8macek 18.12.05, 23:57 pozostając w konwencji jaką kierował się reżyser Przemysław Wojcieszek uważam,że ku..,spektakl jest na maksa odje..y i ja pie..,niech mnie ch.. strzeli jak inni bedą mieli inne zdanie na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: Made in Poland 19.12.05, 01:24 no to niech strzela, bo dla mnie to bylo tylko dobre i nic wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
tolek2 Re: Made in Poland 19.12.05, 10:17 Naprawdę tak uważasz? Przecież każdy dialog i każda sytuacja w tym spektaklu na kilometr raziły sztucznością! Odpowiedz Link Zgłoś
anulka748 Re: Made in Poland 19.12.05, 10:44 a jakie piekne wzorce dla mlodzieży...potem się nie ma co dziwić,że strach przejść kolo takich Odpowiedz Link Zgłoś
maynard5 Re: Made in Poland 19.12.05, 12:12 nie ogladam teatru,spektakli,przez przypadek w przerwie Wojewodzkiego przelaczylem na TVP2 i....zajebi...sprawa.To było mega dobre-najlepsza rzecz jaka wyszła z telewizji publicznej od bardzo dawna,która mi sie spodobała.Eryk Lubos(Boguś) stworzył super ciekawa kreacje.teraz troche przychylniej bede spogladał na teatr.nie wiem jak komus sie mogło nie podobac.Bardzo szczere i na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka748 Re: Made in Poland 19.12.05, 17:43 "najpiekniej" rozwalal bejsbolem czyjeś samochody ....super sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
oneka Re: Made in Poland 19.12.05, 18:00 chyba jednak nie oglądałaś tego spektaklu. a jak dla mnie: calkiem niezły, ale nie jest to sztuka wysokich lotów, ale raczej teatr dla mas(nie używam tego określenia w sensie pejoratywnym). ot taki sobie moralitet. Odpowiedz Link Zgłoś