Gość: DARIA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 08:44 O co chodzi z kłótnią debilki Karolci z Marzenką ? Przeczytałam (w BB), że Karolcia wydarła się na Marzenę. O co tej zołzie chodzi tym razem ? Czemu się czepia Marzeny ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nula Re: Konflikt ??? IP: 193.150.166.* 20.09.01, 08:57 nie wiem, co sie wydarzylo, ale mam wrazenie, ze konflikty Karolci odbywaja sie zawsze z osobami majacymi, przynajmniej od czasu do czasu, cos rozsadnego do powiedzenia. Czyzby Karolcia miala jakas misje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luśka Re: Konflikt ??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 14:48 Niech jej ktoś wreszcie powie prawdę w oczy że jest głupia jak but !!! (Nie obrażając przy tym buta). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Re: Konflikt ??? IP: *.pg.com 20.09.01, 14:55 wczoraj kłócili się tez Kuba z Wojtkiem i Kuba z Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Konflikt ??? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 15:57 Zauwazyliscie ze te młotki kłócą się od początku programu? W BB1 tak nie było.Aż przykro patrzeć czasami,że można być tak beznadziejnie źle nastawinym do ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Konflikt ??? IP: 217.11.141.* 20.09.01, 16:21 Gość portalu: ken napisał(a): > wczoraj kłócili się tez Kuba z Wojtkiem i Kuba z Karolina Nieprawda, oni tylko żartowali. Bystry jesteś heheh... Odpowiedz Link Zgłoś