saabb 08.10.05, 18:01 Czy ktos ogladal ten program??? Ja dzis przez przypadek sie natknalem i musze powiedziec, ze bardzo mi sie spodobal. Zawsze to lepsze niz te nasze wypociny ze Sztefenem.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: My Big Fat Obnoxious Boss 08.10.05, 20:54 TV4, 16.00, czy 17.00, w sobotę. też natrafiłam przypadkiem i trochę się pośmiałam gdy widziałam jak można drwić z ludzi na - teoretycznie - poważnych stanowiskach, jak dają sobie wcisnąć byle kit, dają się upokarzać byle tylko dostać wygrane stanowisko. bystrzy ludzie zamienili się w zastraszonych gimnazjalistów. PS: czy to nie jest właśnie ten reality show, który urządził właściciel stacji telewizyjnej (Ted Turner???) aby wyłonić współpracownika? gdzieś o tym czytałam. teraz przygotowują mutację z Marthą Stewart. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: My Big Fat Obnoxious Boss 08.10.05, 21:27 Dobre.Będę to oglądał regularnie.Aha ani trochę mi nie żal uczestników. To w zasadzie oni sami siebie upokarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: My Big Fat Obnoxious Boss 08.10.05, 22:39 podstawieni aktorzy, jako milioner i świta wymyślają i absurdalne zadania dla zabawy, a ci uznają, że to bardzo rozwija ich mózg. teraz będę już inaczej patrzyła na proces rekrutacji - może to akurat plon znudzonej panienki z HR ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: My Big Fat Obnoxious Boss 08.10.05, 22:24 To leci w piatki wieczorem, a w sobote to powtórka. Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: My Big Fat Obnoxious Boss 08.10.05, 22:49 a to ja to oglądałam wczoraj o 19,tylko przeoczyłam tytuł;)świetny program;) Odpowiedz Link Zgłoś
saabb Re: My Big Fat Obnoxious Boss 16.10.05, 15:58 a czy moze ktos wie gdzie zniknal ten program??? Sprawdzilem cale TV4 i nigdzie go nie widze:( Czyzby ktos dal marchewke i ja schowal???? Odpowiedz Link Zgłoś