kubissimo 24.01.06, 10:22 nie wiecie, czy w tym roku ktoras polska stacja bedzie je transmitowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umbradomini1 Re: Oscary 24.01.06, 10:28 jeśli już to pewnie 1 lub 2, ale i w to wątpię... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Oscary 24.01.06, 10:34 no jedynka w zeszlym roku zrezygnowala ale potem wszyscy ich strasznie zbluzgali, wiec moze w tym roku zmienia zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
pola_negri Re: Oscary 24.01.06, 10:54 podobno nawet jeśli jakiś polski film będzie nominowany, to i tak szanse wynoszą 1%.... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_agent Re: Oscary 24.01.06, 12:24 Mój abonament. Moja Telewizja. rzeczywiscie cudowna ta TVP. Kasa z abonamentu, kasa z reklam. A misja to chyba na Marsa bedzie predzej. Odpowiedz Link Zgłoś
piterek_82 Re: Oscary 24.01.06, 18:43 Wątpię, że w TVP będzie transmisja. Raczej na pewno niemiecka tv Pro7 przeprowadzi transmisję, a następnego dnia pokażą skróty z uroczystości. A już w następny wtorek poznamy nominacje... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Oscary 24.01.06, 18:47 tylko trzeba miec pro7 :/ upc dolozyla wszelkich staran, zebym mial same niepotrzebne kanaly :/ Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Oscary 24.01.06, 19:15 Raczej nie, bo gala na żywo jest u nas w środku nocy i jak tłumaczył rzecznik TVP, ogladalność jest niezbyt imponująca o tej porze a co za tym idzie, reklamodawcy nie są żywotnie zainteresowani. A licencja kosztuje 200 tys. dolarów. Jesli ktoś z Polski będzie nominowany, to może wykupią prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: Oscary 24.01.06, 19:42 Obawiam się, że czeka nas takie samo embargo oscarowe jak w zeszłym roku :/ Po co TVP będzie kupować prawa do transmisji gali oscarowej, jak polski zaścianek dużo chętniej pożywi oczko dennymi telekamerami. Na to idą wpływy z abonamentu, jak wiadomo :] Odpowiedz Link Zgłoś
drobo Re: Oscary 24.01.06, 21:07 ja tam z tego powodu nie płaczę - szkoda kasy na te imprezy spod znaku "jelenia na rykowisku"... Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Oscary 24.01.06, 22:18 ja też nie płaczę, ale chętnie obejrzałabym; jedna nominacja to za mało, może gdyby były chociaż dwie to któraś stacja nie poskąpiłaby grosza. Jak nie będzie żadnej to nie ma o czym mówić Odpowiedz Link Zgłoś