zla_krolowa 05.11.05, 09:27 Dlaczego ta kobieta przekrzykuje drugiego prowadzącego w programie "dzień dobry tvn"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: pani kinga rusin 05.11.05, 12:05 hesus, wszywscy na niej psy wieszaja chyba sie kiedys poswiece i wstane rano, zeby zobaczyc ten dramat :) Odpowiedz Link Zgłoś
artser Re: pani kinga rusin 05.11.05, 12:20 Nie jest tak źle! Widać, że kilka lat przerwy pracy w telewizji dało się lekko we znaki! Ogólnie dla mnie ten program jest średni! Wolę jednak przed pracą oglądać Kawę czy herbatę!!! Jako jeden z nielicznych programów TVP trzyma pewien poziom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grazkax Re: pani kinga rusin 05.11.05, 13:03 pani kinga cokolwiek się zaniedbała ,jej wloski są tego najlepszym przykładem.a i stroje -pani stylistka coś nie za bardzo dba o wygląd prowadzącej.sam program tak na jakieś 3+ Odpowiedz Link Zgłoś
weronika Re: pani kinga rusin 05.11.05, 15:08 Dzisaj Pani Kinga przeszła sama siebie. Infantylna do granic mozliwości, z rozanileniem patrzyła na Kwasniewską, poinformowała widzów,ze to ona jest pracodawcą, przekrzykiwała Mellera, mówiła więcej od pani psycholog dzieciecej. Generalnie Pani Kindze chyba marzy sie tok szoł z nia w roli głownej. Jej mąż tez tak prowadzi programy i przeprowadza wywiady, w ktorych pytania zajmuja więcej czasu niz odpowiedzi. No i podobnie jak u Pani Kingi nie daj boze, jak ktoś ma inne zdanie. " Bo ona przeczytała przed programem ....".U obojga irytuje też ciągłe zachłystywanie sie stanami. W stanach to, amerykanie tamto, " a jak to jest w naszym kraju?"... Odpowiedz Link Zgłoś
alicia83 meller a jądra 05.11.05, 21:12 ja i tak wolę tę parę prowadzących od oliwierka i magdy molek. co nie zmienia faktu,ze dzisiejsza reakcja marcina "czoło" mellera na opowiesc Agnieszki Rylik jak to szpadzistka przebila koledze jadro byla co najmniej smieszna.zaczal robic jakies glupie miny i choc nie pamietam teraz,co powiedzial,to pamietam,ze podczas ogladania zatkalo mnie:-) a kinga rusin to jest jakas nieobecna,szczegolnie gdy rozmawia z wasata pania psycholog - gdy nierozumny operator najedzie na nia podczas wywodu rozmowczyni,oczy ma utkwione gdzies w oddali ,tak jakby tak naprawde guzik ja ta obchodzilo:-) ale i tak lubie z rana miec wlaczony ten program Odpowiedz Link Zgłoś
renata19 Re: Pani Kinga Rusin 06.11.05, 13:19 mój zarzut brzmi:Pani Kinga zapomniała że narząd mowy to napewno nie są rączki a macha nimi niemiłosiernie jakby to decydowało o ważności wypowiedzi.Mnie to bardzo przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
zla_krolowa Re: Pani Kinga Rusin 06.11.05, 13:32 mam wrażenie, że pani Kinga chce niepodzielnie panować studio. Chyba myśli, że jest tam najważniejsza. Pani Kingo! Jest Pani "tylko" prezenterką. Najważniejsi są Pani goście. Przekrzykiwanie i wchodzenie im w słowo- co notorycznie powtarzało się w dzisiejszym programie- to brak szacunku nie tylko dla gościa, ale również dla widza. To nieprzyjemne słuchać kakofonii dźwięków! Odpowiedz Link Zgłoś
mdominika Re: Pani Kinga Rusin 06.11.05, 14:14 e,para warta siebie. Meller chyba zapomniał zażyc tabletek na dykcję, Normalnie nie dało sie tego programu oglądać, bo nawet z ruchu warg trudno byłoby odczytac co ten pan mówił. Odpowiedz Link Zgłoś