Dodaj do ulubionych

Tomaszek od propagandy

11.01.06, 09:30

Czasami zdarza mi się stłumić obrzydzenie do pszenno-buraczanej estetyki
polsatowskich "Wydarzeń" i oglądam podwładnych Liska chytruska. To, co ten
facet ostatnio tam wyprawia jeży włos na głowie. Jak z sowieckiego
podręcznika agit-propu. Nie sądzę zresztą by Lisek cokolwiek narzucał tym
miernotom zatrudnionym w Polsacie - eksperci od promocji disco-polo sprzed 10
lat lansują teraz PO, im tam wsio ryba. Albo ta bidulka Hania Smoktunowicz,
czy ktokolwiek wyobraża sobie jej "pryncypialną dyskusję" z przełożonym, z
którym przecież łączą ją szczególne stosunki?
Obserwuj wątek
    • cyruliksewilski Re: Tomaszek od propagandy 11.01.06, 09:46
      misio_zalogowany napisała:

>
      > Czasami zdarza mi się stłumić obrzydzenie do pszenno-buraczanej estetyki
      > polsatowskich "Wydarzeń" i oglądam podwładnych Liska chytruska. To, co ten
      > facet ostatnio tam wyprawia jeży włos na głowie. Jak z sowieckiego
      > podręcznika agit-propu. Nie sądzę zresztą by Lisek cokolwiek narzucał tym
      > miernotom zatrudnionym w Polsacie - eksperci od promocji disco-polo sprzed 10
      > lat lansują teraz PO, im tam wsio ryba. Albo ta bidulka Hania Smoktunowicz,
      > czy ktokolwiek wyobraża sobie jej "pryncypialną dyskusję" z przełożonym, z
      > którym przecież łączą ją szczególne stosunki?
      >

A co takiego wyrabia Lis w Wydarzeniach, co tak bardzo cie dotknęło? Że to już
      ostatni program który nie jest agencją reklamową spółki Mc Kwaków? Jedyny,
      który ma dość odwagi by nazywać rzeczywistość po imieniu zamiast, jak inne
      ślinić się do towarzystwa z PIS-u? I za to trzeba rzucac epitetami
      pt. :sowiecka propaganda"?. Najlepszymi propagandzistami są koledzy PIS-owaci -
      vide ustawa medialna. Co do Hanny Smoktunowicz- na bidule to mi ona raczej nie
      wygląda, gratuluje doglebnej znajomości jej życia prywatnego. Daj se misiu
      spokój z brukowcami i przeczytajże jakąś książke, powinno ożywczo podziałać na
      twój zmęczony umysł.
      • misio_zalogowany Re: Tomaszek od propagandy 11.01.06, 09:50
        wystarczy porównać "Fakty" TVN i "Wydarzenia" Polsatu

Lisek chytrusek
        • aaron_flik Re: Tomaszek od propagandy 11.01.06, 09:56
          o tak, Hania to opoka intelektu a polsat rzeczywiście walczy z pis-em na maxa,
          ale i na maxa foruje po, co powoduje że jest rażąco nieobiektywny. Na codzień
          raczej nieoglądam, bo poziom widowiska jest co najwyżej mierny. jak można
          zatrudniać takich kretynów jak machała, który nie potrafi czytać i ziętkiewicz,
          która jest tanim wołoszańskim. litości
          • warenka Re: Tomaszek od propagandy 11.01.06, 10:09
            Do Aarona Flika: ty masz aaron jakiś potężny problem z tyym Lisem. Na forum
            telewizja wypowiadasz się wyłącznie na temat Lisa, jego życia osobistego,
            Polsatu i TVN-u. Tak gorliwie opluwasz Fox'a, że zaczynam się zastanawiać czy
            aby nie ma w tym jakis prywatnych podtekstów? Może ty nie jesteś Aaron tylko
            Aaronka? Jakas porzucona przez imć Lisa Aaronka?
            • aaron_flik Re: Tomaszek od propagandy 11.01.06, 16:29
              oj tak, mam jego kompleks. jestem jego nieślubną córką, stąd ta nienawiść. ale
              ciesze się, że z taką uwagą śledzisz każdy mój post. powiem więcej. te
              wszystkie inne negatywne posty to też ja. tak go nienawidze, że mam aż 36
              różnych nicków. żeby nie wyglądało że jestem odosobniony/a w swoich sądach.
              aleś mnie rozkminiła, gratuluje. swoją drogą, nie masz ciekawszych zajęc? masz
              może długi urlop w polsacie od tomka, zniknęłaś z wizji i nie masz co z czasem
              zrobić? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka