kinia1987 23.01.06, 21:46 niech sobie wygrywa tylko czy koniecznie musi sie odzywac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amikeo Re: Doda 23.01.06, 21:49 Jak zwykle dała popis:( A ludzie na widowni jacy zażenowani. Ja się wstydziłam za to co ona mowiła, ona coraz durniejsza się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Doda 23.01.06, 21:51 modlmy sie, zeby sie nie sprawdzila przepowiednia Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
mila_milka Re: Doda 23.01.06, 21:53 Niech Radziu sprowadzi dla niej ptaszka z Turcji i po kłopocie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bokaj Re: Doda 23.01.06, 21:55 a Rubik nawet się w trójce nie zmieścił! czas umierać. CHAMOTA W ATAKU!! Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: Doda 23.01.06, 21:54 zażenowanie na widowni, zażenowanie przed telewizorami luuuuuuuuuuuuuuudzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
kariasha Re: Doda 23.01.06, 21:56 a co takiego powiedziala i z jakiejs specjalnej okazji ?? Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: Doda 23.01.06, 21:58 dostala Telekamere a tego co powiedziała - powtórzyć sie nie da (ze wzgledu na dobro własnej psychiki) ale zaczela od słów - jaja jak berety Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: Doda 23.01.06, 22:00 Zeby powtórzyc wypowiedź Dody trzeba posiadac jej IQ. Tego się nie da nawet strescić, bo ten jej smiech.... A cycki? Ludzie, uważacie, że cycki przesłaniaja facetom zdolność oceny intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
alleluja_i_do_przodu Ale cycki ma niezłe 23.01.06, 21:57 nawet jeśli sztuczne, moge sie założyć że 90% tych krytykantów (przynajmniej ze strony męskiej) nie pogardziłoby okazją ich wymacania Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Ale cycki ma niezłe 23.01.06, 22:24 alleluja_i_do_przodu napisał: > nawet jeśli sztuczne, moge sie założyć że 90% tych krytykantów (przynajmniej ze > > strony męskiej) nie pogardziłoby okazją ich wymacania heheh dobre Odpowiedz Link Zgłoś
methinks Re: Ale cycki ma niezłe 23.01.06, 23:13 Jakos nigdy nie krecil mnie plastik. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Doda 23.01.06, 21:58 e tam nie przesadzajcie przynajmniej kobieta nie udaje kogos kim nie jest zazenowanie to budza prowadzacy i ich pseudo-dowcipy Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: Doda 23.01.06, 21:59 pewnie, że nie udaje i równie żenujące jest to, ze dostaje za to nagrody Odpowiedz Link Zgłoś
bokaj Re: Doda 23.01.06, 22:02 na pewnym etapie rozwoju (ściślej: NIEDOROZWOJU) kultura wymaga właśnie udawania... wszyscy, którzy nie rozróżniacie chamstwa od autentyzmu - wracajcie do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
starling1 Re: Doda 23.01.06, 22:05 Czy ktoś mógłby jednak spróbować streścić słowa Dody? Słyszałam tylko o całuskach dla Radzia. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Doda 23.01.06, 22:08 powiedziala cos w stylu, ze wg Tuska jesli rzad obejmie Kluska (ale sie rymlo) to ona zostanie ministrem kultury, no i takie tam, jak to Doda Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Doda 23.01.06, 22:10 kinia1987 napisała: > powiedziala cos w stylu, ze wg Tuska jesli rzad obejmie Kluska (ale sie rymlo) > to ona zostanie ministrem kultury, no i takie tam, jak to Doda no i? przeciez po prostu powtarzala, to co powiedzial Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
ewe-kostka Re: Doda 23.01.06, 22:06 Porazka z Dodą. Rubik powinien wygrac przynajmniej tworzy cos ambitnego (Oratorium jest GENIALNE). I ta jej wypowiedz ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
tomek1991r Doda 23.01.06, 22:09 Co by o Dodzie nie mówić... I tak najgorsi byli prowadzący, a już Torba to przeszła samą siebie... Była tak beznadziejna, że fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Doda 24.01.06, 13:15 chyba mylisz przymiotnik 'ambitny' z 'pretensjonalny' a przymiotnika 'genialny' to juz chyba zupelnie nie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Doda 24.01.06, 13:27 Nie wszyscy muszą podzielać Twoje zdanie. Chyba o tym wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
s.u.n.d.a.y Re: Doda 23.01.06, 22:13 No dała popis...Ale to cała Doda, czas było przywyknąć :) A poza tematem: super, że wygrała Dygant a nie Kożuchowska. Odpowiedz Link Zgłoś
wrocool Re: Doda 23.01.06, 22:15 Troche przesadzacie-laska robi sobie jaja, dobrze sie bawi i korzysta ze swoich 5 minut w show-bussinesie. Mnie sie jej wystapienie podobalo, zrywalem boki jak powiedziala to o Donaldzie tusku i ministrze kultury:)))), a zarzenowanych bylo moze kilka osob, ktorym sie pewnie wydawalo, ze siedza na rozdaniu Oscarow- wiekszosc osob klaskalo i glosno sie smialo:) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Doda 23.01.06, 22:17 dokladnie:-) prawde mowiac jakos nie zauwazylam tych zazenowanych Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: Doda 23.01.06, 22:20 Nie przepadam za Dodą, ale dziewucha ma taki styl i jest przez to rozpoznawalna. Mocny akcnet wśród całości "środowiska", choć poziom debila. Co jej musze jednak przyznać, to głos ma dobry i śpiewać potrafi, jej kawałaki (nie istotne, że nie jestem ich fanką) są trudne. Ale fakt pozostaje faktem - kretynka. Jak to ona powiedziała -"i za to mnie kochacie". Odpowiedz Link Zgłoś
kariasha Re: Doda 23.01.06, 22:28 jej kawałaki > (nie istotne, że nie jestem ich fanką) są trudne. trudne pod jakim wzgledem? odbioru? hah Dodzia chwali sie ze sama pisze teksty , co zreszta widac na pierwszy rzut oka a raczej ucha... Odpowiedz Link Zgłoś
miss.hyde Re: Doda 23.01.06, 22:20 Mnie też dzisiaj rozśmieszyła - mimo, że panienki nie trawię i współczuję jej głupoty. Ale wydaje mi się, ze ci co klaskali i śmieli się robili to pod kątem "ale debilka" a nie "ale ma fajne poczucie humoru". Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze_b1 Re: Doda 23.01.06, 23:05 Chcialam zauwazyc ze Doda chyba specjalnie przeslala caluski dla Radzia poniewaz w dwoch wiodacych na rynku kolorowych czasopismach napisali ze wlasnie rozpadlo sie ich malzenstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
joladam3 Re: Doda 23.01.06, 23:01 Twoje IQ jest na poziomie Dody,a nawet niższe, Twoja ortografia jest tego dowodem, fuj, myślałem,że niżej niż Doda, stoczyć się nie można, myliłem się... Odpowiedz Link Zgłoś
joladam3 Re: Doda 23.01.06, 23:04 Moja odpowiedź adresowana jest do kogoś pod nickiem:"wrocool" Odpowiedz Link Zgłoś
wrocool Re: Doda 25.01.06, 11:08 Z tego co wiem Doda ma bardzo wysoki IQ wiec dziekuje za komplement! A poza tym jesli oceniasz czyjes IQ po ortografii to sam/a nie masz za wysokiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
dmazurowska Re: Doda 25.01.06, 11:25 Popieram ;-) Zyjemy w jakims purytanskim kraju, ze biust wzbudza takie spluniecia? Stac ja, to ma! Wiekszosc kobiet chetnie by cos w swoim biuscie poprawila ;-) Sluchaczki Radia Maryja tu pisza, ze tak psiocza na dzieczyne? Inne wokalistki podobnie sie ubieraja i jakosc nikt nie podnosi larum. A Doda... Moze jest i kontrowersyjna, ale talent ma - glos bardzo dobry! Przynajmniej milo posluchac, a nie tak jak w przypadku Mandaryny, kiedy mowi, to glos dudni jakby w studni siedziala. Chyba nikt nie oczekiwal, ze Doda podziekuje Bogu i ojcu Rydzykowi? ;-) I jezeli to jest jej 5 minut, to niech je wykorzysta jak najlepiej. Ma swoich fanow, sile przebicia, jest przebojowa. Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: Doda 23.01.06, 22:18 I wy chcecie aby Torbicka prowadziła Miss Świata?? Ech ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek1991r Torbicka jest beznadziejna 23.01.06, 22:28 Tak jak w tytule. Ona może poprowadzić najwyżej Wybory MIss Zadupia dla Seniorów. Większość widowni niedosyszałaby, więc nie musieliby się męczyć z jej beznadziejnymi żartami i uśmieszkami a la "ale jestem super gwiazdą". Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: Torbicka jest beznadziejna 23.01.06, 22:30 "Wybory MIss Zadupia dla Seniorów" - dobre! Hehehehehehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Doda 24.01.06, 04:26 O matko, jaki śmieszny wątek! "publiczność była zażenowana", "doda to debil", "doda jest kretynką", "ma sztuczne cycki" = wypowiedziała się inteligencja z niesmakiem. Wow! ;) I serio, Doda mnie nie obchodzi, jej muzyka nie leży w kręgu moich zainteresowań, ale może by tak chociaż cień klasy zachować na tym festiwalu obrzucania jej błotem? Mnie nawet bawi ta sytuacja Dody na rynku - wszyscy są nią taak zażenowani, a pani w trzy lata spokojnie, konsekwentnie realizuje wszystkie swoje marzenia, zdobywa jakieś tam nagrody w głosowaniach publiczności (sic!), wygrywa festiwale, nagrywa płyty, itd. (Trochę to przypomina sytuację z prezydentem Kaczyńskim - skoro wszyscy głosowali na Tuska, to jak to się stało, że wygrał kto inny? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
forresty Re: Doda 24.01.06, 06:20 jak chodzi o dekolty to Betata Gwoździewic była wczoraj rewelacyjna. Ma bardzo ładny biust choć całego jeszcze nie widziałem. Moze jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
lammeresse Re: Doda 24.01.06, 07:47 Może wypowiedzi publiczne Dody nie błyszczą (a raczej błyszczą in minus), ale to nic w porównaniu z tym, co na tym forum wypisują niektórzy "inteligenci". Im już nawet sztucznych cycków nie potrzeba. Już wolę jak nagrodę dostaje Doda niż nadęty Rubik ze swoją patetyczną muzyką do toalet w restauracjach. Odpowiedz Link Zgłoś
keejt1 Re: Doda 24.01.06, 13:26 > Już wolę jak nagrodę dostaje Doda niż nadęty Rubik ze swoją patetyczną muzyką d > o > toalet w restauracjach. co to ma być za wypiwiedz???? Kolego/koleżanko lammeresse.....rozumiem, moze podobać Ci sie Doda,i jej "piosenki"...tylko szkoda,że oceniając Rubika, który gra całkiem inny rodzaj muzyki (moze Tobie nie podchodzący do gustu) od razu krytykujesz prawdziwa sztuke...no coż po takich wypowiedziach utwierdzam sie w przekonaniu, ze...świet schodzi na psy.... Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Doda 24.01.06, 13:31 Śmiem zauważyć, że Madonna (Doda mówi, że chciałaby być tak sławna jak ona), tez na początku kariery nie popisywała sie inteligentnymi wypowiedziami, ba, często wypowiadała się kontrowersyjnie i była równie kiczowata jak Doda.I do dziś nie brakuje w muzyce sto razy lepszych głosów niż Madonna, jednak to ona jest królową popu. I nagrywa świetne płyty. Co nie znaczy, że uważam, że Doda zrobie karierę w stylu Madonny :)))) Ale gdyby jej sie udało, to by dopiero było ! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Doda 24.01.06, 13:36 e tam a ja lubie Dodę za to, że jest jaka jest muzycznie to kompletnie nie moja bajka, ale jako blogoslawiona blondynka od mowienia glupot jest bezkonkurencyjna :) i szczerze mowiac mowiac wola je od zastepow smetnych twarzy w naszym show biznesie Odpowiedz Link Zgłoś
annakrystyna Re: Doda 24.01.06, 14:17 Doda wie, że takich, a nie innych wypowiedzi oczekuje od niej publiczność. Nie udawała, że jest inna. Żenujący poziom reprezentował Daniec i Torbicka. Odpowiedz Link Zgłoś
bokaj Re: Doda 24.01.06, 19:53 "Doda wie, że takich, a nie innych wypowiedzi oczekuje od niej publiczność." toż właśnie o tym mówimy! gdyby Doda nie częstowała ludzi ze sceny głupim chamstwem, to sprymitywiała publiczność nigdy by nie sądziła, że MOŻNA czegoś takiego w ogóle oczekiwać... w jakiejś ruskiej stacji tv kiedyś pogodynka stopniowo rozbierała się do rosołu. z całą pewnością dochowała się pobliczności, która tego zaczęła później oczekiwać... słusznie? dobrze się stało? poziom kultury się podniósł? ludzie stali się subtelniejsi? Odpowiedz Link Zgłoś
rp4 Re: Doda 24.01.06, 20:29 A gdzie był tu link do zdjęć D. przed powiększeniem biustu? Gdzieś krążył... Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Doda 24.01.06, 20:39 www.seriale.pl/pics1/bar2b001/002.htm www.seriale.pl/pics1/bar2b001/007.htm Odpowiedz Link Zgłoś
black-cat Re: Doda 24.01.06, 21:14 Nie bardzo rozumiem o co cały ten zgiełk. Telekamery to nie Oskary, a co za tym idzie poziom też nie ten, chociaż mam wrażenie, że niektóre nasze "gwiazdy" o tym zapomniały albo pamiętać nie chciały. W zachowaniu Dody nic szokującego nie zauważyłam - była taka jak zawsze. Młoda, atrakcyjna (pomijam jej kiczowaty, wyzywający chociaż doskonale przemyślany wizerunek), pewna siebie (trudne do zniesienia dla niektórych), doskonale wiedząca czego chce i w jaki sposób to osiągnąć i do tego wszystkiego wyglądająca na bardzo szczęśliwą. No cóż nie wszyscy taką mieszankę są w stanie znieść . Była nominowana (nie przez telewidzów z tego co się orientuję), wygrała i z tego co zrozumiałam nie powinna była się odzywać. Tylko dlaczego? - bo na tej imprezie to nie ona wprawiała w zażenowanie tylko prowadzący i znaczna część publiczności pt. towarzystwo wzajemnej adoracji. Żenujące były serialowe pseudogwiazdy aspirujące do miana aktorów wybitnych, wypowiedzi Pani Grażyny T., występ Pani Dyrektor Programu 2 i gorące brawa dla Piotra Adamczyka - nawet on zdawał się być tym zdziwiony - tylko dlaczego nie mogłam oprzeć się wrażeniu, że te brawa nie były dla niego? Występ Dody doskonale obnażył poziom imprezy, aspiracje i kompleksy polskich "gwiazd" i kilka innych rzeczy o których już w różnych wątkach napisano. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.hyde Re: Doda 24.01.06, 21:19 Doda jako idiotka potrafi wypaść sympatycznie i niesympatycznie - to był ten pierwszy przypadek za co plus dla niej. Co faktu, że jest idiotką nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: ŁoŁ 25.01.06, 10:46 Ale cycki!!!!!! Ten Radzio to ma rękę, że "tak urosły"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jollaa Re: Doda 25.01.06, 11:27 Właśnie tak, wypowiedź Dody "obniżyła poziom imprezy", nawet jeżeli nie był najwyższy to jednak kilka osób pracowało na te nagrody i dostało je "zasłużenie". Mnie się najzwyczajniej zrobiło przykro, jak pomyślałam, że przed chwilą dziękował za Telekamerę pan Hoffman a teraz plastik, kicz i prostactwo ubrane w tupet dało głos. Odpowiedz Link Zgłoś