24.01.06, 10:22
nie wiecie, czy w tym roku ktoras polska stacja bedzie je transmitowac?
Obserwuj wątek
    • umbradomini1 Re: Oscary 24.01.06, 10:28
      jeśli już to pewnie 1 lub 2, ale i w to wątpię...
      • kubissimo Re: Oscary 24.01.06, 10:34
        no jedynka w zeszlym roku zrezygnowala
        ale potem wszyscy ich strasznie zbluzgali, wiec moze w tym roku zmienia zdanie
        • pola_negri Re: Oscary 24.01.06, 10:54
          podobno nawet jeśli jakiś polski film będzie nominowany, to i tak szanse wynoszą
          1%.... :-(
          • kubissimo Re: Oscary 24.01.06, 10:59
            aha
            to swietnie :/
            • nowy_agent Re: Oscary 24.01.06, 12:24
              Mój abonament. Moja Telewizja.

rzeczywiscie cudowna ta TVP. Kasa z abonamentu, kasa z reklam. A misja to chyba
              na Marsa bedzie predzej.
              • piterek_82 Re: Oscary 24.01.06, 18:43
                Wątpię, że w TVP będzie transmisja. Raczej na pewno niemiecka tv Pro7
                przeprowadzi transmisję, a następnego dnia pokażą skróty z uroczystości. A już
                w następny wtorek poznamy nominacje...
                • kubissimo Re: Oscary 24.01.06, 18:47
                  tylko trzeba miec pro7 :/
                  upc dolozyla wszelkich staran, zebym mial same niepotrzebne kanaly
                  :/
        • setorika Re: Oscary 24.01.06, 19:15
          Raczej nie, bo gala na żywo jest u nas w środku nocy i jak tłumaczył rzecznik
          TVP, ogladalność jest niezbyt imponująca o tej porze a co za tym idzie,
          reklamodawcy nie są żywotnie zainteresowani. A licencja kosztuje 200 tys. dolarów.
          Jesli ktoś z Polski będzie nominowany, to może wykupią prawa.
    • yane.yane Re: Oscary 24.01.06, 19:42
      Obawiam się, że czeka nas takie samo embargo oscarowe jak w zeszłym roku :/ Po co TVP będzie kupować prawa do transmisji gali oscarowej, jak polski zaścianek dużo chętniej pożywi oczko dennymi telekamerami. Na to idą wpływy z abonamentu, jak wiadomo :]
      • drobo Re: Oscary 24.01.06, 21:07
        ja tam z tego powodu nie płaczę - szkoda kasy na te imprezy spod znaku "jelenia
        na rykowisku"...
        • dona.a Re: Oscary 24.01.06, 22:18
          ja też nie płaczę, ale chętnie obejrzałabym; jedna nominacja to za mało, może
          gdyby były chociaż dwie to któraś stacja nie poskąpiłaby grosza. Jak nie będzie
          żadnej to nie ma o czym mówić
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka