Dodaj do ulubionych

Tyszkiewicz do domu!!!

28.11.05, 15:41
drażni mnie Pano Beata, moze to idama, ale oceny wystawia niesprawiedliwe.
Wiadomo ,ze ona ma być od słodzenia, ale bez przesady Wesolowski nie potrafi
tańczyć. Poza tym niech Pani Beata nie naskakuje tk na P. Iwonę, kobieta co
jak co ale na tańcu zna sie lepiej od Tyszkiewocz.
A i Urbański to też testuje moje nerwy :-/ jest straszny
Obserwuj wątek
    • reniatoja Re: Tyszkiewicz do domu!!! 28.11.05, 15:46
      Tyszkiewicz, Wodecki i Urbański - największe pomyłki tego programu. Nie wiem
      jaką tam orientację ma Urbański, ale zachowuje się jak ostatnia ciota. Ani on
      zabawny, ani inteligentny, zakres słownictwa ma ograniczony do kilkunastu
      wyrazów - z czego najczęsciej powtarza 'wspaniały" i "ulubiona". Co za palant.
    • zla_krolowa Re: Tyszkiewicz do domu!!! 28.11.05, 15:48
      Mam wrażenie, że Pani Tyszkiewicz czasem zupełnie nie wie co powiedzieć. A że
      dama? Przepraszam co w Pani T. jest takiego, że określa się ją jako Damę?
      Omdlewający styl bycia? Kilka wcześniejszych ról (które nota bene odgrywała tak
      samo?). Co było powodem zaproszenia Pani T. do grona jurorów? Przecież w jednym
      z odcinków stwierdziła, że niby jej się podobało, ale "przecież ona się nie
      zna". Absurd
      • reniatoja Re: Tyszkiewicz do domu!!! 28.11.05, 16:06
        Jej największą zasługą jest to, że ma w żyłach jakąś tam hrabiowską krew. I tak
        jedzie na tym rodowodzie odkad pamiętam. Wmówiła wszystkim, że z powodu
        pochodzenia jest największą damą w polskim szołbiznesie, o ile nie jedyną. i
        niestety widać, to ciągle działa.
        • zla_krolowa Re: Tyszkiewicz do domu!!! 28.11.05, 16:17
          no nie mogę. Na pewno dużo się na tą- jak mówisz- blękitną krew złapało.
          Ale czy oni nie wiedzą, że w czasach młodości Pani Tyszkiewicz tzw. wyższe sfery
          miały w małym poważaniu wszelkiej maści aktorki i tancerki? Po prostu uważali
          je za panny lekkich obyczajów.
          • reniatoja Re: Tyszkiewicz do domu!!! 28.11.05, 16:22
            Tak było i ona nawet kiedyś o tym opowiadała, jaką musiąła wykazać się odwagą
            cywilną i hartem ducha, żeby jednak Wielką_Aktorą_Zostać i ten stereotyp
            przełamać.

No ale wracając do TzG - to jej ciągłe mizdrzenie się do wszystkich, a
            zwłaszcza do Wesołowskiego, a w poprzedniej edycji do Janiaka - jest po prsotu
            żenujące. I czy ktoś dobrze tańczył czy źle - dziwiątkę daje i z czaszki ma.
            Czy to nie jest beznadziejne? Po co ona tam siedzi w ogóle i krew psuje. I to
            samo się tyczy Wodeckiego i Urbaniaka, powtarzam - trzy porażki większe od
            Wesołowskiego.
            • zla_krolowa Re: Tyszkiewicz do domu!!! 28.11.05, 16:28
              oj tak, tak. Jej "robienie słodkich oczu", do kolesi młodszych o pół wieku
              jest żenujące. Zwłaszcza do Wesołowskiego. No, jeszcze gdyby był przystojny,
              ale koleś jest fatalny! Janiak jeszcze przynajmniej jakoś tam tańczył, a ten
              chłopiec udający mężczyznę - wdzięczącego się na każdym kroku, to jest chyba
              jakiś żart. Wodecki też raczej najpierw powie a potem pomyśli- albo i nie.
              Najbardziej lubię z całego towarzystwa Panią Iwonę - jest konkretna, szczera i
              ma dużo do powiedzenia
              • feminasapiens Re: Tyszkiewicz do domu!!! 29.11.05, 09:01
                Pani Iwona jest super babeczką - ma klasę i jeszcze coś w głowie. Jest rzeczowa
                ale nie niegrzeczna.
                • alicia83 bez przesady,to nie prof.turniej! 29.11.05, 10:08
                  tez mnie denerrrwuje B.Tyszkiwicz,dlatego,ze jej slodycz jest mdła,ale z drugiej strony nie robcie fery,ze co ona robi w jury,skoro sie nie zna-halo,to nie profesjonalny turniej taneczny,tylko SHOW...w tvnie!jak luidzie mieli ochote glosowac na Kube Wes.to co w tym zlego?na zawodowym turnieju noty stawiane na podstawie uroku,sympatii lub antypatii byluby nie do przyjecia,ale tutaj to normalne i dla mnie ani troszke razące.pzdr
                  • july.29 Re: bez przesady,to nie prof.turniej! 29.11.05, 10:18
                    mój syn (9 lat) skomentował wczoraj reklamę kalendarza Gali, gdzie p.
                    Tyszkiewicz występuje jako jedna z 12 polskich "lasek" - cytat: "nie no, z tą
                    Beatą to chyba przesadzili, przecież to babcia" :)

j.
                    • blackkot Re: bez przesady,to nie prof.turniej! 29.11.05, 11:21
                      babcia też musi sobie gdzieś dorobić. Emerytury w naszym kraju malutkie, oj
                      malutkie. A jak płacą to brać, a jak biją to uciekać...
                    • barbasia1 Re: bez przesady,to nie prof.turniej! 29.11.05, 12:42
                      tak na marginesie dla takich młodzieńców (9 lat) to starą osobą jest już osiemnastolatka (jeśli nie szesnastolatka!) ;)))))))))))))))
    • zlotoslanos Z całym szacunkiem popieram-do domu.ps Cudne nutki 29.11.05, 15:37

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka