Gość: aaaaaaaa IP: *.inds.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu czy używacie naczyń tupperware. ja od dłuższego czasu tak i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: tupperware- plastiki 22 lata temu Gość portalu: aaaaaaaa napisał(a): > czy używacie naczyń tupperware. ja od dłuższego czasu tak i jestem bardzo > zadowolona w austrii tez kolka rozancowe rozprowadzaja te naczynia, porownujac je do jakichkolwiek innych, kupionych normalnie w sklepie sa o duzo za drogie w stosunku do tego co soba prezentuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaa Re: tupperware- plastiki IP: *.inds.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu są dużo lepsze niż zwykłe plastikowe naczynia. co do tego mają kółka różańcowe? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: tupperware- plastiki 22 lata temu Gość portalu: aaaaaaaa napisał(a): > są dużo lepsze niż zwykłe plastikowe naczynia. co do tego mają kółka różańcowe? nie sa w niczym lepsze niz jakakolwiek inna firma np curver, www.curver.com/index.htm maja tylko znacznie wygorowana cene, uzasadniona jedynie sposobem rozprowadzania towaru kolka rozancowe maja to do tego, ze te plastiki nie sa rozprowadzane przez sklepy a tylko przez domokrazcow, system tej firmy polega na tym, ze taka kura domowa, ktora nie moze znalezc pracy MUSI kupic za okreslona ilosc pieniedzy towar a potem jest zobligowana do organizowania u siebie w domu spotkan-party dla nastepnych kur domowych i rozprowadzania zakupionego przez siebie towaru Odpowiedz Link Zgłoś
ania2003wisniewska Re: tupperware- plastiki 22 lata temu nie wyobrażam sobie bez nich kuchni. W misce robi się genialne ciasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raqekla Tupperware is good! IP: *.icpnet.pl 22 lata temu ZGADZAM SIE Z TOBA W 100% KASIU!!!!!! MNIE TEZ WYCHODZI WSPANIALE CIASTO DROZDZOWE!!! I NIE TYLKO BO PIZZA JEST WSPANIALA!!!!!!MMMMMNIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
23angel Re: tupperware- plastiki 22 lata temu ania2003wisniewska napisała: > nie wyobrażam sobie bez nich kuchni. W misce robi się genialne ciasto. A czy mogłabyś podac przepis na to drożdzowe ciasto, ja też mam bardzo wiele pojemników Tupperware. Ala jakoś nie mogę trafić na dobry sprawdzony przepis Pizza też mi niestety nie wyszła. Gdybyś mogła przesłać na maila będę wdzięczna : 23angel@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: tupperware- plastiki IP: *.ittp.pl / 195.205.106.* 22 lata temu Są bardzo dobre, ale troche przereklamowane, nie mozna trzymac tak dlugo produktow jak mowia. Odpowiedz Link Zgłoś
byhanya Re: tupperware- plastiki 22 lata temu tupperware to kult i nimalze religia dla niektorych (podoba mi sie porownanie z kolkiem rozancowym)ale pamietaj 1 nie bedziesz mial bogow cudzych przede mna. tak wiec ci ktorzy wierza w tupperware niczego innego nie kupia, ci ktorzy nie wierza uzywaja wszystkie inne marki. Odpowiedz Link Zgłoś
negra_wawa Re: tupperware- plastiki 22 lata temu byhanya .. nie na temat sorki ale strasznie mi sie sygnaturka spodobala :):):) kto to powiedzial? wiesz?:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: tupperware- plastiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Mam kilka produktów tupperware i prawie wszystkie sa doskonałe: wspomnianą miskę do wyrabiania ciasta, naczynie z sitkiem do gotowania na parze (idealne na łódce lub pod namiotem), durszlak z przykrywką (kluski rzeczywiście się mniej sklejają), foremkę do robienia galaretek. Jedyna rzecz, która się nie sprawdziła, to małe miseczki z przykrywką - przykrywka jest za mała i ciężko sie zamyka. Ale one były z przeceny, więc sama sobie jestem winna. Fakt, że ceny są troche zbyt wygórowane, ale produkt jest o wiele lepszy niż podobny z supermarketu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dusia Re: tupperware- plastiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu a ja mam wałek i jest beznadziejny, o niebo lepszy jest zwykły drewniany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayessa Re: tupperware- plastiki IP: *.inds.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu mam miseczki te zamykane,szczęśliwe trio,dzbanuszek na śmietanę no i oczywiscie miske Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: tupperware- plastiki IP: *.naenxx9.adsl-dhcp.tele.dk 22 lata temu Z wyrobow tej firmy korzysta moja mama i jest bardzo zadowolona, ja dostalam od niej stolnice i musze przyznac, ze jest swietna - latwo ja przechowywac zwinieta w rulon, czysci sie blyskawicznie a swoje zadanie spelnia super, doatalam tez miske-naczynie z podwojnym dnem na galaretki i serniki na zimno - rowbniez polecam. Teraz chcialabym malutki pojemnik-kubek do przechowywania cytryny w lodowce - u rodzicow robi furrore. Odpowiedz Link Zgłoś