Dodaj do ulubionych

pani kinga rusin

05.11.05, 09:27
Dlaczego ta kobieta przekrzykuje drugiego prowadzącego
w programie "dzień dobry tvn"?
Obserwuj wątek
    • kubissimo Re: pani kinga rusin 05.11.05, 12:05
      hesus, wszywscy na niej psy wieszaja
      chyba sie kiedys poswiece i wstane rano, zeby zobaczyc ten dramat :)
    • artser Re: pani kinga rusin 05.11.05, 12:20
      Nie jest tak źle! Widać, że kilka lat przerwy pracy w telewizji dało się lekko
      we znaki! Ogólnie dla mnie ten program jest średni! Wolę jednak przed pracą
      oglądać Kawę czy herbatę!!! Jako jeden z nielicznych programów TVP trzyma
      pewien poziom!!!
    • grazkax Re: pani kinga rusin 05.11.05, 13:03
      pani kinga cokolwiek się zaniedbała ,jej wloski są tego najlepszym przykładem.a
      i stroje -pani stylistka coś nie za bardzo dba o wygląd prowadzącej.sam program
      tak na jakieś 3+
    • weronika Re: pani kinga rusin 05.11.05, 15:08

Dzisaj Pani Kinga przeszła sama siebie. Infantylna do granic mozliwości, z
      rozanileniem patrzyła na Kwasniewską, poinformowała widzów,ze to ona jest
      pracodawcą, przekrzykiwała Mellera, mówiła więcej od pani psycholog dzieciecej.
      Generalnie Pani Kindze chyba marzy sie tok szoł z nia w roli głownej. Jej mąż
      tez tak prowadzi programy i przeprowadza wywiady, w ktorych pytania zajmuja
      więcej czasu niz odpowiedzi. No i podobnie jak u Pani Kingi nie daj boze, jak
      ktoś ma inne zdanie. " Bo ona przeczytała przed programem ....".U obojga
      irytuje też ciągłe zachłystywanie sie stanami. W stanach to, amerykanie
      tamto, " a jak to jest w naszym kraju?"...
      • alicia83 meller a jądra 05.11.05, 21:12
        ja i tak wolę tę parę prowadzących od oliwierka i magdy molek.
        co nie zmienia faktu,ze dzisiejsza reakcja marcina "czoło" mellera na opowiesc Agnieszki Rylik jak to szpadzistka przebila koledze jadro byla co najmniej smieszna.zaczal robic jakies glupie miny i choc nie pamietam teraz,co powiedzial,to pamietam,ze podczas ogladania zatkalo mnie:-)
        a kinga rusin to jest jakas nieobecna,szczegolnie gdy rozmawia z wasata pania psycholog - gdy nierozumny operator najedzie na nia podczas wywodu rozmowczyni,oczy ma utkwione gdzies w oddali ,tak jakby tak naprawde guzik ja ta obchodzilo:-)
        ale i tak lubie z rana miec wlaczony ten program
        • renata19 Re: Pani Kinga Rusin 06.11.05, 13:19
          mój zarzut brzmi:Pani Kinga zapomniała że narząd mowy to napewno nie są rączki
          a macha nimi niemiłosiernie jakby to decydowało o ważności wypowiedzi.Mnie to
          bardzo przeszkadza.
          • zla_krolowa Re: Pani Kinga Rusin 06.11.05, 13:32
            mam wrażenie, że pani Kinga chce niepodzielnie panować studio.
            Chyba myśli, że jest tam najważniejsza.
            Pani Kingo! Jest Pani "tylko" prezenterką. Najważniejsi są Pani goście.
            Przekrzykiwanie i wchodzenie im w słowo- co notorycznie powtarzało się w
            dzisiejszym programie- to brak szacunku nie tylko dla gościa, ale również dla
            widza. To nieprzyjemne słuchać kakofonii dźwięków!
            • mdominika Re: Pani Kinga Rusin 06.11.05, 14:14
              e,para warta siebie. Meller chyba zapomniał zażyc tabletek na dykcję, Normalnie
              nie dało sie tego programu oglądać, bo nawet z ruchu warg trudno byłoby
              odczytac co ten pan mówił.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka