Dodaj do ulubionych

Rafal - gangster

IP: *.suomen3p.fi 07.05.01, 09:12
Podobno ten Rafal, to jest znany gangster. Dlatego mimo ze byl komandosem i
ochroniarzem dzis jest na bezrobociu(???), a rozbija sie bemka. I mowi, ze go
mama utrzymuje, bo ma firme budowlana!!! Czyzby cos TVN mial wspolnego z ....?
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: Rafal - gangster IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.05.01, 12:56
      Przeciez kazdy kto sie rozbija beemka to gangster.

Maciek

Gość portalu: ceja napisał(a):

> Podobno ten Rafal, to jest znany gangster. Dlatego
      mimo ze byl komandosem i
      > ochroniarzem dzis jest na bezrobociu(???), a rozbija
      sie bemka. I mowi, ze go
      > mama utrzymuje, bo ma firme budowlana!!! Czyzby cos
      TVN mial wspolnego z ....?

• Gość: gula Re: Rafal - gangster IP: *.suomen3p.fi 08.05.01, 12:25
      To rzeczywiscie dziwne, ze ktos kto byl komandosem jest teraz na bezrobociu.
      Ale chyba na gangstera to on nie wyglada.
      Gula
    • Gość: Wojtek Re: Rafal - gangster - platformer IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.05.01, 16:25
      Na szczęście jest tam Strażnik Miejski:-) Tak naprawdę Rafał to młody
      demokrata, członek przybudówki Unii Wolności. Młodzi demokraci, znani z
      hasła "załóż sobie, załóż jemu", wypięli się na Unię i poparli Platformę.
      Koledzy Rafała prowadzą teraz akcję poparcia dla swojego kochasia.
      • Gość: adam_ski Re: Rafal - gangster - uwol IP: 195.94.222.* 08.05.01, 16:42
        ROTFL ;-))))

"załóż sobie, załóż jemu"!!! Mówisz o Wrocławiu (zdaje się) i martwych duszach?
        Evviva Unia! od zwycięstwa w wyborach w 1992 do opozycji pozaparlamentarnej w
        2001 (prognoza). Ha!

Przepraszam za off-topic.

adam_ski
        • Gość: Wojtek "załóż sobie, załóż jemu" to oczywiście przeciw AIDS... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.05.01, 20:28
          ... wśród gejów jak mniemam. No, były takie akcje kiedy rozdawali prezerwatywy
          czy coś, K-Mikke się potem wyzłośliwiał. Ja ogólnie ich nie lubię
          karierowiczów jednych. A ten młody agresywny jakiś w dodatku, bromu by mu
          dosypać do herbaty...
          • Gość: Unio Re: IP: *.*.*.* 09.05.01, 14:50
            Ja się tak zastanawiam, jaki z niego komandos..
            Czy widzieliście jego 'walkę' z Januszem?
            Komandos, który robiąc uniki (a właściwie uciekając przed kopniakiem) odwraca
            się do napastnika tyłem, to dziwny komandos...
            A poza tym te kopnięcia... sierotka Marysia lepiej kopie
            • Gość: Tweed Re: IP: 212.244.127.* 10.05.01, 10:57
              Gość portalu: Unio napisał(a):

> Ja się tak zastanawiam, jaki z niego komandos..
              > Czy widzieliście jego 'walkę' z Januszem?
              > Komandos, który robiąc uniki (a właściwie uciekając przed kopniakiem) odwraca
              > się do napastnika tyłem, to dziwny komandos...
              > A poza tym te kopnięcia... sierotka Marysia lepiej kopie

Fakt, Januszek by go tam zakatowal na smierc (moze to byloby lepsze, niz nominacja). To daje do mysleniua, ze
              powinnismy do Jugoslawii wysylac Straz Miejska, a nie Czerwone Berety.

• Gość: ćma Re: IP: *.ums.gov.pl 10.05.01, 12:49
              On komandosem był, ale w Wojsku Polskim, a jak wiadomo nasza armia szkoli, owszem, ale mięso armatnie.
              z resztš, przed Januszkiem to i robocop by zwiał

pa
        • Gość: Alicja Re: Rafal - gangster - uwol IP: 195.94.211.* 09.05.01, 17:20
          Gość portalu: adam_ski napisał(a):

> ROTFL ;-))))
          >
          > "załóż sobie, załóż jemu"!!! Mówisz o Wrocławiu (zdaje się) i martwych duszach?
          > Evviva Unia! od zwycięstwa w wyborach w 1992 do opozycji pozaparlamentarnej w
          > 2001 (prognoza). Ha!
          >
          > Przepraszam za off-topic.
          >
          > adam_ski

Spadaj! Rafal nie jest unita, tylko platformersem. A Unia i tak wejdzie do
          parlamentu, z wynikiem lepszym, niz ci sie wydaje.
          • Gość: Tweed Re: Rafal - gangster - uwol IP: *.grey.com.pl 10.05.01, 10:55
            >
            > Spadaj! Rafal nie jest unita, tylko platformersem. A Unia i tak wejdzie do
            > parlamentu, z wynikiem lepszym, niz ci sie wydaje.

Obudz sie! A poza tym, to nie to forum.
          • Gość: adam_ski Re: Rafal - gangster - platformers (OFF TOPIC O POLITYCE) IP: 195.94.222.* 10.05.01, 12:18
            Witam,

MAsz oczywiście rację! Młodzi Demokraci są teraz w Platformie, to znaczy są
            teraz kiedy to piszę, a gdzie są wtedy kiedy to czytasz? może już znów gdzie
            indziej...?

Co do Unii, to możemy się założyć, że do parlamentu nie wejdzie. I wiesz co?
            Jak całe życie głosowałem na tą partię, na Kuronia na prezydenta, tak jakoś
            teraz dziwnie mi przestało ich być szkoda. Życie toczy się dalej, tune in or
            drop off. Unia - wydaje mi się - zgrała się już doszczętnie. Czeka ich los FDP
            w Niemczech (może 4, może w porywach 10 %), tylko że w Polsce nie ma dwóch
            wielkich partii, przy których UW mogłaby robić za jezyczek u wagi. Więc będzie
            raczej spełniać rolę kwiatka przy kożuchu. To jest partia z epoki, która już
            minęła.
            ...tylko że Platformie nie udało się wejść w rolę partii z epoki, która
            nadchodzi...

pzdr

adam_ski

• Gość: Alicja Re: Rafal - gangster - platformer IP: 195.94.211.* 09.05.01, 17:19
        Gość portalu: Wojtek napisał(a):

> Na szczęście jest tam Strażnik Miejski:-) Tak naprawdę Rafał to młody
        > demokrata, członek przybudówki Unii Wolności. Młodzi demokraci, znani z
        > hasła "załóż sobie, załóż jemu", wypięli się na Unię i poparli Platformę.
        > Koledzy Rafała prowadzą teraz akcję poparcia dla swojego kochasia.

Zgadza sie. Wystarczy zajrzec na strone internetowa Mlodych Demokratow, zeby
        zobaczyc wielka reklame Rafalka i apel o wsparcie go oraz numer do glosowania na
        Alicje, moja imienniczke, zeby ja wywalic z BB. Maja tyle czelnosci, ze oglaszaja
        to publicznie, mimo ze maja wlasna liste dyskusyjna, na ktora zapisala sie
        wiekszosci z nich.
        • Gość: Aniur Re: Rafal - gangster - platformer IP: 10.40.65.* 09.05.01, 21:22
          Gangster, platformer i co jeszcze. Mi jest go żal. Kimkolwiek by nie był, chocby Harsonem Fordemł i tak jest na
          przegranej pozycji w domu BB. Ja bym nie chciała byc w jego skórze. Mieszkańcy BB to przeciez istne potwory.
          Zlitujcie sie i dajcie szanse chłopakowi.
          • Gość: Nick Nowy do domu (do mamusi) IP: 10.10.3.* / 212.160.224.* 10.05.01, 10:42
            Życie jest brutalne, nie litujcie się nad nowym. Chyba przewidywał co go czeka
            wchodząc do domu w połowie zabawy. Wolę żeby została Ala. (Jeśli Rafał
            żeczywiście jest platformersem to unia jednak wejdzie do parlamentu).
        • Gość: ćma Re: Rafal - gangster - platformer IP: *.ums.gov.pl 10.05.01, 12:58
          a mi tam wisi czy on jest partyjny, czy nie
          jest jedynym młodym, przystojnym facetem w BB, dodaje trochę życia do domu
          a poza tym jest milusi
          i dlatego wygra z Alš

pa
          • Gość: Sonia Re: Rafal IP: 157.25.119.* 10.05.01, 13:46
            Właśnie, o to chodzi. Przyjnajmniej jest na czym oko zawiesić. Wcale się nie dziwię, że
            niektórzy panowie piszą coś o pracy w Labiryncie.
            Zawiść, ot co.
    • Gość: BigMan Re: Rafal - gangster IP: *.centrala.pbk.pl 10.05.01, 13:40
      podobno Rafal tanczyl w czwartki w Labiryncie ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka