Dodaj do ulubionych

Kocham OWCĘ W WIELKIM MIEŚCIE

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 11:12
To najbardziej wykręcona kręskówka, jaką widziałem w życiu. Emitowana na
CARTOON NETWORK w soboty i w niedziele o 10.00. Zniewala mnie Gadający Szwed,
Narrator, przerwy na reklamę, TELESKLEP tutaj nazwany OXY-MORON (jest w tym
angielska gra słów). Dziś pan z Oxymorona wylał kobiecie błoto na dywan, aby
zaprezentować cudowne właściwości nowej miętowej gumy do żucia. No a sama
owca oglądająca TV. Dzisiaj oglądała DOTYK... - nie Anioła - ale NINJY... No
a generał Konkretny - szczyt kreskówkowego debilizmu
Obserwuj wątek
    • Gość: Jo Re: Kocham OWCĘ W WIELKIM MIEŚCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.02, 11:19
      Nie mogłes zapodac przed dziesiątą? Jutro oglądam, bankowo! :-)
    • Gość: socjolożka Re: Kocham OWCĘ W WIELKIM MIEŚCIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 12:08
      Mnie najbardziej podoba, jak bohaterowie OWCY grożą, że rzucą tę robotę. Dzieje
      się tak, gdy są załamani tym, że np. inni bohaterowie są debilami. Dziś po tym,
      jak pan z Oxymorona wylał błoto na dywan jakiejś kobiecie, a potem reklamował
      gumę do żucia (wbrew regułom - bo powinien reklamować środek do czyszczenia)
      kobieta zagroziła, że przeniesie do innego filmu. Narrator z kolei powiedział
      kiedys, że rzuci tę robotę, bo scenariusz jest głupi... Stało sie po tym, jak
      przez cały odcinek bohaterowe OWCY po kolei budzili się i odkrywali, że to
      wszystko, co się wydarzyło, było snem...
    • Gość: magdah Re: Kocham OWCĘ W WIELKIM MIEŚCIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 12:14
      A co powiecie o strukturze OWCY?
      Wszystko składa się z 3 części, które są przerywane reklamami albo wstawkami z
      TELESKLEPU "OXY-MORON". Nad wszystkim czuwa egzaltowany narrator, który jest
      tak bardzo podeekscytowany wydarzeniami, że bez przerwy jest na granicy
      histerii. A te nazwiska: generał Konkretny, pani Szmalbogacka, szeregowy
      Równoległy albo Wściekły Naukowiec który wścieka się, bo wszyscy mówią na niego
      Szalony. To dlatego, że kiedyś był szalony... W jednym odcinku przeszedł
      metamorfozę jak Prince i przez kilka odcinków był pod pseudonimem NAUKOWIEC -
      FORMER KNOWN AS A SZALONY NAUKOWIEC... OWCA to największy jazz w dziecięcej
      TV.
    • Gość: lolik2 Re: Kocham OWCĘ W WIELKIM MIEŚCIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 12:22
      Najlepszy był Gadający Szwed, który w jednym z odcinków wkurzył się, że
      zwiędnięty por, który włożył do lodówki, po dwóch dniach jest tak samo zwiędły.
      Wydarł się później na wszystkich, że na cholerę mu w takim razie lodówka. Zimna
      bryła, która nie daje nic oprócz zimna i że gdyby chciał zimna, to by nie
      wyjeżdżał ze Szwecji...
    • Gość: luna1 Re: Kocham OWCĘ W WIELKIM MIEŚCIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 20:18
      Podobało mi się, jak raz OWCA wpadł w ręce wrednej Lizy Dzierżawy.
      Ta dziewczynka jest chora na umysle. Robiła z OWCĄ różne dziwne dzieci
    • Gość: Zaniepokojny Re: Kocham OWCĘ W WIELKIM MIEŚCIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 20:20
      Ten serial robi sieczkę z mózgu każdego dziecka!!!!
      • Gość: Jo Re: Kocham OWCĘ W WIELKIM MIEŚCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.02, 20:25
        Gość portalu: Zaniepokojny napisał(a):

> Ten serial robi sieczkę z mózgu każdego dziecka!!!!

Bo de facto nie dla dzieci jest. Obejrzałam kawałek po południu.
        • Gość: Zaniepokojny Re: Kocham OWCĘ W WIELKIM MIEŚCIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 20:31
          Gość portalu: Jo napisał(a):

> Gość portalu: Zaniepokojny napisał(a):
          >
          > > Ten serial robi sieczkę z mózgu każdego dziecka!!!!
          >
          > Bo de facto nie dla dzieci jest. Obejrzałam kawałek po południu.

To dlaczego emituje go program dla dzieci!!!!
          • Gość: Jo Re: Kocham OWCĘ W WIELKIM MIEŚCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.02, 20:36
            > To dlaczego emituje go program dla dzieci!!!!

Niestety, takich filmów jest tam sporo - na przykład ten o bliźniakach. Prawie
            jak Beavis i Butthead...
            • Gość: Zaniepokojony Re: Kocham OWCĘ W WIELKIM MIEŚCIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 20:39
              To skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: Jo Re: Kocham OWCĘ W WIELKIM MIEŚCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.02, 20:45
                Gość portalu: Zaniepokojony napisał(a):

> To skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zawsze można przełączyć na Minimaxa albo po prostu zająć się dziećmi w czasie,
                gdy te filmy lecą...
                • Gość: Zaniepokojony Re: Kocham OWCĘ W WIELKIM MIEŚCIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 20:46
                  Gość portalu: Jo napisał(a):

> Gość portalu: Zaniepokojony napisał(a):
                  >
                  > > To skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  >
                  > zawsze można przełączyć na Minimaxa albo po prostu zająć się dziećmi w
                  czasie,
                  > gdy te filmy lecą...

Ja nie mam dzieci, ale inni je mają!!@!!
                  • Gość: Jo Re: Kocham OWCĘ W WIELKIM MIEŚCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.02, 20:49
                    > Ja nie mam dzieci, ale inni je mają!!@!!

No toteż ja nie robię Ci przytyków, tylko podaję pomysł tak ogólnie :-)
        • nancyboy Re: Kocham OWCĘ W WIELKIM MIEŚCIE 10.10.02, 10:15
          A co na przyklad dla dzieci sie nie nadaje? Przeciez ta kreskowka to tylko
          PARODIA wszystkiego co jest w telewizji.
    • Gość: Modest Mugsorski Re: Kocham OWCĘ W WIELKIM MIEŚCIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 10:29
      Dzisiaj CARTOON NETWORK powtórzył odcinek, w którym wszyscy śnili. Pan z
      OXYMORONA znowu przeszedł samego siebie. Kobiecie, po mieszkaniu której biegały
      karaluchy, zaproponował kupienie budek dla karaluchów, w których te mogły
      mieszkać. A co powiecie o Sandrze-supermodelce, która odkryła nowy szampon do
      włosów z błyskozyną. Najfajniejsze było to, co powiedziała Sandra:do popołudnia
      ratuje świat (zupełnie jak SUPERMAN), po południu trochę pozuje, a wieczorem
      lubi się trochę zabawić, dlatego musi mieć superwłosy... Dzisiaj załamanie
      nerwowe przeszedł narrator. Jaka szkoda!
      • Gość: lo Re: Kocham OWCĘ W WIELKIM MIEŚCIE IP: *.acn.pl / 10.132.130.* 10.10.02, 19:11
        Modest, czy litery w nazwisku celowo tak poprzestawiałeś, czy to literówka? :-)
        • Gość: Modest Mugsorski Re: Kocham OWCĘ W WIELKIM MIEŚCIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 20:21
          Gość portalu: lo napisał(a):

> Modest, czy litery w nazwisku celowo tak poprzestawiałeś, czy to
          literówka? :-
          > )

Celowo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka