dziurawemajtki 11.09.05, 21:17 Dlaczego Mołek jest tak sztywna? Aż Olivier zaniemówił... ps. mam na myśli nie tylko ten program Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluci Re: Dzień dobry TVN - Magda M. 12.09.05, 17:50 Najlepszy moment programu z ostatniej soboty to sytuacja, w której Mołkowa przerwała wypowiedź Joasi Brodzik z powodu serwisu informacyjnego TVN 24. Myślałem, że Brodzikowa zamorduje ją wzrokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nachricht Re: Dzień dobry TVN - Magda M. 13.09.05, 11:44 Najlepiej było, jak zaraz po koncercie Scorpionsow w Sopocie Mołek wyszła i zaczęła się żegnać z ludźmi, że to już koniec tego dnia festiwalu, a muzycy zaczęli do niej podbiegać i szeptać do ucha, całować w szyję, a ona się święcie oburzała:P Rozumiem, że mogło jej to troche przeszkodzić, ale jeżeli jest profesjonalistką, to powinna umieć przekuć tę sytuację na plus, a nie pokazywać jaka to ona nie jest oburzona - to było coś w stylu "to jest już koniec, ja już nie mogę występować". Odpowiedz Link Zgłoś
www.pkb.nrd FATALNA SCENOGRAFIA 13.09.05, 12:11 nic do siebie nie pasuje, nie ma na czym zawiesić wzroku. Scenograficzny gniot jakich mało. A Magda rzeczywiście sprawiała wrażenie spietej. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: FATALNA SCENOGRAFIA 13.09.05, 12:48 doszlam do wniosku ze Mołkowa jest po prostu ZAPRASOWANA W KANCIK , i dopóki wszystkie szwy, haftki, i guziki są na miejscu ,oswietlenie dobre, mikrofon działa, błyszczyk na miejscu, gosc w studiu grzeczny i sie nie wierci, to jest OK : ładna, uprzejma,z dykcją, sztywna jak kołek i kompletnie przeźroczysta. Ale jesli tylko coś zaczyna sie pruć ( np. Piasek w czasie wywiadu zaczepi ją nieco bardziej "osobiście", Scorpionsi zaczna ją całować na scenie i, ktoś w szale tanca chwyci ją za szyję), to MOłkowa wyraźnie traci grunt pod nogami , panikuje, nie umie sie zachwoac stosownie do sytuacji. Straszną wiochą zajechało gdy pocałowana znienacka przez Skorpionsa ( co nie musialo być miłe, przyznaję, ale tym bardzie gospodyni wieczoru MUSI zachowac kulturę) i będąc cały czas widoczna na telebimie starła policzek demonstarcyjie i z obrzydzeniem a ręke Klausa zciągala z siebei jakby to był dżdżownica. Odpowiedz Link Zgłoś