniak napisał(a): > Ostatnio widzialem ja w magazynie o zdrowiu ,widocznie TVN puszcza odswiezane > hamburgery.A moze wiesz co aktualnie robi? jasne maniaku :-) pracuje w tvn 24 w dziale reportazu i redaguje "zdrowie", czasem robi tez cos dla "stylu", poza tym ma pare dyzurow prezenterskich, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś