megis1 06.01.06, 09:45 Czy ktos z was wie, czy mozna gdzies znalezc, muzyke do filmu LOST. Zawsze na koniec serialu leci jakis spokojny kawalek, zwsze inny ale wtym samym tonie. Gdzie tego szukac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
henryczek-czewa Re: Muzyka - Lost Zagubieni 06.01.06, 13:32 tutaj nieoficjalny soundtrack -> www.losthatch.com/soundtrack.aspx gazetowe forum lost forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35035 Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: Muzyka - Lost Zagubieni 06.01.06, 13:57 przestańcie się już wreszcie do jasnej cholery ośmieszać z tymi zagubionymi wreszcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: Muzyka - Lost Zagubieni 06.01.06, 14:00 łaski bez:P i tak wszystkich stąd odsyłam na forum lost bo ich odstraszasz wiesiu:) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: Muzyka - Lost Zagubieni 06.01.06, 14:04 i bardzo dobrze wiesz? przerzućcie się na Soprano wczoraj boki zrywałam jak oglądałam Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: Muzyka - Lost Zagubieni 06.01.06, 14:14 soprano to napewno świetny serial w swojej kategorii lost jest świetny w swojej . :) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: Muzyka - Lost Zagubieni 06.01.06, 15:34 aha a wiec nie przeczysz? a lost w jakiej ja cie bardzo przepraszm kategorii?? chyba najdebilniejsze seriale na kuli ziemskiej? aaa to tak owszem zgadzam sie Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Muzyka - Lost Zagubieni 06.01.06, 15:40 wieśka spokojnie de gustibum itd niektórzy boki zrywaja na kiepskich , niektórzy na nich rzygają niektórych bawi Woody Allen , niektórych Adam Sandler ja Lostów lubie, Soprano nie trawię ( nie lubię tłustych facetów) czy to tak trudno zrozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: Muzyka - Lost Zagubieni 06.01.06, 15:43 owszem bardzo trudno jest mi pojac jak mozesz nie lubic Soprano ze wzgledu na tłustych facetow to argument ponizej krytyki poza tym mam nadzieje ze na tym forum sa inteligentni w miare ludzie nalezacy do tej samej kategorii telewidzow a wiec wszelcy kiepscy czy inne m jak milosc nie wchodza w gre losci powinni miec swoje forum i tam sie produkowac do woli bo badzmy szczerzy padli ofiarami sprytnego PR i uwierzyli ze serial jest dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Muzyka - Lost Zagubieni 06.01.06, 15:50 nie lubię Soprano , bo : nie interesują mnie problemy mafii w tym wydaniu nie interesują mnie problemy rodzinne w tym wydaniu nie interesują mnie tzw psychologiczne problemy w tym wydaniu ich poczucie humoru nie jest moim poczuciem humoru w tym wydaniu senno-zmęczony wyraz twarzy głównego bohatera nie podchodzi mi mówię to po sumiennym obejrzeniu pierwszej serii i zachwyceniu sie Gandolfinem w innych rolach . a to forum ma chyba nazwe Telewizja a nie "tylko dla wielbicieli Soprano", i jest tu miejsce zarowno dla Mjm, KIepskich, i Lostów Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Muzyka - Lost Zagubieni 06.01.06, 15:55 a do kompletu ostatnio jeden z aktorów Soprano został aresztowany za zastrzelenie policjanta ui uczestnictwo w grupie przestepczej nie podoba mi sie takie cuś w tym wydaniu Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: Muzyka - Lost Zagubieni 06.01.06, 15:58 maza zawiodlam, sie na tobie... ten serial ma glebie, wielowatkowa akcja, humor, swietne psychologiczne rozpracowanie postaci, spojnosc, wspolczesnosc, rozterki, problemy, pustka, glebia... np. wczoraj juniorowi przykleili twarz po imprezie klejem do dywanu i ogolili brwi ryczalam ze smiechu ":-))))) no OK jestem w stanie zaakceptowac inny punkt widzenia ale trudno jest mi go zrozumiec doprawdy... moze jestem za inteligentna i poruszam sie w kregach zbyt inteligentnych i wysublimowanych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Muzyka - Lost Zagubieni 06.01.06, 16:04 o zesz kurccze , jaka ja gupia!!! no tak , ja gupia !!!!!! ostatnio pod mim blokiem struszka na lodzie piiiiizgneeeeeła jak długa !!( a raczej jak krótka bo to babinka była ) no tak , przyznaje sie , zaplułam sie ze śmiechu :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś