Dodaj do ulubionych

tupperware- plastiki

IP: *.inds.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
czy używacie naczyń tupperware. ja od dłuższego czasu tak i jestem bardzo
zadowolona
Obserwuj wątek
    • tralalumpek Re: tupperware- plastiki 22 lata temu
      Gość portalu: aaaaaaaa napisał(a):

> czy używacie naczyń tupperware. ja od dłuższego czasu tak i jestem bardzo
      > zadowolona

w austrii tez kolka rozancowe rozprowadzaja te naczynia,
      porownujac je do jakichkolwiek innych, kupionych normalnie w sklepie sa o duzo
      za drogie w stosunku do tego co soba prezentuja
      • Gość: aaaaaaaa Re: tupperware- plastiki IP: *.inds.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
        są dużo lepsze niż zwykłe plastikowe naczynia. co do tego mają kółka różańcowe?
        • tralalumpek Re: tupperware- plastiki 22 lata temu
          Gość portalu: aaaaaaaa napisał(a):

> są dużo lepsze niż zwykłe plastikowe naczynia. co do tego mają kółka
          różańcowe?

nie sa w niczym lepsze niz jakakolwiek inna firma np curver,

www.curver.com/index.htm
          maja tylko znacznie wygorowana cene, uzasadniona jedynie sposobem
          rozprowadzania towaru
          kolka rozancowe maja to do tego, ze te plastiki nie sa rozprowadzane przez
          sklepy a tylko przez domokrazcow, system tej firmy polega na tym, ze taka kura
          domowa, ktora nie moze znalezc pracy MUSI kupic za okreslona ilosc pieniedzy
          towar a potem jest zobligowana do organizowania u siebie w domu spotkan-party
          dla nastepnych kur domowych i rozprowadzania zakupionego przez siebie towaru
    • ania2003wisniewska Re: tupperware- plastiki 22 lata temu
      nie wyobrażam sobie bez nich kuchni. W misce robi się genialne ciasto.
      • Gość: raqekla Tupperware is good! IP: *.icpnet.pl 22 lata temu
        ZGADZAM SIE Z TOBA W 100% KASIU!!!!!! MNIE TEZ WYCHODZI WSPANIALE CIASTO
        DROZDZOWE!!! I NIE TYLKO BO PIZZA JEST WSPANIALA!!!!!!MMMMMNIAM!
      • 23angel Re: tupperware- plastiki 22 lata temu
        ania2003wisniewska napisała:

> nie wyobrażam sobie bez nich kuchni. W misce robi się genialne ciasto.

A czy mogłabyś podac przepis na to drożdzowe ciasto, ja też mam bardzo wiele
        pojemników Tupperware. Ala jakoś nie mogę trafić na dobry sprawdzony przepis
        Pizza też mi niestety nie wyszła.
        Gdybyś mogła przesłać na maila będę wdzięczna : 23angel@gazeta.pl
    • Gość: Kasia Re: tupperware- plastiki IP: *.ittp.pl / 195.205.106.* 22 lata temu
      Są bardzo dobre, ale troche przereklamowane, nie mozna trzymac tak dlugo
      produktow jak mowia.
    • byhanya Re: tupperware- plastiki 22 lata temu
      tupperware to kult i nimalze religia dla niektorych (podoba mi sie porownanie z
      kolkiem rozancowym)ale pamietaj
      1 nie bedziesz mial bogow cudzych przede mna.
      tak wiec ci ktorzy wierza w tupperware niczego innego nie kupia, ci ktorzy nie
      wierza uzywaja wszystkie inne marki.
      • negra_wawa Re: tupperware- plastiki 22 lata temu
        byhanya .. nie na temat sorki ale strasznie mi sie sygnaturka spodobala :):):)
        kto to powiedzial? wiesz?:)
        pozdrawiam:)
    • Gość: koala Re: tupperware- plastiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
      Mam kilka produktów tupperware i prawie wszystkie sa doskonałe: wspomnianą
      miskę do wyrabiania ciasta, naczynie z sitkiem do gotowania na parze (idealne
      na łódce lub pod namiotem), durszlak z przykrywką (kluski rzeczywiście się
      mniej sklejają), foremkę do robienia galaretek. Jedyna rzecz, która się nie
      sprawdziła, to małe miseczki z przykrywką - przykrywka jest za mała i ciężko
      sie zamyka. Ale one były z przeceny, więc sama sobie jestem winna. Fakt, że
      ceny są troche zbyt wygórowane, ale produkt jest o wiele lepszy niż podobny z
      supermarketu.
      • Gość: dusia Re: tupperware- plastiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
        a ja mam wałek i jest beznadziejny, o niebo lepszy jest zwykły drewniany
        • Gość: mayessa Re: tupperware- plastiki IP: *.inds.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
          mam miseczki te zamykane,szczęśliwe trio,dzbanuszek na śmietanę no i oczywiscie
          miske
    • Gość: Kasia Re: tupperware- plastiki IP: *.naenxx9.adsl-dhcp.tele.dk 22 lata temu
      Z wyrobow tej firmy korzysta moja mama i jest bardzo zadowolona, ja dostalam od
      niej stolnice i musze przyznac, ze jest swietna - latwo ja przechowywac
      zwinieta w rulon, czysci sie blyskawicznie a swoje zadanie spelnia super,
      doatalam tez miske-naczynie z podwojnym dnem na galaretki i serniki na zimno -
      rowbniez polecam. Teraz chcialabym malutki pojemnik-kubek do przechowywania
      cytryny w lodowce - u rodzicow robi furrore.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka