Gość: Miles IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 08.05.01, 13:49 wiedzieliście o tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mini Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.*.*.* 08.05.01, 13:53 co?????????????????????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudek Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.lanmedia.router.media-com.com.pl 18.05.01, 17:40 Jaja sobie robicie!!! aż chce się płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudek Jaja sobie robicie!!! Aż chce się płakać.hahaha IP: *.lanmedia.router.media-com.com.pl 18.05.01, 17:41 Jaja sobie robicie!!! Aż chce się płakać.hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.e-point.pl 08.05.01, 17:36 I co, znleźli sobowtóra ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 08.05.01, 17:41 Gość portalu: NN napisał(a): > I co, znleźli sobowtóra ? A co myślisz że to hologram? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodybag Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: 10.59.211.* / *.uni.opole.pl 16.05.01, 14:36 ja mysle ze ona nie zmarla smiercia naturalna tylko przedawkowala z iloscia jedzenia bo to kawal chlopa byl i sie nawet w dresik nie miescila :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valeo Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: 195.94.222.* 08.05.01, 19:07 Gość portalu: Miles napisał(a): > wiedzieliście o tym? Moze zastanow sie nad tym co piszesz, bo moze wyjsc malo smiesznie. Manueli podobno zmarla babcia i ciotka - tylko jeszcze o tym nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 09.05.01, 10:24 wow, jestem pod wrażeniem Twojej wypowiedzi I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.fwfin.fwc.com 09.05.01, 12:06 Wiesz co Miles,ale jesteś dowcipas. Najbardziej to chyba sam się ubawiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: miles IP: 157.25.122.* 10.05.01, 09:38 tytuł jest głupi i nie na miejscu każdy człowiek powinien brać odpowiedzialność za to co wypisuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: miles IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 10.05.01, 13:21 O co Ci chodzi??? Masz jakis problem? Chcesz o tym porozmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: miles IP: 157.25.122.* 10.05.01, 14:01 masz zawsze taką samą odpowiedź na wszelkie zarzuty - pytanie czy ktoś ma problem nie mam problemu, wyraziłam swoją opinię, jesli się z nią nie zgadzasz powinieneś podać skąd się wziął taki pomysł na tytuł tego wątku nawet nie próbujesz wyrazić swojej opinii, zaczynasz atakować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: miles IP: 212.75.108.* 10.05.01, 15:26 Pomysl jest z mojej glowy. Musisz miec albo 10 lat albo jestes najbardziej durna baba jaka znam. Nikogo debilko nie atakuje , a jak nie rozumiesz dowcipu to idz poczytaj superexpress jest chyba na Twoim poziomie. Pozdro, Ps. ja tez wyrazam swoja opinie. Ps.1.nie musze Ci niczego wyjasniac Ps.2. chyba masz problem???A moze jestes karolina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mo Re: miles IP: *.cezex.pl 10.05.01, 15:43 Sorry,ze się wtrącam w rozmowę, miles, do twojej rozmowy z anią, ale jeśli to miał być dowcic to też na poziomie 10-latka. Wiesz, co to jest empatia? Jeśli tak, to chyba niezbyt często spotykasz ją na swej drodze, a jeśli nie wiesz to faktycznie nie możesz mieć lepszych pomysłów niż 10-latek. Mimo wszystko, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: miles IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 10.05.01, 15:52 Mo masz problem? Mam Ci podac definicje empatii? O co Ci ichodzi? Czy ja sie wpierdzielam do Twoich rozmow? To nie byl dowcip baranku bozy tylko eksperyment pozdro, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mo Re: miles IP: *.cezex.pl 10.05.01, 15:59 Ja przynajmniej nie wyrażam się tak dosadnir, ja Ty. A problemy ma każdy, nawet Ty. Więcej ogłady w wyrażaniu swoich opinii i na dziś żegnam czule!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: miles IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 10.05.01, 16:08 Wiesz co , na wymioty mi sie zbiera ja Cie czytam. jesli chcesz to mozemy porozmawiac na temat Twoich problemow Panie "poprawny w kazdym calu" A tak przy okazji to moze bys rozwinal watek empatii - zainteresowal on moj zdegenerowany i niepoprawny mozg...... A.... i co te Twoje marnw wywody maja wspolnego ze smiercia Manueli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: miles IP: 157.25.122.* 10.05.01, 16:13 jesteś rzadko spotykanym chamem miles każdego obrażasz, nietylko tu możesz się nie wysilać z odpowiedzią, bo ja tu więcej nie zawitam możesz nie czytać komentarzy innych, nie będziesz musiał przeżywać rozczarowań związanych z brakiem akceptacji a ja nie mam 10 lat i nie jestem debilką znam mądrzejszych 10 latków niż ty i nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Mo IP: 157.25.122.* 10.05.01, 16:16 bardzo serdecznie pozdrawiam i dziękuję za obronę nie będę tu więcej zaglądać więc nie będziemy mogli wymienić myśli ale miles jest taki na każdym wątku na tym forum pewnie trzeba omijać jego wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Mo IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 10.05.01, 16:38 Och jaka ckliwa istotka , popros ja Mo o reke (za 8 lat ) Mozesz mi glupia ruro nie przeszkadzac w eksperymencie??? Masz gadac o smierci Manueli a nie strzelac mi portret psychologiczny .... Mo az sie trzese na Twoja odpowiedz, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karas Re: Mo IP: 195.8.131.* 10.05.01, 16:47 miles, laskawco, splyn stad i nie wracaj, bardzo uprzejmie prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Mo IP: 212.75.108.* 10.05.01, 16:58 Gość portalu: karas napisał(a): > miles, laskawco, splyn stad i nie wracaj, bardzo uprzejmie prosze 1. to moj watek 2. z nas obu to ty jestes ryba , wiec .... 3.grozisz mi? 4. wal sie 5. itd 6. itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias Re: Mo IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 10.05.01, 18:25 Gość portalu: Miles napisał(a): > > miles, laskawco, splyn stad i nie wracaj, bardzo uprzejmie prosze > > 1. to moj watek ROTFL! Twoj watek?! A co, nabyles do niego prawa?! Dziecko - to nie jest ani twoj watek, ani twoje forum, wbrew pozorom i opinii, jaka masz na ten temat, a powstala w twojej chorej wyobrazni... Jesli to twoj watek, to idz sobie z nim na koniec swiata i rzuc sie w przepasc. Twoja kultura (czyt. klawiatura) zmarla podczas twojego pobytu w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Mo IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 11.05.01, 10:51 Moj watek i sie odpierdol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam_ski Re: miles - homo erectus IP: 195.94.222.* 15.05.01, 10:22 *splonk* Miles, głupek jesteś. Jak Ci eksperyment nie wyszedł, przeproś. Odchamiaj się gdzie indziej. Żegnam ozięble adam_ski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 15.05.01, 11:52 O co Ci k.. chodzi? Wyszedł i to aż za dobrze/Ślepy jesteś ćwierćmózgu?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRZECHU Re: miles IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.01, 09:22 NIe rozmawiajcie z Milesem to burak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: miles IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 11.05.01, 10:52 W dwoch dresach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: miles IP: *.men.waw.pl 11.05.01, 11:31 Pod spodem adidasik, na wierzchu nike, w środku Karolina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: miles IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 11.05.01, 12:08 WOW !!!!!!!!!!!! MASZ OSKARA CHŁOPIE (ALBO BABO) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: miles IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 15.05.01, 18:53 miles ! To nie byl dowcip baranku bozy tylko eksperyment Eksperymentem bylo twoje poczecie .Wynik negatywny .Oto wyniki mieszania sie ludzi niekompetentnych w takie eksperymenty Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aidka Re: miles IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.01, 21:30 Ona nie jest debilką - za to ty jesteś bezczelnym szczeniakiem dla którego ten portal zdecydowanie nie jest odpowiednim miejscem. aidka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.*.*.* 10.05.01, 17:11 Miles chyba masz problem z sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 10.05.01, 17:13 Gość portalu: mika napisał(a): > Miles chyba masz problem z sobą. Po czym wnosisz? Chcesz o tym porozmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monty P. Rozpoznawanie drzew IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 10.05.01, 18:22 Modrzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mago Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.01, 00:03 A kto to jest (była) Manuela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 11.05.01, 10:53 TVN godzina 20:00 wejdz i podziwiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antygon Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.01, 23:12 popieram ci miles. nie wiem z jakiego powodu draznisz "bydlo", ale podoba mi sie to :) w razie czego powiedz, a wspomoge cie w eksperymencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thoriss Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: 217.99.124.* 11.05.01, 23:47 Panie Miles popieram z calej sily Wreszcie ktos kto potrafi wniesc troche zycia na to lekko juz skostniale forum. Wedlug mnie experyment sie udal, chociaz moze nie calkiem zgodnie z Twoimi zamierzeniami. Dzieki niemu zobaczylismy jacy dretwi i ograniczeni ludzie tutaj witaja. Heh a twojego dowcipu i inteligencji nic jak tylko pozazdroscic (szczerze). pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 12.05.01, 09:51 Dodales dopisek "szczerze", wiec ogarnal mnie wielki smiech. Pozniej jednak zastanowilem sie i po raz kolejny zaplakalem nad infantylnoscia i glupota niektorych. Experyment - chyba slepie jestescie. Miles to zwyczajny cham, ktory w pewnym momencie nawet dostrzegl swoje chamstwo i postanowil temu zaradzic... Jak? Zapewniajac, ze to experyment. Niestety, bezczelnosc i brak oglady wychodza na kazdym kroku, a experymentem to zadnym nie jest, bo rownie dobrze moglby pojsc pod budke z piwem i podobnie sobie experymentowac, a moze nawet na darmowy browar by sie zalapal. Takze, panie Miles - wroc i skoncz podstawowke, a reszcie jego wielbicieli proponuje glebokie zastanowienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thoriss Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 17:00 Gość portalu: Macias napisał(a): > Dodales dopisek "szczerze", wiec ogarnal mnie wielki smiech. > Pozniej jednak zastanowilem sie i po raz kolejny zaplakalem nad infantylnoscia > i glupota niektorych. Experyment - chyba slepie jestescie. Miles to zwyczajny > cham, ktory w pewnym momencie nawet dostrzegl swoje chamstwo i postanowil temu > zaradzic... > Jak? > Zapewniajac, ze to experyment. Niestety, bezczelnosc i brak oglady wychodza na > kazdym kroku, a experymentem to zadnym nie jest, bo rownie dobrze moglby pojsc > pod budke z piwem i podobnie sobie experymentowac, a moze nawet na darmowy > browar by sie zalapal. > > Takze, panie Miles - wroc i skoncz podstawowke, a reszcie jego wielbicieli > proponuje glebokie zastanowienie. Hmm ta infantylnosc i glupota to chyba do mnie... No coz, czuje sie zobowiazany do odpowiedzi. Dlaczego uwazam ze byl to pewnego rodzaju experyment (nawet jesli nie byl zamierzony)? Poniewaz pokazal ze ludki w tym kraju sa bardzo smieszne, wystarczy napisac cos niepoprawnie politycznie a na autora tegoz tekstu zaraz posypia sie oskarzenia i bluzgi. Widac tez, ze watek Milesa baaardzo szybko stal sie popularny, i stad wlasnie wnioskuje ze Miles ma jakas tam inteligencje wyzsza od osob odpisujacych mu (nie wliczajac mnie). Wystarczylo bowiem tylko wymyslic dobry tytul na watek (chocby calkiem bezsensowny), napisac cos lekko kontrowersyjnego aby blyskawicznie zyskac 'popularnosc'. Dalej tylko odpowiadac niesztampowo (czyt. chamsko i bez oglady) a za chwile masz slawe wieksza od Chrystusa. Co do dowcipu Milesa, to smieszylo mnie po prostu jak sie nabijal ze wszystkich odpisujacych mu. Jednak nie twierdze ze mam calkowita racje. Moze Miles to naprawde jakis prymityw, jego inteligencje pomylilem z glupota, ale cala reakcja na ten watek jedynie potwierdza moje genialne przypuszczenia. Poza tym, moj list nie mial wychwalac Milesa, tylko zwrocic uwage ludzi na mnie i na moja genialnosc. Niestety musze juz konczyc, moje ego domaga sie znow jesc wiec zmuszony jestem szukac nowych zrodel samouwielbienia. Czekam na dowolne riposty. Papa ludki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 14.05.01, 13:10 Oj Panie Macias, dyplomów Panu wysyłać nie będę......... Ale coś mi się widzi że Pan niby taki elokwentny i oczytany i kulturalny a tak na prawdę to nic Pan nie rozumie z tego co Pan czyta a co gorsza pisze jakieś wywody, analizy nikomu do szczęścia nie potrzebne i związku z tematem nie mające żadnego. A po czym Pan Panie Macias wnosi że ja taki cham ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 14.05.01, 13:16 Gość portalu: Miles napisał(a): Ehhh... Szkoda gadac, ale... > co gorsza pisze jakieś wywody, analizy nikomu do > szczęścia nie potrzebne ...podobnie, jak Twoje dziwne watki. Niby eksperymentalne... ROTFL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walter Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 02:21 MILES ZMARŁ PODCZAS POBYTU W INTERNECIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skalim Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.01, 20:13 oj jest :-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: poparcie dla Milesa IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 20:30 sama idea Reality show to wielkie przegięcie, pokazujące że świat stacza się po równi pochyłej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: 212.75.108.* 14.05.01, 13:03 Oj nie, stary żyje i mam się świetnie. Nara M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: 204.95.211.* 14.05.01, 15:47 A ch... z tym wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 14.05.01, 15:52 Gość portalu: Zenek napisał(a): > A ch... z tym wszystkim. No wiesz co , Chamie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: 204.95.211.* 14.05.01, 16:17 Gość portalu: Miles napisał(a): > Gość portalu: Zenek napisał(a): > > > A ch... z tym wszystkim. > > > No wiesz co , Chamie!!!! Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Prof. Macias IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 14.05.01, 15:58 Chyba Pan unika odpowiedzi na moje pytania Panie Macias? A to czemu??? Może się Pan boi? Tylko kogo? Musi Pan jednak przyznać iż watek cieszy się dużym powodzeniem (głównie dzięki Panu) Czekam z utęsknieniem na kolejny mądry wywód jaki to ja chamski itp. Pozdrawiam Ps. Rozumiem że Pan nie przeprowadziłby eksperymentu pod budką z piwem, same chamy , nie? i śmierdzi?i nie ten poziom intelektualny? i mogliby nie zrozumieć jaki Pan mądry, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leman Re: Prof. Macias IP: *.man.poznan.pl 15.05.01, 09:58 Hmm, to moze ja tez sobie poexperymentuje. Matka Milesa wpadla pod ciezarowke i zginela na miejscu, ojciec natomiast dostal wylewu krwi do mozgu na wiesc o tym i bedzie sparalizowany do konca zycia. Taaaa, czekam z niecierpliwoscia na wyniki tego experymentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Prof. Macias IP: 195.8.131.* 15.05.01, 10:09 Miles to wuj Karoliny i szwagier Patrycji, ma interes w tym co pustaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommie Re: Fiut Miles IP: 195.94.222.* 15.05.01, 10:32 Nie, to było inaczej! Miles wrócił zarzygany spod budki z piwem, mama dostała apopleksji i paraliżu. Ojcu nie chciało się jej podmywać i dał dyla do Tajlandii, ale ponieważ po drodze rąbnął Milesowi paczkę tanich makuch, to Tajowie odesłali tylko głowę po egzekucji. Listonosz myślał, że to piłka i wrzucił ją przez okno, co tak wystraszyło pewną Rumunkę, robiącą Milesowi loda za trzy złote, że zacisnęła zęby i... ... od tej pory Miles jedyną popularność może znaleźć na forum o BB. (fajnie, co? zobaczymy, czy chamstwo chamstwem się odciśnie. Swoją drogą, napiszcie sobie taki stek bzdur - zobaczycie co jest w tym tak pociągającego dla takich degeneratów jak Miles, że nie mogą przestać. Jak znam życie, jest to człowiek który jak zrobi kupę, rozciera ją szczotką żeby zobaczyć, co jest w środku....) tomi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leman Re: Fiut Miles IP: *.man.poznan.pl 15.05.01, 11:09 Gość portalu: tommie napisał(a): > Nie, to było inaczej! Miles wrócił zarzygany spod budki z piwem, mama dostała > apopleksji i paraliżu. Ojcu nie chciało się jej podmywać i dał dyla do > Tajlandii, ale ponieważ po drodze rąbnął Milesowi paczkę tanich makuch, to > Tajowie odesłali tylko głowę po egzekucji. Listonosz myślał, że to piłka i > wrzucił ją przez okno, co tak wystraszyło pewną Rumunkę, robiącą Milesowi loda > za trzy złote, że zacisnęła zęby i... To nie bylo do konca tak. Z dobrze poinformowanych zrodel wiem, ze to matka Milesa wrocila zarzygana zpod budki z piwem. Ojciec jak to zobaczyl dostal apopleksji i paralizu. Milesowi nie chcialo sie go podmywac i dal dyla do Tajlandii a poniwaz po drodze rabnal listonoszwi paczke tanich makuch, to Tajowie odeslali tylko glowe po egzekucji. Glowa myslala, ze jest pilka i wpadla przez okno, co tak wystraszylo pewna 13-letnia Rumunke, robiaca matce milesa dobrze za 2zl 50gr, ze zacisnela zeby i... uff :))) eksperyment trwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Miles IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 15.05.01, 12:01 Degenerat Miles serdecznie dziękuje wszystkim bezmózgom za tak duży odzew na taki błachy problem. Dziękuję też wszystkim którzy wykazali choć trochę zrozumienia i nie szkalowali nikogo za jedno zdanie . Czekam na kolejen analizy "biegłych psychologów" jak to bardzo zdegenerowany jestem. Serdeczne podziękowania za tak twórcze historie z życia mojej rodziny czekam na kolejne odcinki. Tylko czy ktoś mi w końcu odpowie co to ma wspólnego ze śmiercią Manueli? Pozdrawiam wszystkich moich wielbicieli Miles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Prof. Macias IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 15.05.01, 11:55 O kurwa ale mądry jesteś!!! A co z bratem?siostrą? dziadkiem?babcią i psem. Jak wyniki półmózgu? Nie wiem kto tu jest bardziej żałosny (ale chyba nie ja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leman Re: Prof. Macias IP: *.man.poznan.pl 15.05.01, 12:40 Gość portalu: Miles napisał(a): > O kurwa ale mądry jesteś!!! > > A co z bratem?siostrą? dziadkiem?babcią i psem. > > Jak wyniki półmózgu? > Nie wiem kto tu jest bardziej żałosny (ale chyba nie ja) Hej, Miles. Czyzbys sie wkurzyl? Nie rozumiem, taki luzak jak ty? Wyluzuj chlopie i nie przeszkadzaj w eksperymencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommie Re: Prof. Macias IP: 195.94.222.* 15.05.01, 13:06 Hi hi hi Zaczął się bać! Hi hi hi tommi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Prof. Macias IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 15.05.01, 14:13 Ty coś tu śmierdzi? Chyba zwłoki jakieś, co? Czyżby Manuela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Prof. Macias IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 15.05.01, 14:12 Ha, Pytaniem jest kto bardziej ? Ej na luzie ze mnie gość i taka padlina jak Ty nie jest w stanie mnie zdenerwować. Konkretów Panowie!!!Rządam!!! A jak tam Manuela? Gnije? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Prof. Macias IP: 204.95.211.* 15.05.01, 14:22 przepraszam, ze sie powtorze ale ch... z tym wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leman Re: Prof. Macias IP: *.man.poznan.pl 15.05.01, 14:23 Gość portalu: Miles napisał(a): > Ha, Pytaniem jest kto bardziej ? > > Ej na luzie ze mnie gość i taka padlina jak Ty nie jest w stanie mnie > zdenerwować. > > Konkretów Panowie!!!Rządam!!! > A jak tam Manuela? > Gnije? Patrzcie, on rząda!! Adlaczego nie rzonda? Albo szonda? Lub źonda? A moźe źonta? Albo raczej szonta.... Nie, nie on rzonta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jimi Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.solutions.net.pl 15.05.01, 10:34 Jestes zalosny :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 15.05.01, 12:24 Ja???? Jak oni to ja za nich przepraszać nie będę. Wyluzuj Jimi to tylko eksperyment. Odpowiedz Link Zgłoś
macias Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB 15.05.01, 13:25 Prosze cie, zaprzestan swoich praktyk, zaprzestan pisania... To juz nawet nie jest smieszne, to nie jest nawet zalosne. Po prostu brak slow. Uwazasz sie za psychologa? Za empirycznego studenta?! Po prostu sie zamknij, bo bajeczkami o eksperymentach nic nie poprawisz! Prawdziwy eksperyment, dla twojej wiedzy, polega na tym, ze osoby biorace w nim udzial o tym nie wiedza (zasadniczo). Nie pograzaj sie i przestan... Chyba ze to eksperyment, w ktorym sprawdzasz poziom swojego chamstwa i ignorancji, a dowiesz sie o tym dopiero na koncu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 15.05.01, 14:21 macias napisał(a): > Prosze cie, zaprzestan swoich praktyk, zaprzestan pisania... > To juz nawet nie jest smieszne, to nie jest nawet zalosne. Po prostu brak slow. WWWWWWWOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWW. Bo co? Taka pierdoła jak Ty nie będzie miaała kogo analizować jak przesnanę swoich praktyk. Uwazasz sie za psychologa? Ja??? To Ty wpierdalasz się między wódkę a zakąskę ze swoimi teoriami, nie ja. > Po prostu sie zamknij, bo bajeczkami o eksperymentach nic nie poprawisz! To nie jest bajeczka , to test jak wielu kretynów (czytaj Maciasów) zbulwersuje ten wątek i zaczną swoje analizy, poczytaj chłopaków wyżej którzy przyznają mi rację. Trochę oryginalności półmózgu > Prawdziwy eksperyment, dla twojej wiedzy, polega na tym, ze osoby biorace w nim udzial o tym nie wiedza (zasadniczo). U Ty wiesz to już coś!!! Chyba ze > to eksperyment, w ktorym sprawdzasz poziom swojego chamstwa i ignorancji, a > dowiesz sie o tym dopiero na koncu? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Jeszcze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
macias Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB 15.05.01, 14:54 Gość portalu: Miles napisał(a): > To nie jest bajeczka , to test jak wielu kretynów (czytaj Maciasów) > zbulwersuje ten wątek i zaczną swoje analizy Aha. No tak! Przepraszam... i co? Potem zrobisz statystyki, tak? Aha. Przepraszam... Co jeszcze? No tak. Pojdziesz z nimi do profesora socjologii w kooperacji z profesorem od statystyki i razem dojdziecie do wniosku, ze nie warto bylo sie rodzic i zyc w tej kulturze... Aha. Przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 15.05.01, 16:22 Pomodlę się za Twoich rodziców bo jak można przez całe życie znsic takiego kretyna w domu.................. RODZICE MACIASA SPOCZYWAJCIE W POKOJU! A MACIAS Z WAMI! Ps. przyjdę do Ciebie napewno powiesz mi coś mądrego.... Ewntualnie strzelmy browca i obie porzygamy (nie to "za niskie" rozrywki jak dla Ciebie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 15.05.01, 20:30 Gość portalu: Miles napisał(a): > RODZICE MACIASA SPOCZYWAJCIE W POKOJU! Jestes jeszcze bardziej prosty, niz myslalem. To juz przekracza wszelkie granice! Moze ty jestes nekrofilem?! Palancie, skad wiesz czy oni zyja czy nie, ze wyglaszasz takie brednie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 16.05.01, 14:25 Ha, nie wiem i to jest zagadką dziejów ludzkich. Nie stresuj się tak , bo zbrzydniesz.... Ucaluj rodziców (zywych lub martwych -jak tam chcesz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.01, 06:25 Gość portalu: Jimi napisał(a): > Jestes zalosny :((((( dlaczego jestes tak bardzo okrótny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 15.05.01, 20:51 Czy Ty wogóle masz telewizję w domu? A może jesteś idiotą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psych Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: 217.96.11.* 15.05.01, 20:55 Szkoda mi Cię Renatko , widzę , że bardzo polubiłaś Manuelę a tu nagle taka historia , ale jak to mówiła Mama ,Foresta Gumpa " każdy musi kiedyś umrzeć " Manueli przytrafiło się to podczas pobytu w domu BB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 16.05.01, 14:26 Nie a Ty? Nie oglądaj telewizji bo będziesz miała w głowie glisty (pewnie już masz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aidka Gdzie takt ? Gdzie kultura ?/ Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.01, 21:27 Są jednak pewne granice żartów czy pseudodowcipów. Ty wyraźnie je przekraczasz. Pomysl nad tym trochę, zanim napiszesz cos równie niesmacznego... aidka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Gdzie takt ? Gdzie kultura ?/ Manuela zmarła podczas pobytu w domu IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 16.05.01, 14:28 Kultura? Może w jogurcie? O co Ci chodzi? Masz jakiś problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronnie Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.01, 22:15 To zdecydowanie najzabawniejszy wątek na całej liście. Genialny tytuł, reakcje dresiarzy, frustratów i podlotków - rozkoszne. Miles, człowieku, gratuluję, Masz wielki talent! Tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re:Dziękuję Ci Ronnie IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 16.05.01, 14:30 Gość portalu: ronnie napisał(a): > To zdecydowanie najzabawniejszy wątek na całej liście. Genialny tytuł, reakcje > dresiarzy, frustratów i podlotków - rozkoszne. > > Miles, człowieku, gratuluję, Masz wielki talent! Tak dalej! dzięki wielkie , witam w gronie degeneratów. Postaram się ale "oni" są twardzi. Pozdrawiam, Miles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziótek Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.legnica.dialog.net.pl 17.05.01, 03:08 Eksperyment się udał,gratulacje!!!! Taka fajna babeczka z niej była... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.01, 06:55 Mam nadzieję,że Twój "eksperyment" miał polegać na tym, aby zdobyć Twoim tekstem jak największą popularność na tej stronie. Żeczywiście, udalo Ci się to...no, ale czy nie ma innych sposobów? Pozdrawiam, ale popraw się... musisz być aż tak okrutny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 17.05.01, 10:53 Hej Myszko, jestem aniołem !!! (choć w/g Maciasa zdegenerowanym!!)A może upadłym? Nie tworzyłem tego wątku z myślą o popularności. I nie jest on okrutny.... Pozdro, M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.01, 14:42 A jednak myślę, że jest mimo wszystko okrutny.... ale wiesz co?, ucieszyłam się, bo mam wrażenie, że pierwszy raz odezwałeś się do kogoś nie naskakując. (Masz już dość?,Czy to koniec eksperymentu?).Chyba się jednak poprawiłeś! Pozdrowienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 17.05.01, 15:20 Nie mów hop............... W końcu mimo że degenerat mogę być szarmancki w stosunku do kobiet (o ile jesteś ), no i nie pierwszy raz............. Jak ktoś jest miły to będę miły , jak ktoś jest bezmózgiem (czytaj Macias i inni) to nie mogę być miły (wiem ,to nie pochrześcijańsku ale coż) W czym jestem okrutny, bo jakoś nie wyjaśniłaś......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.01, 17:15 ...może dlatego,że lubię Manuelę i wolałabym żeby jej żywot nie był tematem żadnych sporów... czy też eksperymentów. A tak a propos myślę, że wcale nie musisz zachowywać się po chrześcijańsku gdy ktoś reaguje na Twoje stwierdzenia agresywnie... Pozdrawiam i popieram Twoje zachowanie... ale niekoniecznie Twój eksperyment. PS. Jeśli Cię to denerwuje to przykro mi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.01, 17:17 ...może dlatego,że lubię Manuelę i wolałabym żeby jej żywot nie był tematem żadnych sporów... czy też eksperymentów. A tak a propos myślę, że wcale nie musisz zachowywać się po chrześcijańsku gdy ktoś reaguje na Twoje stwierdzenia agresywnie... Pozdrawiam i popieram Twoje zachowanie... ale niekoniecznie Twój eksperyment. PS. Jeśli Cię to denerwuje to przykro mi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 17.05.01, 17:40 Ale ja też lubie Manuelę, nawet bardzo. Przypadek sprawił że to jej imię występuje w tym wątku.... Lepiej nie przyznawaj mi racji bo Cie zlinczują... Pozdro, M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 17.05.01, 17:16 O cholera, na śmierć zapomniałem. Trzeba ustalić datę pogrzebu , bo przy tej pogodzie............. Macias poniesiesz trumnę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 17.05.01, 17:57 Wiesz co? Teraz pisze powaznie... Co jak co. Ja tez lubie sie posmiac, ponabijac, troche ironizowac, zarzucic mala dygresyjke, zawrzec aluzje, humor, czasem moze nawet udaje sie inteligentnie? Ale to, co Ty prezentujesz nie jest smieszne. W ogole jest nie na miejscu. To zaden eksperyment, to zwykla blazenada. Niesmacznosc i infantylnosc wylazi bokami, jak sloma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo nieprawda widzialem ja dzisiaj w kolejce po kaszanke IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.01, 18:32 idioci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 18.05.01, 11:36 Dobra, dobra to poniesiesz trumnę? Odpowiedz Link Zgłoś
bialy Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB 17.05.01, 18:43 Miles. Nie wiem czy zauwazyles ale w pewnym momencie watek przestalbyc tematem o smierci Manueli czy kogokolwiek (nawet chyba wogole nie byl). Po prostu rozwmowa zeszla na temat Twojego niepoprawnego zachowania na forum. Mimo wszystko nie wypada zebys nazywal kogokolwiek debilem czy jakkolwiek inaczej i popieral to jeszcze slowami typu "kurwa". Nawet jezeli sie bardzo nie zgadzasz ze zdaniem innego rozmowcy. Nie wiem co chciales osiagnac tym eksperymentem ale cos sie ujawnilo.. i napewno nie mialo to zwiazku z tym co sobie zamierzyles czyli debata na temat domniemanej smierci Manueli. Pozdrawiam wszystkich rozmowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 18.05.01, 11:36 Biały przeczytaj ostatni list Davis'a Chyba jest o Manueli............... To nie moja wina, że banda baranów czepia sie mnie zamiast pisać o Manueli do nich miej pretensje nie do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Davis Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.01, 08:56 Chyba z przezarcia. Rozdelo ja jak tego goscia w Sensie zycia Pythona i pekla... Jej kawalki gnija gdzies w roznych czesciach domu BB wydajac z siebie nieopisany fetor. Tylko jak oni ja teraz pozbieraja do kupy, zeby mogla wygrac. Cholera, to dopiero jest dylemat dla organizatorow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 18.05.01, 13:38 Gość portalu: Davis napisał(a): > Chyba z przezarcia. Rozdelo ja jak tego goscia w Sensie zycia Pythona i > pekla... Jej kawalki gnija gdzies w roznych czesciach domu BB wydajac z siebie > nieopisany fetor. Tylko jak oni ja teraz pozbieraja do kupy, zeby mogla wygrac. > > Cholera, to dopiero jest dylemat dla organizatorow. To będzie zadanie tygodniowe na przyszły tydzień... Nie wiedziałeś, Gulczas jest neurochirurgiem.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias Re: Co Manuela robi po śmierci? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 18.05.01, 11:48 PLONK WARNING! Etapy twojego "eksperymentu" sa wyjatkowe - trzeba to przyznac. 1. Zalosny 2. Infantylny 3. Wulgarny 4. Chamski 5. Bezczelny 6. Nudny 7. Nudny podwojnie 8. Nadajacy sie juz jedynie do ignorowania... Wiec ponownie: PLONK WARNING! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Co Manuela robi po śmierci? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 18.05.01, 11:54 To po chuj to czytasz? I co gorsza odpisujesz? A jak tam Twoi rodzice ? też gniją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Co Manuela robi po śmierci? IP: *.fwfin.fwc.com 18.05.01, 12:17 Gość portalu: Miles napisał(a): > To po chuj to czytasz? > > I co gorsza odpisujesz? > > A jak tam Twoi rodzice ? też gniją? I tutaj zawodnik Miles pobił absolutny rekord osiągając całkowite dno głupoty. Miles wygrałeś. Nikt już nic głupszego tu nie napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Co Manuela robi po śmierci? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 18.05.01, 12:27 To po chuj to czytasz? I co gorsza odpisujesz? A jak tam Twoi rodzice ? też gniją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: Co Manuela robi po śmierci? IP: 195.94.198.* 18.05.01, 16:21 AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Co Manuela robi po śmierci? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 18.05.01, 16:24 Co rozumiesz przez robienie AMEN? To jakaś gra? Myślisz, że Manuela trafiła do nieba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: Co Manuela robi po śmierci? IP: 195.94.198.* 18.05.01, 16:28 DOBRANOC MILES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Co Manuela robi po śmierci? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 18.05.01, 16:46 Dobranoc??? A co to ma wspólnego z Manuelą? Jesteś kolejnym bezmózgiem w tym wątku czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manuela Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: 195.82.179.* 18.05.01, 18:25 Witam z zaświatów !!!!! Strzeżcie się bo nawiedzę Was wszystkich i zmroże krew w żyłach trupim jadem .... UAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH -> diabolic laugh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sanhez Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.01, 19:42 Kocham Manuelę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 21.05.01, 11:39 I co dalej chłopie? Tylko się nie zabijaj, proszę! Myślisz że spotkasz ją w niebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Manuela się rozkłada IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 21.05.01, 14:54 Widzieliście nawet grób jej wykopali w ogrodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias Re: Manuela się rozkłada IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.05.01, 15:29 To juz naprawde ostatni moj post w tym watku i proponuje takze wszystkim zignorowanie infantylnych i zenujacych prob podtrzymania go u gory listy. Mysle, ze po paru dniach gosciu sie pochlasta, jesli nikt mu nie odpowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Manuela się rozkłada IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 21.05.01, 16:27 Macias - Ty pierwszy!!! Mam dobre noże chcesz? Możesz wypróbować na rodzicach........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Manuela się rozkłada IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.05.01, 16:39 Ja się nie pochlasałem, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manuela Re: Manuela się rozkłada IP: *.rojcanet.pl 21.05.01, 19:45 Dzisiejszej nocy moje rozkładające i ruszające się ciałko przyśni się moim wielbicielom i wrogom :>>>> erotycznych snów życzę :)**** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Do Manueli IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.05.01, 09:44 Ha, mam nadzieję ,że zrobiłaś się cool laską !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 25.05.01, 18:49 JAk to???? Nie wiedziałam, a jeszcze wczoraj widziałam ją w TVN..... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Manuela zmarła podczas pobytu w domu BB IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 28.05.01, 11:16 To nie ona to hologram. teraz po wypadnięciu Gulczy ńskiego nawet hologram umrze........... Odpowiedz Link Zgłoś