Dodaj do ulubionych

Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t

19.10.05, 09:52

Obserwuj wątek
    • savena Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 10:24
      okropne !!! baba z szerokim usmiechem opowiada, ze juz nie jest w ciazy czyli co nigdy nie byla czy poronila ?
      jezeli nie byla w ciazy to klamala a jezeli byla i poronila to co z niej za czlowiek, ktory tak szybko przeszedl nad strata dziecka do porzadku /potwor/.
      tak zapalczywie zapewniala, ze z platforma nic ja nie laczy i bedzie glosowala na kaczynskiego, ze osiagnela odwrotny skutek.
      cala ta audycja dziwna i nie wiem czemu i komu miala sluzyc.
      • setorika Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 10:44
        savena napisała:

> cala ta audycja dziwna i nie wiem czemu i komu miala sluzyc.
        No własnie czy flip i flap myśleli, że skłonia ją do szczerych wyznań?? Bo wg
        mnie padały tam tylko frazesy.

No i z tymi listami i podpisami: kłamała w żywe oczy czy naprawdę zawiązał się
        spisek przeciwko niej.

Aha, czy ona miała biustonosz??? Bo jakoś trochę wiecej było widać :)
      • mumiaczek Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 10:46
        Poroniła bo powiedziała: byłam w ciąży ale już nie jestem. A co miała zrobić?
        Rozpłakać się nad straconym dzieckiem? Próbowała się trzymać, bo nie rozważając
        czy była winną czy nie, trudno się zorientować a propos celu tego wywiadu. Co
        to za pytania: czy miała pani romans z Cimoszewiczem? Czy "panowie dwaj"
        oczekiwali, że powie "tak"? Wiadomo, że zaprzeczy. Rzeczywiście ten wywiad był
        chyba tylko po to, aby obejrzeć znęcanie się nad ofiarą, którą potem puści się
        wolno. Strata czasu.
      • the_dzidka [...] 19.10.05, 10:58
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • savena Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 11:21
          moze i jestem glupia. to juz by byla druga w ciagu roku poroniona ciaza jaruckiej. byc moze ja jestem bardziej wrazliwa ale po pierwszej poronionej tej drugiej strzeglabym jak oka w glowie i nie pakowala sie w awantury polityczne.
          trudno wierzyc kobiecie, ktora klamie i pozwala sie wykorzystywac do gier politycznych.
        • setorika do dzidki 20.10.05, 11:34
          co Ty napisałaś, że Cie wykasowali??? :))) nieprzypominam sobie inwektyw i w
          oslej też Cię nie mogę znaleźć???
      • xtrin Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 11:26
        > co z niej za czlowiek,
        > ktory tak szybko przeszedl nad strata dziecka do porzadku /potwor/.

Jakim prawem oceniasz jak szybko pogodziła się ze stratą dziecka i na tej
        podstawie nazywasz obcą sobie kobietę potworem?
        • savena Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 11:31
          takim samym jakim ty potwora w niej nie widzisz i basta. mam takie prawo, oceniam ja wg swoich kryteriow. dla mnie to nie kobieta tylko wredny babsztyl.
          • babe007 Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 11:52
            Też zareagowałam na jej wypowiedź w sprawie utraconej ciąży. Może nie
            nazwałabym jej potworem, ale zgrzyt wywołał u mnie uśmiech z jakim to
            powiedziała. Nikt to nie mówi, że powinna była się rozpłakać, ale normalnej
            kobiecie w takiej sytuacji chociaż cień przeleciałby przez twarz, a tu nic.
            Uśmiech nr 5. Zero NAJMNIEJSZEJ emocji.
      • michal_82 Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 13:21
        Był to rzeczywiście uśmiech, ale wg mnie wymuszony, aby się nie rozpłakać, a
        jakoś się trzeba było na wizji zachować, tym bardziej, że był to dopiero
        początek rozmowy. Wg mnie przeżyła to bardzo w swoim czasie, ale już sie
        pogodziła.
    • setorika Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 10:50
      Prosba:
      nie było mnie w kraju jak cała afera wybuchła ale chodziło o to, że Jarucka
      wiedziała więcej niż powinna i sumienie ją dręczyło z tymi zeznaniami?
      Chcę się upewnić.
      No i jak ona skumała sie z Miodowiczem?
      • michal_82 Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 13:18
        Było to wytłumaczone w programie. Poszła do ginekologa i przy okazji
        powiedziała, że ma pewien problem związany z tym co mówi Cimoszewicz, że mija
        się z prawdą, a ona wie jak było faktycznie, nie może tego słuchać itp. i
        spytała się czy zajmowanie sie tą sprawą (zdawała sobie sprawę z jakichś
        przesłuchań) nie będzie szkodziło ciąży. Ten ją skontaktował ze swoim bliskim
        kolegą - prawnikiem (Wojtkiem). Okazał sie nim Wojciech Brochwicz, czyli bliski
        znajomy Miodowicza, który z kolei ją z nim skontaktował. Mówiła, że to może się
        wydawać niewiarygodne, ale naprawdę było przypadkowe.
        • setorika Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 16:13
          no tak, z pewnoscią z takich rzeczy to zwierzyłabym sie lekarzowi, którego znam
          tylko z wizyt, a nie przyjaciołom, mężowi itp.
          Coś to wszystko grubymi nićmi szyte. Ciekawe co Cim,oszko zrobił tej Jaruckiej,
          że taka nielojalna. Ciekawe, gdzie teraz znajdzie pracę.
          A tak miałaby szansę w gabinecie prezydenckim.
    • embercadero Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 13:04
      Moje wrażenie jest takie że ta pani nie jest do końca zdrowa psychicznie. Moja
      mama jest psychiatrą, wielu chorych w życiu widziałem. Paranooicy mają to do
      siebie że w niezwykle przekonywujący sposób i z wielką wiarą opowiadają
      niestworzone historie. I ta pani dokładnie tak się zachowuje, wstyd że panowie
      Miodowicz i ten drugi posłużyli się nie do końca zdrową osobą do swoich
      politycznych gierek.
      • mozambique Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 13:27
        juz nie mówiac o tym ze teraz ma parasol słuzb specjalncyh do końca życia.
        NIech teraz ktos spróbuje ządac od niej np. zwrotu długu albo oskarzac o
        kradzież albo cokoliwek. KAzdy bedzi cichutko siedział, a panienka zaraz
        wyląduje na jakiejs plaćówce w ciepłych krajach , Zakład ?
      • piotr7777 Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 13:28
        Jeśli faktycznie ta Pani jest mitomanką to należy się jej współczucie a osoby,
        które uczyniły z niej postać publiczną winny raz na zawsze zniknąć z polityki.
      • aatezag Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 13:34
        Ja nie wiem czemu służył ten wywiad, dlaczego Jarucka pojawiła sie znowu w
        mediach (wywiad w RMF i TVN) tuż przed druga turą wyborów na prezydenta.

Czy to czasem nie było na zlecenie. Ona stanowczo zaprzeczała, że Miodowicz i
        PO - a tym samym Tusk nie mieli nic wspólnego ze sprawą oskarzenia Cimoszewicza.

To wskazuje, że to jest tylko pewien zabieg propagandowy.
        Tusk chce zdobyć poparcie ludzi lewicy m.in. zwolenników Cimoszewicza, którzy
        chodza na wybory ale jeszcze nie zdecydowali kogo poprą.
        Jarucka stwierdzeniem że bedzie głosowac na Kaczyńskiego ma utwierdzić
        zwolenników Cimoszki do głosowania na Tuska.

Nie ufam Jaruckiej.

P.S.
        Nie ufam Tuskowi.
        Nie ufam Kaczyńskiemu.

W niedziele jadę na grzyby.
        • lilith76 Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 13:51
          > P.S.
          > Nie ufam Tuskowi.
          > Nie ufam Kaczyńskiemu.
          >
          > W niedziele jadę na grzyby.

ja też.
          tylko za zimno na grzyby.
          • alicia83 Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 15:44
            nie ogladalam,ale po przeczytaniu Waszych streszczen za głowe się łapię-jets taka uczciwa porządna obywatelką,że pchała sie w aferę,ryzykujac stratę dziecka??nawet gdyby bylo prawda to ,co mówi,to nie pojmuje tego,że przy zagrozonej ciązy normalnie wpadła na posiedzenie komisji sledczej-gdyby naprawde bylo zagrozone zycie jej dziecka to komisja powinna jak juz przyjechac do niej-czy nie bylo tak raz z jakims kolesiem,ktory ukrywal sie za granica?
            • lilith76 Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 15:59
              gdyby naprawde bylo zagrozon
              > e zycie jej dziecka to komisja powinna jak juz przyjechac do niej

+ kilka ekip telewizyjnych, radiowych i kilkunastu dziennikarzy prasowych

wzruszyłam się
              • alicia83 Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 16:12
                kpisz ze mnie?przynajmniej by sie nie ruszala w trosce o dziecko,a tak to ma!przeciez juz bylo przesluchanie poza sejmem
              • little_voice Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 16:23
                Zauważcie,że pani Jarucka prawie wcale nie patrzyła prowadzącym w oczy.Mam
                wrażenie,że nie była to raczej kwestia wrodzonej nieśmiałości.

A wracając do ciąży to jeżeli jest to ciąża zagrożona poronieniem czy
                przedwczesnym porodem to bierze sie leki,leży w łóżku (w domu albo na patologii
                ciązy w szpitalu) i modli o każdy następny dzień.I w takiej sytuacji wyjście do
                sklepu za rogiem jest ogromnym ryzykiem.Sama przez to przechodze,wiec wiem co
                mówie.Tym bardziej nie pojmuje motywów działania tej pani.
                • alicia83 Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 16:27
                  i wlasnie o tym mowie!przy cizay zagorzonej w zyciou nie ruszylabym sie na posiedzenie komisji!
                  • little_voice Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 16:45
                    Sorry,Alicia.Nie czytałam twojego postu,czy też polemiki z innym forumowiczem
                    (nadszedł w trakcie gdy mój pisałam).

Pozdr.;-)
                    J.
                  • lilith76 Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 16:52
                    alicia, gdybym była w ciąży zagrożonej, to nie zapraszałabym komisji do siebie -
                    to ogólnie byłby wzruszający pomysł, który nikt w komisji by wziął poważnie. z
                    żadną komisją bym nie chciała mieć do czynienia i nie wchodziła w aferę.
                    Jarucka zaryzykowała.
                    • savena Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 17:12
                      co to za lekarz ginekolog, ktory zalecic spokoj i ograniczenie aktywnosci przy ciazy zagrozonej, zaleca kontakty z politykami i komisjami. ta afera jest szyta juz nie grubymi nicmi ale drutem kolczastym, pania jarucka powinnien jak najszybciej zajac sie sad.
    • piotr7777 Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 18:55
      Alicjo, gratuluję córki.
      A z tą ciążą Jaruckiej to trochę jak w przypowieści o królu Salomonie i ...
      tyle. Radziłbym o tej Pani zapomnieć.
    • 8macek Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 19:00
      delikatnie mówiąc Anna Jarucka to wyrafinowana suka z wyraźnymi cechami
      psychopatki,wydaje mi się,że jedynym powodem jej zachowania była zemsta wobec
      Cimoszewicza za krzywdę jaką jej zrobił(nie wnikam czy była to krzywda
      faktyczna czy tylko wyimaginowana w chorym umyśle Jaruckiej.
      swoją drogą Cimoszewicza wcale mi nie szkoda...
      • piotr7777 Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 19.10.05, 21:40
        8macek napisał:

> delikatnie mówiąc Anna Jarucka to wyrafinowana suka z wyraźnymi cechami
        > psychopatki,wydaje mi się,że jedynym powodem jej zachowania była zemsta wobec
        > Cimoszewicza za krzywdę jaką jej zrobił(nie wnikam czy była to krzywda
        > faktyczna czy tylko wyimaginowana w chorym umyśle Jaruckiej.
        > swoją drogą Cimoszewicza wcale mi nie szkoda...
        Lis napisał w Polityce, że Cimoszewicz chciał być prezydentem, ale nie chciał
        kandydować i to faktycznie było widać.
    • kol.3 Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 20.10.05, 22:24
      W administracji państwowej takie typy jak Jarucka są dość rozpowszechnione.
    • urke Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 21.10.05, 08:34
      ładne cycki. n/t
    • villac THE BIL 21.10.05, 19:32
      jak TAKA intelektualna miernota mogła dostać stanowisko kierownicze w TAKIM
      urzędzie ????????? kto ja przyjął ? za cenę czego ........??
      Nie zatrudniłbym jej nawet w charakterze herbaciarki bo bez specjalnych badań
      widać, że jest osobą chorobliwie infantylną, nie zdającą sobie sprawy w co się
      wpakowała, przykre ale odbieram ją jako osobę która nie jest psychicznie
      zrównoważona......
      • jwoj Re: THE BIL 22.10.05, 13:55
        pewnie miała romansik z Cimoszenką bo jej mąż jest w Włoszech,do tego
        niezrównoważenie psychiczne i sprawa gotowa.Same PO nie zdołało by ją zwerbować
        bo nie miałaby motywacji

poza tym Cimoszenko dalej nie wytłumaczył się skąd miał olbrzymią kase na akcje
        orlenu,normalny obywatel siedziałby już w areszcie za takie coś
    • n0one Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 22.10.05, 15:28
      Pomijajac wszystko inne - Jarucka jest na swoj sposob bardzo sexy :)
      • mily.chlopiec Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 22.10.05, 18:58
        heh u mnie w pracy wszyscy zgodnie stwierdzili ze jest faktycznie fajna suczka
        z niej, ma cos w sobie...heh i nie sa to tylko jej cycki:D
        • opinion111 Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 22.10.05, 22:04
          dziwna ale strasznie pokręcona kobieta, a że sexy........heh
          • bokaj Re: Jarucka w TERAZ MY- jakie wrażenia? n/t 23.10.05, 01:46
            czy ten program jest gdzieś w necie? dużo o nim słyszę, a nie widziałem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka