acur_ 10.10.02, 08:25 No co jest? Agent już działa, a na forum cisza??????? Fani!!!! Zbudźcie się!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ANGELA Re: AGENT IP: *.crowley.pl 10.10.02, 09:49 acur_ napisał: > No co jest? Agent już działa, a na forum cisza??????? > Fani!!!! Zbudźcie się!! TAK DZIAŁA ZAŁOGA TEŻ JEST W MIARE DOBRANA!! CHOĆ ZAWIEDLI MNIE LUDZIE W PIERWSZYM ODCINKU! PO PROSTU AGENCIK DZIAŁA, NIE WIEDZIEĆ CZEMU MAM WRAŻENIE ŻE AGENTEM JEST KOBIETA, ALE ZOBACZYMY..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.D. Re: oo, teraz widze ze jest na reality shows:( n/ IP: CENTRALA:* / *.zus.pl 10.10.02, 10:21 na 80 % agentem jest ta ładniutka pani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: oo, teraz widze ze jest na reality shows:( n/ IP: *.crowley.pl 10.10.02, 10:47 Gość portalu: P.D. napisał(a): > na 80 % agentem jest ta ładniutka pani... ale która ładna pani, prawie wszystkie są ładne, zreszta wyjątkowo w tej edycji nawet faceci są do rzeczy:):) Odpowiedz Link Zgłoś
acur_ Re: AGENT 10.10.02, 15:14 jeszcze ich nie rozróżniam, ale już się cieszę, że wywalili tę fotocośtam, niesympatyczne wrażenie robiła, jakby kierownikiem wyprawy była... Odpowiedz Link Zgłoś
acur_ Re: AGENT 18.10.02, 10:04 no i co wywiadowcy?? jak tam wasze typy?? dla mnie na razie dziwne wrażenie sprawia to kobitka, która "spaliła" plecaki i oddała za frajer 10 tys., ludzie są ze sobą 24/24 a ona nie wie gdzie kto pracuje???? nasuwa mi się pytanie, czy na kolacji zdarzy się, że odpadający będzie pierwszym, który otworzy kopertę?? ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: AGENT IP: *.crowley.pl 18.10.02, 10:35 RACZEJ NIE MIAŁOBY TO SENSU GDYBY PIRWERWSZA OSOBA OD RAZU MIAŁA CZERWONE PIÓRKO! MNIE IDEALNIE PASUJE NA AGENTA ANETA I TAKA BLONDYNA Z DLUGIMI WLOSAMI, NIE PAMIETAM JAK MA NA IMIE. Odpowiedz Link Zgłoś
acur_ Re: AGENT 18.10.02, 15:56 Gość portalu: Angela napisał(a): > RACZEJ NIE MIAŁOBY TO SENSU GDYBY PIRWERWSZA OSOBA OD RAZU MIAŁA CZERWONE > PIÓRKO! a dlaczego nie? wnioskuję, ze nie uwazasz aby mogło zajsc takie zdarzenie, ale przeciez Meller zawsze pyta: Kto chce zacząć? no chyba, że kombinują... ... Odpowiedz Link Zgłoś
acur_ Re: AGENT 19.10.02, 23:37 Gość portalu: Arn napisał(a): > Agentem jest facet bo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafar Re: AGENT IP: *.netasi.wroc.zigzag.pl 18.10.02, 19:05 acur_ napisał: > Gość portalu: Angela napisał(a): > > > RACZEJ NIE MIAŁOBY TO SENSU GDYBY PIRWERWSZA OSOBA OD RAZU MIAŁA CZERWONE > > PIÓRKO! > > a dlaczego nie? > wnioskuję, ze nie uwazasz aby mogło zajsc takie zdarzenie, ale przeciez Meller > zawsze pyta: Kto chce zacząć? > > no chyba, że kombinują... > > ... > > > albo zawsze pierwszy zgłasza się agent... (ale jak znam życie to moment otwierania kopert ma wile dubli...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: AGENT IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.10.02, 22:50 Dla Waszej wiadomosci, takie zdarzenie juz mialo miejsce w pierwszej edycji. Wtedy Kuba otworzyl po raz pierwszy koperte i to on od razu opuscil pozostalych przy stole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CVX Re: AGENT IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.10.02, 02:00 Zdecydowanie agentem jest Grazyna (fajna pani z dlugimi wlosami). To wlasnie ona zawalila juz 2 zadania. Radze przyjrzec sie jej zachowaniu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
acur_ Re: AGENT 03.11.02, 08:07 Agent - kobitka od plecaków, że się powtórze (cholerka nie mogę imienia zapamiętać); Odpowiedz Link Zgłoś
acur_ Re: AGENT 03.11.02, 08:09 Agent - kobitka od plecaków, że się powtórze (cholerka nie mogę imienia zapamiętać); Odpowiedz Link Zgłoś
acur_ Re: AGENT 03.11.02, 08:11 Agent - kobitka od plecaków, że się powtórze (cholerka nie mogę imienia zapamiętać); Odpowiedz Link Zgłoś
acur_ Re: AGENT 03.11.02, 08:12 Agent - kobitka od plecaków, że się powtórze (cholerka nie mogę imienia zapamiętać); Odpowiedz Link Zgłoś
acur_ Re: AGENT 03.11.02, 08:13 Agent - kobitka od plecaków, że się powtórze (cholerka nie mogę imienia zapamiętać); Odpowiedz Link Zgłoś
acur_ Re: AGENT 03.11.02, 08:13 Agent - kobitka od plecaków, że się powtórze (cholerka nie mogę imienia zapamiętać); Odpowiedz Link Zgłoś
acur_ Re: AGENT 03.11.02, 08:14 Agent - kobitka od plecaków, że się powtórze (cholerka nie mogę imienia zapamiętać); Odpowiedz Link Zgłoś
acur_ Re: AGENT 03.11.02, 08:15 Agent - kobitka od plecaków, że się powtórze (cholerka nie mogę imienia zapamiętać); Odpowiedz Link Zgłoś
acur_ Re: AGENT 03.11.02, 08:15 Agent - kobitka od plecaków, że się powtórze (cholerka nie mogę imienia zapamiętać); Odpowiedz Link Zgłoś
acur_ Re: AGENT 03.11.02, 08:16 Agent - kobitka od plecaków, że się powtórze (cholerka nie mogę imienia zapamiętać); Odpowiedz Link Zgłoś
acur_ Re: AGENT 03.11.02, 08:16 Agent - kobitka od plecaków, że się powtórze (cholerka nie mogę imienia zapamiętać); Odpowiedz Link Zgłoś
acur_ Re: AGENT 03.11.02, 08:18 Agent - kobitka od plecaków, że się powtórze (cholerka nie mogę imienia zapamiętać); Odpowiedz Link Zgłoś
krasnoludek1 Re: AGENT 03.11.02, 11:32 Według mnie agentem jest albo Baeta albo Rysiek albo Góral. Było mi naprawdę przykro gdy odpadła Beta - przemiła dziewczyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolwe Re: AGENT IP: *.telkab.pl 03.11.02, 12:31 wystarczyło się raz powtózyć ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka Re: AGENT IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 09:56 śmiejcie się lub nie...ja stawiam na górala...co Wy na to? to może być czarny koń tej edycji...tak mi coś pachnie oszczypkiem finał...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
krasnoludek1 Re: AGENT 04.11.02, 11:39 Prawda? Idealnie pasuje na agenta, nie ma skrupułów, może on nim jest? Poczekamy, zobaczymy, ale robi się coraz ciekawiej ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acur_ Re: AGENT IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 04.11.02, 21:03 ha,ha coś się po#$@%^*"ło na portalu i wątek wskoczył na górkę :) nie powtarzam się!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
acur_ Re: AGENT 11.11.02, 08:07 Fryzjerki już nie ma..... Dalej moim typem jest Małgorzata (już wiem jak ma na imię) ... Odpowiedz Link Zgłoś
krasnoludek1 Re: AGENT 12.11.02, 23:03 Po dzisiejszym tzn. niedzielnym ;-) odcinku troszeczkę zgłupiałam. Beata była jednym z moich faworytów. Teraz już obstawiam każdego, nawet Przemka ;-)))Ale e najbardziej Ryśka i Małgorzatę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xi Re: AGENT IP: *.acn.pl 23.11.02, 20:20 Ja teraz uważam, że Mirek jest agentem (dużo ludzi na niego głosuje i jakoś zostają w grze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: AGENT IP: *.chello.pl / *.chello.pl 24.11.02, 00:13 agentem jest Grazyna Odpowiedz Link Zgłoś
loginka1 Re: AGENT 25.11.02, 09:47 Gość portalu: xi napisał: > Ja teraz uważam, że Mirek jest agentem (dużo ludzi na niego głosuje i jakoś > zostają w grze) Popieram, zwłaszcza po wczorajszym odcinku i jego pytaniu do "agenta". Poza tym to on przy grze w słówka rzucił hasło "zjawa". Obstawiam też Ryśka jako zwycięzcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: AGENT IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.11.02, 11:18 Co do Mirka jako Agenta to zgodzilabym sie gdyby nie jedna rzecz.Becie w programie "Na tropie Agenta" wyrwalo sie ze byla bardzo zaskoczona gdy dowiedziala sie kto jest Agentem gdyz byla to osoba z ktora najbardziej sie zaprzyjaznila.Watpie aby to akurat z Mirkiem sie zaprzyjaznila raczej stawialabym na Grazyne lub na Ryska chociaz wczoraj odpadl Przemek ktory caly czas chyba typowal Grazyne wiec moze Rysiek? Odpowiedz Link Zgłoś
loginka1 Re: AGENT 25.11.02, 11:33 Rysiek chodził mi do niedawna po głowie jako agent, ale od jakiegoś czasu jego przeszkadzanie stało się zbyt ewidentne jak na kogoś, kto powinien sie z tym kryć, dlatego zrezygnowałam z tej koncepcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: AGENT IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.11.02, 13:08 Moim zdaniem Rysiek nie psuje wiecej niz Wojtek czy tez Grazyna a poza tym jakby nic nie zepsul to jaki by byl z niego agent? Odpowiedz Link Zgłoś