freemason 23.01.06, 03:49 ... i Telewizji Trwam. Czy są tu jacyś fani? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
titerlitury Re: Piosenki z Radia Maryja 23.01.06, 14:12 Ja stałam sie od wczorajszego wieczora, gdy dane było mi obejrzec Koncert Życzeń. Podobała mi sie bardzo Pieśń księdza Jana o Matce. Ale sami prowadzący tez byli niczego sobie. Dziewcze wyglądające na nawrócona jawnogrzesznicę, oraz chłopiec z palącym problemem zylaków odbytu. Stało się - maja nowego fana! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Piosenki z Radia Maryja 23.01.06, 16:36 Oj, pachną te posty tolerancją na kilometr. A pewnie piosenki były: ksenofobiczne, nietolerancyjne, zaściankowe i antysemickie, w dodatku nacjonalistyczne, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Piosenki z Radia Maryja 24.01.06, 15:25 Nie, nic z tego - były po prostu złe. Tak złe, że aż śmieszne:) Odpowiedz Link Zgłoś
drobo Re: Piosenki z Radia Maryja 24.01.06, 18:18 a przestrzegał Bóg malarza: Ty Mnie nie maluj na klęczkach, Ty Mnie maluj dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś