Dodaj do ulubionych

Szymon Majewski Show - najlepszy odcinek

26.09.05, 23:14
Program się rozkręca:)kilka razy ze śmiechu leżałam na podłodze! Nareszcie Szymon daje gościom dojść do głosu, a nie słucha tylko siebie. Oby tak dalej. Oczywiście rozmowy w tłoku są najmocniejszym punktem programu... jak zwykle! Szczuka rewelacyjna! jak dla mnie ten odcinek był najlepszy jak do tej pory. Mam nadzieję, że tak będzie dalej:)
Obserwuj wątek
    • a_to_ja Re: Szymon Majewski Show - najlepszy odcinek 26.09.05, 23:21
      Wczoraj Rodowicz u Kuby - dziś u Szymona. Benzyna do porsche podrożała, czy co;-
      ) ?
      A Szymon niedługo ... wyskoczy z twojej lodówki :-)
      • wrocool Re: Szymon Majewski Show - najlepszy odcinek 26.09.05, 23:25
        nie-wydala nowa plyte stad tak jej duzo w tv, choc zdziwilem sie ze nie
        wspomnieli o plycie w dzisiejszym programie, bo to glownie dla promocji
        przychodzi sie do takich talk show.
    • wrocool Re: Szymon Majewski Show - najlepszy odcinek 26.09.05, 23:21
      Szczuka byla rewelacyjna, a w zasadzie pani Kwiatkowska (jesli dobrze
      przeczytalem na koncu) ale ona zawsze jest rewelacyjna;) najlepsza byla jako
      Doda:) Program ogolnie fajny ale jak dla mnie wiecej powinno byc normalnej
      rozmowy z gwiazdami bo np Rodowicz niewiele dzisiaj mogla powiedziec...
      • nemi1 Re: Szymon Majewski Show - najlepszy odcinek 26.09.05, 23:37
        zgadzam się w 100%... Wydaje mi się, że skoro Majewski zdecydował się na zapraszanie gości do programu to powinien im zadawać pytania i dać im szansę się wypowiedzieć, a nie przerywać im w pół myśli. Przecież to talk show. Tym czasem mimo całej sympatii do Majewskiego musze stwierdzić, że sprawia wrażenie jakby najbardziej interesowała go własna osoba!!! Aktorka grająca Jandę, Dodę, Szczukę,czyli pani Kwiatkowska jest rewelacyjna! Każdy szczegół dopracowany! Bardzo plastyczna aktorka. Brawo!
        • a_to_ja Re: Szymon Majewski Show - najlepszy odcinek 26.09.05, 23:44
          Panowie.
          Spójrzcie na tytuł. Mówi sam za siebie - i to bardzo dosłownie:
          "Szymon Majewski Show"
          • nemi1 Re: Szymon Majewski Show - najlepszy odcinek 26.09.05, 23:58
            a_to_ja napisała:

> Panowie.
            > Spójrzcie na tytuł. Mówi sam za siebie - i to bardzo dosłownie:
            > "Szymon Majewski Show"

zgadza się... a szkoda... tylko w takim razie po co zaprasza gości? Dziś i tak było troszkę lepiej. Szkoda tych gości! No bo w sumie jaką korzyść z udziału w tym show wyniosła Rodowicz? Płyty nie zareklamowała, Szymon jej nawet o to nie spytał... eh... Gdybym to ja mogła wybierać to program wyglądałby inaczej. Przede wszystkim rozmowy z gośćmi byłyby dłuższe, a Szymon dałby im możliwość wyypowiedzenia się i sprawiał chociaż namiastkę wrażenia, że go to wogóle interesuje! po drugie wywaliłabym ten głupi teleturniej! a najdłuższą częścią programu byłyby rozmowy w tłoku - bo jest to najmocniejszy i najśmieszniejszy punkt programu... no tak... ale wtedy ten program nie powinien się już nazywać Szymon Majewski Show, a raczej Tłoczne rozmowy z udziałem Majewskiego:)

p.s. mimo wszystko lubię ten program...
            • mumiaczek Re: Szymon Majewski Show - najlepszy odcinek 27.09.05, 00:42
              Ja natomiast wywaliłabym tych gości. Ile razy można słuchać pana Barcisia?
              Występował już chyba w każdym programie typu talk show w TVN. Teleturniej
              świetny (pytanie o tę karteczkę, którą pisał Bush??? - cudo). Rozmowy w tłoku -
              pani Kwiatkowska - rewela. Filmiki też fajne. Ubawiłam się przy scence jak to
              pan Giertych chodzi po domach. A co powiecie o wierszyku Szymona w sklepie
              warzywniczym - wisienka i mandarynka? Dla mnie bomba! Zlikwidować nudne talk
              show - przecież ci ludzie i tak nie mają nic ciekawego do powiedzenia.
              • nemi1 Re: Szymon Majewski Show - najlepszy odcinek 27.09.05, 00:52
                no cóż... nigdy wszystkim się nie dogodzi. Co czlowiek to inny gust. Co nie zmienia faktu, że rozmowy w tłoku z całego programu są niezaprzeczalnie najlepsze!!! Wystarczy poczytać forum! Idąc za reklamą - Szymonowi gratulujemy rozmów w tłoku:) - bo to chyba jego autorstwa???
                • roy1 Re: Szymon Majewski Show - najlepszy odcinek 27.09.05, 10:44
                  SMS jest praweie jak Jay Leno Show Amerykanskiego komika, brakuje tego typu
                  programow w polsce, ciesze, sie ze Szymon sie odwazyl .... brakuje jeszcze
                  wizyt politykow, z ktorych on bedzie sie wysmiwal
                  • plociara Re: Szymon Majewski Show - najlepszy odcinek 27.09.05, 11:05

bardzo naiwnie jest spamowany ten program

będzie śmiesznie jeśli spadnie z wizji mimo "entuzjazmu" na internecie
    • meessi Re: Szymon Majewski Show - najlepszy odcinek 27.09.05, 11:51
      czy kiedyś sa powtórki tego bo ja nigdy nie daję rady wytrwać do końca!! buu
      • nemi1 Re: Szymon Majewski Show - najlepszy odcinek 27.09.05, 12:18
        powtórki są w niedzielę w okolicach 15.30
        • cham_i_prostak Re: Szymon Majewski Show - najlepszy odcinek 27.09.05, 12:27
          a dokładniej to są w sobote w okolicach 15.30

kto ma rację? nemi1 czy cham i prostak? odpowiedź znajdziesz w programie tv
          • nemi1 Re: Szymon Majewski Show - najlepszy odcinek 27.09.05, 15:19
            tak! sorry za pomyłkę!powtórka - sobota okolice 15.30:)
    • artser Re: Szymon Majewski Show - najlepszy odcinek 27.09.05, 12:35
      Program był super!!!!! I mistrzowskie wykonanie aktorki w roli Pani SZCZUKI!!!
      Brawo!!!!
    • zoraida "kto jest zwiędłym badylem w bukiecie SLD"? 27.09.05, 19:43
      • kinia1987 Re: "kto jest zwiędłym badylem w bukiecie SLD"? 27.09.05, 20:36
        zawsze genialna pani Kwiatkowska wczoraj po prostu byla niesamowita w roli
        Kazi, glos, wyglad...fantastyczna aktorka
        • lilith76 Re: "kto jest zwiędłym badylem w bukiecie SLD"? 28.09.05, 10:04
          mnie intryguje, czy to były autentyczne cytaty ze Szczuki, czy wymyślone, bo to
          o kwiecie paproci było super.
          • zoraida Re: "kto jest zwiędłym badylem w bukiecie SLD"? 28.09.05, 10:08
            jeśli autentyczne - to chyba ją nawet polubię (tą prawdziwą)
            • cyyrkiel Re: "kto jest zwiędłym badylem w bukiecie SLD"? 29.09.05, 09:06
              Ciekawe czy Szymon wytrzyma konkurencję? Aktorka od Kazi jest rewelacyjna i za
              chwilę będzie wazniejsza w programie niż cyrkmen Majewski. Chociaż ja lubię
              bardzo Majewskiego. I prawdziwą Kazię.
              • mason_verger Re: "kto jest zwiędłym badylem w bukiecie SLD"? 29.09.05, 18:35
                To raczej nie były cytaty ze Szczuki ale umiejętna stylizacja "na Szczukę".
                Najsłabszego Ogniwa nie oglądam, czasem jak przełączę to od razu mi się rzuca w
                oczy że ona nie zwraca się do ludzi per np. "Szymon", tylko zawsze "Szymonie"
                co w Roozmowach było świetnie widać.
                Dodatkowo zwróćcie uwagę ile w parodiach jej wypowiedzi było słów na "r"-
                wiadomo dlaczego:))) Chyba rekord to opis "phezydentowej Kwaśniewskiej
                bhoczącej khwią" - nie pamiętam dokładnego monologu ale ci co oglądali wiedzą
                co mam na myśli :)
                Jednym słowem-pani Kwiatkowska jest wielka, czekamy na więcej!
                • kinia1987 Re: "kto jest zwiędłym badylem w bukiecie SLD"? 29.09.05, 19:05
                  ja ogladam "SMS" tylko dla "Rozmow w tloku", a przede wszystkim dla pani
                  Kwiatkowskiej, mysle, ze ten program moze byc poczatkiem jej wielkiej kariery,
                  bo ta kobieta jest niesamowita, najlepsza jako Janda i Szczuka, choc rownie
                  dobra jako Doda
                  a tak a propos Kazi to co sie stalo, ze we wczorajszum odcinku "NO" zlamala
                  czern i wystapila ubrana na bordowo?
                  • aire1 Re: "kto jest zwiędłym badylem w bukiecie SLD"? 29.09.05, 19:27
                    Popieram, Kwiatkowska jest wielka, a teksty bezbłędne, kto to pisał?
                    • pasiak.ck Re: "kto jest zwiędłym badylem w bukiecie SLD"? 01.10.05, 18:09
                      Kazia Szczuka rewela!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka