Gość: Orchidea IP: *.pl 01.09.02, 13:36 Nina Terentiew, Monika Olejnik,Iwona Kubicz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Najgorzej ubrana kobieta telewizji IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 09:06 Nie zgadzam się z tą opinią. Najgorzej ubrana jest Ewa Drzyzga.Zresztą nie tak dawno był tu taki wątek i Ewa właśnie zwyciężyła w tej kategori. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just. Re: Najgorzej ubrana kobieta telewizji IP: 212.160.236.* 02.09.02, 14:03 O tak!!!!!!! Iwona Kubicz jest mistrzynią świata!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Po co to powtarzać? IP: 149.156.213.* 02.09.02, 14:35 Aukcje Film Książki Muzyka + więcej serwisów + Ogłoszenia Gazeta Wyborcza poczta czat forum usenet katalog Zostań prezesem, wygraj skuter! Twoja poczta @gazeta.pl Eksperci Fora regionalne Moje forum Wyszukiwarka Zaloguj się Gazeta.pl ) Forum ) Kultura Poniedziałek, 2 września 2002 Telewizja • Najgorzej ubrana kobieta w TV - E.Drzyzga adres: 195.116.219.* Gość: Gregory 21-11-2001 11:44 odpowiedz na list odpowiedz cytując Wg mnie nie ma konkurencji. Ciekawi mnie, co to za "fachowcy" jej doradzają (?) odnosnie jej image? • Re: Najgorzej ubrana kobieta w TV - E.Drzyzga adres: *.poznan.dialup.inetia.pl Gość: Ina 21-11-2001 11:51 odpowiedz na list odpowiedz cytując Nie wiem czy najgorzej, ale fakt, że dobór ciuchów do jej krępej figury jest fatalny. Rzadko, bo rzadko, ale zdarza się jej wyglądać normalnie. Co znaczy, ze można ja uatrakcyjnić :o)Chyba jej bardzo nie lubią ci "fachowcy" :o) • Re: Najgorzej ubrana kobieta w TV - E.Drzyzga adres: 195.116.219.* Gość: Gregory 21-11-2001 12:12 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: Ina napisał(a): Co znaczy, ze można ja uatrakcyjnić :o) Mylisz się, takich osób nie da sie uatrakcyjnić. Co najwyżej można je "opakować", i moje zdziwienie z fatalnego "opakowywania" Drzyzgi w TVN bierze sie stąd, że takie twory jak RMF, TVN, McDonald's itp "jadą" głównie na "opakowaniu", bo treści w ich repertuarze jest tyle co nic. A że ludzie łapią sie na opakowania, to niestety smutny fakt (patrz: oglądalność, wyniki wyborów itp). • Re: Najgorzej ubrana kobieta w TV - E.Drzyzga adres: *.poznan.dialup.inetia.pl Gość: Ina 21-11-2001 12:39 odpowiedz na list odpowiedz cytując Ale czyz to nie to samo? Lepsze opakowanie, to sprawienie, ze coś _wydaje_ nam się atrakcyjniejsze! Nie piękne, nie ładne, ale lepsze niż przedtem. I czasem uda im się troszkę schować wady jej figury. • Re: Najgorzej ubrana kobieta w TV - E.Drzyzga adres: *.devs.futuro.pl Gość: Snake 21-11-2001 14:45 odpowiedz na list odpowiedz cytując Dla mnie osobiscie to Olejnik wyglada jak lyzwa spod budki. Co nie znaczy ze podwazam jej profesjonalizm. Pozdr. • Re: Najgorzej ubrana kobieta w TV - E.Drzyzga adres: *.poznan.dialup.inetia.pl Gość: Ina 21-11-2001 14:54 odpowiedz na list odpowiedz cytując Dobre :o) To to garbienie się i spojrzenie "spod byka" jakby zaraz chciała przylać. • Re: Najgorzej ubrana kobieta w TV - E.Drzyzga adres: *.devs.futuro.pl Gość: Snake 21-11-2001 16:54 odpowiedz na list odpowiedz cytując Mogliby kobiecie doradzic troche... Chyba, ze nie ma odwaznego. Pozdr. • UBRAĆ WAŁEK adres: 149.156.213.* Gość: Kama 21-11-2001 17:32 odpowiedz na list odpowiedz cytując Jak mozna atrakcyjnie ubrać wałek? Szyja jak głowa, talia jak biodra. Drzyzga to typ kaszalotowaty. Równie trudno ubrać kulistą figurę Wojciecha Manna, ale on jest inteligentny, miły, sympatyczny i ORYGINALNY.:0))))) U ludzi głupich patrzy się na opakowanie, bo na nic więcej już zwrócić uwagi nie można. W montowanym programie to tego nie widać, ale Drzyzga nie jest iskrą intelektu. Ma głos i nie powinna reszty pokazywać, bo ani nie jest specjalnie miła, ani symaptyczna, a trudno powiedzieć, że ładna. Nie wierze w ani jedno słowo o ronionych łzach Drzyzgi, w jej zdolność do empatii i misji. Ubranie to rzecz drugorzędna, pod warunkiem, że ma się coś do zaoferowania. Kiedyś skończy się moda na Drzyzgę i nie trzeba będzie patrzeć jak specjaliści od image-u robią ją na jedną z ludu zapraszanego do studia. • Jestes taka głupa ze az przykro adres: *.chello.pl Gość: Blue 21-11-2001 17:43 odpowiedz na list odpowiedz cytując Chyba wszyscy jestescie chorzy, zastanawiacie sie nad ubraniami i udajecie pseudo intelektualistow, jeszcze oceniacie swoimi debilnymi wywodami innych. To co moze pani Drzyzga powinna siedziec w domu i nie pokazywac sie w TV bo jest paskudna, kaszalot, glupia, nie ma dykcji, co jeszcze wymyslicie ?? Ktos jej figure porownal do Wojciecha Manna, wez sie czlowieku walinij w swoj pusty leb. Jak sie wam cos nie podoba to nie ogladajcie a nie pierdolcie. • Re: Jestes taka głupa ze az przykro adres: *.toya.net.pl Gość: blondie 21-11-2001 18:01 odpowiedz na list odpowiedz cytując Brawo Blue ! Z pewnoscia mozna Drzyzgi czepiac ale "krytyka" Kamy jest wyjatkowo durna :))) • Re: Jestes taka głupa ze az przykro adres: 195.116.219.* Gość: Gregory 22-11-2001 08:28 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: Blue napisał(a): ) Chyba wszyscy jestescie chorzy, zastanawiacie sie nad ubraniami i udajecie ) pseudo intelektualistow, jeszcze oceniacie swoimi debilnymi wywodami innych. To ) ) co moze pani Drzyzga powinna siedziec w domu i nie pokazywac sie w TV bo jest ) paskudna, kaszalot, glupia, nie ma dykcji, co jeszcze wymyslicie ?? Ktos jej ) figure porownal do Wojciecha Manna, wez sie czlowieku walinij w swoj pusty leb. ) ) Jak sie wam cos nie podoba to nie ogladajcie a nie pierdolcie. Pani Drzyzga powinna sie ubierać po prostu GUSTOWNIE,stosownie do jej "atutów cielesnych" a nie jak Miećka z Alternatywy 4. Wczoraj późnym wieczorem oglądałem końcówkę "Nocne rozmowy w toku". Drzyzga była ubrana po raz n-ty FATALNIE, bez gustu, w dodatku ta jej pozycja: rozkraczone nogi w jakichś drewniakach czy klapkach spadających jej bez przerwy z nóg. Okropność! No ale najlepszy ubaw spotkał mnie przy czytanmiu listy płac na koniec programu: prezenterkę ubiera firma Prestige (nie zdążyłem doczytać skąd). Brawoo!!! Spec od marketingu firmy Prestige - kandydat do managera roku! Żałość.... • Re: Jestes taka głupa ze az przykro adres: *.chello.pl Gość: Blue 22-11-2001 13:52 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gregory znawco mody i co pasuje kobietom a co nie moze powiesz jak ubrałbyś pania Drzyzge? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama II watek tez byl IP: 149.156.213.* 02.09.02, 14:37 Aukcje Film Książki Muzyka + więcej serwisów + Ogłoszenia Gazeta Wyborcza poczta czat forum usenet katalog Zostań prezesem, wygraj skuter! Twoja poczta @gazeta.pl Eksperci Fora regionalne Moje forum Wyszukiwarka Zaloguj się Gazeta.pl ) Forum ) Kultura Poniedziałek, 2 września 2002 Telewizja • Najgorzej ubrany/a prezenter/ka w TV? adres: 212.244.142.* Gość: Ola S. 24-03-2002 22:46 odpowiedz na list odpowiedz cytując Jesli można ją podciągnąć pod tę kategorię to wg. mnie zdecydowanie Terentiewowa. • Re: Najgorzej ubrany/a prezenter/ka w TV? adres: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl Gość: Anka 24-03-2002 22:49 odpowiedz na list odpowiedz cytując To haslo juz bylo pare miesiecy temu na forum. Zdecydowanie wygrala Ewa Drzyzga.Chyba nic sie nie zmienilo? • Re: Najgorzej ubrany/a prezenter/ka w TV? adres: 212.244.142.* Gość: Ola S. 24-03-2002 22:55 odpowiedz na list odpowiedz cytując A oglądałas Wiktory? Cos się zmieniło... Np. Terentiew • Re: Najgorzej ubrany/a prezenter/ka w TV? telewidzka 24-03-2002 23:38 odpowiedz na list odpowiedz cytując terentiew mnie rozbawila. Lubie jej egzotyczny styl. Co do dzryzgi? Chyba niestosownie (rozporek i kolumienki), bo buciki temepramentu i masy nie utrzymaly. Ogolnie panie na czarno i albo dziwacznie, albo nijak. • Re: Najgorzej ubrany/a prezenter/ka w TV? adres: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Gość: Vagin 25-03-2002 01:34 odpowiedz na list odpowiedz cytując W tej kategorii zdecydowanie laur pierwszeństwa należy się Olejnik, czy to się pani Sosnowskiej podoba czy nie! • Re: Najgorzej ubrany/a prezenter/ka w TV? berta2002 25-03-2002 03:28 odpowiedz na list odpowiedz cytując Pani Olejnik nie wygladala elegancko, to fakt, ale czasem potrafi się zaprezentowac na prawde efektownie. Jescze raz to samo pytanie: Kto to jest pani Sosnowska? Czy pani Ola, Ola S, PR TVN, bee, adres: 212.244.142.*, adres: *.astercity.net / 10.128.131.* to jedna i ta sama osoba? Skad to wiesz dobry czlowieku? Rzeczywiscie jest wyjatkowo stronnicza i niemozliwa z ta swoja aktywnoscia. Pozdrawiam • Re: Najgorzej ubrany/a prezenter/ka w TV? adres: *.astercity.net / 10.128.131.* Gość: Ola 25-03-2002 11:44 odpowiedz na list odpowiedz cytując berta2002 napisał(a): ) Pani Olejnik nie wygladala elegancko, to fakt, ale czasem potrafi się ) zaprezentowac na prawde efektownie. ) Jescze raz to samo pytanie: Kto to jest pani Sosnowska? ) Czy pani Ola, Ola S, PR TVN, bee, adres: 212.244.142.*, adres: ) *.astercity.net / 10.128.131.* to jedna i ta sama osoba? ) Skad to wiesz dobry czlowieku? ) Rzeczywiscie jest wyjatkowo stronnicza i niemozliwa z ta swoja aktywnoscia. ) Pozdrawiam ----------------------------- Skąd takie przypuszczenie,że ja to Ola S ? Przecież adresy IP mamy inne.Nie mam takiej schizy,żeby pisać do siebie samej.Zerknij na post "Najinteligentniejsza prezenterka".Tam jest moja dyskusja z Olą S. Odpowiadamy sobie co minutę.Jakim cudem w minutę zdołałabym się przemieścić pod inny adres internetowy?Natomiast Ola S. i Bee to ta sama osoba. A ja jestem inną Olą ! A co najgorzej ubranej prezenterki to 1.Nina Terentiew 2.Agata Młynarska 3.Iwona Kubicz 4.Monika Olejnik • Re: Najgorzej ubrany/a prezenter/ka w TV? adres: 212.244.142.* Gość: Ola S. 25-03-2002 13:15 odpowiedz na list odpowiedz cytując Bee było tylko raz. Kto to ta Sosnowska? • Re: Najgorzej ubrany/a prezenter/ka w TV? adres: 149.156.213.* Gość: Kama 25-03-2002 14:56 odpowiedz na list odpowiedz cytując Popatrz sobie na czasy polaczen w tym wątku, potem Zajrzyj do watku o Jedrzejowskim (?). Rob sobie zabawy na jakims bardzie rozrywkowym forum, np.TVN. Wystarczy miec modem i antene satelitarna, zeby takie zabawy prowadzic. Chyba jednak masz rozdwojenie jazni. Sama pytasz i za minute odpowiadasz na zadane pytanie. MOze powinnas poczytac Agate Christie wczesniej. • Re: Najgorzej ubrany/a prezenter/ka w TV? adres: *.astercity.net / 10.128.131.* Gość: Ola 25-03-2002 18:12 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: Kama napisał(a): ) Popatrz sobie na czasy polaczen w tym wątku, potem Zajrzyj do watku o ) Jedrzejowskim (?). Rob sobie zabawy na jakims bardzie rozrywkowym forum, ) np.TVN. Wystarczy miec modem i antene satelitarna, zeby takie zabawy prowadzic. ) Chyba jednak masz rozdwojenie jazni. Sama pytasz i za minute odpowiadasz na ) zadane pytanie. MOze powinnas poczytac Agate Christie wczesniej. -------------------------- Kobieto jesteś jednak nienormalna.Mam internet przez kablówkę Astercity i nie mam żadnej anteny satelitarnej i nie udaję Oli S.Jesteśmy różnymi osobami o tym samym imieniu.Więc przestań się czepiać i napadać bez powodu.Nawet mamy inne numery IP,więc co powiesz na taki fakt,że internauci w AsterCity mają często to samo IP? Też uznasz,że to jedna i ta sama osoba? Ja nie wiem ty chyba powinnaś się zatrudnić w dochodzeniówce Policji, bo na każdym niemal wątku węszysz kto niby sam do siebie pisze. • Re: Najgorzej ubrany/a prezenter/ka w TV? adres: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Gość: Viva 25-03-2002 22:05 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: Ola S. napisał(a): ) Bee było tylko raz. ) Kto to ta Sosnowska? I ty się pytasz????????? Włącz myślenie panienko Waltera!I nie katuj wątków Odpowiedz Link Zgłoś