Dodaj do ulubionych

KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.imp.gda.pl 20.09.01, 08:47
O Karolci mozna powioedziec b. wiele ineteresujących rzeczy, hmm... od czego
zacząc? Moze...., Karolcia nie skończyła liceum:), jest typem baby ktora chodzi
po dyskotekach szuka zaczepki, bo w razie czego pomoze jej... Robert:) A po
dyskotekach... chetnie rozkłada nogi. Wstyd z nia chodzic czasami po ulicy,
potrafiła w nocy w tańcu rozbierac sie na skrzyżowaniu gdańska, lub w klubie na
stole bilardowym. Jak widac nie jest taką kochaną, biedna karolinką, jaką chce
nam pokazać. A co do Roberta, to jest to żonaty facet z 4 letnim synkiem, w
czasie rozwodu.Prowadzi również dwa sklepiki z odżywkami dla kulturystów:)
gdzie spod lady wyciąga koksy:)hehe.
A i jeszcze o TVN troche, jest to ściema. Bardzo lubiłam BB1, ale to czego
teraz sie dowiedzialam, to szok. Wyobraźcie sobie, że przed "Ringiem" ekipa TVN
wchodzi do Domu BB i nakrecają ich, aby sie troche ożywili, śmiali czy kłocili,
bo zaraz bedzie na zywo, no i z tymi ktorzy tam przyjeżdzaja, to tez sciema.
hehe, z Roberta zrobili "małpe" i jakiegos debila, wypytując go o to, czy nie
pobije Glanca gdzieś w trójmieście jak go spotka... brak słów., na razie tyle,
jak sobie cos przypomne to dopisze, a własnie- Karolcia mówi" moj narzeczony" a
on na nia lache kładzie, ma jeszcze kochanke oprócz niej, a na Ring przyjeżdżał
poniewaz dostawał kase od TVN-500 zl. na paliwo, które mu zresztą odebrano jak
karolcia powiedziala, ze Roberty sprzesdał BMWicę. Smutne, ale Robert
stwierdził, ze ma w dupie program, i nie bedzie jeździł hihih, zobaczymy...
Pozdrawiam, papa
Marzena, Gdańsk
Obserwuj wątek
    • Gość: YOYO Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 20.09.01, 10:15
      DOBRE....i brzmi prawdopodobnie.
      Zobaczymy nastepny RING, czy STERYD przyjedzie?
      • Gość: marzena Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.imp.gda.pl 20.09.01, 10:29
        hihihi zobaczymy:)
        pozdrawiam
        marzena
        • Gość: sorry Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.10.41.* 20.09.01, 10:33
          dobre Marzenko wiarygodnie brzmi, (nie dziwie się że ma karolcię w dupie taką debilkę każdy by miał)
          czekamy na jeszcze i oczywiscie na BB ring, a odnosnie Roberta on wcale nie jest sterydem on taki
          się już urodził dobrze się odżywia i pracuje w koksowni
          • Gość: marzena Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.imp.gda.pl 20.09.01, 10:36
            wiem gdzie pracuje ale jest sterydem:) , sam handluje na siłowni:)jednak jest
            chyba ok, ale to troche niepowazne moim zdaniem , by mając żone i
            dziecko,pokazywal sie w tv jako narzeczony karolci. Jednak sądzę, ze korzysta z
            okazji pokazania sie, W pewien sposób jest on juz też osobą publiczną
            marzena
            • Gość: macias Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 10:44
              Przepraszam, czy Marzena Patoleta?

Tak sie tylko zastanawiam, jaki masz interes w tym wszystkim?
              Nie mowie, ze to, co napisalas jest nieprawda. Nie ogladam
              obecnej edycji (wczoraj pierwszy raz widzialem polowe programu).

Twarz Karoliny wydala mi sie znajoma, ale nie moglem jej skojarzyc
              z zadnym konkretnym miejscem... wszak spotyka sie wielu ludzi
              w Trojmiescie.

Nie widzialem tez Roberta. Zastanawia mnie jedno - skoro Robert ma
              zone, to czy ta zona nie oglada TVNu i nie widzi jako kto wystepuje
              tam jej maz?

I inna sprawa - rozkladala nogi w klubie bilardowym i to na stole?
              Jakies takie hamerykanskio-filmowe mi sie to wydaje...

Ale jak mowielem - kto wie.

PS. Jaka konkretnie dzielnica, to moze skojarze?
              Widze zreszta, ze znasz ja dobrze (lub tak sie kreujesz) - oficjalnie
              znalazlem jakies info, ze dziewucha skonczyla LO - Ty zaprzeczasz...
              W sumie malo wazne, ale jakie to bylo LO?
              • Gość: marzena Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.imp.gda.pl 20.09.01, 10:48
                daj swojego maila, albo napisz do mnie, mini00?@poczta.onet.pl
                marzena
                • Gość: macias Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 10:59
                  Publiczna konspiracja? ;)

macias@poczta.gazeta.pl
                  • Gość: zdzicha Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 20.09.01, 11:02
                    no no, calkiem interesujace, prosze o wiecej takich informacji :)
                  • Gość: marzena Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.imp.gda.pl 20.09.01, 11:04
                    hihi, zobacz maila:)
                    marzena
                    • Gość: BRR Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 20.09.01, 11:17
                      Hej Marzenka,
                      przeslij kopie: marek654@yahoo.com - ale jestem ciekaw !!! :-))))
                      Pozdrowionka
                      • Gość: marzena Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.imp.gda.pl 20.09.01, 11:26
                        kopie czego???
                        marzena
                        • Gość: BRR Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 20.09.01, 11:37
                          Maila do Maciasa :-)))) chce poczytac o Karlince
                  • Gość: fafla Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 11:07
                    Ooooo.... Macias na forum BB 2. Prosze, proszę... Chyba w końcu uregulowałeś
                    rachunek do TP SA. AntyMac pisał, że wyjechałeś do Laosu przemyśleć pewne
                    sprawy, ale chyba jak zwykle przesadził.
                    Napisz dlaczego odmówiłeś wejścia do domu BB 2 pomimo tego, ze TVN wybrało Cie
                    spośród 1.00000000000000000000000000000000000000000000000 kandydatów?
                    Pzdr
                    fafla
                    • Gość: KAZIK Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.unisoft.com.pl 20.09.01, 11:22
                      UWAŻAM. ŻE NIE WOLNO SIĘ CZEPIAĆ MIESZKAŃCÓW BB2. ONI SĄ TACY FAJNI. MOIMI
                      FAWORYTAMI SĄ KAROLINA, JERZY I BASIA( TO NIE PRAWDA , ŻE ONA PRACUJE W BANKU
                      SPERMY)
                    • Gość: macias Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 11:30
                      Faflo - to proste - jesteMY od nich LEPSI! :)
                      Prawda?

A Antymon czy jak mu tam niech sie tu lepiej nie pokazuje!
                      • Gość: No.1 Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.10.41.* 20.09.01, 11:33
                        macias najarałes się trawy jestes teraz mądry co i taki wygadany i naj... jestes ponad wszystkimi jaki
                        ty super i ta ksywa MACIAS
                      • Gość: fafla Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 11:58
                        Gość portalu: macias napisał(a):

> Faflo - to proste - jesteMY od nich LEPSI! :)
                        > Prawda?

Oczywiście, ze prawda!
                        Jak tylko zobaczylem mieszkańców domu BB2 jak wchodzą do środka domu to pierwsza
                        myśl, która zakiełkowała w mojej głowie to pewność że MY jesteśmy od nich LEPSI.
                        Jesteśmy od nich LEPSI nawet bardziej niż byliśmy LEPSI od mieszkańców BB1. A
                        każdy chyba stwierdzi, że od mieszkańców BB1 byliśmy ZNACZNIE LEPSI.
                        Oni są po prostu od nas GORSI. Tak bardzo GORSI, że strach o tym nawet myśleć...
                        Byc może pretendują nawet do miana NAJGORSZYCH.

> A Antymon czy jak mu tam niech sie tu lepiej nie pokazuje!

AntyMaca trzeba ZGNOIĆ w sposób ostateczny i nieodwracalny. Zawsze siał tylko
                        ferment i kwas na tych stronach. Podejrzewam że i on jest GORSZY...

• Gość: AntyMac Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 11:31
                      Zajec, ja ci jeszcze pokaze!
                      Tylko mi sie tu nie szarogesic!
      • Gość: PACKER Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.osi.gda.pl 21.09.01, 14:25
        Marzena - już jesteś trupem. Mój koleś Robby zrobi z ciebie kaszankę.
        Znajdziemy ciebie i pozostałych przeciwników Kary a wtedy odszczekacie te
        zniewagi. A tak naprawdę Kara jest dziewicą a Robby już taki się urodził.
    • Gość: masaj Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do Marzeny!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.09.01, 11:32
      Gość portalu: Marzena napisał(a):

> O Karolci mozna powioedziec b. wiele ineteresujących rzeczy, hmm... od czego
      > zacząc? Moze...., Karolcia nie skończyła liceum:), jest typem baby ktora chodzi
      >
      > po dyskotekach szuka zaczepki, bo w razie czego pomoze jej... Robert:) A po
      > dyskotekach... chetnie rozkłada nogi. Wstyd z nia chodzic czasami po ulicy,
      > potrafiła w nocy w tańcu rozbierac sie na skrzyżowaniu gdańska, lub w klubie na
      >
      > stole bilardowym. Jak widac nie jest taką kochaną, biedna karolinką, jaką chce
      > nam pokazać. A co do Roberta, to jest to żonaty facet z 4 letnim synkiem, w
      > czasie rozwodu.Prowadzi również dwa sklepiki z odżywkami dla kulturystów:)
      > gdzie spod lady wyciąga koksy:)hehe.
      > A i jeszcze o TVN troche, jest to ściema. Bardzo lubiłam BB1, ale to czego
      > teraz sie dowiedzialam, to szok. Wyobraźcie sobie, że przed "Ringiem" ekipa TVN
      >
      > wchodzi do Domu BB i nakrecają ich, aby sie troche ożywili, śmiali czy kłocili,
      >
      > bo zaraz bedzie na zywo, no i z tymi ktorzy tam przyjeżdzaja, to tez sciema.
      > hehe, z Roberta zrobili "małpe" i jakiegos debila, wypytując go o to, czy nie
      > pobije Glanca gdzieś w trójmieście jak go spotka... brak słów., na razie tyle,
      > jak sobie cos przypomne to dopisze, a własnie- Karolcia mówi" moj narzeczony" a
      >
      > on na nia lache kładzie, ma jeszcze kochanke oprócz niej, a na Ring przyjeżdżał
      >
      > poniewaz dostawał kase od TVN-500 zl. na paliwo, które mu zresztą odebrano jak
      > karolcia powiedziala, ze Roberty sprzesdał BMWicę. Smutne, ale Robert
      > stwierdził, ze ma w dupie program, i nie bedzie jeździł hihih, zobaczymy...
      > Pozdrawiam, papa
      > Marzena, Gdańsk

Niejestem fanem BB2, ale jak czytam Twoj post to mnie az w piersi dech
      zapiera.Jak mozna byc takim jak Ty?.Jak Ty bys wypadla w BB? Zapewne w swoim
      odczuciu bylabys gwiazda,lubiana przez wszystkich i przez wszystko.Wartosc
      etnicza w naszym kraju powielana jest od lat ,a Ty dalej widze chorujesz na
      egotyzm.Poza tym ukierunkuj swoja wypowiedz bardziej grastylarnie,bo po sposobie
      pisowni wynika,ze chyba lewitrencja u Ciebie to nienajmocniejsza strona.A tak
      poza tym sproboj "wyszukiwac" cech triandertych.
      pozdr.
      • Gość: marzena Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do Marzeny!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.imp.gda.pl 20.09.01, 11:43
        haha, jak mozna być takim jak ja?
        a jak mozna być kimś takim jak karolcia?
        jej sprawa co robi ze sobą, ze swoja dupą itd... jednak po co udaje???
        dklatego to pisze, a ja nie poszłabym do BB, bo wiadomo z czym to sie wiąze i
        nie udawaj inteligencika, podaje tylko fakty
        marzena
        p.s. świeta tez nie jestem
        • Gość: KIJ Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do Marzeny!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 20.09.01, 11:48
          lubisz to robic na stole bilardowym? Moze sie umowimy, mam duzego...
          • Gość: marzena Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do Marzeny!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.imp.gda.pl 20.09.01, 11:50
            moze karolcia sie z toba umówi, ale nie sądzę...
            marzena
            • Gość: KIJ Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do Marzeny!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 20.09.01, 11:54
              Marzenko, mam na prwade duzego, wiec pomysla nad tym, tyle przyjemnosci...moge
              dlugo i namietnie...i na stole bilardowym...:-))) jestes juz mokra?
              • Gość: Marzena Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do Marzeny!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.unisoft.com.pl 20.09.01, 11:57
                Tak
              • Gość: marzena Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do Marzeny!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.imp.gda.pl 20.09.01, 11:58
                nie chce mi sie z tobą gadać, zresztą zboczyłeś z tematu kolego
                marzena
                • Gość: KIJ Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do Marzeny!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 20.09.01, 13:24
                  Marzenko, na pewno jestes fajna. Marze o Twojej cipce!
        • Gość: masaj Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do Marzeny!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.09.01, 13:22
          Gość portalu: marzena napisał(a):

> haha, jak mozna być takim jak ja?
          > a jak mozna być kimś takim jak karolcia?
          > jej sprawa co robi ze sobą, ze swoja dupą itd... jednak po co udaje???
          > dklatego to pisze, a ja nie poszłabym do BB, bo wiadomo z czym to sie wiąze i
          > nie udawaj inteligencika, podaje tylko fakty
          > marzena
          > p.s. świeta tez nie jestem

oj marzeno marzeno
          kim Ty jestes,ze oceniasz karolcie? egotyzm poparty wnikajacym kreatywizmem?
          Ty bys nieposzla do BB,bo to sie wiaze z mocnym charakterem.Widac brak Tobie
          pewnych wzorcow,probojesz przeciwstawic sie poprzecznej frezologii.I dalej idac
          tym tokiem sproboj pomyslec nim cos napiszesz,to tak samo jak cechowanie
          poprzecznych wartosci intelektualnych,ktorych ty chyba niemasz.Caly czas dajesz
          tego dowody.
          pozdr.
          • Gość: marzena Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do Marzeny!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.imp.gda.pl 20.09.01, 13:32
            nie oceniam jej, pisze jaka jest w zyciu codziennym, lub raczej, cotygodniowym.
            Nie chce mi sie z toba dyskutować, papa
            marzena
            • Gość: tyyyyyyy Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do Marzeny!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.legnica.dialog.net.pl 20.09.01, 20:06
              Gość portalu: marzena napisał(a):

> nie oceniam jej, pisze jaka jest w zyciu codziennym, lub raczej, cotygodniowym.
              >
              > Nie chce mi sie z toba dyskutować, papa
              > marzena

czujesz kompleks karolci? wspolczuje jej ze zna takie osoby jak Ty.a moze ona
              ciebie nie zna na cale szczescie? A co do dyskusji,nieobrazajac Twojej
              osoby,czlowiek poblazajacy wlasnym doktryna,a nastepnie pozniej pokazujacy
              lewickie typy jest co najmniej ograniczony dostepowo.
              • Gość: marzena Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do Marzeny!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.imp.gda.pl 21.09.01, 08:17
                Kompleks karolci???? facet, oszalałeś chyba.
                Powiem nie skromnie, ze nie mam problemów ze swoim wyglądem zewnętrznym, ona
                tez tak sądzi o sobie, owszem, nie jest brzyudka, jednak to co ona sobą
                prezentuje tam w srodku, a osoba jaką jest w zyciu, to złupełnie dwie rózne
                postacie. Pokazała siebie w kłótniach z Glantzem, jechala na nim jak na psie,.
                Ludzie troche szacunku dla innych, troche elastyczności!!!
                a tak w ogole nie gadamy o mnie. Juz mowiłam nie chcialam jej oceniac od razu
                negatywnie, jednak mimo iż sie strałam dostrzec jej "dobro" o ile w ogóle
                takowe posiada, nie udało mi sie.
                Przykro mi
      • Gość: dudu Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do Marzeny!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 134.65.209.* 21.09.01, 09:48
        Gość portalu: masaj napisał(a):

> Gość portalu: Marzena napisał(a):
        >
        > > O Karolci mozna powioedziec b. wiele ineteresujących rzeczy, hmm... od cze
        > go
        > > zacząc? Moze...., Karolcia nie skończyła liceum:), jest typem baby ktora c
        > hodzi
        > >
        > > po dyskotekach szuka zaczepki, bo w razie czego pomoze jej... Robert:) A p
        > o
        > > dyskotekach... chetnie rozkłada nogi. Wstyd z nia chodzic czasami po ulicy
        > ,
        > > potrafiła w nocy w tańcu rozbierac sie na skrzyżowaniu gdańska, lub w klub
        > ie na
        > >
        > > stole bilardowym. Jak widac nie jest taką kochaną, biedna karolinką, jaką
        > chce
        > > nam pokazać. A co do Roberta, to jest to żonaty facet z 4 letnim synkiem,
        > w
        > > czasie rozwodu.Prowadzi również dwa sklepiki z odżywkami dla kulturystów:)
        >
        > > gdzie spod lady wyciąga koksy:)hehe.
        > > A i jeszcze o TVN troche, jest to ściema. Bardzo lubiłam BB1, ale to czego
        >
        > > teraz sie dowiedzialam, to szok. Wyobraźcie sobie, że przed "Ringiem" ekip
        > a TVN
        > >
        > > wchodzi do Domu BB i nakrecają ich, aby sie troche ożywili, śmiali czy kło
        > cili,
        > >
        > > bo zaraz bedzie na zywo, no i z tymi ktorzy tam przyjeżdzaja, to tez sciem
        > a.
        > > hehe, z Roberta zrobili "małpe" i jakiegos debila, wypytując go o to, czy
        > nie
        > > pobije Glanca gdzieś w trójmieście jak go spotka... brak słów., na razie t
        > yle,
        > > jak sobie cos przypomne to dopisze, a własnie- Karolcia mówi" moj narzeczo
        > ny" a
        > >
        > > on na nia lache kładzie, ma jeszcze kochanke oprócz niej, a na Ring przyje
        > żdżał
        > >
        > > poniewaz dostawał kase od TVN-500 zl. na paliwo, które mu zresztą odebrano
        > jak
        > > karolcia powiedziala, ze Roberty sprzesdał BMWicę. Smutne, ale Robert
        > > stwierdził, ze ma w dupie program, i nie bedzie jeździł hihih, zobaczymy..
        > .
        > > Pozdrawiam, papa
        > > Marzena, Gdańsk
        >
        > Niejestem fanem BB2, ale jak czytam Twoj post to mnie az w piersi dech
        > zapiera.Jak mozna byc takim jak Ty?.Jak Ty bys wypadla w BB? Zapewne w swoim
        > odczuciu bylabys gwiazda,lubiana przez wszystkich i przez wszystko.Wartosc
        > etnicza w naszym kraju powielana jest od lat ,a Ty dalej widze chorujesz na
        > egotyzm.Poza tym ukierunkuj swoja wypowiedz bardziej grastylarnie,bo po sposobi
        > e
        > pisowni wynika,ze chyba lewitrencja u Ciebie to nienajmocniejsza strona.A tak
        > poza tym sproboj "wyszukiwac" cech triandertych.
        > pozdr.

a Ty widzę lubisz popisywać się znajomościa słownictwa he? dowartościowujesz sie
        w ten sposób czy co ? cech triandertych,lewitrencja ,grastylarnie !!!!!!
        człowieku w jakim słowniku to znalazleś ? chciałby sprawdzić co to znaczy. Pewnie
        odpiszesz mi coś w stylu idź do szkoły itp. ale wiesz co? współczuję Ci ?
        • Gość: masaj Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do dudu IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.09.01, 11:18
          Gość portalu: dudu napisał(a):

> Gość portalu: masaj napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Marzena napisał(a):
          > >
          > > > O Karolci mozna powioedziec b. wiele ineteresujących rzeczy, hmm... o
          > d cze
          > > go
          > > > zacząc? Moze...., Karolcia nie skończyła liceum:), jest typem baby kt
          > ora c
          > > hodzi
          > > >
          > > > po dyskotekach szuka zaczepki, bo w razie czego pomoze jej... Robert:
          > ) A p
          > > o
          > > > dyskotekach... chetnie rozkłada nogi. Wstyd z nia chodzic czasami po
          > ulicy
          > > ,
          > > > potrafiła w nocy w tańcu rozbierac sie na skrzyżowaniu gdańska, lub w
          > klub
          > > ie na
          > > >
          > > > stole bilardowym. Jak widac nie jest taką kochaną, biedna karolinką,
          > jaką
          > > chce
          > > > nam pokazać. A co do Roberta, to jest to żonaty facet z 4 letnim syn
          > kiem,
          > > w
          > > > czasie rozwodu.Prowadzi również dwa sklepiki z odżywkami dla kulturys
          > tów:)
          > >
          > > > gdzie spod lady wyciąga koksy:)hehe.
          > > > A i jeszcze o TVN troche, jest to ściema. Bardzo lubiłam BB1, ale to
          > czego
          > >
          > > > teraz sie dowiedzialam, to szok. Wyobraźcie sobie, że przed "Ringiem"
          > ekip
          > > a TVN
          > > >
          > > > wchodzi do Domu BB i nakrecają ich, aby sie troche ożywili, śmiali cz
          > y kło
          > > cili,
          > > >
          > > > bo zaraz bedzie na zywo, no i z tymi ktorzy tam przyjeżdzaja, to tez
          > sciem
          > > a.
          > > > hehe, z Roberta zrobili "małpe" i jakiegos debila, wypytując go o to,
          > czy
          > > nie
          > > > pobije Glanca gdzieś w trójmieście jak go spotka... brak słów., na ra
          > zie t
          > > yle,
          > > > jak sobie cos przypomne to dopisze, a własnie- Karolcia mówi" moj nar
          > zeczo
          > > ny" a
          > > >
          > > > on na nia lache kładzie, ma jeszcze kochanke oprócz niej, a na Ring p
          > rzyje
          > > żdżał
          > > >
          > > > poniewaz dostawał kase od TVN-500 zl. na paliwo, które mu zresztą ode
          > brano
          > > jak
          > > > karolcia powiedziala, ze Roberty sprzesdał BMWicę. Smutne, ale Robert
          >
          > > > stwierdził, ze ma w dupie program, i nie bedzie jeździł hihih, zobacz
          > ymy..
          > > .
          > > > Pozdrawiam, papa
          > > > Marzena, Gdańsk
          > >
          > > Niejestem fanem BB2, ale jak czytam Twoj post to mnie az w piersi dech
          > > zapiera.Jak mozna byc takim jak Ty?.Jak Ty bys wypadla w BB? Zapewne w swo
          > im
          > > odczuciu bylabys gwiazda,lubiana przez wszystkich i przez wszystko.Wartosc
          >
          > > etnicza w naszym kraju powielana jest od lat ,a Ty dalej widze chorujesz n
          > a
          > > egotyzm.Poza tym ukierunkuj swoja wypowiedz bardziej grastylarnie,bo po sp
          > osobi
          > > e
          > > pisowni wynika,ze chyba lewitrencja u Ciebie to nienajmocniejsza strona.A
          > tak
          > > poza tym sproboj "wyszukiwac" cech triandertych.
          > > pozdr.
          >
          >
          > a Ty widzę lubisz popisywać się znajomościa słownictwa he? dowartościowujesz si
          > e
          > w ten sposób czy co ? cech triandertych,lewitrencja ,grastylarnie !!!!!!
          > człowieku w jakim słowniku to znalazleś ? chciałby sprawdzić co to znaczy. Pewn
          > ie
          > odpiszesz mi coś w stylu idź do szkoły itp. ale wiesz co? współczuję Ci ?

oj dudu niechce mi sie z Toba polemizowac.Udaj sie na UW-psychologia.
          • miriah Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do masaja 21.09.01, 12:54
            Jestem zaskoczona że student psychologii UW (jak mniemam dlatego wysyłałeś tam
            dudu) może operować takim słownictwem w takim miejscu, wiedza jaką posiadasz
            wykorzystywana w miejscu luźnych rozmów na różne tematy brzmi śmiesznie,
            niestety. Pozdr. Miriam
            • Gość: masaj Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do mirim IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.09.01, 13:21
              miriah napisał(a):

> Jestem zaskoczona że student psychologii UW (jak mniemam dlatego wysyłałeś tam
              > dudu) może operować takim słownictwem w takim miejscu, wiedza jaką posiadasz
              > wykorzystywana w miejscu luźnych rozmów na różne tematy brzmi śmiesznie,
              > niestety. Pozdr. Mirim

droga miriah czy slowo to nie slowo? Mnie smieszy to,ze Ciebie cos smieszy.A
              propo jak rozrozniasz "luzne" rozmowy od "nieluznych".pozdr.
              • Gość: miriah Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do masaja IP: 212.244.171.* 21.09.01, 15:25
                Zastanawiam się po prostu jaki miałeś zamiar pisząc do marzeny w te słowa
                czyżby wyjaśnienie jej czegoś, czego nie mogła dotąd pojąć? M.
                • Gość: masaj Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do masaja IP: *.legnica.dialog.net.pl 21.09.01, 18:57
                  Gość portalu: miriah napisał(a):

> Zastanawiam się po prostu jaki miałeś zamiar pisząc do marzeny w te słowa
                  > czyżby wyjaśnienie jej czegoś, czego nie mogła dotąd pojąć? M.

Droga miriah gdy dwoje ludzi dyskutuje,to kultura wymaga aby
                  nieprzerywac,niewtracac...isc.Miej sie dobrze.pozdr.
          • Gość: DUDU Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do dudu IP: 134.65.209.* 21.09.01, 16:15
            OJ MASAJ AKURAT TAK SIE SKŁADA,ŻE STUDIUJĘ PSYCHOLOGIĘ I TO BYŁA PEWNEGO
            RODZAJU PROWOKACJA Z MOJEJ STRONY.ZNAM RÓŻENGO RODZAJU SŁOWNICTWO, ALE UŻYWANIE
            GO NA FORUM NIE MA SENSU, JA CHCĘ BY MOJE WYPOWIEDZI RACZEJ WSZYSCY MOGLI
            ZROZUMIEC, A NIE TYLKO WYBRANE GRONO .POZDRAWIAM
            • Gość: masaj Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do dudu IP: *.legnica.dialog.net.pl 21.09.01, 18:53
              Gość portalu: DUDU napisał(a):

> OJ MASAJ AKURAT TAK SIE SKŁADA,ŻE STUDIUJĘ PSYCHOLOGIĘ I TO BYŁA PEWNEGO
              > RODZAJU PROWOKACJA Z MOJEJ STRONY.ZNAM RÓŻENGO RODZAJU SŁOWNICTWO, ALE UŻYWANIE
              >
              > GO NA FORUM NIE MA SENSU, JA CHCĘ BY MOJE WYPOWIEDZI RACZEJ WSZYSCY MOGLI
              > ZROZUMIEC, A NIE TYLKO WYBRANE GRONO .POZDRAWIAM

dudu nieosmieszaj psychologii,siebie i tym podobnym.Najpierw pomysl a potem pisz.
              pozdr.
              • Gość: HyLo Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do dudu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 19:35
                Gość portalu: masaj napisał(a):

> Gość portalu: DUDU napisał(a):
                >
                > > OJ MASAJ AKURAT TAK SIE SKŁADA,ŻE STUDIUJĘ PSYCHOLOGIĘ I TO BYŁA PEWNEGO
                > > RODZAJU PROWOKACJA Z MOJEJ STRONY.ZNAM RÓŻENGO RODZAJU SŁOWNICTWO, ALE UŻY
                > WANIE
                > >
                > > GO NA FORUM NIE MA SENSU, JA CHCĘ BY MOJE WYPOWIEDZI RACZEJ WSZYSCY MOGLI
                > > ZROZUMIEC, A NIE TYLKO WYBRANE GRONO .POZDRAWIAM
                >
                > dudu nieosmieszaj psychologii,siebie i tym podobnym.Najpierw pomysl a potem pis
                > z.
                > pozdr.

Oj, masaj, bzdury wypisujesz. Psychologie to osmieszaja tacy, jak ty. Postudiuja
                dwa-trzy lata (w twoim przypadku nie wiecej, prawda?) i wydaje im sie, ze sie na
                wszystkim znaja. Rzuca pare fachowych terminow i szpan. Ale jak dorosniesz, to
                daj Boze, nabierzesz troche pokory wobec wlasnego zawodu. A pokora, zapewniam
                cie, to w tym zawodzie wyjatkowo wazna cecha.
                Uzywanie takiego hermetycznego jezyka swiadczy o zadufaniu, a nie o fachowosci.
                Czy jak idziesz do prawnika to chcesz, zeby ci wszystko wyjasnial uzywajac
                lacinskich sentencji? Gdyby tak robil uznalbys, ze jest dobry?

wyluzuj
                • Gość: masaj Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do dudu IP: *.legnica.dialog.net.pl 22.09.01, 10:45
                  Gość portalu: HyLo napisał(a):

> Gość portalu: masaj napisał(a):
                  >
                  > > Gość portalu: DUDU napisał(a):
                  > >
                  > > > OJ MASAJ AKURAT TAK SIE SKŁADA,ŻE STUDIUJĘ PSYCHOLOGIĘ I TO BYŁA PEWN
                  > EGO
                  > > > RODZAJU PROWOKACJA Z MOJEJ STRONY.ZNAM RÓŻENGO RODZAJU SŁOWNICTWO, AL
                  > E UŻY
                  > > WANIE
                  > > >
                  > > > GO NA FORUM NIE MA SENSU, JA CHCĘ BY MOJE WYPOWIEDZI RACZEJ WSZYSCY M
                  > OGLI
                  > > > ZROZUMIEC, A NIE TYLKO WYBRANE GRONO .POZDRAWIAM
                  > >
                  > > dudu nieosmieszaj psychologii,siebie i tym podobnym.Najpierw pomysl a pote
                  > m pis
                  > > z.
                  > > pozdr.
                  >
                  > Oj, masaj, bzdury wypisujesz. Psychologie to osmieszaja tacy, jak ty. Postudiuj
                  > a
                  > dwa-trzy lata (w twoim przypadku nie wiecej, prawda?) i wydaje im sie, ze sie n
                  > a
                  > wszystkim znaja. Rzuca pare fachowych terminow i szpan. Ale jak dorosniesz, to
                  > daj Boze, nabierzesz troche pokory wobec wlasnego zawodu. A pokora, zapewniam
                  > cie, to w tym zawodzie wyjatkowo wazna cecha.
                  > Uzywanie takiego hermetycznego jezyka swiadczy o zadufaniu, a nie o fachowosci.
                  >
                  > Czy jak idziesz do prawnika to chcesz, zeby ci wszystko wyjasnial uzywajac
                  > lacinskich sentencji? Gdyby tak robil uznalbys, ze jest dobry?
                  >
                  > wyluzuj

HyLo widze,ze jestes pepkiem swiata.Dwa,trzy lata..hmm........stwierdzenie godne
                  Ciebie.Szpan? hahahahaha niemoge.Szpanic to nie slowami HyLo nie slowami.Ty mnie
                  chcesz uczyc pokory? Hermetyczny-wiedza przeznaczona tylko dla grona
                  wybranych.Kazdy moze byc tym wybranym.
                  • Gość: Abigel Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do dudu IP: *.nowiny.net 22.09.01, 13:48
                    Moze ta klotnia z Masajem staje sie juz nudna, bo widze, ze i tak go nikt nie
                    przegada, bo widocznie nalezy do ludzi "ktorzy wiedza swoje" (wspolczucia -
                    ciezko mu bedzie w zyciu, jak sobie nie da nic powiedziec), ale kochany Masaju
                    jak bedziesz robil dalej bledy ortograficzne, to nikt Ci nie uwierzy, ze jestes
                    studentem powaznej uczelni. A to, co piszesz, przecietny licealista (czyli
                    jakies 80% tego forum) nie jest w stanie zrozumiec i zwykle sie nawet nie
                    stara, wiec po co sie produkujesz?

pozdrawiam zwlaszcza Dudu
                    • Gość: masaj Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do dudu IP: *.legnica.dialog.net.pl 22.09.01, 14:38
                      Gość portalu: Abigel napisał(a):

> Moze ta klotnia z Masajem staje sie juz nudna, bo widze, ze i tak go nikt nie
                      > przegada, bo widocznie nalezy do ludzi "ktorzy wiedza swoje" (wspolczucia -
                      > ciezko mu bedzie w zyciu, jak sobie nie da nic powiedziec), ale kochany Masaju
                      > jak bedziesz robil dalej bledy ortograficzne, to nikt Ci nie uwierzy, ze jestes
                      >
                      > studentem powaznej uczelni. A to, co piszesz, przecietny licealista (czyli
                      > jakies 80% tego forum) nie jest w stanie zrozumiec i zwykle sie nawet nie
                      > stara, wiec po co sie produkujesz?
                      >
                      > pozdrawiam zwlaszcza Dudu

Abigel-80% tego forum stanowia licealisci-skad taka znajomosc u Ciebie
                      forumowiczow? Przecietny licealista(tak jak Ty?)tego i byc moze niezrozumie ale
                      nieprzecietny? Ktoz to wie?
                      A propo szanuje ludzi "ktorzy wiedza swoje",przynajmniej nie sa narazeni na wplyw
                      czynnikow zewnetrznych.
                      pozdrawiam wszystkich,zawsze miejcie swoje zdanie.
                    • Gość: dudu Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do dudu IP: 134.65.209.* 24.09.01, 14:43
                      Dzięki za pozdrowienia Abigel, pozdrowienia dla Ciebie.Już myślałem,że tylko
                      mnie denerwuje "wyszukane" słownictwo Masaja i ta jego postawa nie
                      dopuszczająca krytyki.Troszkę luzu.pozdrawiam
      • Gość: margoo Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do Marzeny!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 22.09.01, 23:28
        sprobuj, nie "sproboj",Psychologu, zgodnie z zasada - "uje" sie nie kreskuje.
        • Gość: masaj Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do Marzeny!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.09.01, 12:52
          Gość portalu: margoo napisał(a):

> sprobuj, nie "sproboj",Psychologu, zgodnie z zasada - "uje" sie nie kreskuje.

dziekuje margoo za tak wnikliwe podchodzenie do sprawy.
          Pedantka?
    • Gość: marzena Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.imp.gda.pl 20.09.01, 12:00
      hehe, ale świnia, nie podawaj sie za kogos kim nie jestes
      marzena
      • Gość: franka Re: KAROLINA- NEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 20.09.01, 21:31
        dokop im marzena,obroncy ucisnionych sie znalezli
        • Gość: biggie Dla Marzenki IP: *.olimp.ceti.pl 21.09.01, 03:27
          Tak sobie czytam i czytam,w sumie ciekawość zwyciężyła tak więc proszę podeślij
          mi kopię listu,który otrzymał szanowny Macias. «biggie@interia.pl»
          • Gość: M Re: Do Marzenki i Masajopodobnych. IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 21.09.01, 08:51
            Takich panienek jak Karolina są setki a może tysiące... Całym ich życiem jest
            dyskoteka, forsa i ładny wygląd. Puszczają się z kim popadnie, żonaty, czy nie
            to zupełnie bez znaczenia, wystarczy żeby dzięki takiej znajomosci uszczknąś
            coś dla siebie, drogie prezenciki, wysoka pozycja w ich światku lub kilka
            kolacji w piekielnie drogiej restauracji. Dlatego droga Marzeno dla wielu osób
            (nawet na tym forum) takie postępowanie nie jest niczym negatywnym, powoli
            staje się normą, a my którzy tego nie akceptujemy musimy siedziec cicho, bo jak
            nie to taki Masaj na nas naskoczy :)))
            • Gość: marzena Re: Do Marzenki i Masajopodobnych. IP: *.imp.gda.pl 21.09.01, 09:08
              dzieki za poparcie,
              wiesz... to nie to, ze jej nie akceptuje. Jak na razie mi osobiście krzywdy nie
              zrobiła, jednak w pewnym sensie potepiam ją, ponieważ wiem, ze udaje, co
              zreszta powoli zaczyna byc widoczne w programie:)
              Nienawidze fałszu, klamstwa, dlatego wypowiedziałam sie na jej temat. A tymi
              dyskotekami to trafiłeś w 10.
              • Gość: Remo Re: Do Marzenki i Masajopodobnych. IP: 192.168.0.* / *.zetokat.com.pl 21.09.01, 09:32
                Marzena - piątka! Ciśnienie mi się podnosi jak widzę panienki formatu Karoliny -
                pępek świata, przerost formy nad treścią, niewiadomo skąd wzięte
                przeświadczenie o swojej hiperwartości...
                • Gość: marzena Re: Do Marzenki i Masajopodobnych. IP: *.imp.gda.pl 21.09.01, 09:42
                  wiesz... ja tez bardzo lubie ciuszki, kosmetyki, perfumiki itd... jednak nie
                  wiem czy Wy również zwróciliście uwagę, na to, iż karolcia chodzi i wiecznie
                  szczeka, każdemu pyskuje gówniara, jednak w czasie programu "w cztery oczy"
                  jest czasami w ogóle nie zauważalna, tak dziewczyna nie ma nic do powiedzenia,
                  siedzi i potakije tylko, czasami sie odezwie, jednak nic madrego z rególy nie
                  mowi.
                  Wciąz pamietam poczatek programu kiedy to karolcia powiedziala, ze czuje sie
                  bezpieczna z Robertem, to normalne. Jednak ona zaczepia ludzi a potem straszy
                  Robertem. prożne babsko i tyle.
                  • Gość: KIJ Re: Do Marzenki i Masajopodobnych. IP: *.unisoft.com.pl 21.09.01, 10:55
                    MARZENKO CZY TY JESTEŚ WOLNAJ?AK CIĘ SŁUCHAM I CORAZ BARDZIEJ CIEBIE PODZIWIAM
                    I DOCHODZĘ DO WNIOSKU, ŻE CHCIAŁBYM MIEĆ Z TOBĄ DZIECI......
                    • Gość: KIJ DO KIJA - podrobionego!!! IP: *.*.*.* 21.09.01, 10:59
                      Kurcze gosciu ukradles mi moja ksywe ... jak tak mozna!?
                      Sam nie mozesz sobie poradzic czy co?
                      Marzena - ten gosc to sciema!!! Ja jestem oryginalny.
                      • Gość: KIJ Re: DO KIJA - podrobionego!!! IP: *.unisoft.com.pl 21.09.01, 11:05
                        NIEPRAWDA. PRAWDZIWY KIJ PISZE ZAWSZE DUŻYMI LITERAMI.
                        • Gość: KIJ Re: DO KIJA - podrobionego!!! IP: *.*.*.* 21.09.01, 11:10
                          Nieprawda - prawdziwy KIJ nie pisze polskich znakow bo ma wloska klawiature! No
                          i co?
                          • Gość: KIJ Re: DO KIJA - podrobionego!!! IP: *.unisoft.com.pl 21.09.01, 11:20
                            TO BLEF MAJĄCY NA CELU WPROWADZIĆ ZAMĘT. TEŻ MI WYTŁUMACZENIE.
                            • Gość: KIJ Re: DO KIJA - podrobionego!!! IP: *.*.*.* 21.09.01, 11:25
                              Chlopie, wystarczy aby Marzena przeanalizowala poprzednie forum i zobaczy. Ja
                              bylem pierwszy - mail pisany bez polskich znakow. Mam wloska klawiature facet i
                              nie mzge pisac poskich znakow. Po cos sie przykleil? Nazwij sie np. KILA i
                              bedzie dobrze :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                              • Gość: KAZIK Re: DO KIJA - podrobionego!!! IP: *.unisoft.com.pl 21.09.01, 11:33
                                OK KIJ. COŚ TAKI POWAŻNY. ZROBIŁEM TO DLA JAJ. TROCHĘ ZAMĘTU I TROCHE ŚMIECHU.
                                A NAJWAŻNIEJSZE,ŻE MARZENKA MIAŁA ZAJĘCIE. SORRY JAK SIĘ WPIENIŁEŚ, NIE
                                POTRZEBNIE : - ))))))))))))))
                                • Gość: KIJ Re: DO KIJA - podrobionego!!! IP: *.*.*.* 21.09.01, 11:39
                                  Kazik, kurcze wiem ze chodzi o zamet! Niezla zabawa! A Twoje teksty sa
                                  jajcarskie! PZDR
                    • Gość: marzena Re: Do Marzenki i Masajopodobnych. IP: *.imp.gda.pl 21.09.01, 11:05
                      podziwiasz mnie? za co??????
                      • Gość: KIJ Re: Do Marzenki i Masajopodobnych. IP: *.unisoft.com.pl 21.09.01, 11:24
                        Tez pytanie.Oczywiscie, ze za hi,hi!
                      • Gość: Poro Re: Do Marzenki i Masajopodobnych. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 20:24
                        Prawdę powiedziawszy to też uważam że Karolcia to zwykła zdzirka, nie wiem
                        tylko dlaczego ją jeszcze tam tolerują. Ma względy nie tylko u współlokatorów
                        ale tagże u Wielkiego Brata(Hihi) Czyżby dawała im wszystkim dupy??? Pozdrawiam
                        Poroniony.
    • Gość: żyra Re: Karolina the best ? IP: *.elblag.eu.org 22.09.01, 13:59
      Myślę że karolina nie jest the best a choćby dlatego że się do wszyskiego
      czepia nawet wielki brat powiedział że bez powodu kłoci sie np. z glancem
      albo ze nie che zblizyc sie do agnieszki bo ma zimną twarz (można zryc ze
      smiechu).mam wiele powodow dla ktorych nie lubie jej sprawdz sobie na
      http://www.bibbrother.onet.pl jest najbardziej nielubiana osoba w internecie .
      to wszysko co chciałam powiedziec.
    • Gość: kola Re: chyba masz chorobe o imieniu głópota. IP: *.elblag.eu.org 23.09.01, 14:30
      masz dałna czy co hyba tak . karolina to dziwka w dupe.karolina -new HA HA.lecz
      sie
    • Gość: l Re: KAROLINA- kondon IP: *.elblag.eu.org 23.09.01, 15:53
      ty naprawde jestes pojebana idiotko!!!!!
      • Gość: jack Re: KAROLINA- kondon IP: 134.65.209.* 24.09.01, 14:51
        Gość portalu: l napisał(a):

> ty naprawde jestes pojebana idiotko!!!!!

Wow !!! jaka krytyka !! Na nic więcej cię nie stać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka