Gość: kobieta IP: *.jg.k.pl 06.10.01, 12:05 Niech ktoś mi powie skąd taka brzydka, niezgrabna i nieznana nikomu dziewucha, znalazła się w Playboy? To chyba jakaś kula!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nurek Re: ILONA W Plaboyu IP: *.waw.cdp.pl 06.10.01, 12:07 Kobiet, czyzbys byla zazdrosna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: ILONA W Plaboyu IP: *.jg.k.pl 06.10.01, 12:41 Gość portalu: nurek napisał(a): > Kobiet, czyzbys byla zazdrosna? Nie, tylko w takim razie dlaczego mnie jeszcze nikt nie zaprosił do zdjęć w Playboyu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: ILONA W Plaboyu IP: *.toya.net.pl 06.10.01, 14:22 > > Nie, tylko w takim razie dlaczego mnie jeszcze nikt nie zaprosił do zdjęć w > Playboyu??? Najlepiej spojrz w lustro i poszukaj odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk1 Re: ILONA W Plaboyu IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 14:46 Pewnie nie jest tak szpetna, jak Ilona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: ILONA W Plaboyu IP: *.jg.k.pl 06.10.01, 15:14 Gość portalu: jk1 napisał(a): > Pewnie nie jest tak szpetna, jak Ilona ;) Dzięki za wsparcie. Nawet w nocy jestem tysiąc razy ładniejsza od Ilony. Ja poprostu jestem ładna, a Ilona to jakiś babochłop bez piersi i z brzydka twarzą, no i fatalnym zachowaniem, ale to nie ma nic do rzeczy jeśli chodzi o zdjęcia w Playboyu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: ILONA W Plaboyu IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 07.10.01, 00:01 Gość portalu: kobieta napisał(a): > Gość portalu: jk1 napisał(a): > > > Pewnie nie jest tak szpetna, jak Ilona ;) > > Dzięki za wsparcie. Nawet w nocy jestem tysiąc razy ładniejsza od Ilony. Ja > poprostu jestem ładna, a Ilona to jakiś babochłop bez piersi i z brzydka twarzą > , > no i fatalnym zachowaniem, ale to nie ma nic do rzeczy jeśli chodzi o zdjęcia w > > Playboyu. Cóż za samouwielbienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bretonka Re: ILONA W Plaboyu IP: *.proxy.aol.com 07.10.01, 00:42 Gość portalu: Jola napisał(a) > Cóż za samouwielbienie? A dlaczego od razu samouwielbienie,moze po prostu dostrzeganie swojej atrakcyjnosci.Chyba nie bedzie mowic,ze jest brzydka jak jest ladna? Nie pomyslalas o tym z tej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Empire Re: ILONA W Plaboyu IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 00:18 Gość portalu: kobieta napisał(a): > Dzięki za wsparcie. Nawet w nocy jestem tysiąc razy ładniejsza od Ilony. Ja > poprostu jestem ładna, Ha,ha,ha... Niech zyje skromnosc!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: ILONA W Plaboyu IP: *.jg.k.pl 07.10.01, 00:35 Gość portalu: Empire napisał(a): > Gość portalu: kobieta napisał(a): > > > Dzięki za wsparcie. Nawet w nocy jestem tysiąc razy ładniejsza od Ilony. J > a > > poprostu jestem ładna, > Może nie jestem super piękna ani skromna, ale z pewnoscią ładniejsza od Ilony > Ha,ha,ha... > Niech zyje skromnosc!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś