don.fekallo 29.11.05, 17:44 Kiedy powtorza ten serial? nie lecial z 15 lat a tresci mial w sobie wiecej niz wszystko razem wziete to co teraz leci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr7777 Re: Ballada o Januszku 29.11.05, 21:47 don.fekallo napisał: > Kiedy powtorza ten serial? nie lecial z 15 lat a tresci mial w sobie wiecej > niz wszystko razem wziete to co teraz leci. Ostatnio puszczali z 5 lat temu. A odtwórca roli Januszka już nigdy nie miał większej roli w filmie - ciekawe dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
ella321 Re: Ballada o Januszku 30.11.05, 07:44 Też bym chciała aby powtórka była.. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Ballada o Januszku 30.11.05, 09:29 był kiedyś już o tym wątek, ale w tym też się dopiszę - proszę o powtórkę serialu. może ktoś czyta takie fora? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martincool Re: Ballada o Januszku 30.11.05, 10:57 Zgadzam się z przedmówcami: wątek o "Januszku" często tu wraca; też chcę powtórkę i to prawda że leciał tak ok. 2000/2001 roku. Pamiętam bo oglądałem. Jak każdą powtórkę tego serialu. Pisałem chyba to już kiedyś ale się powtórzę: ten serial to nie Janosik czy Pancerni które można tłuc bez przerwy. Za duży "ładunek emocjonalny"... Odpowiedz Link Zgłoś
ewamalecka Re: Ballada o Januszku 30.11.05, 11:35 Zgadza się, pierwszy raz oglądałam ten serial w wieku nastoletnim i powalił mnie swym "ładunkiem emocjonalnym", miałam koszmary i nic już nie było takie jak kiedyś. Ale okazuje się że po obejrzeniu powtórki, pamietam tylko jedną) było to samo. Niesamowite kino, do dziś pamietam aktora grającego rolę tytułową i matkę. Odpowiedz Link Zgłoś
trzaskprask Re: Ballada o Januszku 30.11.05, 11:51 Ba! Matka znakomita: Lidia Fiedosiejewa-Sukszyna. Doskonale zdubbingowana była, z tego co pamiętam :) Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Ballada o Januszku 30.11.05, 12:49 Glowy nie dam, ale wydaje mi sie, ze przez Krolowne (Hanke z Chlopow-kolejna kompletnie niedoceniona w pelni aktorke). Odpowiedz Link Zgłoś
magnollka_1 Re: Ballada o Januszku 30.11.05, 19:50 Faktycznie fantastyczne.Książka również doskonała.Czytałam ją czyba z 2 razy Coś podejrzewam,że ściągnę ją ponownie z półki! Odpowiedz Link Zgłoś
don.fekallo Re: Ballada o Januszku 30.11.05, 20:42 nie tylko z grzecznosci sie z wami zgodze:) Tyle to juz lat a Januszka nie ma.. Odpowiedz Link Zgłoś