Dodaj do ulubionych

Cudowny poziom tego forum

IP: 195.94.212.* 20.09.01, 10:41
Pogratulowac po prostu waszego poziomu - a zwłaszcza kultury.
Wygląda na to, że rzeczywiście prawdą jest, ze BB to program dla ludzi o IQ kalafiora (jeżeli nie wiecie
co to jest IQ, tłumaczę, ze to współczynnik inteligencji).
Przepraszam tych nielicznych mądrych, którzy mieli nieszcęście trafić w to doborowe towarzystwo.
Z wyrazami politowania...
Obserwuj wątek
    • Gość: hmh Re: Cudowny poziom tego forum IP: *.gazeta.pl 20.09.01, 11:13
      Taki poziom forum jaki poziom programu i nie ma co
      czepiac sie forumowiczow.
    • Gość: KAZIK Re: Cudowny poziom tego forum IP: *.unisoft.com.pl 20.09.01, 11:19
      UWAŻAM, ŻE NIE WOLNO SIĘ CZEPIAĆ MIESZKAŃCÓW BB2. oNI SĄ TACY FAJNI. MOIMI
      FAWORYTAMI SĄ KAROLINA, JERZY I BASIA( TO NIE PRAWDA, ŻE ONA PRACUJE W BANKU
      SPERMY). A CO DO TEMATU, FAKTYCZNIE ZA DUŻO JEST BRZYDKICH SŁÓW. FUJ!
    • Gość: Ines Coś się komuś chyba pomyliło IP: *.meritus.pl 21.09.01, 12:32
      Gość portalu: Jo napisał(a):

> Pogratulowac po prostu waszego poziomu - a zwłaszcza kultury.
      > Wygląda na to, że rzeczywiście prawdą jest, ze BB to program dla ludzi o IQ kal
      > afiora (jeżeli nie wiecie
      > co to jest IQ, tłumaczę, ze to współczynnik inteligencji).
      > Przepraszam tych nielicznych mądrych, którzy mieli nieszcęście trafić w to dobo
      > rowe towarzystwo.

> Z wyrazami politowania...

Nie wiedziałam, że na forum, na którym wypowiadają się wg ciebie sami debile,
      znalazła się osoba o tak wybitnej inteligencji, jak twoja. Zastanów się, może
      ludziom o IQ kalafiora należałoby również wytłumaczyć słowa: współczynnik i
      inteligencja. Tak swoją drogą, to nie wiem za co przepraszasz tych "nielicznych
      mądrych" skoro znaleźli się tu z własnej woli. Myślę, że nie oczekują przeprosin
      właśnie od ciebie.
      Z wyrazami niedowierzania......

• Gość: Hell_boy Re: Coś się komuś chyba pomyliło IP: 193.178.168.* 21.09.01, 12:44
        Gość portalu: Ines napisał(a):

> Gość portalu: Jo napisał(a):
        >
        > > Pogratulowac po prostu waszego poziomu - a zwłaszcza kultury.
        > > Wygląda na to, że rzeczywiście prawdą jest, ze BB to program dla ludzi o I
        > Q kal
        > > afiora (jeżeli nie wiecie
        > > co to jest IQ, tłumaczę, ze to współczynnik inteligencji).
        > > Przepraszam tych nielicznych mądrych, którzy mieli nieszcęście trafić w to
        > dobo
        > > rowe towarzystwo.
        >
        > > Z wyrazami politowania...
        >
        > Nie wiedziałam, że na forum, na którym wypowiadają się wg ciebie sami debile,
        > znalazła się osoba o tak wybitnej inteligencji, jak twoja. Zastanów się, może
        > ludziom o IQ kalafiora należałoby również wytłumaczyć słowa: współczynnik i
        > inteligencja. Tak swoją drogą, to nie wiem za co przepraszasz tych "nielicznych
        >
        > mądrych" skoro znaleźli się tu z własnej woli. Myślę, że nie oczekują przeprosi
        > n
        > właśnie od ciebie.
        > Z wyrazami niedowierzania......
        >

Daj spokoj, ten Jo to jakis frustrat...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka