Dodaj do ulubionych

"Chłopaki nie płaczą" z czerwonym kwadratem

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.02, 15:51

Tak się zastanawiam dlaczego w dzisiejszej Gazecie Telewizyjnej
komedia "Chłopaki nie płaczą" została oznaczona czerwonym kwadratem? Film
jest przedni, oglądałem go kilka razy i nie dostrzegłem w nim scen, które
zaszkodziłyby młodemu widzowi. Wręcz przeciwnie, film powinien być oznaczony
zielonym kółkiem, bo wszyscy go muszą oglądnąć.

Pozdrawiam,

drug
Obserwuj wątek
    • Gość: brando Re: 'Chłopaki nie płaczą' z czerwonym kwadratem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.02, 16:00

"Nie będziesz dzwoniła do byłych fagasów z mojej komóry, babe. Pakuj się"

-Czego wyjadasz mi frytki? Nie możesz sobie kupić?
      -Nie jestem głodny.
      -Jak nie jesteś głodny to zostaw te frytki, a jak jesteś, to se kup!
      -Widzisz, Grucha, co żarcie robi ci z mózgu? Poza tą bułką i frytkami świat dla
      ciebie nie istnieje. To tylko kawałeczek pierdolonego ziemniaka, a ty
      zachowujesz się tak, jakbym krzywdził twoją matkę! Idę się odlać, Grucha, bo
      nie chcę na to patrzeć.

To tylko wyrywki tekstu z "Chłopaków...". Film był zaje.isty.
      • amidala Re: 'Chłopaki nie płaczą' z czerwonym kwadratem 08.11.02, 20:55
        Co drugie słowo to "pier...", "ku..wa" jako przerywniki. Co się dziwisz?
        • rzeznia_nr_5 Re: 'Chłopaki nie płaczą' z czerwonym kwadratem 08.11.02, 22:34
          Po obejrzeniu "Młodych wilków 1/2" myślałem,że gorszego filmu zrobić
          nie można a jednak....
    • Gość: kicia Re: 'Chłopaki nie płaczą' z czerwonym kwadratem IP: *.satkabel.com.pl 08.11.02, 23:29
      ten film byl tragiczny,tak na niego czekalam bo znajomi chwalili ze taki dobry
      ico - dla mnie porazka
    • Gość: Alla Re: 'Chłopaki nie płaczą' z czerwonym kwadratem IP: *.a2000.nl 09.11.02, 10:59
      Film bardzo fajny i zabawny. W mlodym Sturhrze znow sie zakochalam, pomimo ze
      tym razem gral niedorajde. Ten gosc potrafi zagrac. Inteligentna bestia.
      Naprawde niezly film. Ma tez swoje mankamenty, ale najwazniejsze, ze jest w nim
      troche staromodnego romantyzmu i jakis lekki polski swir, a juz sie balam ze
      ten swir na zawsze zniknal z kina. A tu prosze, jest.

• Gość: Jacky Re: 'Chłopaki nie płaczą' z czerwonym kwadratem IP: *.waw.cdp.pl / 193.91.27.* 09.11.02, 13:47
        Gość portalu: Alla napisał(a):

> Film bardzo fajny i zabawny. W mlodym Sturhrze znow sie zakochalam, pomimo ze
        > tym razem gral niedorajde. Ten gosc potrafi zagrac. Inteligentna bestia.

ja go ogladam za kazdym razem pod katem Anny Muchy
        uwielbiam ten typ urody, a o gustach sie nie dyskutuje ;)
    • Gość: lo Re: 'Chłopaki nie płaczą' z czerwonym kwadratem IP: *.acn.pl / 10.132.130.* 09.11.02, 13:24
      Film bardzo nierówny. Chwilami dobry i zabawny, chwilami żałosny. W sumie
      oceniam go średnio. Oczekiwałam po nim trochę więcej. Co do czerwonego kwadratu,
      to niewątpliwie zasługa masy wulgaryzmów. Niektórym one tak spowszedniały, że
      już ich nawet nie zauważają. Ale redakcja TVN czuwa...
      • Gość: drug Re: 'Chłopaki nie płaczą' z czerwonym kwadratem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.02, 16:58
        Gość portalu: lo napisał(a):

> Film bardzo nierówny. Chwilami dobry i zabawny, chwilami żałosny. W sumie
        > oceniam go średnio. Oczekiwałam po nim trochę więcej. Co do czerwonego
        kwadratu
        > ,
        > to niewątpliwie zasługa masy wulgaryzmów. Niektórym one tak spowszedniały, że
        > już ich nawet nie zauważają. Ale redakcja TVN czuwa..

Tak, to prawda. Nie wziąłem pod uwagę tego aspektu. Ale i tak każdy powinien
        obejrzeć ten film.
    • Gość: Hollow Re: 'Chłopaki nie płaczą' z czerwonym kwadratem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.02, 11:34
      Mi też się podobał. Jedna z najlepszych polskich współczesnych komedii, jeśli
      nie najlepsza. Zajebiste dialogi. Psikutas bez "es" ;) Ty jesteś taki silny
      psyhicznie hehe.
    • Gość: :) Re: 'Chłopaki nie płaczą' z czerwonym kwadratem IP: *.acn.waw.pl 10.11.02, 16:35
      Gość portalu: drug napisał(a):

>
      > Tak się zastanawiam dlaczego w dzisiejszej Gazecie Telewizyjnej
      > komedia "Chłopaki nie płaczą" została oznaczona czerwonym kwadratem? Film
      > jest przedni, oglądałem go kilka razy i nie dostrzegłem w nim scen, które
      > zaszkodziłyby młodemu widzowi. Wręcz przeciwnie, film powinien być oznaczony
      > zielonym kółkiem, bo wszyscy go muszą oglądnąć.
      >
      > Pozdrawiam,
      >
      wiesz specjalisci od propagandy sukcesu uzywali takich okreslen jak wszyscy
      muszą...nie wszyscy muszą a niektórze takie produkcje nazywają Chwila dla
      Debila
      ps. Uważam, ze nie tylko powinien miec ostrzezenie, ale ostrzeżenie, ze oglada
      się na własną odpowiedzialość...
      i dodatkową adnotacje, ze film jest cool, wporzo, spoko, nara, zajebisty oraz
      kolo....
      > drug
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka